[16 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań, 24.02.13; 17:00
- futeR
- Kontakt:
Re: [16 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań, 24.02.13; 17:00
Mnie śmieszy gadanie o gryzieniu trawy i walki do upadłego, panie Jacku mógł pan wczoraj oglądać mecz Korony, to były się nazywa walka a nie płacz w oczach Jankesa bo mu bal uciekła.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
klub to my kochamy ale nie wszystkich co w nim grali czy trenowali na miłosc to sobie trzeba zasłużyc , dzisiejszym meczem większosc zawodników wraz z sztabem szkoleniowym zapisała sie haniebne w jego historii.SODA pisze:moim skromnym zdaniem porażką są wypowiedzi kibiców kochających Ten klub
- Duszello
- Kontakt:
jedynym pozytywem to dzisiej oprawa.........spiker.......slonsko godka...........niebiesko vendetta......i brak piosenki Ruchu nasz kochany........wienc jakos zmiana na lepsze jest......jeszcze kopacze moze zmieniom sie w piłkarzy na poziom ekstraklasy i bedzie git a co do wypowiedzi SODY to zaczynom sie zastanawiać czy żes nie jest żabol jak uważosz ze wszystko jest w pozadku i nie widzisz za wielkigo problemu..........mom nadzieja ze zło sytuacja to ino problem przejsciowy........a co do kochania klubu...to kozdo frelka by chciała zeby być tak kochano jak jo kochom RUCH ale jak by mnie baba zdradziłą to też bych z nią jechoł jak z dziką świnia bo to co robią kopacze od dłuzszego czasu to bez kitu nie napawa optymizmem
-
- Kontakt:
znowu Jankes kur.wa
Razem z Konczkowskim i tormanem najlepsi na boisku . Z Zaglebiem bedzie ciezko a z Widzewem tylko zwyciestwo
Razem z Konczkowskim i tormanem najlepsi na boisku . Z Zaglebiem bedzie ciezko a z Widzewem tylko zwyciestwo
-
- Kontakt:
Kochać KLUB a kochać facetów zakładających koszulke z eRką bo postawą w dzisiejszym meczu na słowo "piłkarze" dzisiaj oni nie zasłużyli to dwie różne rzeczy.Ozor pisze:klub to my kochamy ale nie wszystkich co w nim grali czy trenowali na miłosc to sobie trzeba zasłużyc , dzisiejszym meczem większosc zawodników wraz z sztabem szkoleniowym zapisała sie haniebne w jego historii.SODA pisze:moim skromnym zdaniem porażką są wypowiedzi kibiców kochających Ten klub
Dobra teraz troche na spokojnie
Na + ?
Pesković (gdyby nie Michal to by może i 5 było

o reszcie szkoda gadać na dziś.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2013, o 22:01 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Kontakt:
toś teraz dupnął kartofla jak Jankes w polowie sytuacji kero mioł w tym szpiluDuszello pisze:jedynym pozytywem to dzisiej oprawa.........spiker.......slonsko godka...........niebiesko vendetta......i brak piosenki Ruchu nasz kochany........wienc jakos zmiana na lepsze jest......jeszcze kopacze moze zmieniom sie w piłkarzy na poziom ekstraklasy i bedzie git a co do wypowiedzi SODY to zaczynom sie zastanawiać czy żes nie jest żabol jak uważosz ze wszystko jest w pozadku i nie widzisz za wielkigo problemu..........mom nadzieja ze zło sytuacja to ino problem przejsciowy........a co do kochania klubu...to kozdo frelka by chciała zeby być tak kochano jak jo kochom RUCH ale jak by mnie baba zdradziłą to też bych z nią jechoł jak z dziką świnia bo to co robią kopacze od dłuzszego czasu to bez kitu nie napawa optymizmem

- Duszello
- Kontakt:
hehehe VIPeR niewazne co by sie działo zawsze beda łazic na Ruch i beda sie albo cieszyc albo wk***iać.....to normalne bo miłosć tez czasem boli
P.S. SODA nie gniewej sie Żarty muszą byc chopie
hehe Ale chyba wiesz o co mi w wypowiedziach łazi......jest żech poprostu zły z postawy moi ukochanyj Mainszafty
P.S. SODA nie gniewej sie Żarty muszą byc chopie

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
najlepszy był Stawar 

-
- Kontakt:
BRAWO MARTIN !!

-
- Kontakt:
Zbieranina ludzi do spadku z ligi ! Jakim cudem takie osoby jak Stawarczyk etc mogą grać w najwyższej klasie.Radzion-ków pisze:Hańba, gańba i wstyd. Pomysłu brak, nawet podać nie potrafili.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
MŁODZI TRENUJCIE!!!
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Szzerze nie wiem czymu sie tak podniecocie tym Martinem , patrzac na szpil to wydowol mi sie wolny no ale zoboczymy co z niego bydzie.
tyz nie jestem fanem Stawara ale jakos jak 2 plac my robili to nikt nie narzekol jakim cudem on unos gro ............
teraz sie wypolili chyba.
ida spac ....
NIEBIESCY A WY SIE OBUDZCIE !!!!!!!!!!!!!
tyz nie jestem fanem Stawara ale jakos jak 2 plac my robili to nikt nie narzekol jakim cudem on unos gro ............
teraz sie wypolili chyba.
ida spac ....
NIEBIESCY A WY SIE OBUDZCIE !!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 24 lut 2013, o 22:16 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
Jo chyba jutro przejda się na ten ich "Trening" skoro takie ludzie jak Kikut grają w 1 składzie to może i jo sie załapia.
PozdRo.
PozdRo.
-
- Kontakt:
Czy piłkarze Ruchu są aż tak źli czy też źle przygotowani i źle prowadzeni? Nurtuje mnie te pytanie od dłuższego czasu. Patrząc na personalia to na papierze ten skład wcale nie jest taki zły. No właśnie na papierze bo na boisku wygląda to zgoła inaczej.
A przecież Pan Waldemar potrafił z tych rzemieślników (nie wirtuozów) zbudować silny zespół.
Nie uważam żeby trener Zieliński był złym fachowcem ale też uważam że nie każdy dobry trener któremu "wyszło" w innym klubie potrafił powielać to samo w każdym innym. Dobrym przykładem jest trener Probierz i jego epizod w Wiśle. Widać że trener Zieliński nie daje rady w Naszym klubie i wcale nie jest powiedziane że w innym miejscu nie dałby sobie rady. Po prostu każdy klub ma swoją specyfikę.
Byłem rozczarowany po meczu bo byłem przekonany że trener uderzy się w pierś i poda się do dymisji lub do dyspozycji zarządu lecz tak się nie stało. Cóż jeżeli prezes Smagorowicz jest konsekwentny i zwolnił Pana Tomka w trybie przyspieszonym to w poniedziałek Pan Jacek powinien pakować manatki.
Kto na jego miejsce - nie wiem i nie moja w tym głowa ale dalsze trwanie w tym obłędzie doprowadzi Nasz klub do likwidacji bo chyba nikt nie ma złudzeń że spadek do 1 ligi będzie się równał z plajtą finansową.
A przecież Pan Waldemar potrafił z tych rzemieślników (nie wirtuozów) zbudować silny zespół.
Nie uważam żeby trener Zieliński był złym fachowcem ale też uważam że nie każdy dobry trener któremu "wyszło" w innym klubie potrafił powielać to samo w każdym innym. Dobrym przykładem jest trener Probierz i jego epizod w Wiśle. Widać że trener Zieliński nie daje rady w Naszym klubie i wcale nie jest powiedziane że w innym miejscu nie dałby sobie rady. Po prostu każdy klub ma swoją specyfikę.
Byłem rozczarowany po meczu bo byłem przekonany że trener uderzy się w pierś i poda się do dymisji lub do dyspozycji zarządu lecz tak się nie stało. Cóż jeżeli prezes Smagorowicz jest konsekwentny i zwolnił Pana Tomka w trybie przyspieszonym to w poniedziałek Pan Jacek powinien pakować manatki.
Kto na jego miejsce - nie wiem i nie moja w tym głowa ale dalsze trwanie w tym obłędzie doprowadzi Nasz klub do likwidacji bo chyba nikt nie ma złudzeń że spadek do 1 ligi będzie się równał z plajtą finansową.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie jestes znajomym trenera niestetyskoro takie ludzie jak Kikut grają w 1 składzie to może i jo sie załapia

-
- Kontakt:
kattowitz pisze:Czy piłkarze Ruchu są aż tak źli czy też źle przygotowani i źle prowadzeni? Nurtuje mnie te pytanie od dłuższego czasu. Patrząc na personalia to na papierze ten skład wcale nie jest taki zły. No właśnie na papierze bo na boisku wygląda to zgoła inaczej.