Ja genau tam kukac warto !Tomasz pisze:... moze warto do czechow po graczy zajrzec...
Transfery - zima 2012/2013
- GůRny_Ślůnsk
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 2012/2013
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja bol ostatnio taki jedyn na lewyj obronie i jakos ekstraskopanyj nie zwojowol
-
- Kontakt:
a ile dostał szans ?jurek pisze:ja bol ostatnio taki jedyn na lewyj obronie i jakos ekstraskopanyj nie zwojowol

http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=20881&id_sezon=79
___
tommy - teraz już ani Ty a ni ja się nie dowiemy czy zasługiwał, czy nie.
Ostatnio zmieniony 13 gru 2012, o 10:43 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
widać na wiecej nie zasługiwoł
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- Mastero1920
- Kontakt:
Wiec moze jest jeszcze szansa na Baszczynskiego coby do nos dolaczyl bo nie ukrywajac przydo nom sie do obrony chocby na te 2 lata bo wiecej najakims dobrym poziomie nie pogroeśli tak się stanie, to właściciel Polonii nie będzie miał wyjścia. Sprzeda młodego reprezentanta. Warszawski klub potrzebuje pieniędzy bardziej niż przyszłościowego napastnika. Zaległości wobec grupy najlepiej zarabiających piłkarzy (Baszczyński, Brzyski, Cani, Cotra, Kokoszka, Dwaliszwili, Piątek, Przyrowski, Todorovski) są spore, w kilku przypadkach przekraczają trzy miesiące, a to oznacza, że zawodnicy mogą domagać się rozwiązania kontraktu z winy klubu. To bardzo groźne dla Polonii. Wtedy nie otrzymałaby pieniędzy za transfery i tak czy inaczej musiałaby spłacić sądzącego się piłkarza.
Pamietaj gdzie naRód Twój...
Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

- GůRny_Ślůnsk
- Kontakt:
Tak samo godali o Sadloczku, ale Baszczu mo fest wiynksze doswiadczenie i gra na rownym poziomie fest kupa lot.Mastero1920 pisze:Wiec moze jest jeszcze szansa na Baszczynskiego coby do nos dolaczyl bo nie ukrywajac przydo nom sie do obrony chocby na te 2 lata bo wiecej najakims dobrym poziomie nie pogroeśli tak się stanie, to właściciel Polonii nie będzie miał wyjścia. Sprzeda młodego reprezentanta. Warszawski klub potrzebuje pieniędzy bardziej niż przyszłościowego napastnika. Zaległości wobec grupy najlepiej zarabiających piłkarzy (Baszczyński, Brzyski, Cani, Cotra, Kokoszka, Dwaliszwili, Piątek, Przyrowski, Todorovski) są spore, w kilku przypadkach przekraczają trzy miesiące, a to oznacza, że zawodnicy mogą domagać się rozwiązania kontraktu z winy klubu. To bardzo groźne dla Polonii. Wtedy nie otrzymałaby pieniędzy za transfery i tak czy inaczej musiałaby spłacić sądzącego się piłkarza.
Chcecie odbudowac forma Sadloka jak Baszczu bydzie u nos grol czy co?
Choc Baszczu godol, ze chce zakonczyc kariera w Ruchu oraz na poczatku tego sezonu bol bliski podpisania z nami kontraktu.
Kto wi dopiero momy poczatek przerwy zimowej i czekomy na rozwoj wydarzen.
-
- Kontakt:
To jest brakujace ogniwo w naszej ukladance.Mentalnie i jezeli chodzi o umiejetnosci.W naszej ogorkowej lidze na dobrym poziomie moze pograc jeszcze ze 3 lata.Dzialacze nie spieprzcie tego !
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Może mi ktoś powiedzieć po co w tym klubie Pietrzak co ściąga beztalentów ( w wielu przypadkach) ze Szczecina nie lepszych wcale od naszej młodzieży po co to wszystko klub wydaje mnóstwo kasy na to żeby ich utrzymać a to się wcale nie zwraca jedyny przykład Starzyński a tych chłopakow ze Szczecina przewineło sie przez klub chyba z 40 w ostatnich 5 latach a i tak sciaga sie stamtad juz 12 latków poje****!....
Batory Fans
-
- Kontakt:
Praktycznie każda z informacji które podałeś w swoim poście to fikcja.mrokol08 pisze:Może mi ktoś powiedzieć po co w tym klubie Pietrzak co ściąga beztalentów ( w wielu przypadkach) ze Szczecina nie lepszych wcale od naszej młodzieży po co to wszystko klub wydaje mnóstwo kasy na to żeby ich utrzymać a to się wcale nie zwraca jedyny przykład Starzyński a tych chłopakow ze Szczecina przewineło sie przez klub chyba z 40 w ostatnich 5 latach a i tak sciaga sie stamtad juz 12 latków poje****!....
Ochłoń, zastanów się i napisz jeszcze raz.

-
- Kontakt:
też jestem za Baszczyńskim, on z Zieńczukiem, Niedzielanem, Janoszką mogą pokazać na boisku przywiązanie do klubu i chęć wygrywania za te baRwy! Wsparcie z trybun miałby na pewno! Poza tym nasza obrona wygląda jak sito.. dać szanse obrońcom z ME!!
Coś o Smektale piszą... dla mnie też to nie jest skrzydłowy na ekstraklasę.. Szanse Włodyki rosną!
Coś o Smektale piszą... dla mnie też to nie jest skrzydłowy na ekstraklasę.. Szanse Włodyki rosną!
-
- Kontakt:
Zieńczuk za barwy zagro ale chyba cracovi ... Dlaczego tak jest że inne kluby tak mają żę nawet jak zawodnik tam nie gra to i tak jeździ za mecze godo że ten klub jest w jego sercu itp a u nos tak niy ma ...? dlaczego ??
-
- Kontakt:
papar1 pisze:Zieńczuk za barwy zagro ale chyba cracovi ...
no to Zieniu by sie wkurwil jakby to przeczytol

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A nie Wisly przypadkiem?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
tak a'propos Lisowskiego i jego miłości do pogoni dwa pytania:
- do kiedy kontrakt mo podpisany Starzyński?
- czy przedłużomy kontrakt z Kołodziejskim,bo mo chyba ino do końca sezonu.
pytanie 3:
- z przedłużyniym dlo Lewczuka czekomy zaś do końca,czy go po prostu niy potrzebujemy?
pytanie 3:
- z przedłużyniym dlo Lewczuka czekomy zaś do końca,czy go po prostu niy potrzebujemy?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chopie, spokojnie. Narazie momy przedłużony kontrakt ze StawarczykiymCSL pisze:tak a'propos Lisowskiego i jego miłości do pogoni dwa pytania:
pytanie 3: