[12 kolejka] Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów; 19.11.12, 18:30
-
- Kontakt:
Re: [12 kolejka] Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów; 19.11.12, 18
niestety, poprzedni sezon zamydlil wszystkim oczy..czego my się spodziewamy...
i niech mi ktoś do ku..y nędzy wytłumaczy pojęcie "być w formie" bo jak można w przeciągu kilku miesiecy zapomnieć jak się gra prostopadłe podanie do napastnika, jak można zapomnieć/oduczyć się zastawiać..jak można zapomnieć/oduczyć się przewidywania i krycia, i po wtóre jak można ZAPOMNIEĆ/ODUCZYĆ się przyjęcia piłki...niech nikt mi nie mówi tu o kontuzjach bo to ABECADŁO piłkarstwa..Tak jak powiedział Zieliński 11 na 11 wyszli..nie ma usprawiedliwienia dla takiej kopaniny..
Fornalik po przejęciu reprezentacji powiedział krótko..możemy przegrywać ale niech każdy sobie przed lustrem odpowie czy zrobił i dał z siebie wszystko..Chciałbym żeby każdy z grajków zadał sobie to pytanie..
czuje wietrzenie szatni zimą..
i niech mi ktoś do ku..y nędzy wytłumaczy pojęcie "być w formie" bo jak można w przeciągu kilku miesiecy zapomnieć jak się gra prostopadłe podanie do napastnika, jak można zapomnieć/oduczyć się zastawiać..jak można zapomnieć/oduczyć się przewidywania i krycia, i po wtóre jak można ZAPOMNIEĆ/ODUCZYĆ się przyjęcia piłki...niech nikt mi nie mówi tu o kontuzjach bo to ABECADŁO piłkarstwa..Tak jak powiedział Zieliński 11 na 11 wyszli..nie ma usprawiedliwienia dla takiej kopaniny..
Fornalik po przejęciu reprezentacji powiedział krótko..możemy przegrywać ale niech każdy sobie przed lustrem odpowie czy zrobił i dał z siebie wszystko..Chciałbym żeby każdy z grajków zadał sobie to pytanie..
czuje wietrzenie szatni zimą..
-
- Kontakt:
Trza się modlić coby Podbeskidzie i Bełchatów nic nie grali na wiosna. Inaczej spadek jak nic. Juniorów może i mamy ciekawych - Kwiatkowski mi się dzisiaj fest podobał przez te pare minut - ale mogą nie podołać. Uratować nas może Zieniu w formie i ktoś na środku choćby zdrowy Straka.
PS. Czy ten Panka był naprawdę dobry w Widzewie? Śląski luft mu nie służy, pomorski dziś tez!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
PS. Czy ten Panka był naprawdę dobry w Widzewie? Śląski luft mu nie służy, pomorski dziś tez!
-
- Kontakt:
Najbardziej wk..ły mnie te przyjęcia, a raczej ich BRAK. Chop stoi sam, koło niego w promieniu 10 m. ZERO przeciwnika, a ten jeden statysta z drugim zamiast przyjąć, popatrzeć i CELNIE podać, główkuje z pierwszej piłki Bóg wie gdzie, albo z pierwszej bali kopie "bija a leć" .
Chyba fatalne przygotowanie fizyczne przed sezonem wyłazi...
Tak słaba Pogoń, a my jeszcze gorsi. Nie-do-wiary ...
CO Z WAMI NIEBIESCY ?!?!?!
Chyba fatalne przygotowanie fizyczne przed sezonem wyłazi...
Tak słaba Pogoń, a my jeszcze gorsi. Nie-do-wiary ...
CO Z WAMI NIEBIESCY ?!?!?!
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bez paniki
teraz jeszcze kulniemy 6 pkt. na jesień , a na wiosne wyciągniemy 6-7 plac....
piłkarze chodzą po SCC ? w gdzie mają chodzić ? kanałami i kupować na allegro ? na chwile ktoś napisze ze trening mają na 11 a Szyndrowski przyjechoł 11:03... Ljuboja siedzi w knajpach warszawskich do 2-3 w nocy zeby rano być na treningu, a Man City imprezuje cały sezon by zdobyć mistrzostwo Angli...

piłkarze chodzą po SCC ? w gdzie mają chodzić ? kanałami i kupować na allegro ? na chwile ktoś napisze ze trening mają na 11 a Szyndrowski przyjechoł 11:03... Ljuboja siedzi w knajpach warszawskich do 2-3 w nocy zeby rano być na treningu, a Man City imprezuje cały sezon by zdobyć mistrzostwo Angli...

-
- Kontakt:
Kotala już baluje bo z taką grą to po co nowy stadion?
Zielinski nie ma pomysłu na gre niech idzie w chu..
-
- Kontakt:
Ludzie dejcie spokoj, tyn mecz na prowddy nie byl tragiczny, na kozdy wystymp bydymy teraz patrzec z byka..... wezcie sie na spokojnie poatrzcie na oba mecze ( z Lechiom i tyn i tu byla przynajmi jakos gra....) a po drugie dzisiej to dopiero widzicie ze oni niy poradzom bali przyjac? w zeszlym sezonie i 5 lo nazot bylo to samo i te bicie na pała przez obroncow przeciez to jest nasza gra od downa niy od wczoraj,
Ruch Ruch HKS!
- Mastero1920
- Kontakt:
kaj ten Ruch z poprzedniego sezonu??! 

Pamietaj gdzie naRód Twój...
Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

-
Ale rozrużniosz profesjonalizm z dziadostwem na poziomie ligi II. Fto im zabronio lotanio po imprezach, picio gorzoły , wściekłych psów, SCC, etc. Jo chca widzieć , nawet jak jedyn czy drugi je uozarty na szpilu to mom widzieć zaangażowanie, a nie pozorowanie gry. Jak mom wydać nawet te 25 zł , jak widza ciuli co uazom po szpilplacu i dłubiom we nosie , olewojonc mnie i tych niycaue 3 tys osób co niy miauo "co robić" i prziszuo na Ruch , bo tyn klub kochajom. Jak kibice niy ciulnom im (nie fizycznie) to bydom mieć to w rzici. Zieliński niych zrobi porzondek we zimie , powypierdalo tych pacanów i jademy coś zagrać , nie ugać , bo to jus je za pożno.MkF pisze:bez paniki![]()
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A jaki Ty byś miał pomysł skoro żaden Twój grajek nie potrafi piłki przyjąć żeby nie odskoczyła na minimum 3 metry i żaden nie potrafi celnie podać do partnera, nie licząc zagrań do tyłu?19_kRzysiek_20 pisze:Kotala już baluje bo z taką grą to po co nowy stadion?
Z ciekawości pytam.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecz - koszmar.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- fb71gx
- Kontakt:
Stawarczyk do mnie mniej niż zero!
Mógł trocha wiecej Kwiatkowski pograć.
Jankowski na +, a tak to szkoda słów.
Trza wierzyć w wygraną z drużyną z Kakau! Pozdrawiom!

-
- Kontakt:
Tragedia i tyla co można pedziec... zima czas na wywalenie połowa składu.... bo to je parodia co graja.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jankowski rzeczywiście super mecz, a Stawarczyk rzeczywiście dno totalne.fb71gx pisze:Stawarczyk do mnie mniej niż zero!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
No ja Stawarczyk w tym meczu to richtich NIC niy zagrol 

Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
A szkoda bylo by na kogo zwalic ale niyktorzy niy maja z tym problymu i kozla ofiarnego zawsze znojda.
Tera Stawarczyk najslabszy kiery niy grol a w zeszly kolyjce Stawarczyka objezdzol Madera kiery tyz bali na Cichy niy kopnol.

Tera Stawarczyk najslabszy kiery niy grol a w zeszly kolyjce Stawarczyka objezdzol Madera kiery tyz bali na Cichy niy kopnol.