DJ Cube - ocena pracy/pomysły/sugestie
- vahanara
- Kontakt:
Re: DJ Cube - ocena pracy/pomysły/sugestie
Słyszałem też ten kawałek w trochę innym wykonaniu. Zamiast Polska śpiewali chyba: fussbal, chcemy wygrać szpil... Zresztą chłopaki myślę że chętnie by to przerobili pod Ruch. Z tego co wiem to (przynajmniej niektórzy) mają niebieskie serca.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
- 19daimos20
- Kontakt:
Dlaczego na wejście nie był puszczony i śpiewany hymn Ruchu?
Dumny homofob i islamofob :)
- Kotlet
- Kontakt:
Hmm, ja tam słyszałem jak leciał.
-
- Kontakt:
No leciał, ale nie został odśpiewany 

- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to fakt, pan bogdan ma konkurentasimonsays pisze:
Dziekuje za wysluchanie, bo akurat wiem ze zalezy Ci na opiniach kibicow. Poza tym jednym jestem pelen podziwu dla Twojej pracy.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
simonsays pisze:DJ Cube - wielka prosba. Dajze sie chlopom wykrzyczec i nacieszyc golem. Nikt w mlynie i wiekszosc w dziesionie nie ma ochoty odpowiadac na pytanie kto strzelil gola zaraz po tym jak on padl. Wtedy jest czas na Hej Niebiescy ole, Niebiescy Niebiescy, jeszcze jeden jeszcze jeden. Odczekaj te kilka minut, moze z dwie, i wtedy pytaj kto bramke zdobyl. Bedziesz lepiej slyszalny a i odpowiedz najpewniej rowniez zmiecie Cie z krzesla spikera.
Dziekuje za wysluchanie, bo akurat wiem ze zalezy Ci na opiniach kibicow. Poza tym jednym jestem pelen podziwu dla Twojej pracy.
na 11 stronie bylo to poruszone i napisal ze dla niego to zaden problem tak wiec chyba tak teraz zrobi.
LICZY SIE WIARA!
-
- Kontakt:
Jeszcze co do tego Oberschlesien. Na litość bosko, przeca to jakies podciepy, pionto kolumna a niy slonski band. Wedle nich, lone się nazywają "oberszlejzen". I spiywka, ze Polska musi wygrac szpil? tego sie niy do sluchac. Blagom, pociepcie pomysl z tym hymnem....
-
- Kontakt:
RP73 pisze:Jeszcze co do tego Oberschlesien. Na litość bosko, przeca to jakies podciepy, pionto kolumna a niy slonski band. Wedle nich, lone się nazywają "oberszlejzen". I spiywka, ze Polska musi wygrac szpil? tego sie niy do sluchac. Blagom, pociepcie pomysl z tym hymnem....
no to z nimi je tak jak z toba
niby slonzok a lokalizacja Mazowsze
-
- Kontakt:
Zmienić "tooooooooor" na normalny gooooooool, lub słynne BOOOOOOOMMMBAAAA!!!!. Albo w ogóle zrezygnować = jest puszczany Scooter, potem krzykniemy nazwisko strzelca i wszystko.
Ten "tor" kojarzy sie z Thor'em
Poza tym w przerwie, trochę więcej eghm.. kultury. Hasła z piciem itd.-żenada. Pamiętajcie że gramy w polskiej Ekstraklasie...
Ten "tor" kojarzy sie z Thor'em

Poza tym w przerwie, trochę więcej eghm.. kultury. Hasła z piciem itd.-żenada. Pamiętajcie że gramy w polskiej Ekstraklasie...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
też wolałbym boooomba!! ^^ to już klasyk i coś takiego co chciałoby się słyszeć po golu ^^ dej chłopcom z 8 postrzelać w przerwie bo tam momy niekiere takie piłkarskie talenty, że może napastnika znajdziemy hehe
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale jesteśmy na Śląsku, Ruch jest śląskim klubem i na Ruchu mówi się po śląsku! Jeszcze coś masz do powiedzenia?Harpo pisze:Zmienić "tooooooooor" na normalny gooooooool, lub słynne BOOOOOOOMMMBAAAA!!!!. Albo w ogóle zrezygnować = jest puszczany Scooter, potem krzykniemy nazwisko strzelca i wszystko.
Ten "tor" kojarzy sie z Thor'em![]()
'

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Kontakt:
Cza by sprawdzic od kiedy spiker ryczy toooooooor i czy tyn okrzyk niy zablokowol naszych napastnikow i czuja sie speszeni.
Jak byla booooomba to chyba wiyncy bram padalo

Jak byla booooomba to chyba wiyncy bram padalo

-
- Kontakt:
marek79 pisze:RP73 pisze:Jeszcze co do tego Oberschlesien. Na litość bosko, przeca to jakies podciepy, pionto kolumna a niy slonski band. Wedle nich, lone się nazywają "oberszlejzen". I spiywka, ze Polska musi wygrac szpil? tego sie niy do sluchac. Blagom, pociepcie pomysl z tym hymnem....
no to z nimi je tak jak z toba
niby slonzok a lokalizacja Mazowsze
Wez mie niy nerwuj, keby mie zycie niy zmusiolo, siedziolbych dalij na Swionach. Poza tym, moja malzonka, choc gorol, mi przyznowo racja z tym zespolem. Dziwne, pra?
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Dziwne, ze Baba prziznaje racja chopu? No. Dziwne.
- Renegat1988
- Kontakt:
Pamientom deRby na Śląskim jak żabole po nos jechali a p.Kalus do nich przez mikrofony "my również was pozdrawiamy" taka mała podpowiedz pod setne deRby 
Scypion - jak sie poscielesz tak sie wyspisz

Scypion - jak sie poscielesz tak sie wyspisz