Dzisiaj jest dzień, który dał nam Pan ! 17.00
- Radzion-ków
Re: Dzisiaj jest dzień, który dał nam Pan ! 17.00
Mnie od początku rozpierała duma za Pana Fornalika,piłkarzy,sztab szkoleniowy. zrobiliście kawał DOBREJ roboty, jestem z was pierońsko dumny ...
Kogo trzeba wyrzucić z Rady Miejskiej
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
-
- Kontakt:
post wyzej
nic ujac nic dodac.
brak kasy, brak zaplecza, zarzad klubu .....
a jednak gracze + trener + kibice = 2 miejsce w lidze. lza w oku sie kreci.
wielkie brawa panowie.
nic ujac nic dodac.
wielkie brawa panowie.
- Yego
I teraz porownanie tych "wielkich": lechów, wislów, legiów, poloniów i innych smieciówSirGel pisze:post wyzej
nic ujac nic dodac.
wielkie brawa panowie.

My pokozali charakter w tym sezonie, i kozdy moze nom terozki zazdroscic tego, jak z niczego idzie zrobic cos
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- ObeRschlesien
- Kontakt:
NIEBIESCY !!!!!! DZIEKI !!!!!!!!!
ŁEZKA SIE KRECILA WCORAJ A CO B BYLO JAK BY BYL MAJSTER
BRAWO CALY SZTAB WSZYSCY OD SPRZATACZKI DO ZIOMALA CO PILNUJE NA CICHEJ
DZIEKI WOM !!!!!!

ŁEZKA SIE KRECILA WCORAJ A CO B BYLO JAK BY BYL MAJSTER

BRAWO CALY SZTAB WSZYSCY OD SPRZATACZKI DO ZIOMALA CO PILNUJE NA CICHEJ

DZIEKI WOM !!!!!!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
podbijam19flasteR20 pisze:milanos pisze: A teraz miesiąc spokoju i jedziemy podbijać EUROPĘ!
Kompilacje...Kompilacje..Mega Kompilacje TV o Ruch-u ROBIC![]()
![]()

No cóż... nie ma co narzykać ale apetyt rośnie w miara jedzynio i jes niedosyt z tego 2 placa. Podbeskidzie i górnik to swojom drogom ale tyn łks. Byłech fest wsciekly o tyn szpil i teraz juz wiym dlaczego. Wygralibysmy z lks-ym i teraz sie smiejemy z reszty. Tak mało brakowało. Mozna sie bylo spodziewac ze slask wygro to na wisle. Jak samymu se zawalisz to nikt ci nie pomoże. Teraz mom nadzieja że zarzond nie wysprzedo zawodników ale wzmocni sie przed pucharami ( wiem, wiem, Smagorowicz zapewnio ale jedno moze godac a drugie moze zrobic) a niy jak to bylo 2 lata temu i postaro sie cos ugrac. Przed sezonym byśmy brali w ciemno 2 plac wiync trza sie cieszyc mimo zech jes smutny. Pamiyntom jak bylech na jesiyni na szpilu z legiom (0:1) i potym szpilu bylech pewny ze nic w tyj lidze niy ugromy a tu jednak. Szkoda że niy ma tego masjtRa. Chciolbych piyrszy roz zobaczyc jak na Cicho przyjeżdzo puchar a potym ARek loto z nim po stadionem itd. itd.

Nie było mie wczorej po szpilu i teroz żałuja ale WIELKIE DZIYNKI NIEBIESCY ZA TEN CUDOWNY I PIYNKNY SEZON... szkoda że sie już skończył...
-
- Kontakt:
niedosyt jest,tak malo nom braklo,ale cza sie cieszyc z tego co jest!przed sezonym tyn 2 plac brol by z pocalowaniem reki!moze za rok bydzie 15 gwiazdka!MY WIERZYMY !
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
Zajebiozo
hehe chopcy dali z siebie w całym sezonie 200% i szacunek dla nich. Dla zdecydowanej większości kibiców na śląsku i w całej polsce to wlasnie my jesteśmy MISTRZAMI.
Na Europe nadszedł czas
PS. Waldi King niech już szuko wzmocnien. Smagor i weglokoks niech wykladają kase na blat i co może się dziać w Europie
aż stRach pomyśleć.

Na Europe nadszedł czas

PS. Waldi King niech już szuko wzmocnien. Smagor i weglokoks niech wykladają kase na blat i co może się dziać w Europie

- mpapmp
- Kontakt:
Ktoś wywalił mój post, a więc ze ktoś mi odpowiedzioł ale w robocie nie zdązyłzech napisać, dlatego zanim (a tak włascicie to dlaczego?) moj post wyleci prosze o kontakt na Priv/PM - jak ktoś zna dziewczyne w niebieskiej bluzie z foty ostatniej - mam dla niej dwa specjalne zdjecia z wczoraj.
Inne zdjęcia pod galeria

--

Inne zdjęcia pod galeria

--

- cisiu
- Kontakt:
Pomału emocje opadajom...gRatulacje Niebiescy...wiadomo kożdy by jednak chcioł tego majstRa (widać to po zdjynciach że niby wszyscy uśmiechnięci ale jednak) no ale trzeba się cieszyć z tego co jest. A to co my przeżyli po bramce Gabora i plocie że wisła prowadzi...ahh trzeba poczekać na to rok:):) gRatulacje
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt:
No, teraz mogę coś napisać normalnie po kilku dniach..
Dziękuję Wam Niebiescy - wszyscy razem i każdemu z osobna, dziękuję Panu, Panie Smagorowicz, Panu Panie Waldku, Panie Tomku, Panom fizjoterapeutom i wszystkim pracującym dla dobra Ruchu Chorzów.
No i przede wszystkim - piłkarzom, chociaż mogło być w kilku meczach lepiej, dzisiaj to już nie ważne.
Jesteśmy drugą drużyną w kraju, ze stratą 1 punktu do mistrza Polski. [Czuję,że Śląsk za rok nie będzie tak dobry..]
Wszystko co jest do poprawienia, poprawcie za rok - za rok będziemy już mistrzem Polski.
Nie wiem czy będzie temat o podsumowaniach, pewnie będzie ale największe [pozytywne] zaskoczenie to dla mnie jest Pesković. Pamiętam jak kiedyś o nim pisałem, że zachowaniem przypomina mi psa rasy "chihuahua" [fest niepewny, strachliwy i w ogóle mało ogarniający..]
Michal - przepraszam !
teraz pytanie - kończące się kontrakty, z kim przedłużą,a z kim nie, ogarnąć to wszystko - to już należy do ludzi na wyższych stanowiskach.
Sorry, za długość posta
Dziękuję Wam Niebiescy - wszyscy razem i każdemu z osobna, dziękuję Panu, Panie Smagorowicz, Panu Panie Waldku, Panie Tomku, Panom fizjoterapeutom i wszystkim pracującym dla dobra Ruchu Chorzów.
No i przede wszystkim - piłkarzom, chociaż mogło być w kilku meczach lepiej, dzisiaj to już nie ważne.
Jesteśmy drugą drużyną w kraju, ze stratą 1 punktu do mistrza Polski. [Czuję,że Śląsk za rok nie będzie tak dobry..]
Wszystko co jest do poprawienia, poprawcie za rok - za rok będziemy już mistrzem Polski.
Nie wiem czy będzie temat o podsumowaniach, pewnie będzie ale największe [pozytywne] zaskoczenie to dla mnie jest Pesković. Pamiętam jak kiedyś o nim pisałem, że zachowaniem przypomina mi psa rasy "chihuahua" [fest niepewny, strachliwy i w ogóle mało ogarniający..]
Michal - przepraszam !

teraz pytanie - kończące się kontrakty, z kim przedłużą,a z kim nie, ogarnąć to wszystko - to już należy do ludzi na wyższych stanowiskach.
Sorry, za długość posta

- Patrykk
Z mojej strony przeprosiny w stronę Grodka i Jankowskiego za cały sezon, po których m.in. ja swego czasu mocno jechałem(wtedy na to zasłużyli).
Nie wiem czy nasza krytyka tak na nich podziałała, czy moze były jakieś inne powody, ale Jankowski pokazał charakter i był olbrzymim wzmocnieniem nawet gdy tego na pierwszy rzut oka na boisku nie było widać i to bez pajacowania w naszą(kibiców)stronę - dla mnie prawdziwy niebieski. Grodek z kolei był w końcu tym kapitanem z jajami, który kierował całą defensywą i nie tylko - za karnego z Wisłą i granie ze złamanym nosem dodatkowy szacunek.
Pół roku temu w życiu bym nie uwierzył, że coś takiego napiszę: Mam nadzieję, że zostaną w Ruchu...
Ogólnie ukłony w stronę reszty Niebieskich, od Lisowskiego(ogromny postęp) po Piecha, Trenerów, Zarząd i resztę pracowników Ruchu, bo wszyscy na to zasłuzyli - kawał dobrej roboty!!!
Nie wiem czy nasza krytyka tak na nich podziałała, czy moze były jakieś inne powody, ale Jankowski pokazał charakter i był olbrzymim wzmocnieniem nawet gdy tego na pierwszy rzut oka na boisku nie było widać i to bez pajacowania w naszą(kibiców)stronę - dla mnie prawdziwy niebieski. Grodek z kolei był w końcu tym kapitanem z jajami, który kierował całą defensywą i nie tylko - za karnego z Wisłą i granie ze złamanym nosem dodatkowy szacunek.
Pół roku temu w życiu bym nie uwierzył, że coś takiego napiszę: Mam nadzieję, że zostaną w Ruchu...
Ogólnie ukłony w stronę reszty Niebieskich, od Lisowskiego(ogromny postęp) po Piecha, Trenerów, Zarząd i resztę pracowników Ruchu, bo wszyscy na to zasłuzyli - kawał dobrej roboty!!!
Oberschlesien Erwache !!!
-
- Kontakt:
najlepszy mecz chyba w moim życiu , pod względem radości po obydwu bramkach .. na prawdę takiej radości jeszcze nie przeżyłem . dziękuje Niebieskim za cały sezon ale jest pewien niedosyt , cóż .. nie będę się cale życie użalać ; ) .
nie wyobrażam sobie meczy Ruchu na innym stadionie niż przy Cichej ... tu jest historia , ta niezapomniana atmosfera , wolałbym dopingować Ruch na takim stadionie , nawet nie zadaszonym choćby miało padać cały mecz , gdy jest cały zapełniony i ta atmosfera na każdym meczu niż na nowym stadionie typu Śląski który [ nie wiem , obym się mylił ] nie zapełniał do polowy .
dla takich chwil warto żyć .!
nie wyobrażam sobie meczy Ruchu na innym stadionie niż przy Cichej ... tu jest historia , ta niezapomniana atmosfera , wolałbym dopingować Ruch na takim stadionie , nawet nie zadaszonym choćby miało padać cały mecz , gdy jest cały zapełniony i ta atmosfera na każdym meczu niż na nowym stadionie typu Śląski który [ nie wiem , obym się mylił ] nie zapełniał do polowy .
dla takich chwil warto żyć .!
- cisiu
- Kontakt:
to bydziesz musioł się przestawić na stadion miejski w Gliwicach, ciekawe ale jak dugo tam bydymy grać??? (chyba że jakimś cudym dostanyny licyncja ale z tego co godoł Smagarowicz to było pożegnanie z Cichom, czyli co nawet go niy uwzględniom we wniosku licencyjnym??)
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Co za różnica kaj bydymy grać, trza wspierać Ruch kajby niy grali.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Racja, ale dobrze, że nie w Sosnowcu_BiADACZ_ pisze:Co za różnica kaj bydymy grać, trza wspierać Ruch kajby niy grali.