Dzisiaj jest dzień, który dał nam Pan ! 17.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Radzion-ków

Re: Dzisiaj jest dzień, który dał nam Pan ! 17.00

#181 Post autor: Radzion-ków » 7 maja 2012, o 14:17

Mnie od początku rozpierała duma za Pana Fornalika,piłkarzy,sztab szkoleniowy. zrobiliście kawał DOBREJ roboty, jestem z was pierońsko dumny ...
Kogo trzeba wyrzucić z Rady Miejskiej

Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)

SirGel
Kontakt:

#182 Post autor: SirGel » 7 maja 2012, o 14:28

post wyzej

nic ujac nic dodac.

brak kasy, brak zaplecza, zarzad klubu .....

a jednak gracze + trener + kibice = 2 miejsce w lidze. lza w oku sie kreci.

wielkie brawa panowie.

Awatar użytkownika
Yego

#183 Post autor: Yego » 7 maja 2012, o 14:33

SirGel pisze:post wyzej

nic ujac nic dodac.

brak kasy, brak zaplecza, zarzad klubu .....

a jednak gracze + trener + kibice = 2 miejsce w lidze. lza w oku sie kreci.

wielkie brawa panowie.
I teraz porownanie tych "wielkich": lechów, wislów, legiów, poloniów i innych smieciów :rotfl:
My pokozali charakter w tym sezonie, i kozdy moze nom terozki zazdroscic tego, jak z niczego idzie zrobic cos
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#184 Post autor: ObeRschlesien » 7 maja 2012, o 14:43

NIEBIESCY !!!!!! DZIEKI !!!!!!!!! :hurra: :super: :ok: :padam:

ŁEZKA SIE KRECILA WCORAJ A CO B BYLO JAK BY BYL MAJSTER :rozpacz:

BRAWO CALY SZTAB WSZYSCY OD SPRZATACZKI DO ZIOMALA CO PILNUJE NA CICHEJ :ok:

DZIEKI WOM !!!!!! :padam: :super: :hurra: :ok:
Obrazek

moRi95
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#185 Post autor: moRi95 » 7 maja 2012, o 16:16

19flasteR20 pisze:
milanos pisze: A teraz miesiąc spokoju i jedziemy podbijać EUROPĘ! :super:

Kompilacje...Kompilacje..Mega Kompilacje TV o Ruch-u ROBIC :cwaniak: :ok:
podbijam :super:

No cóż... nie ma co narzykać ale apetyt rośnie w miara jedzynio i jes niedosyt z tego 2 placa. Podbeskidzie i górnik to swojom drogom ale tyn łks. Byłech fest wsciekly o tyn szpil i teraz juz wiym dlaczego. Wygralibysmy z lks-ym i teraz sie smiejemy z reszty. Tak mało brakowało. Mozna sie bylo spodziewac ze slask wygro to na wisle. Jak samymu se zawalisz to nikt ci nie pomoże. Teraz mom nadzieja że zarzond nie wysprzedo zawodników ale wzmocni sie przed pucharami ( wiem, wiem, Smagorowicz zapewnio ale jedno moze godac a drugie moze zrobic) a niy jak to bylo 2 lata temu i postaro sie cos ugrac. Przed sezonym byśmy brali w ciemno 2 plac wiync trza sie cieszyc mimo zech jes smutny. Pamiyntom jak bylech na jesiyni na szpilu z legiom (0:1) i potym szpilu bylech pewny ze nic w tyj lidze niy ugromy a tu jednak. Szkoda że niy ma tego masjtRa. Chciolbych piyrszy roz zobaczyc jak na Cicho przyjeżdzo puchar a potym ARek loto z nim po stadionem itd. itd. :) bo jednak feta vice-mistrzowska to nie to samo co MISTRZOWSKA.

Nie było mie wczorej po szpilu i teroz żałuja ale WIELKIE DZIYNKI NIEBIESCY ZA TEN CUDOWNY I PIYNKNY SEZON... szkoda że sie już skończył...

chorzowski_rsl
Kontakt:

#186 Post autor: chorzowski_rsl » 7 maja 2012, o 16:32

niedosyt jest,tak malo nom braklo,ale cza sie cieszyc z tego co jest!przed sezonym tyn 2 plac brol by z pocalowaniem reki!moze za rok bydzie 15 gwiazdka!MY WIERZYMY !
NRŚL GANG

buli19R20
Kontakt:

#187 Post autor: buli19R20 » 7 maja 2012, o 16:42

Zajebiozo :D hehe chopcy dali z siebie w całym sezonie 200% i szacunek dla nich. Dla zdecydowanej większości kibiców na śląsku i w całej polsce to wlasnie my jesteśmy MISTRZAMI.

Na Europe nadszedł czas :)

PS. Waldi King niech już szuko wzmocnien. Smagor i weglokoks niech wykladają kase na blat i co może się dziać w Europie :D aż stRach pomyśleć.

Awatar użytkownika
mpapmp
Kontakt:

#188 Post autor: mpapmp » 7 maja 2012, o 17:00

Ktoś wywalił mój post, a więc ze ktoś mi odpowiedzioł ale w robocie nie zdązyłzech napisać, dlatego zanim (a tak włascicie to dlaczego?) moj post wyleci prosze o kontakt na Priv/PM - jak ktoś zna dziewczyne w niebieskiej bluzie z foty ostatniej - mam dla niej dwa specjalne zdjecia z wczoraj.

Inne zdjęcia pod galeria

Obrazek
Obrazek
Obrazek
--
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#189 Post autor: cisiu » 7 maja 2012, o 18:49

Pomału emocje opadajom...gRatulacje Niebiescy...wiadomo kożdy by jednak chcioł tego majstRa (widać to po zdjynciach że niby wszyscy uśmiechnięci ale jednak) no ale trzeba się cieszyć z tego co jest. A to co my przeżyli po bramce Gabora i plocie że wisła prowadzi...ahh trzeba poczekać na to rok:):) gRatulacje
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Lukas89
Kontakt:

#190 Post autor: Lukas89 » 7 maja 2012, o 19:25

No, teraz mogę coś napisać normalnie po kilku dniach..

Dziękuję Wam Niebiescy - wszyscy razem i każdemu z osobna, dziękuję Panu, Panie Smagorowicz, Panu Panie Waldku, Panie Tomku, Panom fizjoterapeutom i wszystkim pracującym dla dobra Ruchu Chorzów.

No i przede wszystkim - piłkarzom, chociaż mogło być w kilku meczach lepiej, dzisiaj to już nie ważne.

Jesteśmy drugą drużyną w kraju, ze stratą 1 punktu do mistrza Polski. [Czuję,że Śląsk za rok nie będzie tak dobry..]

Wszystko co jest do poprawienia, poprawcie za rok - za rok będziemy już mistrzem Polski.

Nie wiem czy będzie temat o podsumowaniach, pewnie będzie ale największe [pozytywne] zaskoczenie to dla mnie jest Pesković. Pamiętam jak kiedyś o nim pisałem, że zachowaniem przypomina mi psa rasy "chihuahua" [fest niepewny, strachliwy i w ogóle mało ogarniający..]

Michal - przepraszam ! :)

teraz pytanie - kończące się kontrakty, z kim przedłużą,a z kim nie, ogarnąć to wszystko - to już należy do ludzi na wyższych stanowiskach.

Sorry, za długość posta ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Patrykk

#191 Post autor: Patrykk » 7 maja 2012, o 21:23

Z mojej strony przeprosiny w stronę Grodka i Jankowskiego za cały sezon, po których m.in. ja swego czasu mocno jechałem(wtedy na to zasłużyli).
Nie wiem czy nasza krytyka tak na nich podziałała, czy moze były jakieś inne powody, ale Jankowski pokazał charakter i był olbrzymim wzmocnieniem nawet gdy tego na pierwszy rzut oka na boisku nie było widać i to bez pajacowania w naszą(kibiców)stronę - dla mnie prawdziwy niebieski. Grodek z kolei był w końcu tym kapitanem z jajami, który kierował całą defensywą i nie tylko - za karnego z Wisłą i granie ze złamanym nosem dodatkowy szacunek.
Pół roku temu w życiu bym nie uwierzył, że coś takiego napiszę: Mam nadzieję, że zostaną w Ruchu...

Ogólnie ukłony w stronę reszty Niebieskich, od Lisowskiego(ogromny postęp) po Piecha, Trenerów, Zarząd i resztę pracowników Ruchu, bo wszyscy na to zasłuzyli - kawał dobrej roboty!!!
Oberschlesien Erwache !!!

Widzew&Ruch
Kontakt:

#192 Post autor: Widzew&Ruch » 7 maja 2012, o 21:37

najlepszy mecz chyba w moim życiu , pod względem radości po obydwu bramkach .. na prawdę takiej radości jeszcze nie przeżyłem . dziękuje Niebieskim za cały sezon ale jest pewien niedosyt , cóż .. nie będę się cale życie użalać ; ) .
nie wyobrażam sobie meczy Ruchu na innym stadionie niż przy Cichej ... tu jest historia , ta niezapomniana atmosfera , wolałbym dopingować Ruch na takim stadionie , nawet nie zadaszonym choćby miało padać cały mecz , gdy jest cały zapełniony i ta atmosfera na każdym meczu niż na nowym stadionie typu Śląski który [ nie wiem , obym się mylił ] nie zapełniał do polowy .
dla takich chwil warto żyć .!

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#193 Post autor: cisiu » 8 maja 2012, o 09:47

to bydziesz musioł się przestawić na stadion miejski w Gliwicach, ciekawe ale jak dugo tam bydymy grać??? (chyba że jakimś cudym dostanyny licyncja ale z tego co godoł Smagarowicz to było pożegnanie z Cichom, czyli co nawet go niy uwzględniom we wniosku licencyjnym??)
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#194 Post autor: _BiADACZ_ » 8 maja 2012, o 10:06

Co za różnica kaj bydymy grać, trza wspierać Ruch kajby niy grali.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#195 Post autor: Mirek » 8 maja 2012, o 10:07

_BiADACZ_ pisze:Co za różnica kaj bydymy grać, trza wspierać Ruch kajby niy grali.
Racja, ale dobrze, że nie w Sosnowcu ;)

ODPOWIEDZ