Rewolucja kadrowa w Ruchu
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
marcyk, fajne słowa tylko że ja mam przed oczami obraz z końcówki II ligi ub. sezonu, bodajże przedostatnia kolejka. Mecz Polkwice - Sląsk, w kadrze Ślaska najstarszy zawodnik liczył sobie bodajże 24 lata, a większość to były młodziki ponizej 20 lat. Sląsk postawił na taki wariant, niestety nie wypaliło, przegrali z Polkowicami, które weszły do I ligi a Sląsk spadł do III.
Więc nie ma reguły tak jak możesz miec mołodych ambitnych możesz mieć równiez młodych zagubionych jak również stare repy mogą odpuszczać i handlować punkcikami albo się zawziąść i pociągnąć wózek do przodu (patrz wira, wrona, szewczyk).
Moim zdaniem wszystko zależy od atmosfery, myśli ternerskiej i paki którą się poskłada, a wiekowo najlpiej mieć repa w każdej linii (najlepiej na srodku) i wokół nich budować młodzież inowy styl.
Bo na stylu to najbardziej mi zalezy, chciałbym znów ujrzeć jakiegoś stopera, który potrafi wyjść do przodu, bocznego obrońce zaperd... wzdłuż linii z przodu i tyłu, pleymeykera grającego z głową, pomocnika potrafiącego minąć przeciwnika w pojedynku 1 na 1, walczącego o piłkę przy aucie tak jakby to była pozycja 5 m przed bramką i szybkiego napastnika uciekającego obrońcom.
Więc nie ma reguły tak jak możesz miec mołodych ambitnych możesz mieć równiez młodych zagubionych jak również stare repy mogą odpuszczać i handlować punkcikami albo się zawziąść i pociągnąć wózek do przodu (patrz wira, wrona, szewczyk).
Moim zdaniem wszystko zależy od atmosfery, myśli ternerskiej i paki którą się poskłada, a wiekowo najlpiej mieć repa w każdej linii (najlepiej na srodku) i wokół nich budować młodzież inowy styl.
Bo na stylu to najbardziej mi zalezy, chciałbym znów ujrzeć jakiegoś stopera, który potrafi wyjść do przodu, bocznego obrońce zaperd... wzdłuż linii z przodu i tyłu, pleymeykera grającego z głową, pomocnika potrafiącego minąć przeciwnika w pojedynku 1 na 1, walczącego o piłkę przy aucie tak jakby to była pozycja 5 m przed bramką i szybkiego napastnika uciekającego obrońcom.
- 19r20
- Kontakt:
widze ze ludzie z forum mają dobrą pamięć - co do Mosóra i dobrze bo ja też mu chyba nigdy nie wybacze choć swpją drogą nie będe miał okazji bo om nigdy w naszym bankrucie nie zagra
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- Patton
- Kontakt:
Gerhat - a ja bym chcial widziec stadion na 20 tys, pelne trybuny, klub poukladany, swietna organizacja, wybitna szkolka, niezawodny scouting i chlopaka majacego 20 lat, a ustawiajacego starych zgredow wlasnie pokroju Mosora. Ty i Ja - wszystko dla dobra Klubu, aczkolwiek jak odmienne myslenie. Nieprawdaz? 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
gerhat moje myslenie co do mlodziezy jest takie jak napisales jedna formacja jeden rep reszta mlode wilki, bo teraz jest odwrornie jeden mlody miedzy repami.
repy go nie dostrzegaja na boisku graja swoja padline, jest wpadka mlody winny.
niema k...a atmosfery ani na boisku ani w szatni i w poprawie tego niestety ale mosor ani niewolnicy przyspawanego, ani sam przyspawany tego swoimi sposobami i mysleniem nie zmienia.
repy go nie dostrzegaja na boisku graja swoja padline, jest wpadka mlody winny.
niema k...a atmosfery ani na boisku ani w szatni i w poprawie tego niestety ale mosor ani niewolnicy przyspawanego, ani sam przyspawany tego swoimi sposobami i mysleniem nie zmienia.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A co to jest :shock:AndRe pisze: Ruch podobno interesuje sie Arturem Kapela z Wisly Plock (info z gazety)
Co do Maliny mam nadzieje ze zostanie. Jego nadal szanuje. Zreszta jego wypowiedzi w prasie zawsze sa na poziomie...
Masternak chyba juz do nas nie wroci (moze i mala strata, ale trzeba kogos znalezc na jego miejsce)
rewolucjakadrowa
Malina do czerwca zostanie bo nie bydzie sie srol w papiory,
co do Mastera niych idzie moze Maciek go zastapi.
:flaga:
co do Mastera niych idzie moze Maciek go zastapi.
rewolucjakadrowa
Malina zostanie do czerwca bo nie bydzie sie srol w papiory
Master niech idzie moze Maciek go zastapi.
Master niech idzie moze Maciek go zastapi.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W ramach ciekawostek
Lines trenuje z Arką.... ciekawe czy ten tatuaż jego im sie tam spodoba ;-)
http://sport.onet.pl/864248,wiadomosci.html
http://sport.onet.pl/864248,wiadomosci.html
spyru pisze:Mosór jest dogadany z pogonią, więc cała ta gadka była nie potrzebna.
No to ja sie pytam po co on u nas trenował?!
Przecież jak gadał z Pogonia to odrazu mógł iść i przygotowywać się do sezonu :?
Może w zamian jego miejsca na obozie w Ustroniu znalazłoby sie miejsce dla kogo innego?np. juniora jakiegoś...
-
- Kontakt:
Heh fajnie przygotowujemy zawodnikow innym druzynom.Oplacamy im zgrupowanie , placimy za odzywki etc....spyru pisze:Zadylak jedzie do gliwic dogadac sie z piastem a Mosór jest dogadany z pogonią, więc cała ta gadka była nie potrzebna. Pozdro
RADZION jak bedziesz widzial Jaworskiego znowu to powiedz mu ze on jest dupa a nie menadzer!!!!!!!!!!!!!
Chyba ze ja wczesniej odwiedze kuzyna na Kalinie i zachacze o te osiedle.
Jak mozna tak dlugo zwlekac z podpisaniem kontraktu.Narazie najwikeszym wyczynem "Zaby" jest pozyskanie Powiecki z 4 ligi gdzie transfer byl naglosniony jakbysmy Zidana sprowadzali.
Ech ale sie wkurzylem.Prezes - komuch , zarzad - zlodzieje i menadzer dupa.I sklad na miare 3 ligi
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
dla mnie to jest skurwysynstow innych klubow podbierac sobie zawodnikow. z drugiej strony kto pierwszy ten lepszy... ale jakby na to nie patrzac - placimy zgrupowania, ponosimy koszty a inne kluby ku*** korsystaja. Zadylak - nie chciales u nas grac - wiec wy***rdalaj do tych gliwic !!! Obbyscie spadli...
- Schlesien
- Kontakt:
Nie ma sie co denerwowac. Takie jest zycie raz Pogon albo Arka nam, raz my Szczakowiance (Lines). Nic na to nie poradzimy. DO poki w klubie bedzie tak jak jest to zawodnicy beda wybierac lepiej prosperujace kluby.
To nie problem z klubami tylko z naszym managerem. On powinien podpisac kontrakt tak aby nikt nie wiedziall, ze ktos taki u nas jest. Niestety u nas jest odwrotnie. Najpierw artykuly w gazetach a potem podpisanie kontratku... niekoniecznie na Cichej
To nie problem z klubami tylko z naszym managerem. On powinien podpisac kontrakt tak aby nikt nie wiedziall, ze ktos taki u nas jest. Niestety u nas jest odwrotnie. Najpierw artykuly w gazetach a potem podpisanie kontratku... niekoniecznie na Cichej

- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: