RUCH Chorzów - Polonia Bytom 09.04. 14.45
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Polonia Bytom 09.04. 14.45
Wszyscy co dupcycie ze h** nie kibice Ci co wylezli po 2 bramie - zastanowcie sie co godocie! Rozumia, przegrac, zdarzo sie, ale po walce, po staraniach, a nie po przejsciu kole szpilu! Niy po to zadupiom z roboty na zlomanie karku, ryzykuja mandaty, urywom sie przed czasem, dziyn wczesnij stoja poradziesiat minut po bilet, placa 25 zl zeby ogladac jak jeden z drugim mo mie w du*** i nie chce mu sie do bala leciec!!
Łaza na Ruch od bajtla, bydzie juz 20 lot, pojezdziolch trocha na wyjazdy, i nie dupcćie mi zech jest h** a niy kibic!
Po prostu oczekuja zaangażowania, tak jak od kożdego z nos oczekują zaangażowania w robocie!
Jak normalny człowiek by przyloz do roboty i by miol wszystko w du***, robil 2 razy wolnij niz powinien to by mu szef podziekowol...
Takiego czegos niy idzie tolerowac, takie cos trza tepic!! Kozdy szpil maja grac na pelnej piz****... Jak wtedy im cos nie wyjdzie, to zrozumia, zdarzo sie i nojlepszym! Ale nie, jak im sie po prostu nie chce, jak bydom chcieli oddac szpil itp!
Dzisiej sie po prostu czuja oszukany, podobnie jak wiekszosc....
Pozdrawiom normalnych!
Czekom na gra tako jak z Legią abo z Żabolami. Wtedy nawet jak przegromy, podziekuja chopcom za zaangazowanie!
Łaza na Ruch od bajtla, bydzie juz 20 lot, pojezdziolch trocha na wyjazdy, i nie dupcćie mi zech jest h** a niy kibic!
Po prostu oczekuja zaangażowania, tak jak od kożdego z nos oczekują zaangażowania w robocie!
Jak normalny człowiek by przyloz do roboty i by miol wszystko w du***, robil 2 razy wolnij niz powinien to by mu szef podziekowol...
Takiego czegos niy idzie tolerowac, takie cos trza tepic!! Kozdy szpil maja grac na pelnej piz****... Jak wtedy im cos nie wyjdzie, to zrozumia, zdarzo sie i nojlepszym! Ale nie, jak im sie po prostu nie chce, jak bydom chcieli oddac szpil itp!
Dzisiej sie po prostu czuja oszukany, podobnie jak wiekszosc....
Pozdrawiom normalnych!
Czekom na gra tako jak z Legią abo z Żabolami. Wtedy nawet jak przegromy, podziekuja chopcom za zaangazowanie!
-
- Kontakt:
Bramki http://www.waszapilka.pl/youtube,9407,1" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Z tymi piłkarzynami a szczególnie z ich amatorskim podejściem do zawodu nikaj nie dojdymy. za***rdalać przez 90 min to ich zasrany obowiązek, jak jo bych w moim zakładzie pracy podchodził do zawodu tak jak podchodzą nasze piłkarzyki to by mnie downo wy***ali a oni jakie bydom miec tego konsekwencje? Żodne, mało tego, oni nos wychujali jak małe dzieci a młyn śpiewo po szpilu niebiescy jestesmy z wami. To że wygrali z górnikiem i udało im sie wygrać z legią to nie znaczy że teraz mogą robić co chca, oni mają za***rdalać dlatego wierza w to że Waldek zrobi z nimi porządek i nie byda oglądoł tego jak piłkarze mojego ukochanego klubu przechodza obok meczu i zbierają za to jeszcze brawa. A za to co dzisiej odjebali powinni nom kibicom postawić bilety na Widzew !
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2011, o 21:53 przez 19kyjok20, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Meczu przegranego nie mozna zapomniec. Nalezy wyciagac wnioski. Co do tego spotkania to, niestety moze sie na mnie wielu obrazic. Ten mecz zostal sprzedany.
Obydwie bramki padla z ewidentnej winy naszego bramkarza. Ale dla mnie to dziwne , Ruch az tak wysoko nie stoi w tabeli aby moglby na takie cos pojsc. A co do protestu o nie wyplacenie premii , to tez moze byc brane pod uwage.
A co do wypowiedzi dzialaczy o gornej czsci tabeli , to chyba zostalo wypowiedziane pod wplywem napojow.
Obydwie bramki padla z ewidentnej winy naszego bramkarza. Ale dla mnie to dziwne , Ruch az tak wysoko nie stoi w tabeli aby moglby na takie cos pojsc. A co do protestu o nie wyplacenie premii , to tez moze byc brane pod uwage.
A co do wypowiedzi dzialaczy o gornej czsci tabeli , to chyba zostalo wypowiedziane pod wplywem napojow.
- futeR
- Kontakt:
jo po pierwszej połowie wiedziołech ze to bedzie najnudniejszy mecz jaki zech w zyciu widzioł, a po pierwszy bramie było to potwierdzeniem ze oni zamiast lotac za ta bala i ciagnac Ruch w góra, to dawaja takim kurwom z dołu bic im gole, to jest po***rdolone.
Po pierwszym golu nie patrzyłech nawet na tyn szpil, ino dowołech z siebie 100% na młynie, a mimo hujowego wyniku fajno była zabawa:)
Po pierwszym golu nie patrzyłech nawet na tyn szpil, ino dowołech z siebie 100% na młynie, a mimo hujowego wyniku fajno była zabawa:)
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dzisiaj była padlina straszna, ale żeby mówić o sprzedaniu meczu? Jesteście niepoważni. Jak wygrywają z Legią to są najlepsi, jak dzisiaj przegrywają to jesteśmy kandydatami do spadku? Otrząśnijcie się. Dzisiaj przegraliśmy, trudno, za tydzień mamy wygrać i tyle. Nie podobało mi się mimo wszystko wygwizdywanie Jankowskiego jak schodził... zresztą na Ruchu to standard, że jak komuś idzie to poklepywanie po plecach, a jak nie idzie to mają milion powodów żeby go wygwizdać.. trochę patologia
In Siemian We Trust
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
powiem tak daj sobie siana 

- hanys1979
- Kontakt:
Djokić - jak do mnie nojlepszy piłkarz dzisiejszego spotkania .
Mein Vaterland Ist Oberschlesien !!!!
-
- Kontakt:
Futer - niestety w zawodowym fusbalu niy idzie o to co by na trybunach byla zajebisto zabawa
Idzie o to co by wygrywac i byc w tabeli jak nojwyzy 

-
- Kontakt:
Ale te swieczki sie nie kołysały.miedza pisze:wleź sie kiedyś na maszt GSM taki te 45 m abo komin 120m + tam tez bujo bo musi, inaczyj by to dupło...mulan pisze:widzieliście jak świeczka nad sektorem numer osiem się kołysała?! i tak kołysze się od 5 lat
To jest złudzenie optyczne przy szybko przemieszczajacych sie chmurach, wtedy własnie sie wydaje ze świeczki kołyszą się na lewo i prawo
Mecz ogólnie do dupy i jeszcze mie drogo wyszło to całe sobotnie popołudnie
25 zł bilet
350 dniówka w robocie
300 zł zakupy baby z bajtlym w Silesii
P.S. Jak ja nienawidzę szpili o 14:45 w sobota, dyć to normalny sparing jest o tej porze.
-
- Kontakt:
Świeczki sie kołysały, bo muszą sie kołysać - a ta szczególno pokozywali w lidze+ i nie było tam chmur 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mylisz się. Tą świeczką nad sektorem nr 8 bujało bardzo mocno, chyba większość z forumowiczów która tego nie widziała nie jest w stanie sobie wyobrazić jak mocno. Obserwowałem z prostej.marek79 pisze:Ale te swieczki sie nie kołysały.miedza pisze:wleź sie kiedyś na maszt GSM taki te 45 m abo komin 120m + tam tez bujo bo musi, inaczyj by to dupło...mulan pisze:widzieliście jak świeczka nad sektorem numer osiem się kołysała?! i tak kołysze się od 5 lat
To jest złudzenie optyczne przy szybko przemieszczajacych sie chmurach, wtedy własnie sie wydaje ze świeczki kołyszą się na lewo i prawo
Ale z tego co już pisałem tak jest już długi czas. Napisze do klubu i do MORiSu w tej sprawie, bo kiedyś może być za późno. Choć jakby miało dupnąć to by dupneło już dawno, i to nie podczas meczu.
Dużo głosów jest takich że muszą być tak zaprojektowane, ja nie wierze że w tej ruinie jest coś co nie jest prowizorką, to nie Japonia!
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2011, o 22:59 przez mulan, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
po moimu, to swiyczki sie majom polic.... a niy kolysacmiedza pisze:Świeczki sie kołysały, bo muszą sie kołysać - a ta szczególno pokozywali w lidze+ i nie było tam chmur

-
- Kontakt:
Nie rozumia jak idzie zagrac tak zaje...w derbach potem 2 polowa w warszawie a dzisiej tak przejsc obok meczu...0 walki !!! Dzisiej to ino fajnie zagrol Djokic a Stawarczyk co dzisiej wyprawiol to jo ni wiym...
-
- Kontakt:
Jo uwazom ze mecz był poddany, nawet Waldek po nich nie ryczoł. Polonia dostała kasa na wypłaty do grajków to naszym tyz cos pod stolym dali, prowdy nigdy sie nie dowiemy. Zoboczymy jak z Widzewem bydom za***rdalać. żabole przecz by polonii niepoddali szpilu.