[15 kolejka] Ruch Chorzów - Jagiellonia 28.11.2010 g.17:00
-
- Kontakt:
Re: [15 kolejka] Ruch Chorzów - Jagiellonia 28.11.2010 g.17:
Jak na nasze obecne możliwości, mecz mi się podobał. Nasi walczyli, trzymali Jagę na dystans, do strzelenia bramki brakowało niewiele.
Publika też była OK. Ja nawet lubie takie mecze pod tym względem (pogoda, ogólna sytuacja), na trybunach są konkretni kibice.
Chyba musimy czekać, aż wyjaśni się sprawa z ZUSem - bo na chwile obecną ta sprawa przeszkadza w rozwoju.
Publika też była OK. Ja nawet lubie takie mecze pod tym względem (pogoda, ogólna sytuacja), na trybunach są konkretni kibice.
Chyba musimy czekać, aż wyjaśni się sprawa z ZUSem - bo na chwile obecną ta sprawa przeszkadza w rozwoju.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
oglądając ten mecz nie było widać która drużyna jest liderem, a która jest na miejscu spadkowym. Zagraliśmy poprawny mecz na zero z tyłu co cieszy, mieliśmy swoje sytuacje ale Sandomierski rozgrywał bardzo dobry mecz, nie raz uchronił Jage przez stratą bramki tak samo jak Perdijić nas. Cieszy to że na C6 jesteśmy w stanie nawiązać walkę a nawet być lepszą drużyną z czołówką ligi, gorzej z wyjazdami. Po rundzie jesiennej straliciliśmy najmniej bramek u siebie (dwie) ale też najmniej strzeliliśmy (pięć) więc jest przeciętnie. NIEBIESCY DZIĘKI ZA WALKĘ!
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak pracownicy klubu ośmieszają Ruch to przerasta pojęcie, chodzi mi o puszczenie hymnu na początku meczu!
Zaciął się po 10 sek tego disco polo, spiker przeprosiłbo nawalił sprzęt! Ale do cholery to jest już z 5 raz z rzędu!!!!!!!!!!!!! Czy oni to ku*** puszczają z youtube?!?! Jedna wielka banda nieudaczników, 5 raz to samo
Niech lepiej w ogóle tego kiczu nie puszczają! Ułomy

Zaciął się po 10 sek tego disco polo, spiker przeprosiłbo nawalił sprzęt! Ale do cholery to jest już z 5 raz z rzędu!!!!!!!!!!!!! Czy oni to ku*** puszczają z youtube?!?! Jedna wielka banda nieudaczników, 5 raz to samo

Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
Szkoda ,ze Olszar tak pużno wloz-bo jak sie pokozoł na trowie to zaroz z Jankowskim ruszyli trocha do przodu
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- 19flasteR20
- Kontakt:
Szpil zagralismy taktycznie bo nie jestesmy Barca i nie momy takich grajkow aby zagrac pieknie i milo...przeciez dzisiejszy fussbal juz niestety przerodzil sie w bicie ka$y a nastawienie jest jedno ida do Roboty a kiedys szpilali po Robocie dlatego pilka nozno zmierza nie tym torem jakim powinnien isc...to tak na poczatek...
...a o wczorajszym szpilu za duzo nie napisza ale warto docenic jednak zneutralizowanie przez naszych obroncow tak jak wczesniej napisal kattowitz "Burkhardta, Grosickiego i Franka z gry"!
Jaga gra slabo na wyjazdach i jak tego nie zmieni na wiosna raczej mo male szanse na majstra.
Ogolnie zagralismy w obronie na 0 i z tego trzeba sie cieszyc ale to jest wynikiem gry calego zespolu bo wszyscy albo wygrywaja lub przegrywaja.
Arka Piecha powinien wpuscic ciut szybciej ale wlasnie przecierz kozdy mo swoj punkt widzenia a nikt tu z nas raczej nie posiada chocby licencji trenera ani klasy A lub B wiec nasze opinie sa ciut nieprofesjonalne ale nasze uwagi a jest ich wiele napewno sa jakas dobra rada dla sztabu szkoleniowego
.
A propo Macka to jak to w koncu jest zagra z Lechia czy ni>?
...a o wczorajszym szpilu za duzo nie napisza ale warto docenic jednak zneutralizowanie przez naszych obroncow tak jak wczesniej napisal kattowitz "Burkhardta, Grosickiego i Franka z gry"!
Jaga gra slabo na wyjazdach i jak tego nie zmieni na wiosna raczej mo male szanse na majstra.
Ogolnie zagralismy w obronie na 0 i z tego trzeba sie cieszyc ale to jest wynikiem gry calego zespolu bo wszyscy albo wygrywaja lub przegrywaja.
Arka Piecha powinien wpuscic ciut szybciej ale wlasnie przecierz kozdy mo swoj punkt widzenia a nikt tu z nas raczej nie posiada chocby licencji trenera ani klasy A lub B wiec nasze opinie sa ciut nieprofesjonalne ale nasze uwagi a jest ich wiele napewno sa jakas dobra rada dla sztabu szkoleniowego

A propo Macka to jak to w koncu jest zagra z Lechia czy ni>?
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wg mnie zagra, bo z discopolo jest wypożyczony do stycznia, a nie do końca rubdy
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
jajo pisze:Wg mnie zagra, bo z discopolo jest wypożyczony do stycznia, a nie do końca rubdy
każdy zawodnik może w ciągu jednej rundy zagrać w 1 klubie (dlatego Szyndrowski teraz nie może grać) więc Maciek nie może zagrać bo nie mógłby reszty sezonu grać w Polonii.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Raczej może grać. Gdyby nie mógł, to np gdyby po 4 grudnia sprzedali kogokolwiek, kto będzie grać w meczu z Lechią to potem nie mógłby grac gdzie indziej.
Brzyski np szedł do Diskopolo po 2 meczach rundy wiosennej granych w grudniu. Wiem, że Sadlok jest wypożyczony, ale z tego co pamietam to do 1 stycznia czy nawet lutego.
Brzyski np szedł do Diskopolo po 2 meczach rundy wiosennej granych w grudniu. Wiem, że Sadlok jest wypożyczony, ale z tego co pamietam to do 1 stycznia czy nawet lutego.
-
- Kontakt:
bardzo wk***iajacy byl gosciu z Jagi z nr 3
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kascelan to był. Rzeczywiście drażniący był.
edit: scaneRboy dlatego napisałem delikatnie, że był drażniący
edit: scaneRboy dlatego napisałem delikatnie, że był drażniący

Ostatnio zmieniony 29 lis 2010, o 12:56 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Mirek pisze:Kascelan to był. Rzeczywiście drażniący był.
EEE tam! Walczył o dobry wynik dla swojej drużyny. Taki upierdliwiec i drobny kombinator, ale co tam.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Kascelan najlepszy na boisku z Jagi.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
On mi się skojarzył ze Świerczewskim. Bardzo agresywny w grze, grał w krótkim rękawie jako jedyny. Nie wiem o co chodziło, ale Straka od początku był strasznie cięty na niego. Musiał mu coś dogadać
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- MBR-200
- Kontakt:
Poza tym Dyskopolo raczej jest na rękę, żebyśmy urwali punkty LechiiMirek pisze:Raczej może grać. Gdyby nie mógł, to np gdyby po 4 grudnia sprzedali kogokolwiek, kto będzie grać w meczu z Lechią to potem nie mógłby grac gdzie indziej.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??
-
- Kontakt:
brawo PIECHOL .... wkoncu ktos zauwazyl te nasze smieszne zmiany ok 80 min , z jednym Jankowskim z przodu to sie mogymy grac z akasem,, synek szarpie jak pieron a nie mo z kim pograc a po zmianach w koncowie momy wiyncyj setow niz w calym szpilu ,, patrz mecz z polonia w. slaskiem .. szkoda slow ,,fornalik gro asekurancko a jaga ( pol.w) byla do ogranio. a Swierblewski siedzi na lawie za kara tzn za strzelenie 2 bramy z polonia bytom.