[23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

Re: [23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

#181 Post autor: ObeRschlesien » 4 kwie 2010, o 13:09

Pulkowski to dla mnie zawsze byl taki drugi Nowacki ino trocha lepszy kozdy mo swoje zdanie i nie broncie tego Pulkowskiego bo pisanie ze po meczu z Craxa kozdy go chwoli itd ze nikt nie plakol oki zgadzo sie ale kiedy on zagrol poprzedni taki szpil jak z Craxa ? No i wszystko wrocilo do formy jego marnej formy a on nie jest Stoper kaj mo przeszkadzac i wybijac bale bo on jest tyz od zagrywania bali wiec nie pisz ty u gory ze fajnie grol bo przeszkadzol utrudniol,jo mu moga powiedz oki nie wyszol ci tyn szpil ino jak by grol tak jak Straka czyli na 10 szpili Strace sie jedyn udo zagrac słabo a Pulkowski mo to chyba na opa , a Baran wiekszosc sam juz pisala ze od jakiego momentu Baran stanol w miejscu i to widac golym okiem. Z drugi strony to tyz nie mo kto żaś zagrac w ich miejsce bo nie momy zas ludzi wiec pies pogrzebany ale środka my nie mieli wczoraj takie moje zdanie dla nie ktorych z wos 1 pkt to duzo bo wskoczyli my na 3 plac ale dla mnei jako kibica Ruchu wczoraj 1 pkt to tak jak by porazka bo z takimi druzynami muszymy wygrywac co bydzie jak za tydzien zremisujemy z Odro bydymy mieli 44 pkt Belchatow wygro i bydzie miol 41 i co tyz powie jedyn z drugim ze 1 pkt cieszy albo że przed sezonem nie zakladali my walki o ta pozycja i miejsce na kierym my som jest calkiem fajne i trzeba sie cieszyc :/ (domnie to jest chore zeby takei ciuls.. wypisywac i sie tlumaczyc ) , do konca sezonu jest jeszcze daleko droga a pkt som potrzebne szczegolnie z takimi Ślaskami czy Odrom no nic moze chopy wygraja z Pogonia i trocha sie odblokuja strzelecko na Odra

pyRsk
Obrazek

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#182 Post autor: heli » 4 kwie 2010, o 13:13

wszyscy piszą o Pulo, ale dla mnie kolejny słaby mecz Barana, traci głupie bale nie raz mu z zza pleców chop wybiego a on spóżniony bez reakcji, do tego podania nie mal wszystkie w poprzek lub do tyłu. To jest zresztą kolejny jego taki mecz z rzędu.
I zerowy ciąg na bramka, to już Grodzicki z obrony częściej próbowoł kogoś przejść niż Baran. To, że Pulo jest technicznie słąby wiadomo nie od dziś, ale przynajmniej próbuje coś robić, loto, niech mi powie czy Baran brał udział przy jednej akcji co Ruch mioł coś z tego.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#183 Post autor: wojt » 4 kwie 2010, o 13:19

Tu nie chodzi o obronę kogokolwiek tylko o forme wypowiedzi i wypierdalanie kogoś po co drugim meczu. Kto ma grać w środku medrcy Scherfen? Czy wiecznie chory Straka? Trza było sciepa zrobić na Cantoro to by srodek jakos wygladał. Co innego napisać ze ktos zagrał słabo, a co innego w 23 kolejce jakis debil każe wy***rdalać dwum naszym środkowym i jescze bedzie pouczał Fornalika. W czerwcu kupimy Gerarda to bedziecie mieli spokój i problem załatwiony.

jaca22
Kontakt:

#184 Post autor: jaca22 » 4 kwie 2010, o 14:19

Przestańcie narzekać. Właśnie obejrzałem cały mecz na chłodno. I tu remis to jest optymalny i sprawiedliwy wynik.Nie dmuchajcie balona bo jak zaczniecie oczekiwać pucharów to będą z tego nici. Przed sezonem wszyscy by brali w ciemno miejsce 5-6.Jakbyśmy się utrzymali na 3-4 kolejki przed końcem też byłoby super. Teraz jest nadzieja na wicej ale to traktujcie jako bonus a nie normę.
Ja się już cieszę bardzo z tego co piłkarsko osiągnęliśmy.Wierzę w finał PP i miejsce 3-4 w lidze. A jeśli tego nie będzie? Trudno,to jest piłka.na pewno na 90 klubu będę dziękował piłkarzom za to co zrobili.
A jeśli siądę na stadionie i bede oglądał walkę Ruchu o Ligę Europejską? Marzenie się spełni. :padam: :padam: :hurra: :padam: :padam:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#185 Post autor: gerhat » 4 kwie 2010, o 14:54

Dobry mecz. Emocji chyba więcej niż z Bełchatowem, tylko skuteczność zawiodła. Prędzej czy później taki mecz musiał przyjść bo cała czołówka miała lub będzie miała takie mecze.
My też pojechaliśmy w ub. sezonie do Poznania w roli chłopca do bicia i wywieźliśmy zasłużony remis,

Teraz Puchar i licza na wynik na miarę Bydgoszczy.

ps
jedyn synek z Piekor nazywo drugiego z Piekor wiochmenem :wsciekly: :wstyd:
zastanówcie się czasami co piszecie niezależnie od stosunku do Brana czy Pulkowskiego

Rudebwoy
Kontakt:

#186 Post autor: Rudebwoy » 4 kwie 2010, o 15:22

chonw90 pisze:Wiecie ktos moze cos na temat fany Górny Śląsk? bo gorole sie cos na forach napinaja ze zmienila wlasciciela...

Jo wyim, prosto z Wrocławia info, gorole skroili nom fana :/

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#187 Post autor: wojt » 4 kwie 2010, o 15:32

gerhat pisze:Dobry mecz. Emocji chyba więcej niż z Bełchatowem, tylko skuteczność zawiodła. Prędzej czy później taki mecz musiał przyjść bo cała czołówka miała lub będzie miała takie mecze.
My też pojechaliśmy w ub. sezonie do Poznania w roli chłopca do bicia i wywieźliśmy zasłużony remis,

Teraz Puchar i licza na wynik na miarę Bydgoszczy.

ps
jedyn synek z Piekor nazywo drugiego z Piekor wiochmenem :wsciekly: :wstyd:
zastanówcie się czasami co piszecie niezależnie od stosunku do Brana czy Pulkowskiego
Nie wiem nad czym się tu zastanawiać. Chyba że nad twoja wybiórczością i chęcią zaczepki. To zwykła reakcja na obrażanie naszych piłkarzy po dobrym meczu i braku jakiejkolwiek alternatywy dla gry tych zawodników w tej chwili. Kiedys napisałem Ci coś o chorym układzie moczowym i byłes bardzo rozgniewany i oburzony. Ciekawe ze wiochmen tak bardzo utkwił ci w głowie a wczesniejszy :"je***y malkontent" drugiego synka z Piekor przeszedł niezauważony. Cóż, jak widac reakcja na wulgaryzmy zmienia sie na świecie,słowo wieś jest dla nie których obrzydliwsze od sp***dalać i jebania.
P.S wiochmen trzeci synku z piekor jest określeniem zachowań, a nie miejsca zamieszkania, ale jak rozumiem swieta za długie i trzeba sie do czegos doczepić.

Awatar użytkownika
Ridej1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#188 Post autor: Ridej1920 » 4 kwie 2010, o 15:33

Jo po tym szpilu byłem i jestem jakoś dziwnie spokojny,mi też żal,że ino remis,ale po dobrej grze w obronie(nie licząc wolnych Mili) i ataku(choć była nieskuteczność,ale też fenomenalne interwencje Kelemena).Tak ni kiedy bywo,że bal nie wlatuje,ale jak tak chopcy bydą grać w następnych szpilach to czuja,że bydzie dobrze.

Wszyscy na Pogoń.

jary117
Kontakt:

#189 Post autor: jary117 » 4 kwie 2010, o 17:39

Ridej1920 pisze:Jo po tym szpilu byłem i jestem jakoś dziwnie spokojny,mi też żal,że ino remis,ale po dobrej grze w obronie(nie licząc wolnych Mili) i ataku(choć była nieskuteczność,ale też fenomenalne interwencje Kelemena).Tak ni kiedy bywo,że bal nie wlatuje,ale jak tak chopcy bydą grać w następnych szpilach to czuja,że bydzie dobrze.

Wszyscy na Pogoń.
.Nic dodac nic ujac :) . Jo mom podobne odczucia. I tak jak godosz wszyscy na Pogoń
:D

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#190 Post autor: Patton » 4 kwie 2010, o 18:12

wojt nie jest z Piekar, tylko z "Kozi Gory" ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#191 Post autor: alek900 » 4 kwie 2010, o 18:16

Z szalikowcy.com

Flaga zmienia właściciela....

2010-04-04 12:56:41
Śląsk Wrocław stał się nowym właścicielem fany "Górny Śląsk" podczas meczu z Chorzowskim Ruchem.

Oficjalny komunikat kibiców Ruchu Chorzów, dotyczący flagi "Gurny Ślunsk" Skrojona flaga w dniu 3.04.2010r nie jest własnością kibiców Ruchu Chorzów, jest to flaga RAŚ (Ruch Autonomi Śląska). Flaga, ta nigdy nie zawisła na stadionie przy ul. Cichej, oraz na żadnym innym stadionie.

bluefil
Kontakt:

#192 Post autor: bluefil » 4 kwie 2010, o 21:50

alek900 pisze:Z szalikowcy.com

Flaga zmienia właściciela....

2010-04-04 12:56:41
Śląsk Wrocław stał się nowym właścicielem fany "Górny Śląsk" podczas meczu z Chorzowskim Ruchem.

Oficjalny komunikat kibiców Ruchu Chorzów, dotyczący flagi "Gurny Ślunsk" Skrojona flaga w dniu 3.04.2010r nie jest własnością kibiców Ruchu Chorzów, jest to flaga RAŚ (Ruch Autonomi Śląska). Flaga, ta nigdy nie zawisła na stadionie przy ul. Cichej, oraz na żadnym innym stadionie.
No to sie Slask popisal! Jeszcze troche i beda kroic reklamy z bilbordow ;)
Wyniku szkoda, ale nie jestesmy chyba jeszcze na majstra gotowi. Naszym celem powinno byc na ten sezon pudlo i zwyciestwo w PP. Dla mnie to bedzie 100% satysfakcji.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#193 Post autor: gerhat » 4 kwie 2010, o 22:10

wojt mom wrażenie że twoja niebiańskość ( nie mylić z Niebieskością) każdy post który odnosi się do twojej wypowiedzi traktuje jako chęć zaczepki.

Chcesz się wdawać w pyskówski z jakimś niespełna rozumu czarodziejem twoja sprawa (jo jego wypocin nie komentuję bo poziom jego wypowiedzi na to nie zasługuje), jest tysiąc epitetów i określeń jego zachowań których możesz użyć, ale "wiochmen" odnosi się do pochodzenia co z twojej klawiatury brzmi conajmniej dwuznacznie. A jeżeli dla ciebie znaczenie tego epitetu jest inne to wystarczy to napisać, że co innego miałeś na myśli, tylko po co cała ta otoczka o zaczepkach, urynie, świątecznej nudzie ect ect. To świadczy o twoich intencjach a nie o tym co miałeś na myśli.

Pierwsza sprawa to jako uczestnik tego forum moga komentować wypowiedzi jakie uznam za stosowne i każdy też może komentować moje. Nie mam obowiązku komentować tutaj każdego czarodzieja i ty nie musisz mnie z tego rozliczać. Pisząc tu aprobuję to, że nie wszyscy muszą się ze mną zgadzać i to akcpetować czego i tobie życzę. Druga sprawa to jako pochodzący z tej samej "wiochy" mam nie tylko prawo ale i obowiązek zareagować. Trzecia sprawa to... a pozwolisz że nie napiszą bo są Święta i wypada życzyć Ci wszystkiego najlepszego.

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#194 Post autor: milanos » 4 kwie 2010, o 23:03

Gerhat ma racje. Nie ma co komentować postów czarodzieja bo poziom jego wypowiedzi sięga zera.
Jakby mielibyśmy "wypie..." zawodników z wpisów na forum osób pokroju Czarodzieja z zaledwie kilku ostatnich tygodni, to najbliższy mecz musielibyśmy grać składem z Młodej Ekstraklasy.
Bo już odpadłby Zając, Grodzicki, Janoszka, Pulkowski, Baran, Jakubowski i paru innych.

Osoby obrażające naszych graczy powinni otrzymać minimum ostrzeżenie.
Krytyka krytyką, ale bez chamstwa.
Obrazek

_pnwk_
Kontakt:

#195 Post autor: _pnwk_ » 5 kwie 2010, o 13:44

Nareszcie momtrocha casu zeby cosik naszkryflać.Wogole po powrocie z ostatni trasy dos dugij same dobre info
-awans do 1/2PP
-wygrano z Bełchatowym
-wygrano z Craxom
No i teroz szpil ze Slonskym co jak co ale mi sie podoboł,wiadomo szkoda niy wykorzystanych sytuacji bo mogły wlyś nojmynij 3 tory
-Grzyb
-Janoszka
-Swiewrblewski
Jednak niyma tego złego PODIUM JUZ MAMY,ZA ch*** GO NIE ODDAMY:)
Jeszcze słowo o frekfencji pany oby tak dalij,super swionteczno atmosfera.
pyRsk
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

ODPOWIEDZ