Pytania do rzecznika prasowego
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja bym wszystkiego nie wywlekał. Wierzę, że doczekam muzeum naszego Ruchu i tam te zdjęcia bedą perełkami, a jak się wrzuci do neta, to stracą swoją unikalność.ksR pisze:119. Na biletach na Wisle są archwalne zdjęcia ( pojawily sie tez w ostatnim reportazu Tvn Turbo). Czy klub ma więcej takich zdjeć? A jesli tak, czy bedzie rozbudowywana galeria "historyczna" na oficjalnej stronie?
-
- Kontakt:
Witam serdecznie
Przepraszam, że późno odpisuję, ale ostatnio miałem dużo obowiązków...
105) Jak tylko zostaną wprowadzone Karty Kibica to natychmiast poinformujemy o tym kibiców i możliwości ich wyrobienia.
107) Z tym śpiewaniem na stadionach to nie jest dobry pomysł...
108) Co do Gerarda Cieślika to inormowanie o jego stanie zdrowie i byciu szpitalu nie jest dobrym pomysłem i nie wiem czy spodobałoby się samemu Panu Gerardowi. My nie jesteśmy Faktem! Jeżeli ktoś jest zainetresowany informacjami to zapraszam na priv. Pan Gerard wraca do zdrowia i jeszcze nie raz będę zamieszczał artykuły o tym znakomitym zawodniku.
109) i 112) Jak wiecie kibie Wisły mają zakaz zorganizowanych wyjazdów, a więc stadion w całości (10 tysięcy) zostanie zapełniony NAMI!
110) Przekazałem o tym błędzie (literówce)
111) Wiadomość o nagłośnieniu została przekazana do MORiS-u. Mam nadzieję, że nie już nie będzie problemów.
114) Hm, frekwencja zawsze jest podawana, więc muszę przypilnować tego jeszcze raz!!!
115) Nie byłem w zupełności moderatorem... Ale posty są już usunięte. Na bieżąco będą już usuwane. Dziękuję za odzew w tej sprawie.
[ Dodano: Czw 19 Lis, 2009 ]
Są prowadzone rozmowy z kolejnymi sponsorami...
I przygotowania do jubileuszu idą dobrze, na pewno kibice dostaną niespodziankę.
116) TERAZ MAM MOŻLIWOŚĆ MODEROWANIA FORUM, WIĘC JAKIEKOLWIEK NIEODPOWIEDNIE POSTY BĘDĄ NATYCHMIAST WYŁAWIANE!!!
117) DZIURKOWANIE JEST WAŻNE, BY DRUGA OSOBA NIE MOGŁA NA NIEGO WEJŚĆ. TAKIE PRZEPISY. Z DRUGIEJ STRONY TRZEBA POMYŚLEĆ NAD TYM, BY ZROBIĆ MOCNIEJSZE KARNETY.
118) FAKTYCZNIE ZYSKU NIE BYŁO, CO NIE ZNACZY, ŻE ZOSTAŁ ZAPRZESTANY CAŁKOWICIE. MYŚLIMY NAD REAKTYWACJĄ, NIEWYKLUCZONE, ŻE OD WIOSNY ZNÓW BĘDZIE WYDAWANY MIESIĘCZNIK.
119) TAK, OD DŁUŻSZEGO CZASU JEŹDZĘ DO PIŁKARZY DAWNEGO POKOLENIA I ZBIERAM ARCHIWALNE ZDJĘCIA. MOIM MARZENIEM JEST ROZBUDOWANIE DZIAŁU HSITORYCZNEGO, ALE SAM TEGO NIE OGARNĘ! Doba ma tylko 24 godziny!
Przepraszam, że późno odpisuję, ale ostatnio miałem dużo obowiązków...
105) Jak tylko zostaną wprowadzone Karty Kibica to natychmiast poinformujemy o tym kibiców i możliwości ich wyrobienia.
107) Z tym śpiewaniem na stadionach to nie jest dobry pomysł...
108) Co do Gerarda Cieślika to inormowanie o jego stanie zdrowie i byciu szpitalu nie jest dobrym pomysłem i nie wiem czy spodobałoby się samemu Panu Gerardowi. My nie jesteśmy Faktem! Jeżeli ktoś jest zainetresowany informacjami to zapraszam na priv. Pan Gerard wraca do zdrowia i jeszcze nie raz będę zamieszczał artykuły o tym znakomitym zawodniku.
109) i 112) Jak wiecie kibie Wisły mają zakaz zorganizowanych wyjazdów, a więc stadion w całości (10 tysięcy) zostanie zapełniony NAMI!
110) Przekazałem o tym błędzie (literówce)
111) Wiadomość o nagłośnieniu została przekazana do MORiS-u. Mam nadzieję, że nie już nie będzie problemów.
114) Hm, frekwencja zawsze jest podawana, więc muszę przypilnować tego jeszcze raz!!!
115) Nie byłem w zupełności moderatorem... Ale posty są już usunięte. Na bieżąco będą już usuwane. Dziękuję za odzew w tej sprawie.
Są prowadzone rozmowy z kolejnymi sponsorami...
I przygotowania do jubileuszu idą dobrze, na pewno kibice dostaną niespodziankę.
116) TERAZ MAM MOŻLIWOŚĆ MODEROWANIA FORUM, WIĘC JAKIEKOLWIEK NIEODPOWIEDNIE POSTY BĘDĄ NATYCHMIAST WYŁAWIANE!!!
117) DZIURKOWANIE JEST WAŻNE, BY DRUGA OSOBA NIE MOGŁA NA NIEGO WEJŚĆ. TAKIE PRZEPISY. Z DRUGIEJ STRONY TRZEBA POMYŚLEĆ NAD TYM, BY ZROBIĆ MOCNIEJSZE KARNETY.
118) FAKTYCZNIE ZYSKU NIE BYŁO, CO NIE ZNACZY, ŻE ZOSTAŁ ZAPRZESTANY CAŁKOWICIE. MYŚLIMY NAD REAKTYWACJĄ, NIEWYKLUCZONE, ŻE OD WIOSNY ZNÓW BĘDZIE WYDAWANY MIESIĘCZNIK.
119) TAK, OD DŁUŻSZEGO CZASU JEŹDZĘ DO PIŁKARZY DAWNEGO POKOLENIA I ZBIERAM ARCHIWALNE ZDJĘCIA. MOIM MARZENIEM JEST ROZBUDOWANIE DZIAŁU HSITORYCZNEGO, ALE SAM TEGO NIE OGARNĘ! Doba ma tylko 24 godziny!
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
panowie czytam ten temat i 50% pytań jest po prostu bezsensowna widzicie że Pan Mariusz ma dużo obowiązków, a wy mu takie pytania zadajecie typu: dziurkowanie karnetów...
Widzicie że mówi że sam tego nie ogarnie, a wy mu takimi pytaniami mieszacie w głowie, same konkrety panowie!!!
P.S Panie Mariuszu dziękujemy, za odpowiedzi i za poświęcony nam czas
Widzicie że mówi że sam tego nie ogarnie, a wy mu takimi pytaniami mieszacie w głowie, same konkrety panowie!!!
P.S Panie Mariuszu dziękujemy, za odpowiedzi i za poświęcony nam czas

JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
- ch-R
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z tego co sie orientuje klub przygotowuje niespodzianke dla najmłodszych na tym meczu . W jakim zakresie to bedzie zależało od możliwości.buli19R20 pisze:mom pytanie do Pana Rzecznikanie wiem kiery nr ale mysla ze warto by w meczu z Wisłą na sektorze 1 byoł Mikołoj i rozdowoł bajtlom bombony jo osobiscie moga byc tym mikołajem z dobroci serca i miłosci do klubu wiecej info o tej propozycji kibiców w tematach na dole
-
- Kontakt:
120)
Od kilku miesiecy zastanawiam sie dlaczego zarzad Ruchu nie poszedl za ciosem i nie probowal wypromowac kolejnego ,,wielkiego,, meczu na stadionie slaskim?
Jakie sa szanse (jezeli wogole ten temat jest przez dzialaczy omawiany) na organizacje 1 ,,topowego,, meczu w sezonie na stadionie slaskim?
Jak dla mnie sprawa jest szalenie prosta. Po ustaleniu terminarza ligowego wybieramy 1 mecz na ktory bilety mozna nabywac juz od pierwszej kolejki (lub nawet wczesniej), i systamatycznie napedzamy sprzedaz.
Nie wyobrazam sobie ze nie mielibysmy 30 tys widowni przy odpowiedniej promocji.
Oczywiscie musimy czekac na remont Slaskiego, ale 2011 jest chyba realny.
120)
Kolejne pytanie. Dlaczego nie jest rozwazana sprzedaz biletow,, laczonych,,?
Na przyklad sprzedajemy bilety na Legie i Odre po cenie lacznej 20-30% taniej.
Dlaczego to sie nie ma sprawdzic? Moim zdaniem tak ta frekfencje mozna bardziej nakrecac. Prosze o rzetelna odpowiedz.
Od kilku miesiecy zastanawiam sie dlaczego zarzad Ruchu nie poszedl za ciosem i nie probowal wypromowac kolejnego ,,wielkiego,, meczu na stadionie slaskim?
Jakie sa szanse (jezeli wogole ten temat jest przez dzialaczy omawiany) na organizacje 1 ,,topowego,, meczu w sezonie na stadionie slaskim?
Jak dla mnie sprawa jest szalenie prosta. Po ustaleniu terminarza ligowego wybieramy 1 mecz na ktory bilety mozna nabywac juz od pierwszej kolejki (lub nawet wczesniej), i systamatycznie napedzamy sprzedaz.
Nie wyobrazam sobie ze nie mielibysmy 30 tys widowni przy odpowiedniej promocji.
Oczywiscie musimy czekac na remont Slaskiego, ale 2011 jest chyba realny.
120)
Kolejne pytanie. Dlaczego nie jest rozwazana sprzedaz biletow,, laczonych,,?
Na przyklad sprzedajemy bilety na Legie i Odre po cenie lacznej 20-30% taniej.
Dlaczego to sie nie ma sprawdzic? Moim zdaniem tak ta frekfencje mozna bardziej nakrecac. Prosze o rzetelna odpowiedz.
- ch-R
-
- Kontakt:
ch-R , no przeca napisał: "Oczywiscie musimy czekac na remont Slaskiego, ale 2011 jest chyba realny."
ehh....
ehh....
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
-
- Kontakt:
Przepisuję mój post z innego wątku jako oficjalne pytanie do pana rzecznika:
121. Na początku lat 90 można było kupić gumę do żucia, gdzie w opakowaniu znajdowały się trzy karty do gry z piłkarzami. Może klub mógłby zrobić takie coś u nas? W Ruchu było wielu świetnych piłkarzy, jest wiele zdjęć archiwalnych i nowych i na pewno na dwie talie by się uzbierało.
Może warto to przemyśleć, bo już widać, że wiele osób by to zainteresowało
121. Na początku lat 90 można było kupić gumę do żucia, gdzie w opakowaniu znajdowały się trzy karty do gry z piłkarzami. Może klub mógłby zrobić takie coś u nas? W Ruchu było wielu świetnych piłkarzy, jest wiele zdjęć archiwalnych i nowych i na pewno na dwie talie by się uzbierało.
Może warto to przemyśleć, bo już widać, że wiele osób by to zainteresowało
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moj karnet nie peka, aczkolwiek juz kilka razy wszedlem i nikt karnetu nie dziurkowal. Upomnialem sie ostatnio o dziurkowanie, bo wiem, ze sa takie cwaniaki, co nieprzedziurkowany karnet podadza przez plot, zeby kolejne osoby mogly wejsc. Jak dla mnie okradanie wlasnego klubu to szczyt chamstwa! Tak wiec w przypadku tego typu karnetow, chyba dziurkowanie jest nieodzowne.ch-R pisze:117 Jaka jest szansa zaprzestania dziurkowania karnetów ? Mój kolejnej dziurki nie przeżyje , już popękał i mam obawy czy na Wisłę będę miał go w całości .
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
123. http://www.niebiescy.pl/?id=5479
Mógłby Pan to skomentować bo czegoś tu nie rozumiem. Jedna strona mówi, że miasta nie stać na modernizacje, druga że są prowadzone negocjacje.
Mógłby Pan to skomentować bo czegoś tu nie rozumiem. Jedna strona mówi, że miasta nie stać na modernizacje, druga że są prowadzone negocjacje.

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!