Dziadostwo zarządu
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak dla mnie żadny sie nie nadaje. Bez urazy dla twórców, ale żaden nie jest na poziomie 14-krotnego Mistrza Polski. To nie jest profesjonalizm graficzny. A ten ostatni to może i jakoś wygląda, ale jako zachęta do wsparcia uchodźców czy czegoś w tych klimatach
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
troche was nie rozumiem a dokladnie tych ktorzy teraz sie "napinaja" co do tego ostatniego projektu . Przeciez wszyscy z was tak propaguja ta nasza historie jaka to ona nie wspaniala a tu nagle jak jest motyw zwiazany z historia to bee nie wiem czy zrozumieliscie o co mi chodzi
P.S : Zeby nie bylo nasza Historia jest wspaniala i nie jeden klub nam jej moze pozazdroscic !
PzdR!

P.S : Zeby nie bylo nasza Historia jest wspaniala i nie jeden klub nam jej moze pozazdroscic !
PzdR!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
najpierw czytałem opinie na forum dot. kalendarzy, a dopiero później je obejrzałem. Normalnie popłakałem się ze śmiechu. "Mycka od Asterixa"
"zachęta do wsparcia uchodźców"
nr 1 wygląda jakby w hali było spięcie
Nr 6 - byłby fajny gdyby na każdy miesiąc była osobna strona. Ma pewien klimat
Najlepszy z podanych chyba nr 4, tylko ta czapka Asterixa
PS. W 1992 wydano pierwszy (chyba) kalendarz i było zdjęcie i żadnych wydziwień: to był kalendarz, codziennie "allahy" z rana i wieczora przed nim waliłem (fotke wyciętą mam do dzisiaj). W 1993 to był wypas, no i ten skład

nr 1 wygląda jakby w hali było spięcie
Nr 6 - byłby fajny gdyby na każdy miesiąc była osobna strona. Ma pewien klimat
Najlepszy z podanych chyba nr 4, tylko ta czapka Asterixa
PS. W 1992 wydano pierwszy (chyba) kalendarz i było zdjęcie i żadnych wydziwień: to był kalendarz, codziennie "allahy" z rana i wieczora przed nim waliłem (fotke wyciętą mam do dzisiaj). W 1993 to był wypas, no i ten skład

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ostatnie na pewnoe nie jest zrobiony przez zarząd bo jest na nim Ruch Chorzów SSA i na dole jest zła strona internetowa... no ale chyba ten ostatni jest najlepiej wykonany. Jeszcze ten 4 ujdzie 
edit.
I jeszcze teraz widze, że na czterech projektach 1 stycznia jest w czwartek, a na dwóch w piątek

edit.
I jeszcze teraz widze, że na czterech projektach 1 stycznia jest w czwartek, a na dwóch w piątek

Ostatnio zmieniony 13 lis 2008, o 16:51 przez Wojtas-28, łącznie zmieniany 2 razy.
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakbyś przeczytoł dwa posty wyżej co napisoł PYJTER to byś zrozumioł o czym pisza.Lipiniorz25 pisze:twoj post to zart pra?jalboss pisze:Z całym szacunkiem dla Mikołowa ja chce spotkanie normalni kibice-zarząd w Chorzowie, bo klub jest z Chorzowa, a i do Chorzowa mam bliżej i taniej.gnz pisze:kibice - zarząd - piłkarze => zapraszamy 9-tego grudnia na Mikołów![]()
Jakbys nie zauwazol to w Mikolowie tyz sa kibice Ruchu ktorza regularnie jezdza
wiec daruj sie tego typu komentarze
Szacun dla ludzi z Mikołowa że chce im się takie imprezy robic ale spotkania z zarządem i piłkarzam miały byc organizowane na Ruchu przez Ruch (przynajmniej tak było mówione przy zakupach karnetów) i o to chodziło PYJTROWi i mnie.
Czepiosz sie i tyle..
To zdecyduj się kto to robi zarząd czy kibice z Mikołowa ???wolfik pisze:Napisz do zarzadu zeby nie robili tej imprezy 9 grudnia w Mikołowie tylko w Chorzowie, bo TY masz blizej i taniej![]()
Kibice z Mikołowa sami organizuja to spotkanie, Tobie tez nikt nie broni, jedz do klubu i walcz o to zeby zorganizowac takie spotkanie w Chorzowie. Proste
- adamku
- Kontakt:
Kolejny raz zarząd pokazuje, że kibic się dla nich wogóle nie liczy. Konkurs był DLA KIBICÓW a co widzimy? Projekt nr 6 wystawiony przez zarząd! Stylistyka, konwencja, schemat... dokładnie to widać! Nie zdziwił bym się wcale, gdyby termin konkursy był przesunięty tylko ze względu na poślizg u wykonawcy tegoż projektu. Nie snuję tu żadnych teorii spiskowych po prostu JAKO KIBIC CZUJĘ SIĘ SKRZYWDZONY! ŻENUA!
dowód usuneli mój komentarz
to mój
dowód usuneli mój komentarz

to mój
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Jak dla mnie to jedynie projekt adamku na wysokim poziomie, tylko ta reklama gamebookers zbyt widoczna
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dokładnie ten projekt adamku najlepszy jaki widzialem, te projekty co sa na stronce to szczeze zaden mi sie nie podoba wiec nie głosuje... mam nadzieje ze w sklepie "Niebiescy" beda lepsze kalendarze na 2009 i tam bedziemy kupowac proste nie?
a ten co wygra(nr.6) to bydymy dostawac do bilety na jesien 09
no po nowym roku wogule nie byda slazic 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no to chyba niektorych rozczaruja z tego co widza to moze nawet zawieda ale:
proj nr 6 to kalendorz made by Świony !!!
znom chopcow co go robili, zrobili nawet dwa, przy czym ten nie wiem czamu nie awansowoł !
.
[img][img]http://images36.fotosik.pl/30/0b93886094b9163f.jpg[/img][/img]
ale mniejsza o to ,
mie sie podobo 6-tka, ten tyz by byl niezly ale co tam...
proj nr 6 to kalendorz made by Świony !!!
znom chopcow co go robili, zrobili nawet dwa, przy czym ten nie wiem czamu nie awansowoł !
.
[img][img]http://images36.fotosik.pl/30/0b93886094b9163f.jpg[/img][/img]
ale mniejsza o to ,
mie sie podobo 6-tka, ten tyz by byl niezly ale co tam...
tylko RUCH