Niy wiym jak z innymi sektorami ale te na trybuna górno majom tyż przypisane miyjsce na slonskim.Acid pisze:A skąd Wy wiycie jakie miejsce mocie przypisane na Śląskim?? Przeca na karnecie jest ino przypisane miejsce na Cichej.
Karnety wiosna 2008
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Też mam karnet na trybnę górną (jak co roku)... Tym razem siedzę za chorągiewką w narożniku. Sektor 5 rząd 3!!!!
Dziś miałem "przyjemność" rozmawiać na ten temat z Panią Katarzyną B. (póki co litościwie pominę nazwisko) - podobno odpowiedzialną za karnety. Szczyt niekompetencji!!!
Po wstępnej "zjebce" że ośmielam się dzwonić na komórkę poinformowała mnie że przecież mogłem sobie wybrać miejsce (ciekawe qr...a jak???), że zostało mi potem takie wylosowane (sic!) a na koniec powiedziała mi Pani że nie jestem sam i że więcej było niezadowolonych...
Na pytanie od czego jest tam Ona i kto za to odpowiada, rzekła: "ktoś na górze"
Jutro też jestem (jesteśmy) w klubie i będzie ciepło...
Dziś miałem "przyjemność" rozmawiać na ten temat z Panią Katarzyną B. (póki co litościwie pominę nazwisko) - podobno odpowiedzialną za karnety. Szczyt niekompetencji!!!
Po wstępnej "zjebce" że ośmielam się dzwonić na komórkę poinformowała mnie że przecież mogłem sobie wybrać miejsce (ciekawe qr...a jak???), że zostało mi potem takie wylosowane (sic!) a na koniec powiedziała mi Pani że nie jestem sam i że więcej było niezadowolonych...

Na pytanie od czego jest tam Ona i kto za to odpowiada, rzekła: "ktoś na górze"

Jutro też jestem (jesteśmy) w klubie i będzie ciepło...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Marzą o tym, żeby sprzedawać tyle karnetów co Lech czy zespoły z Bundesligi a organizacją nawet do pięt im nie dorastają. Dopóki będzie taki burdel z karnetami, to ino nieliczni będą się fatygować, żeby 15 razy jeździć do klubu i je wyrabiać. Niczego ich nie nauczyła poprzednia runda. Jak tak czytam co runde to samo to wolę zapłacić te parę zł więcej, postać parę minut w kolejce niż latać za karnetem jakby to oni mi dawali zarabiać.
Jak sprzedaż będzie wyglądać tak jak wygląda to o liczbie większej niż 5 tysięcy karnetów mogą pomarzyć. Już nie mówię o wyrabianiu od ręki ale chociażby na czas. A tłumaczenie się tak jak w tamtej rundzie tym, że drukarnia zawiodła jest śmieszne.
Jak sprzedaż będzie wyglądać tak jak wygląda to o liczbie większej niż 5 tysięcy karnetów mogą pomarzyć. Już nie mówię o wyrabianiu od ręki ale chociażby na czas. A tłumaczenie się tak jak w tamtej rundzie tym, że drukarnia zawiodła jest śmieszne.
- Czemps
- Kontakt:
- Niebieskie_SC
- Kontakt:
ja tez kupowalem karnety do mnie do laski i kolezanki i jej pomylili imie co za burdel tego nie da sie opisac to juz lepsza organizacja jest na wyjazdach
Ostatnio zmieniony 14 mar 2008, o 08:59 przez Niebieskie_SC, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Mie pojebali nazwisko. ale jo to d.....chorzowski_rsl pisze:karnet mom a do tego mi pesel pojebali :wstyd:
Miejsce mom wyznaczone na Cichej sektor, rząd i plac. na Śląskim niy wiym ale chyba mnie wpuscom i sie siedna na schodach. Drugo uwaga do karnetow mom tako: u nos na Ruchu cza podać pesele, nipy, telefony, emaile i inne ciulstwa, mom somsiada żabola i mi pedził, że pojechoł do swoi wytwornie krupniokow polozol 100 na stol i dostol karnet do lapy lod razu i sie spytol cumu w Chorzowie jest inacy. Odpowiedz moja byla jedna: my som w europie a wy w szczewie. Ino po co tyn cyrkus?
- ch-R
Dobrze ze zech se odpuscil ta runda z tym karnetem
jak widza takie problemy to mnie biere . juz wola se co dwa tydnie isc kupic normalnie bilet.
Ja na jesieni mialem karnet na dolna trybune na Cichej to normalnie na Ślaskim wchodziłem pod dach (te balkoniki i nie bylo problemów)

Ja na jesieni mialem karnet na dolna trybune na Cichej to normalnie na Ślaskim wchodziłem pod dach (te balkoniki i nie bylo problemów)
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- wolfik
- Kontakt:
Widac nasz klub wychodzi z zalozenia, ze co ich obchodza karneciarze, oni i tak kupia bilety i karnety niezaleznie jak ich klub potraktuje...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wysłany: Pią 14 Gru, 2007
w tej rundzie zarówno ja jak i moja piękniejsza połowa byliśmy szczęśliwymi
posiadaczami karnetów.Jednak na "wiosnę" prawdopodobnie zdecyduje sie na zakup biletów na poszczególne spotkania,chyba,że ktoś w klubie przejrzy na
oczy .Tak sie złożyło ,że mieliśmy karnety na różne sektory i pare razy musiałem sie niepotrzebnie wku....ać i przekomarzać z błaznami z scorpiona.(nie obyło sie też bez interwencji Patrycji
).
Jeśli nie zajdą żadne zmiany w tej kwestii to nie ma chyba najmniejszego sensu aby klub sprzedawał karnety.Jeśli obniżą cene biletów to tych które obowiązywały ostatnio na Śląskim to jest szansa,że na stadion wrócą kibice (nie tylko sukcesu ale i ci z skromniejszymi budżetami) Bo piłka jest przede wszystkim dla kibiców i mam nadzieje,że nasze panie od marketingu wreszcie to zrozumieją
człowiek jest jednak naiwny i zaś kupiłem karnet.Tym razem nie było problemu z odbiorem ale z tego co widze na forum, zaś są jaja z przydzielaniem miejsc.Do meczu z Widzewem pozostały godziny,a tak naprawdę nie wiem która częśc stadionu jest udostępniona kibicom
Chyba,że nie zauważyłem więc może ktoś mnie oświeci.Jest wprawdzie info o bramach którymi momy wchodzić ale jakieś to wszystkie niedopracowane
Wiem ,że pani prezes jest zajęta wejściem na giełdę ale są chyba jeszcze inni w tym klubie???
w tej rundzie zarówno ja jak i moja piękniejsza połowa byliśmy szczęśliwymi

Jeśli nie zajdą żadne zmiany w tej kwestii to nie ma chyba najmniejszego sensu aby klub sprzedawał karnety.Jeśli obniżą cene biletów to tych które obowiązywały ostatnio na Śląskim to jest szansa,że na stadion wrócą kibice (nie tylko sukcesu ale i ci z skromniejszymi budżetami) Bo piłka jest przede wszystkim dla kibiców i mam nadzieje,że nasze panie od marketingu wreszcie to zrozumieją
człowiek jest jednak naiwny i zaś kupiłem karnet.Tym razem nie było problemu z odbiorem ale z tego co widze na forum, zaś są jaja z przydzielaniem miejsc.Do meczu z Widzewem pozostały godziny,a tak naprawdę nie wiem która częśc stadionu jest udostępniona kibicom

Wiem ,że pani prezes jest zajęta wejściem na giełdę ale są chyba jeszcze inni w tym klubie???
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- vahanara
- Kontakt:
Potwierdzam. Wybrnęli dosyć zgrabnie;) Aczkolwiek nie zmienia to faktu że bajzel w tym temacie jest straszny.Lysy pisze:Wczoraj wysłałem maila a dziś byłem na Cichej i otrzymałem odpowiedż oraz wyjaśnienie mailem od bardzo sympatycznej skądinąd Pani Patrycji
"Posiadacze karnetów na trybune gorna oraz dolna maja rozumiec sektor na
stadionie slaskim jako balkon…blad wystapil w projekcie graficznym (zamiast
balkon wpisano sektor) stad ludzie mysla, ze ich miejsca przypadaja na
zwykle sektory .Ochrona będzie powiadomiona i na pewno nie będzie robila
problemu. Proszę kierować się na odpowiedni balkon wpisany w karnecie.Za
trudności i niejasności bardzo przepraszamy."
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...