Karnety wiosna 2008

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#181 Post autor: Mirek » 13 mar 2008, o 20:35

Acid pisze:A skąd Wy wiycie jakie miejsce mocie przypisane na Śląskim?? Przeca na karnecie jest ino przypisane miejsce na Cichej.
Niy wiym jak z innymi sektorami ale te na trybuna górno majom tyż przypisane miyjsce na slonskim.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#182 Post autor: vahanara » 13 mar 2008, o 20:45

Też mam karnet na trybnę górną (jak co roku)... Tym razem siedzę za chorągiewką w narożniku. Sektor 5 rząd 3!!!!
Dziś miałem "przyjemność" rozmawiać na ten temat z Panią Katarzyną B. (póki co litościwie pominę nazwisko) - podobno odpowiedzialną za karnety. Szczyt niekompetencji!!!
Po wstępnej "zjebce" że ośmielam się dzwonić na komórkę poinformowała mnie że przecież mogłem sobie wybrać miejsce (ciekawe qr...a jak???), że zostało mi potem takie wylosowane (sic!) a na koniec powiedziała mi Pani że nie jestem sam i że więcej było niezadowolonych... :przestraszony: :szok: :szok: :szok:
Na pytanie od czego jest tam Ona i kto za to odpowiada, rzekła: "ktoś na górze" :szok: :szok: :szok:
Jutro też jestem (jesteśmy) w klubie i będzie ciepło...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#183 Post autor: SzaRlin » 13 mar 2008, o 20:50

Derby na 41 tys ludzi umią zorganizowac, ale z karnetami co rok BURDEL!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

RudaSlaska7
Kontakt:

#184 Post autor: RudaSlaska7 » 13 mar 2008, o 21:04

tak czytom i cytom jakie jaja to sie ciesza ze karnetu niy kupowolch :wstyd:

chorzowski_rsl
Kontakt:

#185 Post autor: chorzowski_rsl » 13 mar 2008, o 21:45

sie ciesz bo by ci jeszcze pesel na karnecie popierdolili tak jak mi :wstyd:
NRŚL GANG

NBS
Kontakt:

#186 Post autor: NBS » 13 mar 2008, o 22:05

Marzą o tym, żeby sprzedawać tyle karnetów co Lech czy zespoły z Bundesligi a organizacją nawet do pięt im nie dorastają. Dopóki będzie taki burdel z karnetami, to ino nieliczni będą się fatygować, żeby 15 razy jeździć do klubu i je wyrabiać. Niczego ich nie nauczyła poprzednia runda. Jak tak czytam co runde to samo to wolę zapłacić te parę zł więcej, postać parę minut w kolejce niż latać za karnetem jakby to oni mi dawali zarabiać.

Jak sprzedaż będzie wyglądać tak jak wygląda to o liczbie większej niż 5 tysięcy karnetów mogą pomarzyć. Już nie mówię o wyrabianiu od ręki ale chociażby na czas. A tłumaczenie się tak jak w tamtej rundzie tym, że drukarnia zawiodła jest śmieszne.

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#187 Post autor: Czemps » 13 mar 2008, o 22:11

Jo mom takie pytanie nie wiem czy juz bylo pisane ... do kiedy moge skladac zamowienie na karnety... czy jak pojade jutro to normlanie wejde na mecz z widzewem
Obrazek

Awatar użytkownika
Niebieskie_SC
Kontakt:

#188 Post autor: Niebieskie_SC » 14 mar 2008, o 07:46

ja tez kupowalem karnety do mnie do laski i kolezanki i jej pomylili imie co za burdel tego nie da sie opisac to juz lepsza organizacja jest na wyjazdach
Ostatnio zmieniony 14 mar 2008, o 08:59 przez Niebieskie_SC, łącznie zmieniany 1 raz.

marcyk
Kontakt:

#189 Post autor: marcyk » 14 mar 2008, o 08:55

chorzowski_rsl pisze:karnet mom a do tego mi pesel pojebali :wstyd:
Mie pojebali nazwisko. ale jo to d.....

Miejsce mom wyznaczone na Cichej sektor, rząd i plac. na Śląskim niy wiym ale chyba mnie wpuscom i sie siedna na schodach. Drugo uwaga do karnetow mom tako: u nos na Ruchu cza podać pesele, nipy, telefony, emaile i inne ciulstwa, mom somsiada żabola i mi pedził, że pojechoł do swoi wytwornie krupniokow polozol 100 na stol i dostol karnet do lapy lod razu i sie spytol cumu w Chorzowie jest inacy. Odpowiedz moja byla jedna: my som w europie a wy w szczewie. Ino po co tyn cyrkus?

Awatar użytkownika
ch-R

#190 Post autor: ch-R » 14 mar 2008, o 09:10

Dobrze ze zech se odpuscil ta runda z tym karnetem :P jak widza takie problemy to mnie biere . juz wola se co dwa tydnie isc kupic normalnie bilet.
Ja na jesieni mialem karnet na dolna trybune na Cichej to normalnie na Ślaskim wchodziłem pod dach (te balkoniki i nie bylo problemów)
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#191 Post autor: wolfik » 14 mar 2008, o 10:32

Widac nasz klub wychodzi z zalozenia, ze co ich obchodza karneciarze, oni i tak kupia bilety i karnety niezaleznie jak ich klub potraktuje...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Python
Kontakt:

#192 Post autor: Python » 14 mar 2008, o 11:00

Mi sie wydaje, że klubowi zależy na tym żeby zniechęcić ludzi do karnetów, a żeby lepiej kupowali w kasach. Bo zawsze sie podaje, że "na mecz kupiono tyle i tyle biletów". A nie, że "tyle i tyle biletow a dodatkowo jeszcze tylu i tylu ma karnety".

marcyk
Kontakt:

#193 Post autor: marcyk » 14 mar 2008, o 11:12

Python pisze:Mi sie wydaje, że klubowi zależy na tym żeby zniechęcić ludzi do karnetów, a żeby lepiej kupowali w kasach. Bo zawsze sie podaje, że "na mecz kupiono tyle i tyle biletów". A nie, że "tyle i tyle biletow a dodatkowo jeszcze tylu i tylu ma karnety".
i cenę można zmienić

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#194 Post autor: west72 » 14 mar 2008, o 13:56

Wysłany: Pią 14 Gru, 2007
w tej rundzie zarówno ja jak i moja piękniejsza połowa byliśmy szczęśliwymi :hyhy: posiadaczami karnetów.Jednak na "wiosnę" prawdopodobnie zdecyduje sie na zakup biletów na poszczególne spotkania,chyba,że ktoś w klubie przejrzy na :szok: oczy .Tak sie złożyło ,że mieliśmy karnety na różne sektory i pare razy musiałem sie niepotrzebnie wku....ać i przekomarzać z błaznami z scorpiona.(nie obyło sie też bez interwencji Patrycji ;) ).
Jeśli nie zajdą żadne zmiany w tej kwestii to nie ma chyba najmniejszego sensu aby klub sprzedawał karnety.Jeśli obniżą cene biletów to tych które obowiązywały ostatnio na Śląskim to jest szansa,że na stadion wrócą kibice (nie tylko sukcesu ale i ci z skromniejszymi budżetami) Bo piłka jest przede wszystkim dla kibiców i mam nadzieje,że nasze panie od marketingu wreszcie to zrozumieją

człowiek jest jednak naiwny i zaś kupiłem karnet.Tym razem nie było problemu z odbiorem ale z tego co widze na forum, zaś są jaja z przydzielaniem miejsc.Do meczu z Widzewem pozostały godziny,a tak naprawdę nie wiem która częśc stadionu jest udostępniona kibicom :looka: Chyba,że nie zauważyłem więc może ktoś mnie oświeci.Jest wprawdzie info o bramach którymi momy wchodzić ale jakieś to wszystkie niedopracowane :zalamany:
Wiem ,że pani prezes jest zajęta wejściem na giełdę ale są chyba jeszcze inni w tym klubie???
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#195 Post autor: vahanara » 14 mar 2008, o 15:10

Lysy pisze:Wczoraj wysłałem maila a dziś byłem na Cichej i otrzymałem odpowiedż oraz wyjaśnienie mailem od bardzo sympatycznej skądinąd Pani Patrycji

"Posiadacze karnetów na trybune gorna oraz dolna maja rozumiec sektor na
stadionie slaskim jako balkon…blad wystapil w projekcie graficznym (zamiast

balkon wpisano sektor) stad ludzie mysla, ze ich miejsca przypadaja na
zwykle sektory .Ochrona będzie powiadomiona i na pewno nie będzie robila
problemu. Proszę kierować się na odpowiedni balkon wpisany w karnecie.Za
trudności i niejasności bardzo przepraszamy.
"
Potwierdzam. Wybrnęli dosyć zgrabnie;) Aczkolwiek nie zmienia to faktu że bajzel w tym temacie jest straszny.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

ODPOWIEDZ