Plany na przyszłość - podwyżka cen biletów
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
stan jakbych pisoł dla braw gawiedzi to pisołbych ... po murach
widza że w tym fermencie wokół mnie mosz niebagatelny udział bo te kilka ostatnich postów piszesz tylko o mnie
no cóż do gwiazdy zawsze doczepiają sie jakieś farfocle, nawet do gwiazdy na klika dni
edit: z mojej strony tez wszystko ok.
co złego to nie jo
widza że w tym fermencie wokół mnie mosz niebagatelny udział bo te kilka ostatnich postów piszesz tylko o mnie
no cóż do gwiazdy zawsze doczepiają sie jakieś farfocle, nawet do gwiazdy na klika dni

edit: z mojej strony tez wszystko ok.
co złego to nie jo
gerhat kazdy chce zeby w tym klubie bylo lepiej tylko problem jest w Twoim mysleniu lepiej Ciebie interesuje tylko Twoja wlasna osoba i reszte masz w du*** inni niestety mysla troche inaczej bo ja np wiem ilu u nas na tauzenie chlopakow nie mialo zeby isc na szpil za 15 zeta to teraz ilu nie bedzie mialo tych 20 zeta ino nie pisz mi ze ktos z nich ma isc zbierac zlom itd. bo te 40 na szpile miesiecznie lub czasami wiecej to dla kogos moze byc naprawde duzo - nie wiem moze nie znasz takich problemow ale wtedy nie wiem w jakim Ty swiecie zyjesz
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
i tylko sie w tym przekonaniu utwierdzam. im wiecej piszesz o tej klasie tym mniej jej widac. Ty mogles o Klimku, ja moglem o Tobie - proste? To teraz jeszcze prosba - nie pisz niczego w moim imieniu - nie wypada 8)gerhat pisze:pisza to w imieniu Stana01 i Lukasa Michalskiego ktorzy prawdopodobnie nie zrozumiom tegoś coś napisoł i poproszą o szersze wyjasnienia, co wiyncyj po tym moim poscie nie zrozumiom tysz mnie, w związku z czym gerhat i Stona bydom nalezeć do klubu forumowiczów z brakiem klasy
Przynajmnij roz my som razym, ale sie ciesza :lol:
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Smiyszno nagonka, na jedego czowieka, za jedyn w sumie post i jedno kontrowersyjne zdanie.
Że tyż równie zaciekle niy krytykujecie braku klasy autorów postów prymitywnych, chamskich czy zwykłych napinek ?
Ta wybiórczo "moralnośc" to efekt braku klasy czy tyż ino zwykłego strachu, bo taki Gerhat, co nojwyży odpowiy wom ironicznym postym, zaś czowiek "z klasom" pogrozi wom obiciym ryja ?
Że tyż równie zaciekle niy krytykujecie braku klasy autorów postów prymitywnych, chamskich czy zwykłych napinek ?
Ta wybiórczo "moralnośc" to efekt braku klasy czy tyż ino zwykłego strachu, bo taki Gerhat, co nojwyży odpowiy wom ironicznym postym, zaś czowiek "z klasom" pogrozi wom obiciym ryja ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
Wczoraj w Batorym ten marketing menager z Ruchu mówil o tym ze według badań które przeprowadzili na Ruch chodzi bardzo niski procent młodzieży, zastaniawiaja ie co z tym zrobić, bo wiedzą że nasze bilety są drogie (słowa managera), ale kasa z nich jest jak narazie najwiekszym przychodem w sezonie i to im pozwala na w miare płynne funkcjonowanie.
Wydaje mi się że można by zrobić tańsze bilety na młodzieży np. ta stara cena z przed podwyżek 10 zł. Tylko my żyjemy w takim kraju że u nas se beda legitymacje przerabiać brać stare pożyczac od kumpli. Bo u nas każdy chcialby być dorosły miec prawko dowód. A płacić jak za 6 latka.
Wydaje mi się że można by zrobić tańsze bilety na młodzieży np. ta stara cena z przed podwyżek 10 zł. Tylko my żyjemy w takim kraju że u nas se beda legitymacje przerabiać brać stare pożyczac od kumpli. Bo u nas każdy chcialby być dorosły miec prawko dowód. A płacić jak za 6 latka.
-
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w temacie obok żeś mie wywoływoł na siła do tłumaczenia się, tylko skuli ciebie żech to zrobił, po twoim milczeniu tam widza że chyba dobrze się stało,Lukas Michalski pisze:i tylko sie w tym przekonaniu utwierdzam. im wiecej piszesz o tej klasie tym mniej jej widac. Ty mogles o Klimku, ja moglem o Tobie - proste? To teraz jeszcze prosba - nie pisz niczego w moim imieniu - nie wypada 8)gerhat pisze:pisza to w imieniu Stana01 i Lukasa Michalskiego ktorzy prawdopodobnie nie zrozumiom tegoś coś napisoł i poproszą o szersze wyjasnienia, co wiyncyj po tym moim poscie nie zrozumiom tysz mnie, w związku z czym gerhat i Stona bydom nalezeć do klubu forumowiczów z brakiem klasy
Przynajmnij roz my som razym, ale sie ciesza :lol:
z kolei jak nie rozumiesz komizmu w tym poście, to już nie mój problem, czasami cza umiec pośmioć sie z siebie, Ty widocznie nie umiesz
:lol:
Klimek burżuj - nie protestujesz, nie widzisz utraty jakiejkolwiek klasy
Klimek handlarz chińszczyzną - mimo że nie rozumiesz co miałem na mysli (do czego się sam przyznajesz) to od razu piszącemu brak klasy
Tu chyba nie o treść chodzi ale o osoba pisząco. Poprostu niektórym nie wypada zwrócić uwagi natomiast walić w pewne kręgi jest jak najbardziej topowo. Na szczeście jo nikomu sie przypodobywać nie musza, adwokatym niczyim nie jestem i pisza sam niezaleznie ale kożdymu wg. zasług.
Klimek dostoł sam odemnie tyla pochwał że jedyn byncel mu nie zaszkodzi, a jak towarzstwo budujące kolejno ikona tego nie jest w stanie znieśc to już problem towarzystwa, nie ikony, nie mnie.
ps
ikona - świętość nie do ruszenia, poza wszelką krytyką, STOP nie dotyczy cen biltów bo to burżujstwo, chamstwo, ograbianie biednych, tutaj krytyka jest dopuszczalno a nawet wskazano, tylko bezimienno, bo Kliemk z biletami nie ma nic wspólnego i Lukas Michalski nie widzi tu braku klasy u żadnego krytykanta
-
- Kontakt:
niymom netawojtas 81 pisze:to sie na necie poszukejŁysy88 pisze:niymom nr zeby do niego zadzwonic 8)arcio pisze:zamiast wylewać pomyje na forum powiedż to właścicielowiŁysy88 pisze:bilety po 20 zl-tyn kto to wymyslil jest po..bany!!

[img]http://i13.tinypic.com/42uorp5.jpg[/img]
[img]http://img207.imageshack.us/img207/9476/headcrushonsideway1.gif[/img]
[img]http://img207.imageshack.us/img207/9476/headcrushonsideway1.gif[/img]