1/4 FINAŁU PP Dyskobolia-RUCH Chorzów(04.04.2007 godz.17.30)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Spali1920
Kontakt:

#181 Post autor: Spali1920 » 5 kwie 2007, o 12:49

Blue Mic pisze:Chopy, historia lubi się powtarzać. Jak się nie udało powtórzyć 96, to widocznie szykuje sie nom powtórka z 89 roku. :shock:
czemu niy zaroz po awansie zdobyc majstra to wszystkim by łoczy no wierch wylazły
UN'08

Pepek
Kontakt:

#182 Post autor: Pepek » 5 kwie 2007, o 13:11

puchar jest sprzedany i tyla

Spali1920
Kontakt:

#183 Post autor: Spali1920 » 5 kwie 2007, o 13:32

a sedziowanie we wczorajszym szpilu to ganba na calego
faul na Jikiji przy drugim torze
i nie podyktowanie karnego na Domżalskim to tylko niekiere z dziwnych decyzji sedziego
UN'08

staRvin
Kontakt:

#184 Post autor: staRvin » 5 kwie 2007, o 14:06

Spali1920 pisze:a sedziowanie we wczorajszym szpilu to ganba na calego
i nie podyktowanie karnego na Domżalskim to tylko niekiere z dziwnych decyzji sedziego
tego karnego to jo ni widziol

ishateR

#185 Post autor: ishateR » 5 kwie 2007, o 14:12

staRvin pisze:
Spali1920 pisze:a sedziowanie we wczorajszym szpilu to ganba na calego
tego karnego to jo ni widziol
a jo widziolze mu naszłapa nadep
trza bylo paczec szpilu a nie laski :P

sebaro
Kontakt:

#186 Post autor: sebaro » 5 kwie 2007, o 15:16

Kilka moich uwag :
- Groclin do ogrania ale ... formą z jesieni !
- lepsza murawa a celnych podań za dużo niewidziałem
- sędziowanie nienajlepsze ale na pewno wynik meczu NIE był wypatrzony mimo, że Jikija był faulowany przy 2 bramce , a kartka dla Domżalskiego jak najbardziej zasłużona :zolta: Tu się wqrwiłem - zawodnik jest od strzelania a nie przewracania się w polu karnym ( jeszcze jeżeli tego w dodatku nie potrafi )
- nie wiem o czym myślał Jezierski ( dostał piłke na 16 m przed nim tylko bramkarz czyli tzw. 100 % a on zamiast zdobyć bramke podaje DO TYŁU :shock: do Sokoła )
- Seba - :oops: myślałem , że Jarek był talent ale to co zrobił Nowak przy 3 bramce ...
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#187 Post autor: heli » 5 kwie 2007, o 15:26

jo widzioł co prawda ino w tv te bramki, ale pierwszo to nie mal kopia bramy z Odry, co prawda dośrodkowanie z drugiej strony, ale też chop nie pokryty co najwyżej ktoś tam, mu asystowoł, ale 2 metry obok niego Seba mimo, że bala na piątym metrze i wcale nie zbyt mocne nie wychodzi,

No a trzecio brama to oczywiście też jego błąd.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

PABLO,S

#188 Post autor: PABLO,S » 5 kwie 2007, o 15:37

A jo powiem tak: Z tego co wiem to sędzia co sędziowoł pierwszy szpil z Groclinem zostoł aresztowany po trzech dniach po nim /nie godom że z powodu akurat tego szpilu ale sk***iel-sprzedawczyk. Groclin przez puchar mo jedyno szansa na gra w Europejskich Pucharach. Stąd te sędziowanie na tych szpilach, to jest jak zaraza. Oni sie poprostu teroz bardziej kamuflują i tyla w tym temacie.
Po drugie, co do gry to wkurwio mnie tako godka że trudno, trza grać dalej, ważniejszo jest liga. Tyla było godki o pucharze, o lidze a narazie kicha. Jeżeli my sie odpuszczomy puchar, to jo dziękuja. Klimek godoł o tym że jeżeli mo drużyna grać na pierwszoligowym to bilety muszą być droższe a tu poziom.... Jo nie beda godoł o plotach ale jak sie słyszy że piłkarze/może nie wszyscy/ lubią sie zabawić i popić nawet tuż przed ważnym szpilem to kaj tu profesjonalizm? Narazie w tym roku grali my w saparingach i w pucharze z pierwszoligowcami i jak sie nie myla to ze wszystkimi my przegrali. Jak my momy w Orange dostawać klepy od prawie wszystkich, to po hu* tam aspirować?? Ogólnie nie chca marudzić ale ktoś zajeboł okres przygotowawczy i jak narazie widać też że nabytki w naszej drużynie są nietrafione. Oby sie rozkręcili i obym sie mylił.

trh

#189 Post autor: trh » 5 kwie 2007, o 15:53

Z innej beczki...Podobno Kibicowsko po tym meczu tracimy układ z Lech-em ...może ktoś kumaty sie wypowiedzieć !!??

simi1988
Kontakt:

#190 Post autor: simi1988 » 5 kwie 2007, o 15:57

trh pisze:Z innej beczki...Podobno Kibicowsko po tym meczu tracimy układ z Lech-em ...może ktoś kumaty sie wypowiedzieć !!??
poczytaj w "gosciu niedzielnym" :lol: ci co mają wiedzieć to wiedzą, po co takie rzeczy na forum pisac ?
...niebieskie se/R\ce a żyły pompują niebieską k/R\ew...

trh

#191 Post autor: trh » 5 kwie 2007, o 16:00

simi1988 pisze:
trh pisze:Z innej beczki...Podobno Kibicowsko po tym meczu tracimy układ z Lech-em ...może ktoś kumaty sie wypowiedzieć !!??
poczytaj w "gosciu niedzielnym" :lol: ci co mają wiedzieć to wiedzą, po co takie rzeczy na forum pisac ?[/quote

Napisałem Kumaty !! A nie jakiś głupek, co uważa że coś wie , a nie wie nic !!:]

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#192 Post autor: Slawko » 5 kwie 2007, o 16:05

Jak mozna w ogole mowic o odpuszczaniu meczu. To sa zawodowcy i dostaja gruba kase za wykonywanie swojego zawodu, wiec w kazdym szpilu powinna byc gra na 100%.

Poza tym to nawet nie chodzi o odpuszczanie pucharu bo gdyby byli w formie to nie przegraliby tak latwo.
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2007, o 16:07 przez Slawko, łącznie zmieniany 1 raz.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Spali1920
Kontakt:

#193 Post autor: Spali1920 » 5 kwie 2007, o 16:05

z tego co wiem to ukladu z Lechem nie ma juz od jakiegos czasu ale nie jest to info 100% pewne
UN'08

ramirez

#194 Post autor: ramirez » 5 kwie 2007, o 16:20

Układu z Lechem nie ma już od jakiegos czasu. Wczorajsze wypadki w drodze powrotnej sa tego tylko potwierdzeniem. Byłem i widziałem ale nie czuje sie upoważniony do pisania o tym.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#195 Post autor: Simone » 5 kwie 2007, o 18:26

Ja meczu nie widzialem ale Was nie mozna czytac ...

Jedni panikuja jak to slabo zagralismy , ze wszyscy beznadziejni a z drugiej strony 2 bramki wpadly po bledach Nowaka , nie bylo dla nas karnego za faul na Domzalskim , za reke w polu karnym i Jezierski przestrzelil sete ... do tego Miki strzelil bramke na 1:1 i ciagle bylismy w meczu wtedy

To ja juz nie wiem jak bylo , ale z Waszych opisow to przy tych bledach bramkarza i slabej grze pilkarzy powinnismy przegrac 10 : 1

Konkluzja taka ze niektorzy histeryzuja

Do Wroclawia po 3 pkt i nie moge sluchac ze 1 pkt bedzie sukcesem

ODPOWIEDZ