maciek1973 pisze: ↑1 wrz 2019, o 20:30Tego forum już prawie nikt nie czyta. Nie ma drużyny, nie ma komunikacji...

maciek1973 pisze: ↑1 wrz 2019, o 20:30Tego forum już prawie nikt nie czyta. Nie ma drużyny, nie ma komunikacji...
Widzę twe mrugnięcie, ale oczywiście to żart z mojej strony. Lepszej okazji niż manifestacja do tego aby porozmawiać już nie będzie. Także zapraszamy wszystkich, którzy mogą być.
Wiadomo. Jak bym byl w kraju to na pewno bym sie pojawil.grzej pisze: ↑3 wrz 2019, o 15:27Widzę twe mrugnięcie, ale oczywiście to żart z mojej strony. Lepszej okazji niż manifestacja do tego aby porozmawiać już nie będzie. Także zapraszamy wszystkich, którzy mogą być.
Pamiętajcie, że wśród nas będą tacy, którzy czekają na iskrę zapalną. Także trzymcie poziom!
mam to gdzieś, (ja osobiście) oczekuje ścisłego harmonogramu budowy stadionu. Kibice nie przejmą raczej władzy w mieście, poza kibicowaniem ludzie się jednak różnią między sobą, ale w temacie stadionu możemy dać ostro do wiwatu, jeśli dalej będziemy robieni w bambuko. Nie wszyscy w urzędzie (i peryferiach) są z sosnowca, niektórym zależy na mieście i Ruchu też.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], threeco i 21 gości