Modernizacja stadionu
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Z tego co moje mało fachowe oko zdołało wypatrzeć, mają zamiar dołożyć skyboxów. Chociaż tyle.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ile maja na to lat?
- Siwy82
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
60 dni wiec pewnie do konca lipca.
Co do projektuj i buduj to daje wieksza elastycznosc wykonawcy i mozliwosc zmian w trakcie. Ciekaw jestem na ile oszacuja wartosc budowy i jak odpowie na to rynek.
TG rozbierana ostatnia, w miedzyczasie przebudowa budynku klubowego wiec nie bedzie tymczasowych kontenerów na zaplecze.
Co do projektuj i buduj to daje wieksza elastycznosc wykonawcy i mozliwosc zmian w trakcie. Ciekaw jestem na ile oszacuja wartosc budowy i jak odpowie na to rynek.
TG rozbierana ostatnia, w miedzyczasie przebudowa budynku klubowego wiec nie bedzie tymczasowych kontenerów na zaplecze.
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak tylko zmiany w projekcie to zmiany stanowìące istotne odstępstwo od zatwierdzonego projektu budowlanego. Wymagają zamiennego pozwolenia na budowę. To na szczęście nie wstrzymuje robót które i tak chyba nigdy się nie rozpoczną 
Trzy sale konferencyjne
Szykują się na Ligę mistrzów

Trzy sale konferencyjne

-
- Kontakt:
Te sale kiedyś Ruchowi dadzą dużo dobrego. Mam nadzieję, że w restauracji piwo będzie dobre i stanie się ona miejscem kultowym.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Za miesiąc Andrzej kupi młotek w Castoramie i przy drzwiach do UM przybije ogłoszenie o przetargu na głównego wykonawcę. 31 dni!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jak że stadionym dalij ciulają,to musi być fest akcja,na nowym rynku,niy ma przebacz.
- ROHAN2
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mam nadzieję że grupy kibicowskie wystąpiły już do UM o zgodę na przeprowadzenie manifestacji. Jeżeli do 31 sierpnia przetarg nie zostanie ogłoszony to zrobimy im huczne rozpoczęcie roku szkolnego.
-
- Kontakt:
A czy oprócz manifestacji nie ma innych kroków prawnych?
Jest projekt na który poszła kasa mieszkańców Chorzowa, co ileś miesięcy obraduje komisja która wynagradzana jest z finansowania urzędu miasta. Ile lat już jest to przesuwane, ile kasy poszło wywalone w błoto? To jest działalność na szkodę. Skoro w innych miastach się da - np. Sosnowiec, Bielsko, Tychy, a u nas to stoi w miejscu to może powinna się tym zająć już prokuratura, CBŚ?
Jest projekt na który poszła kasa mieszkańców Chorzowa, co ileś miesięcy obraduje komisja która wynagradzana jest z finansowania urzędu miasta. Ile lat już jest to przesuwane, ile kasy poszło wywalone w błoto? To jest działalność na szkodę. Skoro w innych miastach się da - np. Sosnowiec, Bielsko, Tychy, a u nas to stoi w miejscu to może powinna się tym zająć już prokuratura, CBŚ?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
skoro nic się nie da zrobić i niczego zmienić więc po co ten wpis?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mnie się wydaje ze obecny protest i powiedzmy inne podejście tak do urzędników jak i zarządu otwiera ludziom oczy.Nie wyobrażam sobie aby nacisk na budowę stadionu był mniejszy jak na zmiany w klubie.Stadion to absolutny priorytet.
- ROHAN2
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po pierwsze nic tak nie działa jak manifestacja i zainteresowanie mediów. Po drugie wszyscy już są świadomi w jaki sposób Kotala nas robi w ciula ale po to mamy swojego przedstawiciela w komisji że czekamy na jego głos.
-
- Kontakt:
No i znakomicie... ile to juz lat? się z tym tematem pałujemy? miała być pierwsza łopata na jesieni... chyba sztylem w łeb conajwyżej.
Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
Kontakt
GMT Sp. z o.o.
ul. Mikołowska 40
41-400 Mysłowice, Polska
To tak tylko w kwestii uzupełnienia, ta firma nie ma siedziby na rynku w Chorzowie.
GMT Sp. z o.o.
ul. Mikołowska 40
41-400 Mysłowice, Polska
To tak tylko w kwestii uzupełnienia, ta firma nie ma siedziby na rynku w Chorzowie.