Działania zarządu i innych pracowników klubowych
- SODA
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
mam pytanie kiedy zostanie otwarty sklep Ruchu na ul.Wolności
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- forrest
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przeciez już było otwarcie.SODA pisze:mam pytanie kiedy zostanie otwarty sklep Ruchu na ul.Wolności
Wszystko zostało wykupione
- SODA
nie wiem mam się śmiać czy płakać19_kRzysiek_20 pisze:Przeciez już było otwarcie.SODA pisze:mam pytanie kiedy zostanie otwarty sklep Ruchu na ul.Wolności
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Raczyj jedno i drugie SODA - śmiech przez łzy...SODA pisze:nie wiem mam się śmiać czy płakać19_kRzysiek_20 pisze:Przeciez już było otwarcie.SODA pisze:mam pytanie kiedy zostanie otwarty sklep Ruchu na ul.Wolności
-
- Kontakt:
I tak nawet jak ten sklep powstanie to nie wróże mu dużego rozwoju (Np. takiego jak sklep "Niebiescy" czy oficjalne sklepy innych klubów) jak pracownicy odpowiedzialni za asortyment będą ciągle korzystając z cudzych pomysłów robiąc je jak to określają "tak samo ale trochę inaczej".

-
- Kontakt:
Ktos moze pedziec czym sie zajmuje medialny milosz w klubie?
Oczywiscie po za wreczaniem laurek roz na rok.

Oczywiscie po za wreczaniem laurek roz na rok.

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- SODA
chyba E.Lorenc 

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Pana Edwarda to Ty masz po prawej jeżeli juz tak piszesz. Pan Miłosz to ten, który wręcza to podziękowanie czy co to tam jest.SODA pisze:chyba E.Lorenc

- SODA
po sięMaRko22 pisze:Pana Edwarda to Ty masz po prawej jeżeli juz tak piszesz. Pan Miłosz to ten, który wręcza to podziękowanie czy co to tam jest.SODA pisze:chyba E.Lorenc

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- forrest
- Kontakt:
łon wogóle jeszcze jest w Ruchu
jego działalność jest niesamowita tak zadupio że jest niemalże niewidzialny

jego działalność jest niesamowita tak zadupio że jest niemalże niewidzialny

GRZYBEK DO MŁYNA!!!

-
- Kontakt:
Czy jest gdzieś podane ile poszło karnetów na obecny sezon? Bo nie da się tego stwierdzić po nr karnetu (ja mam 11 tyś kolega 9 tyś). Jak sprawdza się akcja lojalnościowa i czy po zmianie trenera i akceptacji cichej będzie nagłośniona sprzedaż karnetów? albo czy nie musi być nagłaśniana bo tak ruszyła sprzedaż?
-
- Kontakt:
bo jak mosz pojymność 5, 7 tys to jak sprzedali jakieś 2,5 tys karnetó to reszta zapełniom biletami jednorazowymi na szpil no w miarę zapełniom...
Ni ma potzreby nagąłsnianio... bo kaj by Ci kibice wleźli...
Ni ma potzreby nagąłsnianio... bo kaj by Ci kibice wleźli...
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
jest nagłaśniane ja np dostalem info na maila i odnosniki do wszystkich potrzebnych rzeczy
-
- Kontakt:
chyba tu najlepi pasuje:
Mirosław Mosór kandydatem do zarządu PZPN (no bo przypadkowy zbieg nazwisk to chyba nie jest?)
Mirosław Mosór kandydatem do zarządu PZPN (no bo przypadkowy zbieg nazwisk to chyba nie jest?)
Walka o zarząd PZPN, pożegnanie Piechniczka
35 kandydatów będzie starać się o miejsce w nowym zarządzie PZPN - do takiej listy dotarł "Przegląd Sportowy". Znalazło się na niej kilka zaskakujących nazwisk, nie ma natomiast m.in. Antoniego Piechniczka, Jacka Masioty i Marcina Amunickiego.
Antoni Piechniczek
W zarządzie zasiada osiemnaście osób, kandydatów na te miejsca jest jednak 35. W tym gronie znaleźli się m.in. były prezes PZU Jaromir Netzel, kojarzony z Ryszardem Krauze (jeden z najbogatszych Polaków), jest również dyrektor Puma Polska - Paweł Cichecki, a przecież PZPN robi milionowe interesy z Nike.
Nie brakuje też obecnych i byłych prezesów piłkarskich klubów (Kulesza, Heler, Łukomska-Pyżalska), jak i trenerów Stefana Majewskiego czy Mieczysława Broniszewskiego. Na liście znalazł się również Michał Listkiewicz.
Ludzi rekomendowanych przez kluby, a zarazem zdolnych do przeprowadzenia prawdziwych reform, jest jednak jak na lekarstwo.
Z władzami polskiego związku żegnają się natomiast tak znane nazwiska jak Antoni Piechniczek, Jacek Masiota i Marcin Amunicki. O miejsce powalczy natomiast Kazimierz Greń.
Lista kandydatów do zarządu PZPN: Stefan Antkowiak, Grzegorz Bakalarczyk, Zbigniew Bartnik, Jan Bednarek, Mieczysław Broniszewski, Rudolf Bugdoł, Piotr Cichecki, Andrzej Danek, Witold Dawidowski,
Zdzisław Drobniewski, Kazimierz Greń, Mariusz Heler, Grzegorz Jaworski, Artur Kapelko, Marian Kogut, Roman Kosecki, Marek Koźmiński, Cezary Kulesza, Michał Listkiewicz, Zdzisław Łazarczyk, Izabella Łukomska-Pyżalska, Stefan Majewski, Krzysztof Malinowski, Mirosław Malinowski, Tomasz Miętkiewicz, Mirosław Mosór, Jaromir Netzel, Ryszard Niemiec, Eugeniusz Nowak, Andrzej Padewski, Edward Potok, Marek Procyszyn, Zbigniew Przesmycki, Robert Skowron, Jakub Tabisz.