Z tym masz racje ... szkoda, że nasi działacze tego nie widzą, i wolą szukać lewego pomocnika ...Raulito pisze:Hm ale nam potrzebny jest rozgrywajacy
Transfery 2010/2011
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery 2010/2011
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
- ObeRschlesien
- Kontakt:
ŚRODKOWY POMOCNIK jest potrzebny od zaros ! a najlepi 2 bo Straka tyz lubi lapac kartkia niehc sie trefi cos gorszego tfu tfu.......

- mpapmp
- Kontakt:
Szukają lewego pomocnika bo za rok nie będzie zająca i som Janoszka zostanie na lewej..
Jakoś zech jest spokojny, że Waldek ściągnie tych co trzeba!
Jakoś zech jest spokojny, że Waldek ściągnie tych co trzeba!

-
- Kontakt:
do startu ligi aż (!!!) 2 dni a u Nas nawet nie słychać już o wzmocnieniach. Może i nasza ekstraklasa jest beznadziejnie słaba, ale chyba trzeba by trzymać w niej jako taki poziom, (patrz miejsce z zeszłego sezonu). Jeśli włodarze naszego kochanego klubu chcą osiągnąć, coś więcej na naszym ligowym podwórku, niż tylko coroczną walkę o utrzymanie to musieliby dołożyć do składu jeszcze z 2-3 nowych, dobrych zawodników. Niestety, ale jak obserwuję ostatnie poczynania na rynku transferowym, to jesteśmy jednym z nielicznych klubów gdzie się tylko odsprzedaje, nie oferując nic w zamian. Mając zakupiony już karnet na nadchodzący sezon z lekką bojaźnią patrze w przyszłość. I chyba zostało już Nam Kibicom Ruchu Chorzów tylko wierzenie w trenerskie i taktyczne zdolności Pana W. Fornalika.
P.s mam nadzieję, że może ktoś z zarządu czyta te moje wypociny i ulituje się nad Nami Kibicami tego klubu, bo My potrafimy Go reprezentować godnie na każdej płaszczyźnie , więc teraz niech wykażą się działacze i piłkarze, byśmy nie musieli na koniec sezonu skandować, tego jakże niegdyś popularnego sloganu 'Ruch to My a nie Wy!'
Pp.s chwała tym którzy byli w Wiedniu
P.s mam nadzieję, że może ktoś z zarządu czyta te moje wypociny i ulituje się nad Nami Kibicami tego klubu, bo My potrafimy Go reprezentować godnie na każdej płaszczyźnie , więc teraz niech wykażą się działacze i piłkarze, byśmy nie musieli na koniec sezonu skandować, tego jakże niegdyś popularnego sloganu 'Ruch to My a nie Wy!'
Pp.s chwała tym którzy byli w Wiedniu

-
- Kontakt:
Zarzad to banda amatorow.gdyby mieli plan co robic to Sobiech bylby juz dawno w Polonii za ta banke,Niedzielan gralby dalej u nas,Baran rowniez.Do tego kontrakty Straka,Nykiel,Janoszka bylyby podpisane.
Poki tego tych 3 panow nie zrobi jaka mamy pewnosc jak bardzo zalezy im na losach Ruchu ?Niedopuszczalnym jest rozpoczynac sezon bez uporzadkowania pod tym wzgledem druzyny.Jednak oni maja czas,wszystko wiedza lepiej.
Druzyna nie jest skonsolidowana bo byc nie moze w obecnej sytuacji.
Na sensowne transfery nie licze.Pewnie znowu klamali.Oby mlodziez dala rade.
Poki tego tych 3 panow nie zrobi jaka mamy pewnosc jak bardzo zalezy im na losach Ruchu ?Niedopuszczalnym jest rozpoczynac sezon bez uporzadkowania pod tym wzgledem druzyny.Jednak oni maja czas,wszystko wiedza lepiej.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
jugador pisze:Zarzad to banda amatorow.gdyby mieli plan co robic to Sobiech bylby juz dawno w Polonii za ta banke,Niedzielan gralby dalej u nas,Baran rowniez.Do tego kontrakty Straka,Nykiel,Janoszka bylyby podpisane.
moze i mosz recht ale niy łatwo jest przedłużyc teraz naszym działaczom kontrakt z grajkami typu np Pilarz bo sami grajki wiedza ze dostana za swoją czesto niy zawsze najwyzszych lotów gra czytaj kaszana 2, 3 razy tyle co u nos a działacze niy chca podpisywac kontraktów w mysl zasady
"nikt Ci tyle nie da co obieca Ruch"
Nie wiem czemu uwazocie ze zarzad zadupił sprawa z Sobiechem, przeca oferowoł mu kontrakt na poziomie ok 150 tys euro rocznie a ze tyn mo pazernego ojca to co mioł zrobić zarząd? niy mioł wyjscia bo za chwila Sobiecha objyło by prawo Webstera kaj za niego klub by dostoł 168 tys złotych
- zoltoniebieski
- Kontakt:
Pierwszy mecz w poloni i Sobiech ch** strzelił bramkę
-
cieszymy sie razym z discopolozoltoniebieski pisze:Pierwszy mecz w poloni i Sobiech ch** strzelił bramkę

-
- Kontakt:
zoltoniebieski pisze:Sobiech ch** strzelił bramkę

Brawo Artur!!!!Jeszcze jeden,jeszcze jeden

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
- R10Speed
- Kontakt:
Coś mnie w środku ściska jak widzę, jak dwóch byłych zawodników Ruchu gra dla innego klubu i jest podporą. Sobiech wygląda, jakby u nas pod koniec grał na "odwal się" -.- No nic, pozostaje im życzyć wszystkiego najlepszego, zarząd "do wymiany"
-
- Kontakt:
szkoda tego Kwieka, duzo targo w tym meczu
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wolę mieć milion euro w kapsi niż piłkarzyka grającego na "odwal się"! w tym przypadku brawa dla Zarządu.R10Speed pisze:Coś mnie w środku ściska jak widzę, jak dwóch byłych zawodników Ruchu gra dla innego klubu i jest podporą. Sobiech wygląda, jakby u nas pod koniec grał na "odwal się" -.- No nic, pozostaje im życzyć wszystkiego najlepszego, zarząd "do wymiany"
Z tego co pamiętam Ruch grał najlepiej jak miał w druzynie jedną, góra dwie gwiazdy. W tej chwili, każdy co zagro lepszy mecz od razu staje sie "gwiazdą". No ale trudno - jaka liga takie gwiazdy.
Wiem, że zaraz co niektórzy podniosą larmo i mnie wyzwią od debili, ale w tym okienku sprzedałbym też Pilarza. Kasa by sie przydała, a moim zdaniem jego wartość po tym sezonie już nie wzrośnie, lecz spadnie.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- wolfik
- Kontakt:
Czas pokaże czy sprzedaż Sobiecha to był dobry krok. Ja myslę, ze tak. Cena wysoka szczególnie jak na piłkarza grającego bardzo przeciętnie od dłuzszego czasu. Obawiam się jedynie, że te pieniądze zostaną jakoś przejedzone w klubie i temat naszych długów jak zwykle bedzie powracał.
Podobna sytuację mieliśmy z Bizakiem po zdobyciu trzeciego miejsca za Lorensa. Bodajże kluby z Bundesligi oferowały za niego ładne pieniądze. On chciał odejśc my go nie puściliśmy i juz nigdy nie grał na tym poziomie. Także Sobiecha nie ma co na siłę trzymać jak marzy mu się coś więcej. tyle, że zamast jakiś durnych żali ze strony Sobiecha i jego ojca wystarczyło by przyznanie, że idzie tam gdzie są większe pieniądze i podziękowanie za to co Ruch dla niego zrobił.
Podobna sytuację mieliśmy z Bizakiem po zdobyciu trzeciego miejsca za Lorensa. Bodajże kluby z Bundesligi oferowały za niego ładne pieniądze. On chciał odejśc my go nie puściliśmy i juz nigdy nie grał na tym poziomie. Także Sobiecha nie ma co na siłę trzymać jak marzy mu się coś więcej. tyle, że zamast jakiś durnych żali ze strony Sobiecha i jego ojca wystarczyło by przyznanie, że idzie tam gdzie są większe pieniądze i podziękowanie za to co Ruch dla niego zrobił.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- BlueMen
- Kontakt:
No i kontuzja, szkoda że ino naciągnięty mięsień uda, bo bych niy wyczimoł ze śmiychu jakby poszoł do poloni za 1mlnE a po tym by mioł runda przerwyadamo_R pisze:cieszymy sie razym z discopolozoltoniebieski pisze:Pierwszy mecz w poloni i Sobiech ch** strzelił bramkę
Ruchu nasz ukochany
- Kirek
- Kontakt:
Jeśli to prawda że w umowie sa dla nas procenty za jego kolejny transfer to ja mu życzę 25 bramek (a całemu dyskopolo 26
).