Reprezentacja Górnego Śląska - Polska
- SzaRlin
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
Z tego co wiem to bilety na loże kosztują 50 i 100 zł.los_madeyos pisze:Przynajmniej sprawa i bletami juz jasna. Nie wiem skad media mialy info ze miedzy 10 a 100. Tickety sa w identycznych cenach jak an normalny mecz ligowy: od 1 do 10 za 10 złotych, trybuna dolna 15, a górna 25. I tyle. No i nie ma wstepu za darmo (kobiety, dzieci).
źródło: www.kupbilet.pl
w kadrze znajduje się 4 chorzowskich: Sebastian Nowak, Grzegorz Baran, Wojciech Grzyb i Piotr Ćwielong
czyli:
Ruch Chorzów- 4 zawodników
Górnik Zabrze- 5 zawodników
Odra Wodzisław- 6 zawodników ( w tym czołowy strzelec ekstraklasy Chmiest)
Zagłębie Sosnowiec- 3 zawodników
Polonia Bytom- 2 zawodników
Piast Gliwice- 3 zawodników
GKS Katowice- 2 zawodników
Grunwald Halemba- 1 zawodnik
Tempo Paniówki- 1 zawodnik
Krzysztof Warzycha
czyli:
Ruch Chorzów- 4 zawodników
Górnik Zabrze- 5 zawodników
Odra Wodzisław- 6 zawodników ( w tym czołowy strzelec ekstraklasy Chmiest)
Zagłębie Sosnowiec- 3 zawodników
Polonia Bytom- 2 zawodników
Piast Gliwice- 3 zawodników
GKS Katowice- 2 zawodników
Grunwald Halemba- 1 zawodnik
Tempo Paniówki- 1 zawodnik
Krzysztof Warzycha
-
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ehh... Wg mnie nie ma zadnego problemu !! Jestem pewny ze (tak jak napisal Blaszany) chodzi o to aby nie brac barw klubowych bo organizatorzy wiedza ile tutaj jest klubow i jak bardzo sie nie lubia !! A napisali zeby brac bialo-czerwone dlatego ze z kolei nie maja pojecia o ilosci flag czy szalikow Gornego Slonka !! Na pewno nie zabronia nikomu wejsc na zolto-niebiesko.panowie nie wiem jak wy ale ja jakos przemyce szal gornego slazka bo to wolny kraj...
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
-
- Kontakt:
ja mamy pasiak Górny Śląsk ale jest tam herb Ruchu czyli jest on w pewnym sensie klubowy...RadiatoR pisze:Ehh... Wg mnie nie ma zadnego problemu !! Jestem pewny ze (tak jak napisal Blaszany) chodzi o to aby nie brac barw klubowych bo organizatorzy wiedza ile tutaj jest klubow i jak bardzo sie nie lubia !! A napisali zeby brac bialo-czerwone dlatego ze z kolei nie maja pojecia o ilosci flag czy szalikow Gornego Slonka !! Na pewno nie zabronia nikomu wejsc na zolto-niebiesko.panowie nie wiem jak wy ale ja jakos przemyce szal gornego slazka bo to wolny kraj...
To wejdź na stronke dystrybutora biletów, tam nic nie ma, chyba ze oni sie pomylili ale watpie. Moze tylko wybrani moga kupic na "lożę". Bo te u nas to trudno lożami nazwać.19Neo20 pisze:Z tego co wiem to bilety na loże kosztują 50 i 100 zł.los_madeyos pisze:Przynajmniej sprawa i bletami juz jasna. Nie wiem skad media mialy info ze miedzy 10 a 100. Tickety sa w identycznych cenach jak an normalny mecz ligowy: od 1 do 10 za 10 złotych, trybuna dolna 15, a górna 25. I tyle. No i nie ma wstepu za darmo (kobiety, dzieci).
A co do składy reprezentacji GŚ, no coż....Sosowiec nalezy do ŚZPN. Ale trzech to troche za duzo. Wgole za duza ta kadra. Rozumiem, chca zeby zagrali koledzy śp. górników. Ale mogli wziasc jednego, a tak to nie wszyscy zagraja? Wiec po co to???
Pozdrawiam
- wolfik
- Kontakt:
Czujey sie zbulwersowani tym ze w skladzie reprezentacji Polski nie ma Choto, Rogera, Dolhy, Radovica przeciez to znakomici pilkarzelos_madeyos pisze: A co do składy reprezentacji Polski, to wiadomo bylo od razu ze beda tylko zawodnicy krajowi. Mecz ne jest w terminie UEFA. Wiec o co chodzi z tym niezadowoleniem?
Pozdrawiam
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Neo
- Kontakt:
Napisali o tym też w Dzienniku Zachodnim:los_madeyos pisze:To wejdź na stronke dystrybutora biletów, tam nic nie ma, chyba ze oni sie pomylili ale watpie. Moze tylko wybrani moga kupic na "lożę". Bo te u nas to trudno lożami nazwać.19Neo20 pisze:Z tego co wiem to bilety na loże kosztują 50 i 100 zł.los_madeyos pisze:Przynajmniej sprawa i bletami juz jasna. Nie wiem skad media mialy info ze miedzy 10 a 100. Tickety sa w identycznych cenach jak an normalny mecz ligowy: od 1 do 10 za 10 złotych, trybuna dolna 15, a górna 25. I tyle. No i nie ma wstepu za darmo (kobiety, dzieci).
A co do składy reprezentacji GŚ, no coż....Sosowiec nalezy do ŚZPN. Ale trzech to troche za duzo. Wgole za duza ta kadra. Rozumiem, chca zeby zagrali koledzy śp. górników. Ale mogli wziasc jednego, a tak to nie wszyscy zagraja? Wiec po co to???
Pozdrawiam
- Przygotowaliśmy na ten mecz 7,5 tys. biletów, bo na tyle opiewa zgoda na organizację na tym obiekcie imprez masowych. Do 5 grudnia można je kupować w internecie na stronie www.kupbilet.pl, natomiast 7 grudnia ruszy sprzedaż wejściówek w Śląskim Związku Piłki Nożnej oraz na stadionie Ruchu w Chorzowie - stwierdził prezes Śl.ZPN Rudolf Bugdoł.
Bilety kosztują: 10 zł na trybunę otwartą (takich wejściówek jest aż 7 tysięcy), 15 zł na trybunę poniżej krytej, 25 zł na trybunę krytą oraz 50 i 100 zł na lożę.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Grunwald Ruda Śląska 2-5 Reprezentacja Śląska (1-1)
1-0 Kasprzyk, 27 min. (głową)
1-1 Warzycha, 34 min.
1-2 Sadowski, 54 min.
1-3 Skoczyk, 79 min. (samobójcza)
2-3 Kasprzyk, 84 min. (karny)
2-4 Ćwielong, 89 min.
2-5 Śrutwa, 90+3 min. (głową)
GRUNWALD:
Janosz (31. Nowak, 82. Majdak) - Waga (60. Chołuj), Szpoton, Jarczyk (70. Skoczyk) - Kusiak (65. Buchcik) - Łuszczek, Sobiech (57. Starowicz), Jurok (67. Drapała, 81. Klimas), Pawlik (52. Wróblewski) - Kasprzyk (kpt), Gielza (46. Kot)
Trener: Fryderyk DUDA
REPREZENTACJA ŚLĄSKA:
I połowa:
Sławik - Radler, Markowski, Widuch (kpt), Szymiczek - Radzewicz, Malinowski, Muszalik, Jaromin - Chałbiński, Warzycha
II połowa:
Żmija - Dudek, Trzeciak, Woś, Pach, Kompała, Ćwielong, Śrutwa (kpt), Jaromin, Sadowski, Sosna
Trener: Jan FURTOK
Sędziowali: Stanisław Grzesiczek (główny) - Tomasz Rusek i Mirosław Górecki (asystenci) oraz Sebastian Jarzębak (techniczny)
Reprezentacja Śląska w strojach Czerwono Białych Grunwald Zielonych
1-0 Kasprzyk, 27 min. (głową)
1-1 Warzycha, 34 min.
1-2 Sadowski, 54 min.
1-3 Skoczyk, 79 min. (samobójcza)
2-3 Kasprzyk, 84 min. (karny)
2-4 Ćwielong, 89 min.
2-5 Śrutwa, 90+3 min. (głową)
GRUNWALD:
Janosz (31. Nowak, 82. Majdak) - Waga (60. Chołuj), Szpoton, Jarczyk (70. Skoczyk) - Kusiak (65. Buchcik) - Łuszczek, Sobiech (57. Starowicz), Jurok (67. Drapała, 81. Klimas), Pawlik (52. Wróblewski) - Kasprzyk (kpt), Gielza (46. Kot)
Trener: Fryderyk DUDA
REPREZENTACJA ŚLĄSKA:
I połowa:
Sławik - Radler, Markowski, Widuch (kpt), Szymiczek - Radzewicz, Malinowski, Muszalik, Jaromin - Chałbiński, Warzycha
II połowa:
Żmija - Dudek, Trzeciak, Woś, Pach, Kompała, Ćwielong, Śrutwa (kpt), Jaromin, Sadowski, Sosna
Trener: Jan FURTOK
Sędziowali: Stanisław Grzesiczek (główny) - Tomasz Rusek i Mirosław Górecki (asystenci) oraz Sebastian Jarzębak (techniczny)
Reprezentacja Śląska w strojach Czerwono Białych Grunwald Zielonych
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Heh byłem na tymmeczu więc wiem
:P stroje byłe w nastempujących kolorach getry czerwone spodenki czerwone z boku biały pasek koszulki Czerwone z paskiem białym z boku aa i zapomniałem powiedzieć spikerem był Bogdan Kałus a w przerwie meczu były licytowane
-Koszulka Odry Wdzisław
-Piłka Odry Wodzisiław z autografami
-Koszulka Zagłembia Sosnowiec
-Proporczyk Zagłembia Sosnowiec
Zapowiadano że na Ruch jak bydom grać też bydom licytacje

-Koszulka Odry Wdzisław
-Piłka Odry Wodzisiław z autografami
-Koszulka Zagłembia Sosnowiec
-Proporczyk Zagłembia Sosnowiec
Zapowiadano że na Ruch jak bydom grać też bydom licytacje
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.