konto...NOWY STADION K.S.RUCH WIELKIE HAJDUKI.
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
konto nowy stadion
witam wzsystkich niebieskich (wyboczcie za pismo i male litery ale nie chce mi sie zmieniac zanakow) owiym ino jedno super sprawa z tymi cegielkami naprowdy to moze wypalic nie wiezcie tym pesymistom trzeba cos robic a le robic niy tylko pisac ktos tu wspomniol lo dziadkch z trybuny i lozy szydercow oj zdziwil bys sie mody ))) jo jest mozliwe z tyj lozy ))) i za RUCH dolbych sie pochlastac a teraz kiedy nie ma meczy moga dac na ruch co miesiac po 50 zl tj 2 cegielki )) a w trakcie sezonu 25 tzn 1 cegielka po druge kupa jest kibicow naszych np w raichu i loni tyz wykupiom kilka a moze i po kilkadziesiat cegielek wiec panowie do roboty wiym ze to musi wypalic pozdrowienia do wszystkich niebieskich jo mieszkom w katowicach i moj ojciec kibicuje gornikowi ale lon tyz kupi (po mojej namowie 1 cegielka i jak kozdy kogos namowi to bydzie dobrze zoboczycie tylko brac pana klimka i dzialac nie stety nie mom za duzo czasu ale od czerwca oferuja moja pomoc tedeus
-
- Kontakt:
Jesli ta akcja z ceigielkami bedzie profesjonalna, jasna i przejrzysta. To znam wiele osob, ktore nie jedna (przy cenie 25 zlotych) z checia kupia. Kwestia tylko znalezienia czlowieka uczciwego z odpowiednim autorytetem do nadzoru i patronatu na ta akcja.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2006, o 21:15 przez slavo++, łącznie zmieniany 1 raz.
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Re: konto nowy stadion
Ja też tyle moge dać. Pare piw mniej w knajpie dłuższe życie i jeszcze będe mógł pomóc.tedeus63 pisze:witam wzsystkich niebieskich (wyboczcie za pismo i male litery ale nie chce mi sie zmieniac zanakow) owiym ino jedno super sprawa z tymi cegielkami naprowdy to moze wypalic nie wiezcie tym pesymistom trzeba cos robic a le robic niy tylko pisac ktos tu wspomniol lo dziadkch z trybuny i lozy szydercow oj zdziwil bys sie mody ))) jo jest mozliwe z tyj lozy ))) i za Ruch dolbych sie pochlastac a teraz kiedy nie ma meczy moga dac na Ruch co miesiac po 50 zl tj 2 cegielki )) a w trakcie sezonu 25 tzn 1 cegielka po druge kupa jest kibicow naszych np w raichu i loni tyz wykupiom kilka a moze i po kilkadziesiat cegielek wiec panowie do roboty wiym ze to musi wypalic pozdrowienia do wszystkich niebieskich jo mieszkom w katowicach i moj ojciec kibicuje gornikowi ale lon tyz kupi (po mojej namowie 1 cegielka i jak kozdy kogos namowi to bydzie dobrze zoboczycie tylko brac pana klimka i dzialac nie stety nie mom za duzo czasu ale od czerwca oferuja moja pomoc tedeus
-
- Kontakt:
fajnie sie czyto o wykupie cegiełek ale wiekrzosc nieumie wcielnosc 1zł do puszki na oprawy a by wydali wiekrzo kasa na jakies ciegielki niechce mi sie wierzyc w to!jestes za takom inicjatywom bo jak nie my to chyba nikt tego nie ruszy ale niejest to realne jak na razie!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- Patton
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Na budowe nowego stadionu wrzuce nawet Ci te cegiełki zeskanuje i tu wkleje.rumcajs_79 pisze:fajnie sie czyto o wykupie cegiełek ale wiekrzosc nieumie wcielnosc 1zł do puszki na oprawy a by wydali wiekrzo kasa na jakies ciegielki niechce mi sie wierzyc w to!jestes za takom inicjatywom bo jak nie my to chyba nikt tego nie ruszy ale niejest to realne jak na razie!
-
- Kontakt:
adamo chorzow pisze:Powiem Ci szczerze przyznom sie bez bicia .nie dolech ani grosza na sektorowka.........jest mi trocha ganba,ale stalo sie.dolech na oprawy.............
Ale tak.nie porownuj sektorowki z naszym celem to jest zupelnie inny wymiar.
jak to nazwales inny wymiar to i tyz inno kasa! sektoruwa to 7 tys . a stadion to 30-40 mil.
mom nadzieja ze cos sie ruszy w tyj sprawie ale jakos niejestem optymistom!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
-
- Kontakt:
ino problym wtym za miesionc albo dwa bydom sie tyz inne kluby tak promowac bydom bo zoboczom to tu na Forumadamo chorzow pisze:spokojnie poczekejcie skonczy sie sezon i zrobimy spotkanie na ten temat.
i bydzie poptokach bo wto piyrwszy tyn lepszy
jak bydzie jakis Sponzor chcol oddac szmal to myslisz ze bydzie nanos czekol az my sie zdecydujymy jak dzialac to odrazu
potym idzie sie dac na luz jak juz bydzie wszysko zalatwione
19.11 wBielsku juz powino sie otym godac i zbiyrac piyrwszy szmal
tak samo jak teraz w przerwie zimowyj wszyscy by mogli juz wplacac na konto zamiast we knajpie kas na Biyr wydowac
bo niy bydzie szpilow
inno tak idzie szmal nazbiyrac potym to kozdy powiy ze na bilet i wyjaz musi wydac i niymo co wplacic