KSZO Ostrowiec Św. - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
- lukasss18
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ze strony Kszolukasss18 pisze:są jakies zdjecia moze z tego meczu ?? :>

:arrow: http://www.kszo.info/modules.php?set_al ... _album.php
:arrow: http://www.kszo.avx.pl/cpg/thumbnails.php?album=38
Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, o 15:53 przez MkF, łącznie zmieniany 1 raz.
a Jo powiem tak moze trocha pesymistycznie, ale kurde wkoncu gra sie uklado i widac ze teraz to my gromy w bal a nie kopiemy tylko żeby taki Miki, Grzyb, Makuch, Baran nie poszli kajs:/ nie wiem do kiedy maja kontrakt ale przewaznie na rok jak zech widziol ino tego sie boja:/ ale jestech dobrej myśli że wszyscy zostana!! a nie pojda tam kaj wiecej kasy im zaproponujom:/
-
- Kontakt:
A w sobota co by nasze pilkarzyki niy mysleli przed szpilem tak jak slask wroclaw ze przyjechaly latwe 3pkt ino ich potraktowali jak porzadnego przeciwnika,Finishparkiet juz jest pewny spadkowicz i chopcy sie grajom na luzie,coby sie pokazac do konca sezonu i potem isc kajs do dobrego klubu,gramy do konca,niebiescy gramy do konca
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
Mi po raz kolejny podoba sie zachowanie Mariusza Srutwy , w relacji z comTV , slychac jak wychodzac z tunelu na 2 polowe motywuje reszte do gry - " Panowie jedziemy NASI DOJECHALI jedziemy " ( Chodzilo mu o naszych fanów ktorzy przyjechali na 2 polowe ) . Ten chop poprostu jest niebieski i tym ktorzy na nim wieszali psy cos udowadnia .
MARIUSZ SRUTWA K.S. RUCH
MARIUSZ SRUTWA K.S. RUCH
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
super gra, super walka. Niestety minusy tez byly. Bramka na konto Pasnika, d otego niezbyt pewnie interwencja. NIestety Przemek Łudzinski cos slabe wejscie, za to pozytywnie zaskoczony jestem Bizakiem, ktory zaliczyl asyste (nie widac na comTV) grajac super prostopadla pilke Mikiemu. To tyle - reszte widac w relacji, a czepiac sie juz po prostu nie wypada 8)
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Śrutwa ma dalej duży potencjał, ale po prostu potzebował trenerów, którzy nim pokierują i sprawią, że nie będzie z siebie robił gwiadora tylko grał jak najlepiej potrafi. I teraz Śrutwa tak gra.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
nie zebym chciałbyć złosliwy ale do SKUTECZNOSCI (procentowej) Mikiego dużo mu brakuje czego obrazem może być ostatnie 5 minut wczorajszego meczu. Co oczywiscie nie umniejsza jego udziału w tym i nie tylko tym zwyciestwie na wiosne.Elmer pisze:Śrutwa ma dalej duży potencjał, ale po prostu potzebował trenerów, którzy nim pokierują i sprawią, że nie będzie z siebie robił gwiadora tylko grał jak najlepiej potrafi. I teraz Śrutwa tak gra.
Srutwa z jesieni i obecny to zupełnie dwóch róznych zawodników.
-
- Kontakt:
To właśnie miałem na myśli.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Fragment wypowiedzi prezesa KSZO po szpilu . Ciekawe co by było jakby u nos prezes takie słowa wypowiedzioł 8)- Chociaż trener podał się do dymisji, to po tym, co zobaczyłem, to bardziej mam dość kibiców z Ostrowca, niż trenera. I na pewno nie przyjmę jego dymisji, niech to wszyscy wiedzą. W tak ważnym meczu kibice się odwracają tyłkiem, to mamy ich w nosie. Nie dostaną darmowych biletów, nie dostaną darmowych przejazdów – nic. W tak ważnym meczu oni takie numery robią … Czy ci chłopcy nie chcieli wygrać? Może brakło im umiejętności, kondycji, ale jeśli ja – prezes klubu – do końca jestem na meczu, a kibice wychodzą, to za przeproszeniem mam w nosie takich kibiców. Nikt tu nie przyjdzie grać, bo każdy piłkarz będzie się bał, bo jak przegra mecz w Ostrowcu, to jest już tragedia. Prezes sprzedał, albo piłkarze sprzedali. Mogę każdemu jednemu spojrzeć w oczy – ten klub będzie normalny i wszyscy będą normalnymi. Nie wierzę, że piłkarze nie chcieli wygrać teraz lub tydzień temu. Myślę, że będą oni wygrywać, ale prędzej wygrają w Zawiszy, niż w Ostrowcu, bo niestety mamy takich kibiców. I niech nie liczą na żadne moje przywileje, bo mieli darmowe bilety i przejazdy. Mecz mógłby potoczyć się inaczej, byłby doping, byłoby może 2-2. Co, Korona nie chciała wygrać z Bełchatowem? Czy wszyscy zabijają Klickiego, trenera zwalniąja?