Ruch Chorzów vs Widzew Łódź 19.04.06r

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
maq23

#166 Post autor: maq23 » 20 kwie 2006, o 01:43

Pozdro dla przyjaciół z Ruchu.
Trzymam kciuki za utrzymanie Ruchu !!!!

Luke

#167 Post autor: Luke » 20 kwie 2006, o 06:41

O szpilu się nie wypowiem, bo i PO CO?! Doping OK, tylko wkurza mnie że na Ruchu od jakiegoś czasu jest tyla małolat "wytapetowanych" jakby przyszły na kinderparty do piry a nie na szpil! Ehhhhh...k****, co za czasy! :roll: :roll: :roll: PS. Brakuje oj brakuje Pana D. i czasów kiedy to smarkule były wywalane z młyna! :? :?

SODA

#168 Post autor: SODA » 20 kwie 2006, o 07:39

najlepiej zagrali chyba od 2 sezonow i zas przegrali,byla walka ,ambicja i sytuacje ,widza swiatelko,gralismy znowu w 10 Mario
co do Widzewa slabo jako lider ale wygrali.
i dajcie spokoj 7 duzo dzieci fakt ale kiedys z tego bedą kibice a co spiewaja to chyba wina mlynowego ktory
chyba nie jest malolatem

Wszycy na Slask teraz cza pomoc kopaczom.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#169 Post autor: spyru » 20 kwie 2006, o 08:28

Trzeba wierzyć że sie utrzymają i ja w to wierze. Zgadzam sie z Sodą w 100% zarówno w kwestii dopingu jak i samego meczu. Na Śląsk trzeba sie zmobilizować i pomóc piłkarzom bo ambicji im odmówić nie można.
Lutz pisze:A jak ku*** sie utrzymiymy jakimś zufalym to jo lacie zeżra i leca piechty po bosoku do Chorzowa
Ja Ci o tym przypomne w czerwcu i mam nadzieje że okażesz sie słowny, a ja bede stał z boku i robił zdjęcia :wink:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

rumcajs_79
Kontakt:

#170 Post autor: rumcajs_79 » 20 kwie 2006, o 08:36

mnie w kurwio ze kozdy mo problym do młyna ze tam som małolaci a zodyn tam niepujdzie-jak by łazili starsi to małolaci by byli za młynym jak to było kiedys bo kiedys to był zaszczyc wejsc do młyna a jak juz sie tam był i zes nie spiewolto odrazu w latara było!
doping był ok w młynie jak na nasze obecne warunki!
tylko wkurwio mnie to ze zamiast dopingowac w młynie to zajmuja sie jakimis bluzgami na inne kluby to jest smieszne jezeli tak czesto sie to robi!powinni sie skupiac na dopingu!i te spiewki typu ku*** mac.... oraz Ruch to my..... i tak dalej
nigdy nie porownuja 10 do młyna bo to nie oto ochodzi ale wystarczy spojrzec ze w 10 niema takich przyspiewek i wyzywanie na cwks i reszta tych klubow,co to mo do tych szpili i napewno niepomago grajkom!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
ch-R

#171 Post autor: ch-R » 20 kwie 2006, o 08:42

Panowie ten klub schodzi na psy a raczej jego kibice z tzw 7 czyli młyna , jo pamietom ze takie teksty jak ku*** MAC Chorzów GRAC ,albo CO WY ROBICIE NIEBIES..... to sie spiewalo jak grajki byli na boisku jako statysci to przeciwnika a nie jak gryza trawa bo tak bylo wczorej przynajmniej z mojego punktu widzenia a to ze słaba skutecznosc i dosc madra gra Widzewa spowodowała taki wynik a nie inny to wcale nie znaczy ze trzeba wyzywac grajkow . Aha jeden gosciu napisol ze Śrutwa i Bizak won .... co do pierwszego to powiem tak niech ten ktos zoboczy kto najwiecej goli strzelil dla ruchu a co do Bizaka to o ile sie orientuja to go wczorej nie bylo na boisku czyz nie..?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#172 Post autor: gerhat » 20 kwie 2006, o 08:52

hu***a z grzybnią
zazdroszcza Widzewowi trenera co wie co to jest taktyka, zazdroszcza Widzewowi że wygrywo mecz na stojąco, bez wysiłku.
Zagralismy dobry mecz, ale nie momy tego czegos co Widzew, gromy jak jakos ekipa z Konopisk.

Atak - nie było w rym meczu ataku, wszystkie dobre sytuacje i strzały to zasługa pomocników
Pomoc - super Bonk, bardzo dobrze Łudziński (czemu ten chop nie gro od poczatku), Grzyb bardzo dobrze w I połowie tylko nieskutecznie, w II był cieniem
Obrona - bez oceny, bo Widzew w tym mecz nie atakował
Bramkarz - bal wylatuje mu z rękowa, zaspany i o pół tępa za wolny

Trener - brawa za zmiana ustawienia w poprzednich meczach, ale z Don Wleciałem to my daleko nie zajedziemy, facet nie mo wogóle ikry, bo jak by ja mioł to nie wprowadzołby Myszora za Smarzego. To byl wymuszono zmiana gdy przegryuwalismy 0-1, a Widzew oddał nam pole. Bronili się w 7, a do przodu grali w 3. Co robi trener, który nie musi nawet nikogo odstawiac bo Smarzyk mo kontuzja. Wpuszczo obrońcę za obrońcę. Do tego czeba mieć jednak trocha refleksu, że przy ustyawieniu z jednym napastnikiem i wyniku w plecy nie ma czego juz bronic i nalezy wzmocnic ofensywa. Jak się potem przysłuzył wspomniany Myszor nie byda pisoł bo wszyscy wiemy. Nie mom nic do Myszora, ale w tm meczu i w tej sytuacji na bosiku nie powinien się tam znaleźć.
Zmiany w drugiej połowie były ok. ino że te chopy powinny grac o0d poczatku, a Łudziński w ataku a nie na skrzydle.
Nie odberejcie tego ze chca aby wywalic Don Wleciała, bo dla niego alternatywą jest Fornalik bądź Mosór, ale facet powinien sie zastanowic nad sobą, bo z ta mentalnoscia i z tym refleksem to pasuje mi na kleryka w mojej farze albo sprzedawcę pampersów, a nie trenera co jest w stanie odwrócić przebieg meczu swoimi decyzjami.

Doping - no cooments, wszystko co bym chciał powiedzieć napisali juz przedmówcy

dylo
Kontakt:

#173 Post autor: dylo » 20 kwie 2006, o 09:36

Wszyscy my są chyba podłamani wynikami.
1) Drużyna gro na miara swoich mozliwosci i tyle.
2) Niestety długi , ujemne punty, brak sponsora, coraz mniejszo frekwencja wiernych kibiców
3) JAk co sezon odchodzi 5 zawodników i trener to co Wy hcecie żeby my grali o awans. Do tego jak wszedzie potrzeba czasu. Patrz Widzew , Łks itd

I tu nasuwo się moje pytanie:
Czy nie lepiej zrobić upadłość i zacząć od 4 ligi bez długów z nową drużyną. Długów i tak nikt nie spłaci.
Wyjdzie na to samo zakłądajac zę co rok będzie awans bo Kasa od Reportera i bieżąca wystarczy na powrót do 2 ligi BEZ DŁUGÓW)

A tak:
3 zeson w II lidze
4 sezon może w drugiej z coraz realniejszą opcją na 3

PS
Pzodrawiom wszystkich
Dzięki Soda i pozdrowienia.

[/url]

Gogiel
Kontakt:

#174 Post autor: Gogiel » 20 kwie 2006, o 09:36

rumcajs_79 pisze:mnie w kurwio ze kozdy mo problym do młyna ze tam som małolaci a zodyn tam niepujdzie-jak by łazili starsi to małolaci by byli za młynym jak to było kiedys bo kiedys to był zaszczyc wejsc do młyna a jak juz sie tam był i zes nie spiewolto odrazu w latara było!
doping był ok w młynie jak na nasze obecne warunki!
tylko wkurwio mnie to ze zamiast dopingowac w młynie to zajmuja sie jakimis bluzgami na inne kluby to jest smieszne jezeli tak czesto sie to robi!powinni sie skupiac na dopingu!i te spiewki typu ku*** mac.... oraz Ruch to my..... i tak dalej
nigdy nie porownuja 10 do młyna bo to nie oto ochodzi ale wystarczy spojrzec ze w 10 niema takich przyspiewek i wyzywanie na cwks i reszta tych klubow,co to mo do tych szpili i napewno niepomago grajkom!
CHŁOPIE GADASZ GŁUPOTY POŁOWA CHŁOPAKÓW Z KATOWIC DOJEŻDZA NA MECZ AUTOBUSEM RAZE NIEMAJĄ TAK ŁATWO CO CHWILE SĄ JAKIEŚ ATAKI ALBO ROZWALA BUS ALBO NA DZILNICY JAKAŚ HAJA WIEC SIE NIDZIW ZE JAK PRZYJADĄ NA MECZ PO MECZARNIACH W K-CE Z GIEKSĄ TO JEST NAWET WSKAZANE NA NICH POSPIEWAC!!TY SE PEWNIE JEZDZISZ AUTEM ALBO IDZIESZ Z BUTA I WSZYTSKO pi***olisz A CHŁOPAKI WALCZĄ ŻEBY JEDZIC NA MECZE NA KAŻDYM KROKU

Pinky

#175 Post autor: Pinky » 20 kwie 2006, o 09:43

To ze piłkarze to je***e chujograjce... to nie nowość,ale To co sie dzieje w młynie to katastrofa:
-Średnia wieku wynosi chyba 14
-Prowadzacy doping czyto sie sms'y przez pol meczu, drugi czyto z kartki co mo ryceć ale czytanie chyba sprawio mu problym.
-Wogole po ch** ta sztama z Żydzewem... co mecz jedziecie na goroli a wczoraj ''i Widzew tez przyjacielem Chorzowa jest''. łks to żydy a Widzew nie? Nie dosc z gorole to jeszcze żydy. kto ustalo z kim mome mieć sztama?
-w młynie siedza gorole z hanysami, polowa mojego osiedla to gorole i chodza na ruch, co najsmieszniejsze sami jada na goroli.
Ogolnie beceć sie chce i tyla...

Dave82

#176 Post autor: Dave82 » 20 kwie 2006, o 09:51

Szlak mnie trafio jak MY KIBICE RUCHU chcemy zeby nie spadli do 3 ligi - nie umia w to uwierzyc ze Nasz RUCH i ze to nos moze spotkac ! Co do meczu Widzew słabiutki nie mieli nic do powiedzenia ale liczy sie wynik niestety. Torman Widzewa super zagroł ten gosc wygroł im mecz ! Ćwielong nie wiem co sie z nim dzieje nie mo wiary w siebie ani w pomocy ani w ataku to kaj on chce grac czemu Wleciol go nie zmienil ?? Teraz mozna gdybac ale napewno lepiej przegrac po walce i za to im chwala ! teraz Śląsk trzeba ograc nie ma innego wyjscia !!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#177 Post autor: radzion » 20 kwie 2006, o 10:13

rumcajs_79 pisze: nigdy nie porownuja 10 do młyna bo to nie oto ochodzi ale wystarczy spojrzec ze w 10 niema takich przyspiewek i wyzywanie na cwks i reszta tych klubow,co to mo do tych szpili i napewno niepomago grajkom!
te, bo mie rozdupisz smiechem,na 10 nie ma takich przyspiewek?o to albo jo laza na inksze szpile (moze na zantka chorzow) abo ty!
proponuja zrobic male doswiadzczenie, wlyz na nastepnym szpilu na 10 i ryknij ino Legia!!
wetna sie o wszystkie pieniadze ze nastepnymi slowami byda "to staro......" chcesz sie zalozyc??

a i spiewki typu Ruch to my a nie wy zdarzaja sie na 10 bardzo czesto!na GKS wczorej dyszka tyz spiewala, zreszta nie po roz pierwszy i ostatni, ba na meczu z Lechia to wlasnie 10 zainicjowala te piosenki

z 2 strony fakt, na 10 doping jest lepszy, czemu?bo jest duzo wiecej ludzi, sa starsi i tyle, a kto ma siedziec w mlynie?no kto???????

spoko wy***iemy malolaty, i tych dzieciakow i co?zostaniemy chyba tam w 10!tu nie chodzi o to zeby kogos stamtad wy***ac, bo to jest proste, tylko co zrobic zeby ludzie starsi (nie godom juz sam o chopach 30 letnich i wecej, ale o modych, nie dzieciakach) przyszli do mlyna????

no jak mi ktos odpowie na to pytanie i ten pomysl wypali to stawiom mu kista!~!!!!

a jakby ktos nie wiedziol o jakie pytanie lazi to powtarzom wielkimi literami:

CO ZROBIC ZEBY WIECEJ MLODYCH (LICZ SREDNIO 20LOT) PRZYLAZLO DO MLYNA (PRZY JEDNOCZESNYM WYJEBANIU Z NIEGO DZIOLCH I DZIECI)?????

a co do meczu: Nowak zajebol brama i tyla,pusciol szmata i przy madrej grze Widzewa ciezko bylo cokolwiek nadrobic, poza tym sie pytom:

JAK KU.... ZESPOL BADZ CO BADZ JESZCZE 2 LIGOWY Z WIELOMA ZAWODNIKAMI OGRANYMI W 1 LIDZE STRZELO TYLKO W 1 NA 7 MECZOW BRAMKI!!

zobejrzcie sie nasze szpile, to juz jest chore:

Ruch - KSZO sparing 0-1
Ruch Chorzów Zagłębie Sosnowiec 0:0
Szczakowianka Jaworzno Ruch Chorzów 0:0
Ruch Chorzów Lechia Gdańsk 3:0
ŁKS Łódź Ruch Chorzów 0:0
Świt Nowy Dwór Mazowiecki Ruch Chorzów 1:0
Ruch Chorzów Widzew Łódź 0:2

czy te ci*** z klubu tego nie widza??????
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2006, o 10:44 przez radzion, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#178 Post autor: m-p » 20 kwie 2006, o 10:44

SODA pisze:najlepiej zagrali chyba od 2 sezonow i zas przegrali,byla walka ,ambicja i sytuacje ,widza swiatelko,gralismy znowu w 10 Mario
i dajcie spokoj 7 duzo dzieci fakt ale kiedys z tego bedą kibice a co spiewaja to chyba wina mlynowego ktory
chyba nie jest malolatem

Bardzo dobry komentarz !
Akcje byly momentami bardzo dobre a kto je miał wykańczac?
Zeslij nam Panie nowego Gucia ! Prosze!

Awatar użytkownika
ch-R

#179 Post autor: ch-R » 20 kwie 2006, o 11:02

m-p pisze:
SODA pisze:najlepiej zagrali chyba od 2 sezonow i zas przegrali,byla walka ,ambicja i sytuacje ,widza swiatelko,gralismy znowu w 10 Mario
chyba nie jest malolatem

Bardzo dobry komentarz !
Akcje byly momentami bardzo dobre a kto je miał wykańczac?
Zeslij nam Panie nowego Gucia ! Prosze!
Oj ześlij ale prawda jest taka ze taki Gucio rodzi sie raz na 20 lat i na dodatek nie wiadomo do jakiego klubu trafi

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#180 Post autor: vinc84 » 20 kwie 2006, o 11:21

Statystyki:(Ruch-Widzew)
Strzały: 22-9
Celne: 10-6
Słupki/poprzeczki: 1-0
Rożne: 11-5
Spalone: 1-1
Faule: 15-20
Bramki: 0:2