No ok ale te obroncy swoje dolozyli do ty bramy... tyn stoi i paczy na drugigo a on tak samo...SODA pisze:Nowak 2 brama zadupcol wyloz jak ciota do bala ,to do kogos
Ruch-Podbeskidzie
- SzaRlin
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
Ja zadupcyl to ja Bartos, bo najpiyrw za bala lecioł i nagle sie zaczymol jak po***any :roll:Sza19R20lin pisze:No ok ale te obroncy swoje dolozyli do ty bramy... tyn stoi i paczy na drugigo a on tak samo...SODA pisze:Nowak 2 brama zadupcol wyloz jak ciota do bala ,to do kogos
To skad miol Nowak wiedziec co lon zrobi...
W sumie i tak nieważne kto! Wazne ze zdupcyli...
Ostatnio zmieniony 11 lis 2005, o 22:09 przez weRti, łącznie zmieniany 1 raz.
- SzaRlin
- Kontakt:
- Grzegorz
- Kontakt:
Jeszcze nie wia czy beczec czy sie po prostu na***ać
A co do grojków, to dzis nie jeździjcie tak po Bizackim bo coś jednak pokozoł na tle innych. Petasz to dla mnie dramat...szkoda godac
Fornalak jak zwykle mimo całej sympati do niego jako człowieka, to jednak mógłby se dać spokój z podadą pierwszego na Ruchu..nic nie kumo facet, nic...
A co do grojków, to dzis nie jeździjcie tak po Bizackim bo coś jednak pokozoł na tle innych. Petasz to dla mnie dramat...szkoda godac
Fornalak jak zwykle mimo całej sympati do niego jako człowieka, to jednak mógłby se dać spokój z podadą pierwszego na Ruchu..nic nie kumo facet, nic...
bRak mi słow !!!! TAKO MANIANA SIE NAZYWO BRAKIEM SZACUNKU DO NOS KIBICÓW !!! JO JUŻ NAPROWDY NIE WIEM CZY SIE ŚMIOĆ CZY PŁAKAĆ.TEGO NAWET SIE NIE DO LOGICZNIE WYTUMACZYĆ. OKAZUJE SIE ŻE NASZA DRUŻYNA JEST DOSTARCZYCIELEM PUNKTÓW II LIGOWYM SŁABEUSZOM AŻ STRACH MYŚLEC CO BYDZIE NA POLONI BO ŁONA JE ŁOSTATNIO CZYŻBY ZAŚ KLEPY!!! JUŻ DZISIOJ UWAŻOM RYMIS ZA SUKCES!!!!! I BARDZO SIE CIESZA ZE JE TA PAUZA ALE JAK PRZEZ ZIMA SIE NIC NIE ZMIENI TO WIOSNA ZAŚ BYDZIE TRAGICZNO Z OKLEPANOM JUŻ ŁOD II SEZONÓW KOŃCÓWKOM(BARAŻ O UTRZIMANIE)....WOLA NARAZIE SIE NIE WKU...AĆ
POZDROWIENIA DO WSZYSKICH SFRUSTROWANYCH
POZDROWIENIA DO WSZYSKICH SFRUSTROWANYCH
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
jo na odwrot - Petasz miol poprzeczka z roznego!!! a biza to WDC co zech napisol kilka postow wyzy!Megowiec pisze:Jeszcze nie wia czy beczec czy sie po prostu na***ać
-
- Kontakt:
Ta cała druga liga to jest dno... jedna drużyna gorsza od drugiej, brak taktyki, brak umiejętności - każdy może wygrać z każdym....
Co do dzisiejszego meczu to w pierwszej połowie 2 spalone z kapelusza a w drugiej Petasz z rogu w lata - w tym momnencie mogło być po szpilu...
ciekawi mnie co mega trener powiedzioł im w szatni w przerwie??
PS Może to i dobrze że przewalili ten mecz?? Gdyby dziś wygrali i przynajmniej zremisowali z pulonią to byłoby więcej niż pewne że nasz mega trener Darek "Brak Taktyki" F. zostałby na runde wiosenna a tak możemy się łudzić że będą zmiany...
Co do dzisiejszego meczu to w pierwszej połowie 2 spalone z kapelusza a w drugiej Petasz z rogu w lata - w tym momnencie mogło być po szpilu...
ciekawi mnie co mega trener powiedzioł im w szatni w przerwie??
PS Może to i dobrze że przewalili ten mecz?? Gdyby dziś wygrali i przynajmniej zremisowali z pulonią to byłoby więcej niż pewne że nasz mega trener Darek "Brak Taktyki" F. zostałby na runde wiosenna a tak możemy się łudzić że będą zmiany...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
jak niy jezdzymy ku*** bo go niy bylo..........Megowiec pisze:Jeszcze nie wia czy beczec czy sie po prostu na***ać
jeszcze jedno juz tu ku*** niy przida choc mom za darmo ..koniec do mie koniec, ku*** bizacki zas sie urwol z hoinki
kibic
zegnom kibolow wydupic wszystkich zresztom Gucio dol tymu wyraz ..........
-
- Kontakt:
ten zespół jest bez jaj
ten zespół nie ma charakteru nie posiada niebieskiego zaangazowania w grze poprostu to wszystko to nieporozumienie. pisanie ze trenerem ma byc wleciałowski jak pisza niektóre gazety to kolejne dobijanie tego klubu. pytam sie jeszcze raz panie KLIMEK dla kogo to pan wszystko robi . juz nigdy na ruch nie udam sie dopóki nie zmieni sie styl gry na zawodnicy nie beda walczyc przez 90 minut.
- SzaRlin
- Kontakt: