ruby chyba nie msylisz, ze akurat Wyrobkowi trzebaby bylo oddawac w taki sposob?...
Soda na wszystkie rzeczy z emontem stadiony daje miasto a nie klub z teog co wiem.
Jesli chodzi o stracone bramki, przy kotrych Franke nie byl bez winy, to ale ine zgodze sie ze zwaleniem calej winy na niego. Pierwszy tor, znowu Owczarek traci bala w srodku pola z czego jest kontra itd, po czym pada bramka. Nie wycaigamy wnioskow z Heko i jak tam pozwolilismy sie obrocic i strzlic gosciowi na 16, to teraz pozwalamy z 7 metrow!!! Druga bramka, to dla mnie wina Klaczki. Juz na poczatku pozowlil przepuscic taka pilke, ze jakby nie zle przyjecia naastnika to juz jest sam na sam... potem juz wszyscy czekali na ten strzal, ktory byl jedynym rozwiazaniem tej akcji!!! napastnik nie mogl nic inego zrobic...
Jesli chodzi o napastnikow to uwazam, ze Srutwa dalej jest nr1 a Bizak nr2. jednak w tym meczu wg mnie lepszy od nich byl Pepe (pierwszy mecz w tym sezonie, w korym mi sie pdoboal). I to Ludzinski powinien wejsc za ktores z tej dwojki. Srutwa w drugiej polwce calkowice niewidoczny...a Biza gdyby podal przy 1:0 Smarzykowi i jeszcze komus co wychdozili sami na bramkarza a nie zaczal sie mieszac to wynik moglby byc inny...
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...