Ruch Chorzów - Świt Nowy Dwór M.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#166 Post autor: kobrrra » 4 wrz 2005, o 12:09

Mecz za***isty, atmosfera jeszcze lepsza. Niebiescy mogą czasem zremisować (albo nawet przegrać :wink: ), ale jak będą walczyć tak, jak ze Świtem to nie bedzie źle.
Szkoda, że po tym rajdzie Petasza nie wlazło...

Nadejdzie wiosna...
maszeRuj albo Giń

COYD!

Panewniki
Kontakt:

#167 Post autor: Panewniki » 4 wrz 2005, o 12:12

kobrrra pisze:Mecz za***isty, atmosfera jeszcze lepsza. Niebiescy mogą czasem zremisować (albo nawet przegrać :wink: ) , ale jak będą walczyć tak, jak ze Świtem to nie bedzie źle.
Szkoda, że po tym rajdzie Petasza nie wlazło...

Nadejdzie wiosna...
:shock: :shock: Dobrze sie czujesz :? :?: pozdRowienia dla Ciebie :!: [/b]
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

KK
Kontakt:

#168 Post autor: KK » 4 wrz 2005, o 12:27

Zgadzam sie z Kobrrra. Nie wygramy (chyba hyhy) wszystkich pozostalych meczow, ale jak chlopaki beda tak zapierniczac jak przeciwko Switowi, to kazda porazke mozna przebolec. Nawet nie ta kombinacyjna gra zrobila na mnie takie wrazenie, bo chlopaki staraja sie tak grac od meczu ze Szczakowianka. Wrazenie na mnie zrobila ta walka o kazda pilke, o kazdy metr boiska przy stanie 2:0. Seba pokazal klase. Obrona znow solidna, szkoda ze Tadkowi centry nie wychodzily. W srodku boiska kawal roboty odwalil Tomek Owczarek, znow super pilki rozrzucal Grzesiu Bonk, a Biza atakowal jak za najlepszych lat. Znow szalaly nasze skrzydla... O Mariuszu nawet sie nie wypowiadam, bo w trzecim meczu z rzedu pokazal klase sama dla siebie. Łudzinski jak sie ogra moze byc swietnym kompanem u boku nieco wolniejszego, ale za to wyzszego Srutwy. Tylko Pepe rozczarowal. Trzeba od niego wymagac duzo wiecej niz to co prezentuje.

Mecz swietny. Teraz trzeba wierzyc ze uda sie wygrac, albo chociaz zremisowac z Slaskiem, a potem kilka teoretycznie slabszych rywali (Polkowice, Heko).

PS. Brawo Darek :)

_CHULiGANERiA_

#169 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 4 wrz 2005, o 13:44

Kkubicki pisze:
Mecz swietny. Teraz trzeba wierzyc ze uda sie wygrac, albo chociaz zremisowac z Slaskiem, a potem kilka teoretycznie slabszych rywali (Polkowice, Heko).
gornik wygroł ze szczaxa 7-0 my 4-0 ;)

oak

#170 Post autor: oak » 4 wrz 2005, o 14:17

_CHULiGANERiA_ pisze: gornik wygroł ze szczaxa 7-0 my 4-0 ;)
Swit wygroł z LKS'em 3:1
Lechia zremisowała na altreichu
ŁKS wygroł z Polkowicami

gdybologia stosowano... trzeba grać swoje i nie oglądać się na innych

ps. Śląsk prowadzi w Gdańsku 2:0

Jasin

#171 Post autor: Jasin » 4 wrz 2005, o 15:26

Jestem pod wrażeniem tego co chopcy pokozali na szpilu.... Grali przede wszystkim pomyslowo i mozna nawet powiedzieć ze z polotem :D Już dawno zech takiego RUCHU nie widzioł:D Teraz zoboczymy jak to bydzie na Śląsku bo oni wygrali na Lechii 2-1 ... bydzie cieżko ale mysla, że jak chopcy bydom grać tak jak grają teraz to nie powinni przegrać:D:D

KK
Kontakt:

#172 Post autor: KK » 4 wrz 2005, o 16:59

Kontuzja Cwielonga nie okazala sie grozna. Bedzie normalnie trenowal i przygotowywal sie do Slaska.

Student 33

#173 Post autor: Student 33 » 5 wrz 2005, o 09:47

Gratuluje zwycięstwa :!:
Udany weekend Ruch wygrał i Widzew też

WOJTEKK

#174 Post autor: WOJTEKK » 5 wrz 2005, o 12:21

dopiero teroz moga cos napisac bo w sobota zech do Warszawy na targi musiol jechac, WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA eRka,gardlo to mnie do dzisiej jeszcze nawalo ale warto bylo !!!!!MOSÓR TO STARO K.......A W ZIELONYCH BATKACH H..J JEST ... jak zech go kiedys bronil tak teroz od poczatku miol pr***ebane przynajmniej u mnie na 10 :lol:

marcyk
Kontakt:

#175 Post autor: marcyk » 5 wrz 2005, o 12:58

Po takim szpilu moga sie zas gosno pedziec: JESCE BYDZIE NIYBIESKO fest NIYBIESKO.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#176 Post autor: wolfik » 5 wrz 2005, o 17:39

za***iste fotki z oficjalnej strony

Obrazek
Obrazek
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#177 Post autor: heli » 5 wrz 2005, o 20:52

a miołbyć ten temat z tymi fotkami a tu już tzreci mecz a dalej go nie widać
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

snajper

#178 Post autor: snajper » 6 wrz 2005, o 01:37

jest w dziale kibice 8)

Roson_Ruda_1
Kontakt:

#179 Post autor: Roson_Ruda_1 » 6 wrz 2005, o 08:38

Na tym meczu był synek z białegostoku, kibic Jagi :D :D
Łon nie musioł tu dojeżdzać z białego specjalnie, bo był w Rudzie Śląskiej u kuzynki na 2 tydnie.
Ale powiem ino tyle..... pięknie śmy go pRzywitali....... skRadzino mu komóRa :?

bluefil
Kontakt:

#180 Post autor: bluefil » 6 wrz 2005, o 09:41

NU brawo za ten mecz. Niby zaden przeciwnik, niby nie bylo kibicow gosci, a tu ultras na profesjonalnym poziomie. Dozuce cos do puszki na nastepnym szpilu. Dzieki panowie jestescie wielcy. Full respect!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

ODPOWIEDZ