pRezentacja 2 marca 2005

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
COBRA

#166 Post autor: COBRA » 3 mar 2005, o 20:51

Dobra spoko niebeda sie o to wadzic czy szlo czy nie.Niedocislem sie i tyle w temacie.PozdRawiam

NP07
Kontakt:

#167 Post autor: NP07 » 3 mar 2005, o 21:58

Z tymi fotami to chyba wszystkim tak wychodziły :? ale filmiki mom bardzo fajne musza pogodać z KK to moze wciepnie bo niestety na razie nie mom swojego dysku i moja stronka na razie nie działo :cry:

stan01
Kontakt:

#168 Post autor: stan01 » 3 mar 2005, o 21:59

Doboszek pisze:heh wracajac do tego ze ktos ludzi nie poznawal!STAN 3 razy ci czesc mowilem a ty nic!! ;)
Doboszek, jeżeli to o mnie chodzi, to najmocniej przepraszam. Usprawiedliwiłem się na Twoim PW.
Niestety, lata robią swoje, zamiast mówić cześć, trza było mnie walnąć w łeb, wcale bym sie nie obraził.
Pozdrawiam: stan.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#169 Post autor: radzion » 3 mar 2005, o 22:01

egon pisze:Z tymi fotami to chyba wszystkim tak wychodziły :? ale filmiki mom bardzo fajne musza pogodać z KK to moze wciepnie bo niestety na razie nie mom swojego dysku i moja stronka na razie nie działo :cry:
no niestety mnie etz wyszly marnej jakosci, tzn foty z poczatku prezentacji i przed jej rozpoczeciem wyszly bardzo fajnie,ale jzu z koncowki tragicznie

KK
Kontakt:

#170 Post autor: KK » 3 mar 2005, o 22:11

Fotki juz dobrej jakosci, tyle ze wlasciwie tylko pilkarze, dzialacze i trenerzy. Pozdro
:arrow: http://www.ruch.chorzow.pl/kibice_foto2.php?meczid=61

Natalka:):)

#171 Post autor: Natalka:):) » 4 mar 2005, o 11:45

Hej:) chcialm tylko powiedziec ze niestety nie moglam pojawic sie na prezentacji:( i bardzo zaluje bo ponoc bylo super!:( no coz po forkach tez mozna tak stwierdzic... mam nadzieje ze na meczyk sie wybiore:) pozdrawiam!:*

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#172 Post autor: radzion » 4 mar 2005, o 11:53

moze nie na temat ale wkleje cos o prezentacji Legii

Kilkuset kibiców Legii Warszawa uczestniczyło w prezentacji zespołu wicemistrzów Polski przed rundą wiosenną piłkarskiej ekstraklasy. Uroczystość odbyła się w czwartek w stołecznym Multikinie.

Włodarze Legii potrafią zaskakiwać. Kiedyś prezentację drużyny zorganizowali na Placu Zamkowym, teraz za arenę spotkania zawodników i ich fanów wybrano nowoczesną salę kinową.

W uroczystości wzięło udział 23 piłkarzy Legii. Zabrakło tylko chorego reprezentanta Zimbabwe Dicksona Choto. Ze sztabu pierwszego zespołu nie było też kierownika Ireneusza Zawadzkiego, którego zmogła grypa.

Prezentacja odbywała się dwójkami. Jako pierwsi przed rozśpiewanymi, poubieranymi w klubowe koszulki i szaliki fanami zaprezentowali się trener Jacek Zieliński i kapitan Łukasz Surma. Zresztą dobór par był ustalany bardzo ciekawie, na przykład razem wkroczyli dwaj ... kontuzjowani piłkarze - Marek Jóźwiak i Tomasz Jarzębowski. Inny duet tworzyli magister historii Jacek Magiera oraz redaktor Marcin Rosłoń.

Niemiłym akcentem spotkania były gwizdy i niecenzuralne okrzyki pod adresem Pawła Kaczorowskiego, który w zimowej przerwie trafił do Legii z Lecha Poznań. Kibice dotąd nie wybaczyli mu, iż po ubiegłorocznym finale Pucharu Polski śpiewał wraz z zespołem Lecha obraźliwe piosenki pod adresem Legii.

zwlaszcza chca zwrocic uwaga na 2 zdania, mianowicie

Kilkuset kibiców Legii Warszawa uczestniczyło w prezentacji zespołu wicemistrzów Polski przed rundą wiosenną piłkarskiej ekstraklasy

i
Niemiłym akcentem spotkania były gwizdy i niecenzuralne okrzyki pod adresem Pawła Kaczorowskiego, który w zimowej przerwie trafił do Legii z Lecha Poznań

czemu akurat na te?bo dziwi mnie ze na prezentacje zespolu badz co badz walczacego o majstra,chwalacego sie kibicami itd zjawilo ise ich tylko kilkuset, gdy u nas np bylo 3 tysiace!!!badz co badz fajnie to porownanie wyglada z naszej perspektywy

a 2 zdanie?bardzo mi przypomina przyjecie Moskita u nas rok temu,z tymze oni chyba teraz nie speiwali Legia to stara........ :lol: : ciekawe tylko kiedy beda mu bardziej przychylni? bo mysle ze podobnie jak my szybko zapomna i niesnaskach i ze Kaczor im udowodni cos swoja gra,podbnie jak Moskit nam!!

sorki za :off_topic: ,no ale musiolch :flaga: :niebiescy:

fuhr
Kontakt:

#173 Post autor: fuhr » 4 mar 2005, o 11:58

ja mysle ze poprostu w tym multi kinie wiecej ludzi sie nie zmiescilo - nie wiemy tez jak wygladala dystrybucja biletow ewentualna cena...

ale naprawde mozemy sie cieszyc z liczby jaka pojawila sie na prezentacji 8)

Ruch potrzebuje zainteresownia(w dobry znaczeniu tego slowa) przez mieszkancow Slaska - jak to bedzie - powrocimy w szeregi pierwszej ligi...

a co do kibicow - kibic zmienny jest i tyle 8)

kilka lat temu Mario po powrocie z Legii byl to wrog publiczny numer jeden - dla mnie tez :oops: , z Moskitem podobnie bylo

a w srode to Mario mial najwiekszy aplauz - ale chyba sobie na to znasluzyl :roll:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#174 Post autor: radzion » 4 mar 2005, o 12:01

fuhr pisze:ja mysle ze poprostu w tym multi kinie wiecej ludzi sie nie zmiescilo - nie wiemy tez jak wygladala dystrybucja biletow ewentualna cena...
...
moze i ja, ale wiesz?rownei dobzre mogliby ta prezentacje zrobic sobie np na torwarze a tam by wlazlo zdecydowanie wiecej ludzi, a cena?moim zdanie wielka glupota wlasnei jest branie kasy za to!w koncu kto dla kogo jest?klub dla kibica czy kibice dla klubu? no ale to ich problem!!

qweRty

#175 Post autor: qweRty » 4 mar 2005, o 13:28

duży + dla organizatorów za prezentację. ruch:legia 1:0 a nawet wiecej za liczbę kibiców i za qlturke publiki i za darmowy wjazd i za oprawę (Bogdan jest dy best) i za Hasioka

a co do Maria. Pamietam szpil jak przyjechał z Legią na Ruch. Gwizdy ze strony młyna oklaski głównej i 10 i reszty stadionu. Teraz wielbiony kiedyś.....
Zgadzam sie z Fuhrem-kibic zmienny jest

ODPOWIEDZ