Ruch Chorzów - Korona Kielce
- esiu1920
- Kontakt:
Szkoda że pozycja w tabeli nie odzwierciedla tego co dzisiaj pokazali niebiescy. Ja osoboście jestem w szoku, prawde powiedziawszy to nie przypuszczałem że mogą zagrać na takim poziomie. Warto było zmoknąc, zmarznąć żeby to zobaczyć.( szkoda że nie zagrali tak w sosnowcu). Padło dzisiaj pere słów prawdy, kto był to wie. Twardo popieram pana Kalusa.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!
-
- Kontakt:
Chwila, chwila... Jeśli Bogdan Kalus nie dostoł zapłacone od jakiegoś czasu, to zarząd nie może od Niego żądać. Co najwyżej dług Ruchu(którego nigdy nie spłacą) wobec p. Kalusa zmalejeSiemce_Fan pisze:Jak bydzie jakas kara finansowo to mysla ze My jako Kibice powinni my pomoc mu to zaplacic. Wkoncu godoł to co my czujemy i nikt na jego miejscu nieodwazyl by sie na takie slowa...Lukas Michalski pisze: Niestety kara to nie tylko odebranie mikrofonu, klub juz zapowiedzial ze nie ujdzie to zachowanie plazem, beda kary, w protokole z tego co widzialem tez jest wszystko odnotowane. ewentualne kary jakie poniesie klub rowniez ma poniesc nasz za***isty spiker.
Moze ftos mo jakis pomys?

Jeśli chodzi o PZPN, to oni za to zachowanie ukarzą klub, a nie naszego spikera

P.S. A co do gry to chciałem, oprócz strzelców bramek, pochwalić Marcina Molka. Mioł ino jedna mało wpadka, ale tak to świetnie

Ostatnio zmieniony 13 lis 2004, o 19:51 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
i zas pija :lol: :lol: :lol: NIEBIESCY!!!!!!!!!!!!! doping za***isty lepi 2 kola
wiernych niz 10tys. lebruf i jeszcze tak po piosynce KALIBRA 44
plus -GRA ,WALKA NIEBIESKICH i B.KALUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
minus- pogoda ......... :lol: :lol: :lol:
p.s.muszymy awansowac no bo kto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:flaga:
wiernych niz 10tys. lebruf i jeszcze tak po piosynce KALIBRA 44
plus -GRA ,WALKA NIEBIESKICH i B.KALUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
minus- pogoda ......... :lol: :lol: :lol:
p.s.muszymy awansowac no bo kto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:flaga:
- L_M
- Kontakt:
z tego co mowil dyrektor klubu na konferencji dlug wobec Pana Kalusa to 2 mecze (kilkaset zlotych), kara z PZPN to pewnie kilka tysiecy.Chwila, chwila... Jeśli Bogdan Kalus nie dostoł zapłacone od jakiegoś czasu, to zarząd nie może od Niego żądać. Co najwyżej dług Ruchu(którego nigdy nie spłacą) wobec p. Kalusa zmaleje
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
Zawodnicy&Kibice&Spiker stali dziś zwarci,zjednoczeni Niebieską Siła
Dziękuję!!
Dziękuję!!
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
- Neo
- Kontakt:
Opis meczu
na: www.Ruch.Chorzow.prv.pl zapRaszam

- L_M
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panki, spoznilech sie z 3 minuty na szpil. Co pedziol Bogdan kalus na poczatku ? Bo potem jak zrugol PZPN i sedziow to slyszolech.
Co do meczu to miodzio. Nie wiem czy sie zgodzicie ze mna, ale Korona wcale nie grala zle, jak dla mnie jeden z lepszych zespolow na Cichej w tej rundzie. Mieli pecha, ze akurat Ruch dzisiaj zagrol cudny meczyk, a tory to stadiony swiata.
Wilus
Co do meczu to miodzio. Nie wiem czy sie zgodzicie ze mna, ale Korona wcale nie grala zle, jak dla mnie jeden z lepszych zespolow na Cichej w tej rundzie. Mieli pecha, ze akurat Ruch dzisiaj zagrol cudny meczyk, a tory to stadiony swiata.
Wilus