gadalem kiedys z jednym gosciem przez gg co bół z Mławy i mi pedziol ze wiekszosc idzie tam za Ległą :xLuke pisze:W woj.Mazowieckim-za Ciechanowem...PozdRo dla geogRafów.fo(R)umowicz pisze:Jutro wierza że po ostatnim meczu ligowym nasi piłkarze sie podniesą i wygrają z tym czymś![]()
W jakim województwie jest ta Mława ?![]()
![]()
Ruch - Mława
-
- Kontakt:
za Tobą pójde w ogień, wode..
- cisiu
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Możno zaproponuja tako motywacja do modych fusbalerów i kibiców...
Genau 30 lot do zadku 16 października 1974 r. Ruch wygroł na Cichyj ze Szombiyrkami Bytom 3:1. W nastympnym roku mieli zaś majstra i jyszcze puchar. Na szpile przyłazioło kilkadziesiont tysiyncy ludzi...
Proponuja uczcić ta rocznica i uszanować tradycja. Jak? Prziś na szpil i dopingować Niebieskich!!!
Genau 30 lot do zadku 16 października 1974 r. Ruch wygroł na Cichyj ze Szombiyrkami Bytom 3:1. W nastympnym roku mieli zaś majstra i jyszcze puchar. Na szpile przyłazioło kilkadziesiont tysiyncy ludzi...
Proponuja uczcić ta rocznica i uszanować tradycja. Jak? Prziś na szpil i dopingować Niebieskich!!!
Masz rację,woj.Mazowieckie to wszystko po jednych pieniądzach więc mnie to wogóle nie dziwi!DZIŚ MUSIMY WYGRAĆ JEŚLI BĘDZIE JEDNAK TEN SZPIL-ZWYCIĘSTWO LUB ŚMIERĆ!!!NIE MA MOWY O ODWROCIE!!!Klimzowiec pisze:gadalem kiedys z jednym gosciem przez gg co bół z Mławy i mi pedziol ze wiekszosc idzie tam za Ległą :xLuke pisze:W woj.Mazowieckim-za Ciechanowem...PozdRo dla geogRafów.fo(R)umowicz pisze:Jutro wierza że po ostatnim meczu ligowym nasi piłkarze sie podniesą i wygrają z tym czymś![]()
W jakim województwie jest ta Mława ?![]()
![]()
- SirArexx
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: