Stal-Ruch(baragge)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#166 Post autor: Ozor » 27 cze 2004, o 00:14

Lyjo dzięki za gratulacje z Katowic.

snajper

#167 Post autor: snajper » 27 cze 2004, o 00:15

no to jaki macie pomysł aby Rogali z chorzowa wyniesc ?? 8)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#168 Post autor: jajo » 27 cze 2004, o 00:16

sals - możemy Legii nie lubić, ale nie bąźmy aż tak wredni

f@n

#169 Post autor: f@n » 27 cze 2004, o 00:17

Ruch utrzymał sie w tej je***ej drugiej lidze,wszyscy sie cieszą,przyspawany ta ku*** dalej szefuje i wszystko jest OK.
z jednej strony sie ciesze a z drugiej jestem tak wkurwiony na tą całą sytuacje że ch** mnie strzela.
najgorsze jest to że na Cichej niema żadnych perspektyw na nowy sezon a o utrzymanie może być tak samo cieżko jak w tym sezonie.
teraz czekam kolejny raz jak ten ciul na rozwój wydarzeń w klubie i wiem że bedzie tak samo jak zawsze tzn.wielkie zapowiedzi,komory kroterapeutyczne ch*** muje dzikie weże!
już nie wiem co myśleć o tej ekipie która hańbi naszą eRke.
dziwie się skąd ten entuzjazm u forumowiczów
pozdRo

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#170 Post autor: Rejon » 27 cze 2004, o 00:31

no cóż jeszcze 10 godzin temu staliśmy nad przepaścią....potem zrobiliśmy wielki krok.....do tyłu :D , graczy momy jakich momy stadion też, a teraz wszyscy sie cieszą że nie jest jeszcze gorzej i tela, każdy z nos sam zebranych przecież chce Ruchu w I lidze, ino ze chciec a móc to 2 różne rzeczy

pozdRo

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#171 Post autor: bluemario » 27 cze 2004, o 01:18

oby byl to poczatek ku lepszemu

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#172 Post autor: Adi-Żory » 27 cze 2004, o 04:16

AndRe pisze:Racja moja wina. :oops:

Dzis Niebieska stalismy kolo siebie nawet 8)
Ja , Adi , Buri , Doboszek , NAKLOholicy (Tort i Mody).

Ty stalas i z kims rozmawialas wiec nie chcialem przeszkadzac.

Adi podchody ja robilem.Tylko juz nie te lata.Za pozny start do zawodnikow :lol:
Co do piwa.Jak nie bede fura to na picie dwa razy nie trzeba mnie namawiac 8)

SoRRy za rozmywanie tematu.

Dobra,dobra jush nie sciemniaj. 8)
A Zolo to co?????? 8)
PozdRawiam.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#173 Post autor: Goscioo » 27 cze 2004, o 10:15

snajper pisze:no to jaki macie pomysł aby Rogali z chorzowa wyniesc ?? 8)
na taczka z nim i go wywieziemy w pi*** :twisted:

Gość

#174 Post autor: Gość » 27 cze 2004, o 10:40

f@n pisze:Ruch utrzymał sie w tej je***ej drugiej lidze,wszyscy sie cieszą,przyspawany ta ku*** dalej szefuje i wszystko jest OK.
z jednej strony sie ciesze a z drugiej jestem tak wkurwiony na tą całą sytuacje że ch** mnie strzela.
najgorsze jest to że na Cichej niema żadnych perspektyw na nowy sezon a o utrzymanie może być tak samo cieżko jak w tym sezonie.
teraz czekam kolejny raz jak ten ciul na rozwój wydarzeń w klubie i wiem że bedzie tak samo jak zawsze tzn.wielkie zapowiedzi,komory kroterapeutyczne ch*** muje dzikie weże!
pozdRo
perspektywy sa ale najpierw trza sie pozbyc pana r. poczekajmy do wtorku na rozwoj wydarzen

Goliat

#175 Post autor: Goliat » 27 cze 2004, o 10:42

No to sie uddzisiaj tak npierdziela że hoho. Co prawda chłopaki z PF sie mnie 5 razy pytali skąd jestem i już sie zaczynałem czuć troche niepewnie, ale na szczęście znalazł sie jeden koleś z Rudy co mnie znał :)))) Hehe Musze sie chyba od czasu do czasu na wyjazd wybrać i w młynie pojawić bo ponoć jestem podpadający :)))) Pozdawiam i udanych wakacji wszytkim!!!ało, oby to był początek zamian na lepsze. Gardło mnie do

SODA

stal ruch

#176 Post autor: SODA » 27 cze 2004, o 11:14

Niebieska pisze:Stan01, to super że mnie poznałeś, szkoda, że ja Ciebie nie i wiele innych osób. Chętnie bym poznała osobiście ludzi z forum, a dziś była ku temu wyjątkowa okazja, bo wszyscy byliśmy na trybunie. Niektórzy nawet na murawie (Adi, AndRe).
Panowie podeszlibyście i przedstawili się, mi jakoś tak niezręcznie zaczepiać wszystkich mężczyzn na meczu i pytać przepraszam AndRe :?: nie to może Adiurbz :?: nie - ruby z kaliny :?: też nie, to już wiem Łysy :?: znów błąd - to napewno stan01 :?: Wy macie łatwiej - raz że kobiet nie jest tak dużo; dwa, dużo mniej jest pań na forum; i trzy, że chyba niektórzy z Was pytać, jak widać, nie muszą :roll:
PozdRo :D
w kawiarence po meczu przy stoliku w granatowej koszulce z napisem
England to jo pozdro....

NP07
Kontakt:

#177 Post autor: NP07 » 27 cze 2004, o 11:27

Utrzumanie mamy ciekawe co teraz pan prezes zrobi :?:

Ps.Niebieska ja tez na meczu przed toba siedziałem w czerwonej bluzie :wink:

tolkien

#178 Post autor: tolkien » 27 cze 2004, o 11:36

Gratulacje z Sosnowca. To w Tym roku czeka nas hit jesieni ZAGŁĘBIE-RUCH.po kilkunastu latach wreszcie taki mecz. Zapewne nas u was i was u nas będzie baaaaaaaardzo dużo .Oby tylko pojeby z pzpn-u nie wymyśliły jakiś dziwnych zakazów lub ograniczeń.
Pozdrawiam.

Gość

#179 Post autor: Gość » 27 cze 2004, o 11:37

Goliat pisze:No to sie uddzisiaj tak npierdziela że hoho. Co prawda chłopaki z PF sie mnie 5 razy pytali skąd jestem i już sie zaczynałem czuć troche niepewnie, ale na szczęście znalazł sie jeden koleś z Rudy co mnie znał :)))) Hehe Musze sie chyba od czasu do czasu na wyjazd wybrać i w młynie pojawić bo ponoć jestem podpadający :)))) Pozdawiam i udanych wakacji wszytkim!!!ało, oby to był początek zamian na lepsze. Gardło mnie do
:lol: 8)
ale teraz juz cie wszyscy znaja i nikt nie bedzie pytal 8)
i zapraszamy na nastepne mecze
PozdRoo

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#180 Post autor: anyfor » 27 cze 2004, o 12:35

tolkien pisze:Gratulacje z Sosnowca. To w Tym roku czeka nas hit jesieni ZAGŁĘBIE-RUCH.po kilkunastu latach wreszcie taki mecz. Zapewne nas u was i was u nas będzie baaaaaaaardzo dużo .Oby tylko pojeby z pzpn-u nie wymyśliły jakiś dziwnych zakazów lub ograniczeń.
Pozdrawiam.
Jak ino nom pozwolom przijechać to napewno sie zjawiymy :!:
Ale wyglądo na to że wy do nos raczyj napewno niy wlejziecie :?
A szkoda bo richti te szpile zapowiadają sie ciekawie, a bez kibiców obu drużyn to niy jest to :!: :!: :!:
Niyciyrpia goroli zza Brynicy ale thx za gratulacje i pozdro :wink:

BATORY F@NS
Ostatnio zmieniony 27 cze 2004, o 13:27 przez anyfor, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

ODPOWIEDZ