To był 1 szpil w sezonie 1 ligi 2 lata temu i to była Skra Częstochowa nie Sandecja jedynie wynik się zgadza 0-0 z tą różnicą że tam mieliśmy kontrolę i w ciul sytuacji wczoraj między 25 a 45 minutą to był kabaret z którego mogły być spokojnie 2 tory te nasze wyprowadzanie od bramkarza i straty masakra można by widelcami se oczy wyłupać żeby tego nie oglądać. Nie wiem co bd po tej serii wyjazdów nieciecze arki uje muje jak u siebie takie męczarnie ze Zniczem...
Ruch Chorzów - Znicz Pruszków / 28.07 Godz 17:00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Znicz Pruszków / 28.07 Godz 17:00
Batory Fans
-
- Kontakt:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po co lecioł to moga zrozumieć, remisami się awansu nie zrobi, Lepiej jeden mecz wygrać a kolejny przegrać ryzykując i mieć 3 punkty niż dwa razy grać zachowawczo i zremisować oba.
Natomiast nie ogarniom, że skoro już lecioł to nie poczekał wykonujący, aż tam doleci na dobre ino zagrał jak torman był kajś na 20 metrze, tak, że on ani tam nie dolecioł a już musioł wracać.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Powód: BRAK ZGRANIA i KOMUNIKACJI.
dajmy im miesiąc.
dajmy im miesiąc.
Niebieskie serce od 1988 R.
-
- Kontakt:
Moneta jedne wielkie nie porozumie w 1 składzie
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
Ventura wczoraj to samo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rywale wiedzą, że mamy problem z rozegraniem od bramki i starają się to wykorzystać. Wielu narzekało na Stipicę, ale mimo wszystko dawał spokój. Szymański na linii bardzo dobrze, na przedpolu wczoraj również, ale rozegranie... Jak zabawa z granatem w ręce. W 2. połowie już było lepiej, ale po prostu Znicz zmienił taktykę, bo taki pressing mnóstwo sił kosztuje i czuli, że z przodu jesteśmy już mocniejsi.
Nikt nie mówił, że będzie łatwo, co pokazuje Wisła od dwóch lat. Mam nadzieję, że zaskoczy. W Opolu 3 punkty mnie zaskoczyły, teraz liczyłem na 3, więc moje oczekiwania przed sezonem mieszczą się w tym, co zdobyli. Teraz z Pogonią musi być komplet punktów. Wiadomo, postawią autobus, ale są słabsi niż Znicz. Już awans wymęczyli.
Nikt nie mówił, że będzie łatwo, co pokazuje Wisła od dwóch lat. Mam nadzieję, że zaskoczy. W Opolu 3 punkty mnie zaskoczyły, teraz liczyłem na 3, więc moje oczekiwania przed sezonem mieszczą się w tym, co zdobyli. Teraz z Pogonią musi być komplet punktów. Wiadomo, postawią autobus, ale są słabsi niż Znicz. Już awans wymęczyli.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
slyszol, ze "niewazne z kim i niewazne gdzie my gramy zawsze o zwyciestwo".
i wzial to dosłownie

a tak powaznie to bylo to absurdalne. gadki o tym, ze 1 pkt nic nie daje sa bez sensu.
szansa stracic gola z takiej sytuacji jest na pewno duzo wieksza niz 2 (roznica punktow) niz ze dzieki niemu go zdobedziesz.
ba, sa juz nawet glosy, ze wieksza szansa jest, ze na koniec ci braknie bilansu bramkowego niz, ze zdobedziesz z tego gola.
mysle, ze Szymanskiemu bardzo zalezalo. wynik byl niekorzystny i mu sie w glowie poustawialo, ze przegrywamy...
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Przecież Misiek kozoł Szymańskiemu lecieć na pole karne rywali
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak zeby tylko ostudzic zakusy lozy szydercow ktorych tutaj wielu
jeszcze tydzien temy Lukic byl szrotem
teraz do pierwszego skladu !
wiec proponuje poczekac z osadami i pisaniem dla magii pisania bo panta rhei
zeby nie bylo tez jestem daleki od nie-krytkowania obecnej gry ale wszystko z umiarem
teraz do pierwszego skladu !

zeby nie bylo tez jestem daleki od nie-krytkowania obecnej gry ale wszystko z umiarem
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
A Nono który przez ekspertów był przepowiadany jako ktoś to zje ligę. Teraz jest szrotemAndRe pisze: ↑29 lip 2024, o 16:15tak zeby tylko ostudzic zakusy lozy szydercow ktorych tutaj wielu
teraz do pierwszego skladu !![]()

-
- Kontakt:
Gdyby to jeszcze była sensowna krytyka po skończeniu meczu i ładnym wypunktowaniu to super, bo taka się należy i potem fajnie coś takiego poczytać jak się samemu czegoś nie zobaczyło. Ale jak wchodzisz na forum i czytasz tylko "eeeee zjeby", "eeee kto ich znalazł", "hehee misiu się wypalił" albo jak piszesz "XYZ szrot", a za tydzień "do 1 składu" to się po prostu odechciewa przez ten rynsztok przedzierać.AndRe pisze: ↑29 lip 2024, o 16:15tak zeby tylko ostudzic zakusy lozy szydercow ktorych tutaj wielu
teraz do pierwszego skladu !![]()
Niektórzy nie mogą odpuścić okazji żeby ponarzekać i pocisnąć z każdego możliwego powodu (oczywiście sklecenie chociaż dwóch zdań już ich przerasta). Na refleksję czas i tak nie przyjdzie, bo znajdzie się nowy powód do narzekania, a posty o pozytywnym wydźwięku to max 5%- ot tacy smutni ludzie. Magik nad Tobą naklepał 17 postów w trakcie meczu

-
- Kontakt:
Dalej się lizajcie po jajach, ale tu jest Ruch Chorzów i tu trzeba za***rdalać, chyba co poniektórzy już zapomnieli.