RUCH-CRACOVIA
lysy jak czytam twoje posty to tracę dobre zdanie o kibicach Ruchu
(a znam Ich wielu i najczęściej są moimi dobrymi lub bardzo dobrymi kumplami).Myślę jednak że Tyjesteś wyjątkowy i nie zarażisz innych swimi"genialnymi"pomysłami i przemyśleniami.POZDRO dla normalnych kibiców Ruchu!
...TYLKO CRACOVIA...!!!
(a znam Ich wielu i najczęściej są moimi dobrymi lub bardzo dobrymi kumplami).Myślę jednak że Tyjesteś wyjątkowy i nie zarażisz innych swimi"genialnymi"pomysłami i przemyśleniami.POZDRO dla normalnych kibiców Ruchu!
...TYLKO CRACOVIA...!!!
[quote="Lysy"]gościu!
Napisałem celowo krakowii bo nie patrząc na innych kibiców Ruchu mam swoje zdanie co do was a w Krakowie szanuję tylko Wisłę!Jestem starszym kibicem i mam wielu kumpli z Wisełki (ekipa z Zabierzowa do dziś z nimi piję browara)
Wiem dobrze kto założyl wasz klub.Macie pejsy do kolan a ja niestety nie przepadam za tą mniejszością narodową.
Poza tym zadyma na ostatnim meczu u was i to wożenie kibiców Ruchu po mieście!!!!!
Zero szacunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
no cóż kolego pozostaje mi powiedzieć ,że ci ogromnie współczuje...
żenada.
Napisałem celowo krakowii bo nie patrząc na innych kibiców Ruchu mam swoje zdanie co do was a w Krakowie szanuję tylko Wisłę!Jestem starszym kibicem i mam wielu kumpli z Wisełki (ekipa z Zabierzowa do dziś z nimi piję browara)
Wiem dobrze kto założyl wasz klub.Macie pejsy do kolan a ja niestety nie przepadam za tą mniejszością narodową.
Poza tym zadyma na ostatnim meczu u was i to wożenie kibiców Ruchu po mieście!!!!!
Zero szacunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
no cóż kolego pozostaje mi powiedzieć ,że ci ogromnie współczuje...
żenada.
- Patton
- Kontakt:
re
Lysy nie znasz historii Cracovii jest to typowo Polski klub pierwszym kibicem tego zasłuzonego klubu jest J,P II ,był nim takze Jozef Piłsudzki Craxa była klubem która interesowała gra nie narodowosc grali Anglik, Austryjak Niemic i Zyd tak jak teraz we wszystkich innych czołowych klubach na swiecie,w psiarni graja murzyni i co nie razi cie to.Wislackie scierwa miały w tamtym czasie zapis ze tylko moze grac zawodnik narodowosci polskiej. Wiec pi***olą narodowosc ślaską, niemiecką i inna .Wiec bałwanie nie osmieszaj sie lecz zacznij czytac bo podejrzewam ze na temat historii także Ruchu wiecej wiem niz ty.I naucz sie pisac CRACOVIA i niech wbije Ci sie to do twojej pustej pały.( Choc uwazam ze osmieszacie sie z narodowoscia śląską ale to nie moja sprawa)
Ostatnio zmieniony 26 mar 2004, o 14:46 przez maaciek, łącznie zmieniany 1 raz.
re
i pytanie do madrali łysego.
1.Czy Jan Paweł II głowa koscioła rzymsko katolickiego byłby kibicem Cracovii gdyby był to żydowski klub i pytał sie jak tam moja ukochana Cracovia
2.Czy lubisz milicje ta sama ktora pacyfikowała górników (zwisła wtedy była klubem milicyjnym GTS wisla a jej prezesm był plk Gruba)
3.Czy lubisz obecna wisłe ktorej budzet w 30% zasila MSWiA
4.I jak pachną Cupiałowskie srebrniki
1.Czy Jan Paweł II głowa koscioła rzymsko katolickiego byłby kibicem Cracovii gdyby był to żydowski klub i pytał sie jak tam moja ukochana Cracovia
2.Czy lubisz milicje ta sama ktora pacyfikowała górników (zwisła wtedy była klubem milicyjnym GTS wisla a jej prezesm był plk Gruba)
3.Czy lubisz obecna wisłe ktorej budzet w 30% zasila MSWiA
4.I jak pachną Cupiałowskie srebrniki
Re: re
pi***ol dalej kolego pi***ol dalej.Wasz klub został założony przez Żydów dla Żydów z myślą o Żydach.2.JP II kibicuje nie tylko Cracovii co nie raz już zaznaczał (ostatnio wyjazd Wisełki do Rzymu na Lazio) Piłsudski był kibicem Wisły i często na mecze przychodził i nie wiem skąd ty taką bujdę pierdolnąłeś :shock: A od Wisły to się synu od***rdol bo nigdy nie będziecie dla nas godnymi rywalami - Akademicy :lol: :lol: :lol:maaciek pisze:Lysy nie znasz historii Cracovii jest to typowo Polski klub pierwszym kibicem tego zasłuzonego klubu jest J,P II ,był nim takze Jozef Piłsudzki Craxa była klubem która interesowała gra nie narodowosc grali Anglik, Austryjak Niemic i Zyd tak jak teraz we wszystkich innych czołowych klubach na swiecie,w psiarni graja murzyni i co nie razi cie to.Wislackie scierwa miały w tamtym czasie zapis ze tylko moze grac zawodnik narodowosci polskiej. Wiec pi***olą narodowosc ślaską, niemiecką i inna .Wiec bałwanie nie osmieszaj sie lecz zacznij czytac bo podejrzewam ze na temat historii Ruchu wiecej wiem niz ty.I naucz sie pisac CRACOVIA i niech wbije Ci sie to do twojej pustej pały.( Choc uwazam ze osmieszacie sie z narodowoscia śląską ale to nie moja sprawa)
Tak lysy... napewno zmyślona opowieść... zwłaszcza że moja... nie podejmuje dyskusji z takimi idiotami jak ty!
PS. Panowie z całym szacuneczkiem dla Ruchu... ale nie obrażajcie się o to że u nas mówi się "brudny Śląsk"... po tym co wczoraj u Was ujżałem śmiem twierdzić że Kraków to jedno z najczyściejszych miast w Polsce... chociaż wszyscy wiedzą jak jest... to tylko takie porównanie.
PS. Panowie z całym szacuneczkiem dla Ruchu... ale nie obrażajcie się o to że u nas mówi się "brudny Śląsk"... po tym co wczoraj u Was ujżałem śmiem twierdzić że Kraków to jedno z najczyściejszych miast w Polsce... chociaż wszyscy wiedzą jak jest... to tylko takie porównanie.
- Patton
- Kontakt:
Jak wam tak brudno lajkoniki, to wy***rdalac z tego forum i wogole nie pokazujcie sie na Slasku cwele!!!!!!!!!!!! pi***olone gorole. Bym was wpierdolil do kopalni i byscie za***rdalali na ten swoj Krakow, to ciekawe czy byscie mieli dalej takie podejscie do nas i naszej kochanej ziemi. Poza tym, dla was brudno, dla nas za to nie ma psiatego i zydowskiego klubu. Gluck Auf!!!!!! 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
Prośba :? Mógłbyś nas wszystkich z KrK nie pakować przez jednego pasiastego cwela do jednego wora i to razem z pejsemPatton pisze:Jak wam tak brudno lajkoniki, to wy***rdalac z tego forum i wogole nie pokazujcie sie na Slasku cwele!!!!!!!!!!!! pi***olone gorole. Bym was wpierdolil do kopalni i byscie za***rdalali na ten swoj Krakow, to ciekawe czy byscie mieli dalej takie podejscie do nas i naszej kochanej ziemi. Poza tym, dla was brudno, dla nas za to nie ma psiatego i zydowskiego klubu. Gluck Auf!!!!!! 8)

Ja się tylko psytam gdzie moderatorzy
A patrząc na to co tutaj gadają kibice pasów to mi ręce opadają i wy bydło chcielibyście więcej biletów??? A po co?? Może będę odosobniony w swoim wywodzie ale wisi mi to czy was wpuszcza czy nie, dla mnie ważhny jest Ruch a nie jakieś pieprzone lajkoniki, które mają zbyt wygurowane zdanie o sobie.
PS. Zresztą jak chcecie sobie poklnąć czy powyzywać na Ślązaków to macie od tego swoje forum, nikt was tu nie zapraszał. I nikt was tu nie chce.

PS. Zresztą jak chcecie sobie poklnąć czy powyzywać na Ślązaków to macie od tego swoje forum, nikt was tu nie zapraszał. I nikt was tu nie chce.
- Patton
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
bart temat zostaje tak jak jest dlatego zeby pokazac jacy wyksztalceni i madrzy ludzie mieszkaja w wielkim, czystym miescie cracovie!!
i taka mala prosba do kibicow zaorwno ts jak i ksc - jesli amcie zamiar tylkoublizac swoim klubom nawzajem lub pisac glupie eksty skierowane do nas to lepiej tego zaprzestancie lub robcie to na PW bo w innym wypadku wasz zywot skonczy sie tu taksamoszybko jak dziewczyn zza miedzy
i taka mala prosba do kibicow zaorwno ts jak i ksc - jesli amcie zamiar tylkoublizac swoim klubom nawzajem lub pisac glupie eksty skierowane do nas to lepiej tego zaprzestancie lub robcie to na PW bo w innym wypadku wasz zywot skonczy sie tu taksamoszybko jak dziewczyn zza miedzy