Puchar Polski 2015/2016
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2015/2016
Losowanie jak kiedyś za Dziurowicza, w kiblu. Wtedy gieksa musiała odpowiednio trafić, teraz musieli być odpowiedni gospodarze. Ale i tak awansujemy, czuję to w kościach. Chyba że mecz poprowadzi pan Złotek
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]Kuba_Progres pisze:DZIES10NA na Niebiescy.pl jest artykuł ze skrótem
Nie otwiero mi sie .... tyn link ino jakos reklama moze na YT ktoś wciepnie potym ...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

-
- Kontakt:
adblocka wyłonczDZIES10NA pisze:[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]Kuba_Progres pisze:DZIES10NA na Niebiescy.pl jest artykuł ze skrótem
Nie otwiero mi sie .... tyn link ino jakos reklama moze na YT ktoś wciepnie potym ...
-
- Kontakt:
Jo o tym godom już od jakigoś czasu. Trudno mi ocenić padaka Oleksego (bo tak jest) jak gro z Gigim na skrzydle. Podstawa to współpraca, a wg mie Gigi je choby z innego świata, gro swój mecz, nojczesci nie rozumie sie z innymi na boisku itp... Co oczywiście nie oznaczo, że to całkowicie wybielo Oleksego, bo widać, że nie jest w dobrej dyspozycji, jednak partner z pomocy nie pomogo mu chycić pewności siebie co mo wpływ na odbudowanie optymalnej formy.Thoth pisze:tu sie 100% zgodza że słabo postawa Oleksego jest wynikiem tego ze przed sooba mo Gigołajewa po którym na serio nie idzie sie spodziewac co zrobirobotrix pisze:Niy zgodza sie tyz z Oleksym bo jak bydzie miol skrzidlowego kery mu pomogo to zagro to co Skuter a moze i lepij bo bardzij do przodku pocisnie.
Jedno jest pewne. Mimo rezerwowego składu Wisły, szczególnie w obronie, tyn szpil pokozoł, że niy ma z nami aż tak źle. W obronie sa jakies alternatywy, a nie ino 11 piłkarzy... Czas działo na nasza korzyść
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Musimy jechać do Poznania jak po swoje...i w końcu tam wygrać. Wierzę w to.
Thoth. Wiem, że Iwański niczego genialnego nie zagrał, ale trio: Surma-Iwański-Lipski zagrało dobry szpil. Patrzę na to właśnie tak-Surma za***iście, Lipski super a i NOWY Iwański swoje zrobił(do czasu opadnięcia z sił). Po Mazku to mój cichy wygrany tego szpilu-pewniej się czuje grając bliżej środka boiska niż na "10". Z tego coś może być.
Thoth. Wiem, że Iwański niczego genialnego nie zagrał, ale trio: Surma-Iwański-Lipski zagrało dobry szpil. Patrzę na to właśnie tak-Surma za***iście, Lipski super a i NOWY Iwański swoje zrobił(do czasu opadnięcia z sił). Po Mazku to mój cichy wygrany tego szpilu-pewniej się czuje grając bliżej środka boiska niż na "10". Z tego coś może być.
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeżeli zostały nam jeszcze dwa zakazy wyjazdowe na PP, to przechodząc Lecha, w ćwierćfinale gdzie obowiązuje już dwumecz zakaz wyjazdowy nam się wyzeruje i w ewentualnym półfinale można się już szykować na wyjazd 

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dla mnie najlepszy wczoraj Konczkowski i dalej Surma.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co rozumiesz przez hasło swoje? bo przez to jo moga rozumieć ze wystarczyło ino że wylozł na boisko w pierwszym składzieHKSADIK pisze:NOWY Iwański swoje zrobił(do czasu opadnięcia z sił).

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Odbierał piłki, próbował rozgrywać-trzymał ze Surmą środek pola. Dobrze to wyglądało.
Chętnie przyglądnąłbym się statystykom, dużo by wyjaśniły. Dla mnie Maciek na +.
Chętnie przyglądnąłbym się statystykom, dużo by wyjaśniły. Dla mnie Maciek na +.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no ja, nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie oficera, trzymać to może i trzymoł szkoda ze ino praktycznie w jednym miejscu, jakoś nie udzielo mi sie sie entuzjazm w stosunku do chopów kerzy poruszaja sie w obszarze 5x5 wystarczy mi że torman tak musi.HKSADIK pisze:Odbierał piłki, próbował rozgrywać-trzymał ze Surmą środek pola. Dobrze to wyglądało.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2015, o 12:45 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No ale co, źle to wyglądało?? Ile miał strat??? Wg mnie ten trójkącik wyglądał b. dobrze.
Lepiej niż w ligowych szpilach. To moje zdanie.
E. No jak oczekujesz, że będzie za***rdalał tam i z powrotem to spoko. Surma i Iwański się po prostu dobrze ustawiają, wiedzą w które miejsca biegać... wiadomo, że 90 minut to za dużo dla takiego duetu. Ale 60 minut chętnie bym zobaczył w lidze. Dla mnie-nie znam się-to byłby rozpierdol

Lepiej niż w ligowych szpilach. To moje zdanie.
E. No jak oczekujesz, że będzie za***rdalał tam i z powrotem to spoko. Surma i Iwański się po prostu dobrze ustawiają, wiedzą w które miejsca biegać... wiadomo, że 90 minut to za dużo dla takiego duetu. Ale 60 minut chętnie bym zobaczył w lidze. Dla mnie-nie znam się-to byłby rozpierdol

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie licza strat ale jedna kajs na 10 min przed koncem kaj podoł do Grodka
niecelnie o mało sie nie skonczyła strata tora
, generalnie jak tyz mioł miec te straty skoro som piszesz ze ino próbowoł rozgrywac, jo widzioł ze z tych tzw. prób ch*** wyłazi to i strat tyz nie bylo widac 

-
- Kontakt:
lepiej mądrze stać niż gupio lotać - dla mnie Iwański tez pozytywnie a wierze że bedzie jeszcze lepiej
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No właśnie. Max 60-65 minutThoth pisze: kajs na 10 min przed koncem

Kończąc ten wątek to trzeba na***ać amice