zmieniło sie na gorszeLukaszek_MU pisze:Nic sie nie zmieniło

zmieniło sie na gorszeLukaszek_MU pisze:Nic sie nie zmieniło
do wiosny to trzeba jakoś doczłapaćseba1920 pisze:Spokojnie.Wiosna będzie nasza.Wspomnice moje słowa.
Spoko, zapisza se to w notatnikuseba1920 pisze:Spokojnie.Wiosna będzie nasza.Wspomnice moje słowa.
W której lidze ?Ozor pisze:do dzisioj grom 4 x w tydniu tak że stycznosc mom i to wieku że Malina jest 5 lot modszy.seba1920 pisze:Miałeś kiedyś do czynienia z ze sportem,czy tylko z trybun?Oni są przetrenowani,efekty będzie widać wiosną.Janek do***ał im obciążenia jak w bundeslidze i umarli.Ozor pisze:bez przesady mieli 2 tydnie przerwy , jak sie przez tyn czas ktos niy zregenerowoł to chyba siedzioł jedyn z drugim i słepoł jabole choc jak by popatrzec na niypijoncego Marciniaka po izbie to mom wontpliwosci.bluemario pisze:Zieniu niech w tym Krakowie zostanie wina za stracona brama tylko Dziwnela najpierw faul po co? a później krycie. Konczkowski najlepszy na boisku. Teraz widać że jedną z przyczyn takich wyników jest źle przygotowana kondycyjnie do sezonu drużyna.
Jeszcze chwila i będzie dobrze!!!
Wystarczy?
Myślałeś że gra będzie lepsza. Nic z tego. Marzyłem o dobrym wyniku, też nie wyszło. Z tego co widziałem, to każda taktyka pod nas będzie dla nas zabójcza. Dziś Podoliński ustawił Cracovie głęboko, widząc że skład jakim dysponuje uniemożliwia mu skuteczny atak od początku i dyktowanie warunków gry.scaneRboy pisze:wynik jak wynik, mnie zależy na zdecydowanej poprawie jakości.
jeśli rzeczywiście są słabi fizycznie, to niech zrobią JEDNĄ akcje, ale za trzy punkty.
Uff, myslolch, ze ino mi cisnienie juz zlazlo po tym szpilumekke pisze:Spadek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Lothar Ślązok i 71 gości