[11 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 4.10.2014 20:30
-
Re: [11 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 4.10.2014 2
Czyzby to juz jest 1-szo liga?
-
- Kontakt:
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]Radvan138 pisze:jak bys czytol moje wypowiedzi na temat tego ruskiego scierwa to bys wiedziol ze nigdy nie bylech za tym zeby te ku***two stawialo swoje szlapy na naszej swietyj ziemi.arturos2002 pisze:Ale pieprzysz najpierw wszyscy sięcieszyli że szczewa będą to będzie lepsza atmosfera a teraz że nie dotyczy ?!Radvan138 pisze:ino ze pod tym haslem jest malym drukiem napisane, nie dotyczy szczew.koller pisze:Niy rozpacz ino widza że Ci obce jest hasło PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW !!!! Bez napinkigerhat pisze:Zróbcie im jeszcze ściepa na poniesione koszty i straty moralne. Rozpacz bo płazów zabraknie. Ważne że Ruch będzie !!!
Amen !!!!
Piłka nożna dla kibiców *nie dotyczy szczew
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
bardzo dobrze ze tego kurestwa nie bydzie
je*** szczewa !
Legii też nie dotyczy ? A kto był między nami jak Legia miała zakaz ?!
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
Brawo k...a ciarachy je***e , gromy k..a dalij zelaznym skladym , kupic jeszcze ze 5 grajkow co sie podlyczom na lawie.Godejcie mi co chcecie , jak zech Kociana szanowol to tera go mom poleku dosc .Jo juz po 30 min wiedziol ze my tyn szpil przejebjymy.
Frajerstwo niy z tyj ziymi
[size=80][b][i][color=#acacac][ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ][/color][/i][/b][/size]
[size=80][b][i][color=#acacac][ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ][/color][/i][/b][/size]
Frajerstwo niy z tyj ziymi
-
- Kontakt:
slabosc jak hu* tak hujowo to my jeszcze nie grali wszystkich bych wydupil
-
- Kontakt:
Co ty pi***olisz ??? Piłka nożna dla kibiców * nie dotyczy szczew!Rafał19R20 pisze:pomimo wszelkich animozji szkoda... widowisko trochę straci smaczek ponieważ
widok szczew oglądających Nasze zwycięstwo zawsze jest przyjemny
Piłka Nożna dla kibiców!!!
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
- SODA
z takimi pizdami możliwe ..ku*** zero walki
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Jak im ku*** nie wstyd.. Właśnie skończyła się taryfa ulgowa.. albo grają o życie w każdym szpilu albo wy***rdalać.. Przecież te wyniki to prosta droga ku 1 lidze 

- mpapmp
- Kontakt:
Dwie godziny meczarni na chujowym mecie w Tunezji. Do dupy taki urlop, pierwszy roz od 10 lot 3 dni pod rząd w Tunezji leje i jeszcze porażka z szczewami. Wszystko do dupy...

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
DZIADY!
-
- Kontakt:
Nie ty jedenczoRny pisze:Dziynki za zje bane urodziny

-
- Kontakt:
Brak mi słów.
Jak ktoś chce coś więcej o tym pisać, to proszę bardzo...
Co teraz Panie Kocian?

Jak ktoś chce coś więcej o tym pisać, to proszę bardzo...
Co teraz Panie Kocian?

-
- Kontakt:
Kocjan nie ma pomysłu na gra Ruchu,on nic nie wygra.Jesteśmy kandydatem do spadku !
-
- Kontakt:
Niestety po 60-tej minucie niebiescy znów odpuszczają a potem tracą BRAMKE
Myśle że kocian nie da rady nic już zrobić ... 3 mecze - 2 u siebie 1 wyjazd = 1 punkt ... niech sie odwoła z funkcji trenera tak będzie lepiej ... zapraszamy FORNALIKA
Myśle że kocian nie da rady nic już zrobić ... 3 mecze - 2 u siebie 1 wyjazd = 1 punkt ... niech sie odwoła z funkcji trenera tak będzie lepiej ... zapraszamy FORNALIKA
- 79Świony
- Kontakt:
Brak słów,frajerstwo po całej linii...
- F_łgw
- Kontakt:
Dno.
Ale jak się przegrywa z nauczycielem WF z gimnazjum i kolesiami układającymi panele to wp***dol od stosunkowo profesjonalnej drużyny nie powinien dziwić.
Jak patrzę na Dziwniela to tak jakby się cofał w rozwoju. Kowalski też nie mam pojęcia czemu w pierwszym składzie wychodzi, ale może jestem uprzedzony, bo nigdy nie byłem zwolennikiem jego "talentu". Dwa zwody powtarzane do znudzenia, tak że średnio ogarnięty szympans w końcu by go rozgryzł i bieganie jak po***any w te i wewte. Zieńczuk, Malina i Surma już młodsi nie będą więc może na przyszłość Kocian nie będzie czekał ze zmianami do 80 minuty? Starzyńskiemu naszemu super gwiazdorowi, którego sprzedamy kiedyś do Barcelony za 100 milionów euro w pierwszej połowie ze 3 podania wyszły (w tym asysta), a na drugą tak jakby w ogóle nie wyszedł. Reszta też bez ambicji i woli walki, może za wyjątkiem Babiarza, bo ten zawsze gra na 100%.
Ale najbardziej wkurwiło mnie, że zwycięską bramkę (pierwsze przegrane derby przy Cichej od bodajże 16lat) strzeliła ta żydowska ku*** z ełkaesu, która w wolnych chwilach napierdala żonę.
Ale jak się przegrywa z nauczycielem WF z gimnazjum i kolesiami układającymi panele to wp***dol od stosunkowo profesjonalnej drużyny nie powinien dziwić.
Jak patrzę na Dziwniela to tak jakby się cofał w rozwoju. Kowalski też nie mam pojęcia czemu w pierwszym składzie wychodzi, ale może jestem uprzedzony, bo nigdy nie byłem zwolennikiem jego "talentu". Dwa zwody powtarzane do znudzenia, tak że średnio ogarnięty szympans w końcu by go rozgryzł i bieganie jak po***any w te i wewte. Zieńczuk, Malina i Surma już młodsi nie będą więc może na przyszłość Kocian nie będzie czekał ze zmianami do 80 minuty? Starzyńskiemu naszemu super gwiazdorowi, którego sprzedamy kiedyś do Barcelony za 100 milionów euro w pierwszej połowie ze 3 podania wyszły (w tym asysta), a na drugą tak jakby w ogóle nie wyszedł. Reszta też bez ambicji i woli walki, może za wyjątkiem Babiarza, bo ten zawsze gra na 100%.
Ale najbardziej wkurwiło mnie, że zwycięską bramkę (pierwsze przegrane derby przy Cichej od bodajże 16lat) strzeliła ta żydowska ku*** z ełkaesu, która w wolnych chwilach napierdala żonę.
Moim honorem jest wierność
ObeRschlesien
ObeRschlesien