[28 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 28.03.2014 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
79Świony
Kontakt:

Re: [28 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 28.03.2014 18

#166 Post autor: 79Świony » 29 mar 2014, o 12:12

nSoul pisze:chodzi mi o Blażka i Lebedyńskiego, ogólnie to cv mają przyzwoite :)
Szczególnie Lebedyński,w ch** napadzior.Za 7 lot w 95 szpilach 17 torów(z czego 12 w Pogoni w 5 lot :przestraszony: ).No chyba że występy w Rodzie to do Ciebie jakiś wyczyn...Zając i Kikut tyż mieli cv i ch*** z tego było :wstyd:
Szpil ch***ia okrutno ale takie uroki polskiej skopanej.Niektórzy sam się zachowują choby pierwszy raz mieli styczność z pl realiami :kwasny:

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#167 Post autor: Radvan138 » 29 mar 2014, o 13:17

79Świony pisze:
nSoul pisze:chodzi mi o Blażka i Lebedyńskiego, ogólnie to cv mają przyzwoite :)
Szczególnie Lebedyński,w ch** napadzior.Za 7 lot w 95 szpilach 17 torów(z czego 12 w Pogoni w 5 lot :przestraszony: ).No chyba że występy w Rodzie to do Ciebie jakiś wyczyn...Zając i Kikut tyż mieli cv i ch*** z tego było :wstyd:
Szpil ch***ia okrutno ale takie uroki polskiej skopanej.Niektórzy sam się zachowują choby pierwszy raz mieli styczność z pl realiami :kwasny:
a jakie to miol osiagniecia Kuswik zanim do nos przyszol? ba przed tym sezonem ...

ruchfans
Kontakt:

#168 Post autor: ruchfans » 29 mar 2014, o 13:51

Piłkarze teraz mają problem. Sami se w ch** wysoko zawiesili poprzeczkę. Teraz nie powinni się dziwić frustracji.

Apropos Sadloka - on również możę grać na bokach obrony co nieraz za Waldka miało miejsce. Może też grać jako defensywny pomocnik, tam go Smuda w reprezentacji probował.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Awatar użytkownika
NaRonix
Kontakt:

#169 Post autor: NaRonix » 29 mar 2014, o 13:59

KOCIAN RAUS!!!! :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak:

wiesiek1
Kontakt:

#170 Post autor: wiesiek1 » 29 mar 2014, o 14:18

Mysle, ze z Korona wkoncu wygramy ... ale czy o to co widzimy w tym wszystkim chodzi ?
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#171 Post autor: Ozor » 29 mar 2014, o 14:23

Klub w którym nie ma presji na wynik sam siebie skazuje na bycie prowincjonalnym , niestety hasło NIC SIE NIE STAŁO po porażkach jest w polskiej ekstraklasie w 90 % klubów normą tak dla działaczy jak i dla kopaczy.
Tam gdzie jest presja dziwnym trafem są i pieniądze i wyniki , w Ruchu zawsze jest norma bo bieda , bo piłkarze słabi , bo zarząd do dupy ,miasto biedne , stadionu brak tylko dlaczego przeciętny kibic ma się godzić z takim stanem rzeczy?
Najwięcej kibiców Ruch stracił w latach w których o nic nie grał , przyzwyczajeni do sukcesów w tamtych czasach starsi ludzie stwierdzili że oglądanie upadku ich nie interesuje i tylko na wyjątkowe okazje pojawiali się na meczach.
A więc albo gracie i pokazujecie 100% zaangażowanie albo grajcie przy pustych trybunach sami dla siebie , tak postawi sprawę każdy wymagający kibic i nie pomogą wtedy klubowi nawet bilety po 1zł.

arcio
Kontakt:

#172 Post autor: arcio » 29 mar 2014, o 14:39

na następnym meczu zero ludzi
niech se grają sparing
nigdy nie jest za późno

wiesiek1
Kontakt:

#173 Post autor: wiesiek1 » 29 mar 2014, o 14:57

Wiele zostalo juz powiedziane wiec troche z innej beczki ... jak Wam sie Janik podobal ? Mam wraznie, ze facet cos potrafi i przede wszystkim sprawial wrazenie takiego co sie nie boi.A to juz sporo w tej lidze.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Awatar użytkownika
Michalik85
Kontakt:

#174 Post autor: Michalik85 » 29 mar 2014, o 15:15

wiesiek1 pisze:Wiele zostalo juz powiedziane wiec troche z innej beczki ... jak Wam sie Janik podobal ? Mam wraznie, ze facet cos potrafi i przede wszystkim sprawial wrazenie takiego co sie nie boi.A to juz sporo w tej lidze.
myśle że potrzebuje więcej czasu. Ale materiał na dobrego piłkarza to to jest. Jo natomiast chętnie bych zoboczył ruska w akcji, bo żech jest ciekawy jego gry. Natomiast po raz kolejny powiem że TEX to dla Konczkowskiego jak narazie za wysokie progi...
Obrazek

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#175 Post autor: Scypion » 29 mar 2014, o 16:55

Ozor pisze:Klub w którym nie ma presji na wynik sam siebie skazuje na bycie prowincjonalnym , niestety hasło NIC SIE NIE STAŁO po porażkach jest w polskiej ekstraklasie w 90 % klubów normą tak dla działaczy jak i dla kopaczy.
Tam gdzie jest presja dziwnym trafem są i pieniądze i wyniki , w Ruchu zawsze jest norma bo bieda , bo piłkarze słabi , bo zarząd do dupy ,miasto biedne , stadionu brak tylko dlaczego przeciętny kibic ma się godzić z takim stanem rzeczy?
Najwięcej kibiców Ruch stracił w latach w których o nic nie grał , przyzwyczajeni do sukcesów w tamtych czasach starsi ludzie stwierdzili że oglądanie upadku ich nie interesuje i tylko na wyjątkowe okazje pojawiali się na meczach.
A więc albo gracie i pokazujecie 100% zaangażowanie albo grajcie przy pustych trybunach sami dla siebie , tak postawi sprawę każdy wymagający kibic i nie pomogą wtedy klubowi nawet bilety po 1zł.
W taki chwili żałuja, ze nie ma sam "lajków". :ok:

mrokol08
Kontakt:

#176 Post autor: mrokol08 » 29 mar 2014, o 17:07

Oprócz akcji w której Włodyka miał czystą sytuacje na gola i dwóch błędów sędziego spalony Blażka i ciągnięcie Włodyki w 1 połowie przez Bielsko za co powinien byc karny dla nas, to mecz kompletny piach, niestety dla takich kibiców jak ja którzy starają się być zawsze na meczu takie mecze to smutny obowiązek żeby zobaczyć kopaninę spuścić głowę i wrócic do domu. Trzeba liczyć że może z Koroną chociaż będą się starać grać w piłkę wróci Surma, Kuświk takie mecze przypominają mi czasy nieudacznika z przed roku piłkarsko czyli małe deja vu nie winiąc oczywiście trenera tylko piłkarzy.
Batory Fans

Awatar użytkownika
bergmon
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#177 Post autor: bergmon » 29 mar 2014, o 17:40

RonalDynio pisze:Dla mnie sezon skonczony. Jeszcze tylko Bayern-Dortmund na żywo w Monachium i finał pucharu Niemiec w Berlinie . Cicha 6 w tym sezonie mnie nie zobaczy. Ale to nie moja wina. To mnie się oszukuje a nie ja oszukuję. Zaczynam analizować i widzę ,że porażki nie były przypadkowe. A myślcie sobie o mnie co chcecie. Za ciula mnie nie będą robić. Za tydzień moje 60 zł na trybunę wydam na butelkę Metaxy. A na dobre i złe jest się z ludźmi z ambicją a nie z wyrobnikami i niedorajdami. I ta ich godka po meczach. Sędzie ciul już w pierwszej połowie pokazał ,że jest zainteresowany przerywając na ostatnią akcję .
Jedż sie juz do Monachium,i niy wracej,bo ci sie chyba ligi popierdoliły,takich kibiców nom niy trzeba-scheisse Bayern,i jak mosz tak pi***olic to sie najpiyrw porównej jako kasa tam idzie.Niy straszny nam porażki smak,niy straszno forma zła.......

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#178 Post autor: czoRny » 29 mar 2014, o 19:57

Kaj jest tyn Malina co pora meczów wczesnij chciol syndziymu nad upic? Daje do myslynio

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

Awatar użytkownika
aciubiciabiciba
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#179 Post autor: aciubiciabiciba » 29 mar 2014, o 20:24

Bergmon, jo uważom, że jak płaca za bilet na szpil, to chca widzieć szpil, a niy paralityków. Gra w fusbal nie polego na tym, żeby odwalić pańszczyzna przez 90 minut, ino żeby trefić tora wiyncy jak przeciwnik. Niy zawsze sie to udo, ale chca chociaż widzieć że im sie chce, bo to jo płaca i to moja kasa idzie na ich wypłaty. Wiym, że Polski fusbal to je dno, ale niy zgodza sie, żeby mie klub/piłkarze/zarząd robiyli w konia.
Nikt nie łazi na szpile za kara i niych oni wszyscy w końcu sie kapnom, że lepszy wynik sportowy to zawsze korzyści i lepszy wynik finansowy, a z pucharów idzie zawsze zrezygnować. Może nikerym sie to niy podobo, ale jo nie byda wyciepować kasy na drużyna kero sezon skończyła już 3 mecze tymu.
"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#180 Post autor: west72 » 29 mar 2014, o 21:07

Dla mnie sprawa jest prosta i nie wiem o co hallo.
Piłkarzyki po dzisiejszym remisie Craxy zrealizowali to czego nie udało sie sportowo osiągnąć w zeszłym sezonie czyli utrzymali Ruch w ekstraklasie.

Nikt nie będzie już sie czepiał i mówił ,że wypadek przy pracy,że utrzymanie dzięki braku licencji innej drużyny itp.

Wydaje mi sie,że Malina mówił w czasie jednego z wywiadów po zwycięskich meczach ,że celem jest ósemka a po awansie do niej porozmawiają o celach na rundę mistrzowską......Widać Smagor mo w du*** gadanie skoro także chlapnoł w koszernej po Wiśle,że utrzymanie już mamy.
Taka postawa niektórych kopaczy nie dziwi bo przecierz pokazali ,że można tylko trzeba teraz jakiejś motywacji i gratyfikacji a nie dziadostwa ze strony zarządu i sponsorów.
Rozumia ,że może przyjść kryzys,dołek ale nie widać u piłkarzy zaangarzowania jak w poprzednich meczach do Wisły włącznie.
Były mecze lepsze i gorsze gdzie na styku wygrywaliśmy szczęśliwie ale było zaangarzowanie a teraz go nie widze i nie widzi go Kocian.
Tak naprawdę to najbardziej szkoda mi właśnie trenera bo naprawdę wyciągnoł piłkarzy z dupnego doła po Listonoszu i widać ,że jego każda kolejna porażka boli coraz bardziej.
Niestety ale naszym największym mankamentem jest nasz prezes nie jako udziałowiec i właściciel gołodupiec ale właśnie jako prezes.
Gość nie zna sie na piłce ,jest oderwany od rzeczywistośći i snuje dupne wizje na dupnym stadionie który nie wiadomo kiedy zostanie skończony a nie potrafi zbudować realnego budżetu na więcej niż pół sezonu bo potem trzeba płacić zaległe zobowiązania.

Co do meczu to wszystko już zostało napisane a raczej nie napisane bo nie było czego opisywać poza padliną z obu stron i karnym z sufitu.

Wbrew całej tej sytuacji ciągle możemy się jeszcze liczyć w walce o wicemistrzostwo, po dzisiejszej wygranej cweLki tylko pytanie czy komuś w Chorzowie na tym zależy poza Kibicami i Trenerem :/ :zdegustowany:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Zablokowany