[7 kolejka] Jagiellonia - Ruch Chorzów 15.09.2013; 15:30
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [7 kolejka] Jagiellonia - Ruch Chorzów 15.09.2013; 15:30
ich idzie co najwyżej gonic po Silesii to galerianki są one na miasto nie wychodzą 

-
- Kontakt:
Forum ... roz szambonurki ,ale jak jest źle porządek kto mo robić ??? Przeca potym lament by był na 8 stron , że piłkarzykom a to a tamtom
Ludzie pewne czasy ( niestyty ) odeszły.... Widzicie tych naszych Piłkarzy po takiej wizycie ??? Janoszka bek , Tymiński po tym co dzis pedzioł pewnie by sie tydzien zastaniowioł co mo pedzieć i by fajnie było , trener wyciagnie wnioski itp.....

- atleticomadryt
- Kontakt:
No to jak stara ekipa idzie modzi tez pojda
.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
a jak Tyminski przychodzil do Ruchu to byla euforja a dzis pokazal
-
- Kontakt:
Nie brakuje tylko są w nieodpowiednim miejscu !!! Przeczytaj wypowiedź Surmy. Trzeba zacząć od trenera, to się powinno zdarzyć już pół roku temu, po porażce z Podbeskidziem, ale OK, nie było kasy. Niech ten ch** wreszcie zdobędzie się na resztkę honoru i stąd odejdzie. Jak nie ma kasy to ja na to konto jestem skłonny rozpocząć zbiórkę !!!19kyjok20 pisze:Brakuje ludzi z charakterym w tym klubie i to na każdym stanowisku od prezesa począwszy....
-
- Kontakt:
Nie wiem co się w tym "klubie" dzieje, choć w sumie ja już nie wiem czy to klub, czy jakaś agencja towarzyska, bo bardzo dużo kur**ek jest w tej drużynie...albo Oni o coś walczą, albo mamy do czynienia z jakimś sabotażem...moje przemyślenia na szybko:
1. Strzelają znów focha o dolarki,
2. Robią akcję protestacyjną, na przywitanie Klimka,
3. Chcą zwolnić trenera,
4. Jaga jedzie na mistrza i leje każdego jak leci,
5. Faktycznie "piłkarze" nie potrafią już grać...
Ja nie wiem na co oni liczą? W tym roku nie ma żadnego pewniaka do spadku prócz nas, licencje raczej wszyscy dostaną wiec nie wiem czy kolejny cud im się marzy, a taką grą to raczej nie wystawiają sobie dobrego świadectwa i nie otwierają sobie drzwi do lepszej przyszłości. Panowie "piłkarze", jakie materiał video będzie musiał podsyłać wasz "agent" do innych klubów, żeby ich zachęcić do zainteresowania się wami? Z treningów? Bo z meczów to ciężko będzie coś wybrać, chyba, że "składak"...
Jeszcze trzy, cztery takie "mecze" i Panie Prezesie wycofuj klub z rozgrywek bo i tak będzie lipa i ciągły wstyd, sprzedawaj co się da, spłać długi na ile można, zamykaj spółkę i gaś Pan światło, bo ile można się tak kompromitować? Jeśli dalej tak będzie, to nie ma żadnego światełka w tunelu, przynajmniej ja go nie widzę, a oczy mam otwarte...
PS. Nie mamy drużyny do gry, a marzymy o stadionie.
PS 2. 6:0 to już nawet San Marino nie przegrywa...
1. Strzelają znów focha o dolarki,
2. Robią akcję protestacyjną, na przywitanie Klimka,
3. Chcą zwolnić trenera,
4. Jaga jedzie na mistrza i leje każdego jak leci,
5. Faktycznie "piłkarze" nie potrafią już grać...
Ja nie wiem na co oni liczą? W tym roku nie ma żadnego pewniaka do spadku prócz nas, licencje raczej wszyscy dostaną wiec nie wiem czy kolejny cud im się marzy, a taką grą to raczej nie wystawiają sobie dobrego świadectwa i nie otwierają sobie drzwi do lepszej przyszłości. Panowie "piłkarze", jakie materiał video będzie musiał podsyłać wasz "agent" do innych klubów, żeby ich zachęcić do zainteresowania się wami? Z treningów? Bo z meczów to ciężko będzie coś wybrać, chyba, że "składak"...
Jeszcze trzy, cztery takie "mecze" i Panie Prezesie wycofuj klub z rozgrywek bo i tak będzie lipa i ciągły wstyd, sprzedawaj co się da, spłać długi na ile można, zamykaj spółkę i gaś Pan światło, bo ile można się tak kompromitować? Jeśli dalej tak będzie, to nie ma żadnego światełka w tunelu, przynajmniej ja go nie widzę, a oczy mam otwarte...
PS. Nie mamy drużyny do gry, a marzymy o stadionie.
PS 2. 6:0 to już nawet San Marino nie przegrywa...
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2013, o 21:23 przez Gabla, łącznie zmieniany 1 raz.
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ileż można analizować, tworzyć autorską drużynę. Do tego ku*** trzeba mieć wiedzę a nie tylko trochę szczęścia z lat minonych
-
- Kontakt:
Na nic nie liczą my momy tako kadra !! Kamiński ( nic do niego nie mom ) nie pierwszy tor zawalony w tym sezonie , zmiennik Buchalik ( tych chop był w Lechii darymny ze szok ) . Szukali tormana a my napastników nie momy, Kuświk kto wierzy w słowa , że mo pocentajał na najleszego napadziora Extraklapy ??? Pomoc ?? Szok bez chopa co mo 40 lot - Maliny , to oni wogole grają ??? TU NARAZIE JEST ŚCIERNIRSKO ALE BENDZIE SAN FRANCISKO .... Jacek Zieliński ... Pyrsk 

-
- Kontakt:
Z zielinskim ten zespół nie mo charakteru, a mnie po tym co sie dzieje chce sie rzygać! ! !. zielinski won z Chorzowa
-
- Kontakt:
Popatrzcie tak ... Jest trener, ma know how, zmienia ustawienie, ma zdolność motywowania i drużyna zaczyna grać. Przyszedł taki trener do reprezentacji Grecji, miał to. Zdobyli mistrzostwo Europy !!! Później go inni rozgryźli, wiele już nie zdobył. Tak było z Fornalikiem u nas. Z tym, że z lepszym skutkiem bo na kolejny sezon po słabym już nas nie rozgryźli. Zieliński nie ma niczego z tych rzeczy !!! Z tym Panem się już za długo męczymy !!! Panie Zieliński, miej Pan krztę honoru !!!
- Duszello
- Kontakt:
Powiedzcie mi te stowazyszenie powstalo po co? Maja tera sie okazja wykazac! No chyba ze najwazniejsze dla nich sprawy to kto moze gadzety sprzedawac a kto nie
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Duszello pisze:Powiedzcie mi te stowazyszenie powstalo po co? Maja tera sie okazja wykazac! No chyba ze najwazniejsze dla nich sprawy to kto moze gadzety sprzedawac a kto nie

-
- Kontakt:
Napisze tylko tyle.
Mam 17 lat i od zawsze jestem kibicem (z pokolenia na pokolenie). Trenuje w klubie 12h tygodniowo mówiąc prosto zap*erdalam w dwóch ligach (swoim roczniku i starszym) nie ma pieniędzy na nic, żadnego wynagrodzenia. Siadasz sobie w niedzielę na kanapie myśląc, że zobaczysz trochę serca i zaangażowania, a tu co? Banda gwiazdorów z Zielińskim na czele pokazuje na co ich stać. Za coś takiego my po prostu zapłaciłybyśmy ze swoich kieszeni i zapierda*ały kolejny tydzień ze sztangami i gryfami. A oni? wypłata wpłynie, kibice ponarzekają i wkrótce zapomną... Po co się przejmować.
Codziennie o 5 rano budzę się i patrzę na dup*ą metrową eRkę na ścianie, którą sama malowałam, która była dla mnie motywacją... no właśnie BYŁA...
Mam 17 lat i od zawsze jestem kibicem (z pokolenia na pokolenie). Trenuje w klubie 12h tygodniowo mówiąc prosto zap*erdalam w dwóch ligach (swoim roczniku i starszym) nie ma pieniędzy na nic, żadnego wynagrodzenia. Siadasz sobie w niedzielę na kanapie myśląc, że zobaczysz trochę serca i zaangażowania, a tu co? Banda gwiazdorów z Zielińskim na czele pokazuje na co ich stać. Za coś takiego my po prostu zapłaciłybyśmy ze swoich kieszeni i zapierda*ały kolejny tydzień ze sztangami i gryfami. A oni? wypłata wpłynie, kibice ponarzekają i wkrótce zapomną... Po co się przejmować.
Codziennie o 5 rano budzę się i patrzę na dup*ą metrową eRkę na ścianie, którą sama malowałam, która była dla mnie motywacją... no właśnie BYŁA...
-
- Kontakt:
Czy aby caly problem nie sprowadza sie do braku $$$$$$? Czy dzisiejsza porazka nie ma drugiego lub trzeciego dna? Czy te kontuzje ta sa kontuzje czy "kontuzje"? Czy pilkarzyki nie chca pokazac kto tu rzadzi? Trenerowi? Smagorowi? A moze Klimkowi, ktory ostatnio zapowiedzial, ze sie za nich wezmie?
Tak czy inaczej sytuacja jest bardzo trudna, brak kasy i konflikty, jesli sie myle i dzisiaj przegralismy po prostu sportowo, to jeszcze gorzej, bo oznacza, ze ten klub na chwile obecna nie ma nic.
Tak czy inaczej sytuacja jest bardzo trudna, brak kasy i konflikty, jesli sie myle i dzisiaj przegralismy po prostu sportowo, to jeszcze gorzej, bo oznacza, ze ten klub na chwile obecna nie ma nic.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.