[4 kolejka] Ruch Chorzów - Legia Warszawa; 10.08.2013; 20:30
-
- Kontakt:
Re: [4 kolejka] Ruch Chorzów - Legia Warszawa; 10.08.2013; 2
Nie wiem czy wiecie ale to wcale nie jest tak, ze im mlodszy pilkarz to wytrzymalszy.Lepszy kondycyjnie.To tak wcale nie dziala.
Problemy z kondycja u mlodych pilkarzy sa normalne.Taki Wlodyka ma na przyklad 19 lat.Konczkowski tez wiec to jeszcze nastolatkowie.
Problemy z kondycja u mlodych pilkarzy sa normalne.Taki Wlodyka ma na przyklad 19 lat.Konczkowski tez wiec to jeszcze nastolatkowie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:

Piyrszo połowa jak dotond nojlepszo w rundzie jesiennyj w naszym wykonaniu. Brawo Niebiescy! Nic wiyncyj niy pisza żeby niy zapeszać

- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pierwsza połowa najlepsza od ponad roku!moRi95 pisze:
Piyrszo połowa jak dotond nojlepszo w rundzie jesiennyj w naszym wykonaniu. Brawo Niebiescy! Nic wiyncyj niy pisza żeby niy zapeszać

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Kontakt:
Bardzo dobre syndziowanie.
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
chyba tylko w Polsce, w Belgii Holandii jakos graja normalnie 90 minut..wiesiek1 pisze:Nie wiem czy wiecie ale to wcale nie jest tak, ze im mlodszy pilkarz to wytrzymalszy.Lepszy kondycyjnie.To tak wcale nie dziala.
- Radzion-ków
Z bardzo dobrej strony wczoraj pokazał się Surma. Bramka oczywiście najbardziej punktuje, ale zaliczył także asystę, dużo biegał w środku pola, był aktywny. Dobrze też Kamiński zachował się w sytuacji sam na sam z Koseckim, i pod koniec meczy kiedy Legia już frontalnie atakowała.
Ogólnie sprawdziły się moje przewidywania że bardzo słabo grająca Legia była do ogrania. W końcu tak beznadziejnie grała w Pucharach z Molde w Norwegii, i nieco lepiej u siebie, że spokojnie można było przewidywać co najmniej remis.
I tak jak napisał MNCH, świetnie wczoraj także zachowywał się sędzia
Ogólnie sprawdziły się moje przewidywania że bardzo słabo grająca Legia była do ogrania. W końcu tak beznadziejnie grała w Pucharach z Molde w Norwegii, i nieco lepiej u siebie, że spokojnie można było przewidywać co najmniej remis.
I tak jak napisał MNCH, świetnie wczoraj także zachowywał się sędzia
Kogo trzeba wyrzucić z Rady Miejskiej
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Te rogi to nie jest głupi pomysł. Jego zaletą jest to, że obrona nie wie, czy się ustawiać na piłkę odchodzącą czy dochodzącą.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
,,- To jeden z lepszych momentów w mojej piłkarskiej karierze." To godo wychowanek Wisly K Lukasz Surma po wygranym szpilu przeciw Legii W w keryj spyndziol chyba nojlepsze lata swoij pilkarskij kariery.Dziynkowol tyz Darkowi Gesiorowi za sprowadzynie go do Ruchu.
,, Legia przypomina mi moją Wisłę" to slowa wychowanka Ruchu Chorzow
,, Legia przypomina mi moją Wisłę" to slowa wychowanka Ruchu Chorzow

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Kontakt:
Synku, z przedstawionej propozycji sam powinieneś skorzystać...Nigdy nie chwali się dnia przed zachodem słońca, a wszyscy wiedzą co piłkarze zgotowali wcześniej.....Chwała im za to i oby tak do końca, ale do tego końca jeszcze zostało a zostało, więc bez obrażaniapiotrhalak pisze:co za mecz, co za noc..... dawno nie imprezowałem tak po meczu:) niedowiarki i co którze przed meczem przewidywali wtope, mam dla was propozycję: pierdo lni jcie się w łebDobra zmiana Babiarza.

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
robisz ta wycieczka do Lipska?piotrhalak pisze:co za mecz, co za noc..... dawno nie imprezowałem tak po meczu:) niedowiarki i co którze przed meczem przewidywali wtope, mam dla was propozycję: pierdo lni jcie się w łebDobra zmiana Babiarza.

Ps zmian Kuswika na Sultesa nie byla tak czasem wymuszono kontuzjom? Nie pokazywol Kuswik zmiany?
- radzion
- Kontakt:
tak ale nie można z uporem maniaka na 20 roznych 20 zagrac na krotko, kto im broni sie ustawic we dwojke a pozniej bezposrednio wrzucic? na te 4 spotkania co sa za nami i na wszystkie rozne ktore mielismy tylko 2 stanowily zagrozenie - pioerwszy rozny w sezonie w meczu z lechem kiedy faktycznie zaskoczyli lecha i rozegrali swietna akcje na krotka i wczoraj kiedy pierwszy raz zienczuk wrzucil pilke a nie rozgrywal na krotka,jajo pisze:Te rogi to nie jest głupi pomysł. Jego zaletą jest to, że obrona nie wie, czy się ustawiać na piłkę odchodzącą czy dochodzącą.
skoro na tyle roznych tylko 2 razy takie ustawienie stworzylo zagrozenie (w tym jeden raz po wrzutce bezposrednio z naroznika a nie po rozegraniu) to swiadczy to o tym ze ta koncepcja ogolnie jest do dupy
piszesz ze obrona nie wie jak sie ustawic? no sorry ale widzac te rozne to na miejscu nawalki w nastepnym meczu zabronilbym pod rygorem zabrania rocznej pensji ustawiac sie obroncom do pilki dochodzacej ( wiec jaki tu element zaskoczenia?) zaskoczenie byloby gdyby np raz na trzy zagrali bezposrednio wrzutke lub tez przy takim ustawieniu probowac dogrywac pilke w okolice szesnastego metra
-
- Kontakt:
Scypion pisze:robisz ta wycieczka do Lipska?piotrhalak pisze:co za mecz, co za noc..... dawno nie imprezowałem tak po meczu:) niedowiarki i co którze przed meczem przewidywali wtope, mam dla was propozycję: pierdo lni jcie się w łebDobra zmiana Babiarza.
Ps zmian Kuswika na Sultesa nie byla tak czasem wymuszono kontuzjom? Nie pokazywol Kuswik zmiany?
Mnie tam bardziej martwi, że przy ew. kontuzjach Gieragi i Dziwniela mamy ledwie 5 obrońców (nie mówie tu o graczach typu Helik czy Komor, bo to jeszcze nie ten poziom).
Dobrze, że gramy właśnie teraz z Arką, bo byłoby kiepsko

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wczoraj jak to zagrali chyba 1 raz, to też było zagrożenie. Do strzału doszedł Scooter, ale go zblokowali.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- radzion
- Kontakt:
super na 20 roznych 2 razy udalo sie dojsc do sytuacji, nie twierdze ze nie maja tego grac ale ze nie moga z uporem maniaka ciagle grac taka pilkę, niech np 2 razy zagraja krotko a pozniej np 2 razy przy takim samym ustawieniu inne rozwiazanie, poza tym policz ile razy juz ci obroncy ktorzy stali przy starzynskim i zienczuku blokowalo te wrzutkijajo pisze:Wczoraj jak to zagrali chyba 1 raz, to też było zagrożenie. Do strzału doszedł Scooter, ale go zblokowali.
kazda wrzutka bezposrednio w pole karne to realne zagrozenie bo nigdy nie wiadomo gdzie moze spasc pilka,
-
- Kontakt:
i 2 razy złapali ich na spalonym (konkretnie Włodykę). Może coś z tego wyjdzie, jednak lepiej mieć kilka opcji. Pamiętam rożne za WF, ile wtedy tego wpadałojajo pisze:Wczoraj jak to zagrali chyba 1 raz, to też było zagrożenie. Do strzału doszedł Scooter, ale go zblokowali.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).