[13 kolejka] Ruch Chorzów - Wisla Kraków; 25.11.12, 17:00
-
- Kontakt:
Re: [13 kolejka] Ruch Chorzów - Wisla Kraków; 25.11.12, 17:0
A nastepny gra z Gornikiem, ktory tez chociaz, moim zdaniem na wyrost, do nich aspiruje.Ciekawe czy wydarza sie jakies podobne sytuacje.Bede to obserwowal.Jakkolwiek wynik dzisiejszego meczu zostal wypaczony czego bardzo zaluje.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dziś już ino na lekkim zdenerwowaniu
Niestety, ale pierwszy raz jestem przekonany, że ten mecz zawalił Zieliński. Ja jestem też za zmianami jak nie idzie, ale to jest kolejny mecz za jego kadencji z całkiem innym składem, a w parze z Sadlokiem już grał każdy, a kto robi największe farfocle kolejny raz się okazało. W tym sezonie najlepsze w tej kupie badziewnych meczów na Cichej był mecz z Koroną i Zagłębiem w obu ten jakże dobry kopacz, biegacz pauzował za kartkę.
Od zejścia Jankowskiego nie było, żadnej akcji przez kilkanaście minut.
Zejść mieli Kwiatkowski, Sadlok oraz Piech i mecz byłby wygrany.
Zdjęcie Jankowskiego co jako jeden z nielicznych potrafi dograć bala z klepki w przodzie to jakieś nieporozumienie i wszystko co złego się stało w tym meczu to zaczęło się od zmarnowanej sety i potem od jego zejścia.
Niestety, ale pierwszy raz jestem przekonany, że ten mecz zawalił Zieliński. Ja jestem też za zmianami jak nie idzie, ale to jest kolejny mecz za jego kadencji z całkiem innym składem, a w parze z Sadlokiem już grał każdy, a kto robi największe farfocle kolejny raz się okazało. W tym sezonie najlepsze w tej kupie badziewnych meczów na Cichej był mecz z Koroną i Zagłębiem w obu ten jakże dobry kopacz, biegacz pauzował za kartkę.
Zdjęcie Jankowskiego co jako jeden z nielicznych potrafi dograć bala z klepki w przodzie to jakieś nieporozumienie i wszystko co złego się stało w tym meczu to zaczęło się od zmarnowanej sety i potem od jego zejścia.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Duszello
- Kontakt:
powiem tak Jo mieszkom w staszowie a baba mom ze swionów wiec mom 200 km na szpil.....na kazdy przyjezdzom tam i spowrotem mom 400..wiec łatwo policzyc ze razem z biletami na miesiac ruch mnie kosztuje ok 300 nie liczac wyjazdów na których tez zech jest.....to ze graja jak grają to jedno zal patrzec !!!!! ale kibicowsko zenada straszna......nowy stadion na cichej? chyba nie mo sensu bo nic sie nie zmieni przynajmniej jo nie wierza........kibiców z zewnatrz przyciagnie ino Ślaski........albo walko o kolejnego majstra...
Mozecie mnie zj***c teraz za to co napisołech ale to moje zdanie i9 nikt nie musi sie z nim liczyc ale tez pewno znajdzie sie kilku co to poprze
Mozecie mnie zj***c teraz za to co napisołech ale to moje zdanie i9 nikt nie musi sie z nim liczyc ale tez pewno znajdzie sie kilku co to poprze
- monisia2812
- Kontakt:
Racja, żeby nie mogło się uzbierać nawet 5000 to jest chore..momy tako frekwencja jak żabole przy budowie.pojemność 7600 i to powinno być zapełniane do ostatniego miejsca...Duszello pisze:powiem tak Jo mieszkom w staszowie a baba mom ze swionów wiec mom 200 km na szpil.....na kazdy przyjezdzom tam i spowrotem mom 400..wiec łatwo policzyc ze razem z biletami na miesiac Ruch mnie kosztuje ok 300 nie liczac wyjazdów na których tez zech jest.....to ze graja jak grają to jedno zal patrzec !!!!! ale kibicowsko zenada straszna......nowy stadion na cichej? chyba nie mo sensu bo nic sie nie zmieni przynajmniej jo nie wierza........kibiców z zewnatrz przyciagnie ino Ślaski........albo walko o kolejnego majstra...
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
- Kontakt:
To co powiesz na dogranie Jankesa w akcji w której wychodził sam z boku, i zamiast strzelać lub dogrywać po ziemi puscił górny bal do Piecha..To przeważyło na jego zmianie..Zgodze się ze wszystkimi że ze najgorzej wygląda niestety Sadlok..4/5 główek piłka mu leci za plecy..Poprawnie Stawar który próbował łatać Sadloka..Wole ambitnego Kwiatka który przynajmniej wiatr robi i przeszkadza na tyle ile może niż innych którzy statystują..teraz wkrada się nerwowość i panika że trzeba wygrać i zamiast grać na chłodno to się im gotują głowy..A tym którzy już chcą zwalniać Zielińskiego mówię "póknijcie się w głowe"heli pisze:Dziś już ino na lekkim zdenerwowaniu

dajmy facetowi przygotować zespół zimą,bo nie wierze że założenia taktyczne polegają na graniu górnych piłek do Piecha..
-
- Kontakt:
A ja nie pierwszy... Widać wyraźnie, że obecny trener jest dobry w ustawianiu "gotowych" zawodników. Z tymi, których ma, kompletnie sobie nie radzi. Do porcelanowych laleczek, takich już po przejściach, konieczny jest chirurg naczyniowy, a nie taki do nastawiania najwyżej połamanych kończyn. Takimi chirurgami byłi bracia Fornalikowie, którzy potrafili z sukcesem stosować metody opracowane i przetestowane przez doktora Wielkoszyńskiego (na nich bazował też przecież Lenczyk) i wykrzesać z drużyny maksimum. Gdyby coniektórym nie puściły nerwy, młodszy Fornalik w końcu wykroiłby zespół na miarę chociaż tego z przedostatniego sezonu. A tak mamy co mamy... Aż strach się bać, co będzie dalejheli pisze:Niestety, ale pierwszy raz jestem przekonany, że ten mecz zawalił Zieliński.

Co do zwalaniania trenera, to ja też nie jestem za. To byłoby bez sensu. Niech się wykaże, jak się podjął.
Gdy cię mają wieszać, poproś o szklankę wody. Nigdy nie wiadomo, co się wydarzy, zanim przyniosą.
-
Po tym szpilu moje uczucia do takich zawodników jak Jankowski (za brak zaangażowania), oraz Sadlok (za kolejnie idiotyczne wielbłądy na granicy sabotażu) są jednoznaczne.
Sorry, ale w dziewięciu sie szpilu wygrać nie do.
Do głębszych przemyśleń: co sie stało z tymi kopaczami???
Sorry, ale w dziewięciu sie szpilu wygrać nie do.
Do głębszych przemyśleń: co sie stało z tymi kopaczami???
-
Edekzkrainykredek pisze:Takie dupcenie o spadku jak tu jest to przesada. Sezon do du**, ale dobrze że nie ma wyrównanej ligi jak przez ostatnie lata. Bełchatów i Podbeskidzie z takim graniem lecą bez dyskusji. A w Ruchu trza przewietrzyć skład i podziękować niektórym za współpraca. Wiosna bez ciśnienia na wyniki, za to jako okres przygotowawczy do nowego sezonu. Tacy zawodnicy jak Szyndrowski już pewnego poziomu nie przeskoczą - trzeba się rozstać - to nie juniorzy Ruchu kaj styknie lepszemu od siebie wciepnąć getry do tasi i po***erdolić trenerowi. Tu są konkretne pieniądze i trener MUSI wybrać najlepszych a nie grupka kolesi co dobrze sie bawi.
Spójrz w tabela i zastanów się czy:
1) Bełchaów wspierany przez najbogatszo w Polsce elektrownia chce spaść?
2) Podbeskidzie, dla którego B-B buduje nowy stadion chce spaść?
-
- Kontakt:
Starzyński,Sadlok na plus, ale już Kwiatkowski z tyloma stratami???. Błędy w ustawieniu, jak dla mnie sporo winy trenera w porażce.
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nic dziwnego że trener próbuje różne warianty personalne czy taktyczne, ostatnie mecze dadzą mu odpowiedz komu w zimie można powiedzieć good bye. (plus dla niego)
Mam wrażenie że przed przyjściem do Ruchu wydawało mu się że ta kadra jaką dysponujemy jest na nieco wyższym poziomie... Prawda jest jednak inna. Tą runde trzeba już spisać na straty, trener Zieliński musi tak dobrać zawodników i przygotować zespół, że na wiosne odpalimy jak Zagłębie w zeszłym sezonie.
Mam wrażenie że przed przyjściem do Ruchu wydawało mu się że ta kadra jaką dysponujemy jest na nieco wyższym poziomie... Prawda jest jednak inna. Tą runde trzeba już spisać na straty, trener Zieliński musi tak dobrać zawodników i przygotować zespół, że na wiosne odpalimy jak Zagłębie w zeszłym sezonie.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
ta bo trener biego po boisku i kopie bal..
-
- Kontakt:
poleku idzie to do przodu glupio stracone punkty, Wisla wyjatkowo slabo, ale bramka strzelono prawidlowo, calkiem innaczy by mecz wyglondol, moglibymy nasz styl grac. zas blyndy w obronie i 2 ciulate gole... co do syndziego, niy byda godac ze nos przekryncil ale spalony po rzucie wolnym to sie niy zdarzo za czynsto. o ile piyrszy gol to my niy mieli za duzo do godania na prowdy fajno akcja (chocioz burdel w drugii lini wplynol na to) ale tyn gol na 2-0 Sadok doł dupy jak pieron ale niy ino on ! 5 graczy Ruchu bala leci do srodka i tam jedyn Gargula poradzi przejac bal i strzelic gola... normalno masakra jakby niy to i gol Wtorka to by my w inkszych nastrojach teroz godali. Moze prowda ze sie zielinski potrafil bo Skuter w srodku pomocy to trocha przesada jest juz lepi tyn Panka od poczatku a Skuter chocioz w wybijaniu sie radzi jakos... ale w rozegraniu to go niy widza... eh - co do trenera, tyle krawiec szyje ile mu materialu starczy, a on szuko ustawienia zeby to wszy
Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
Szczególnie przy bramce na 2-0 dla Wisły.Kornat pisze:Sadlok na plus
Na plus to zasługuje napewno Figo Starzyński i Michal Peskovic.
Cieszy ze Andrzej Niedzielan sie przełomoł

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
Nazwiska Ci się pomyliły....Kornat pisze:Starzyński,Sadlok na plus, ale już Kwiatkowski z tyloma stratami???. Błędy w ustawieniu, jak dla mnie sporo winy trenera w porażce.
A co do trenera: już nie przesadzajcie. Z gówna bicza nie ukręci...
Jedyne co może zrobić to zostawiać do końca Jankowskiego z Piechem w parze oraz nie wpuszczać Smektały (to jest prawy ofensywny zawodnik? miałby problem z minięciem pachołków i dośrodkowaniem a co dopiero to samo zrobić w meczu na przeciwko jakiegokolwiek zawodnika...), Sadloka (bez komentarza) oraz Stawarczyka (tragedia, tragedia i jeszcze raz tragedia). Reszte musi poukładać po swojemu ale na to będzie potrzeba (niestety) całego sezonu.
Kwiatkowski mimo, że bramki nie strzelił to lepiej niech biega na boisku niż miałby chodzić Sultes z Zieńczukiem bo nie dostają wypłat i przypuszczam nie mają za co zapłacić czynszu i prądu ...
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobra sebaro nie przesadzaj z tą tragedią Stawarczyka na chwilę obecną to nasz najlepszy stoper.
Kibice Ruchu po Grodzickim znaleźli sobie kolejnego kozła ofiarnego, wystarczy że zdarzyły mu się raptem 2 pechowe kiksy w rundzie.
Środkowi obrońcy to najczęściej wysocy, nie najlepsi technicznie gracze więc takie rzeczy się zdarzają i odpuście sobie...
Większość starconych bramek w tej rundzie to wina Lewczuka, Djokica, Szyndrowskiego i Sadloka.
Kibice Ruchu po Grodzickim znaleźli sobie kolejnego kozła ofiarnego, wystarczy że zdarzyły mu się raptem 2 pechowe kiksy w rundzie.
Środkowi obrońcy to najczęściej wysocy, nie najlepsi technicznie gracze więc takie rzeczy się zdarzają i odpuście sobie...
Większość starconych bramek w tej rundzie to wina Lewczuka, Djokica, Szyndrowskiego i Sadloka.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH