[11 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk; 9.11.12, 18:00
-
- Kontakt:
Re: [11 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk; 9.11.12, 18:0
Na canalu dzisiej wszystko bylo piyknie widac... jak Panka niy wylazi i Lisowski to samo zero gry, a jak Lechia nos ograla, Lukasz Surma sie tyn chop nazywo,, wszystkie pilki przez niego do przodku na jedyn kontakt. Oni niy grali jakos super... ale na nos starczylo , o czym to swiadczy
A i jeszcze piyknie jak Sultes zero walki, łaził po placu gry, na piyrszy roz czasem niy widac pewnych rzeczy, ale dzisiej na powtorkach,,, przy strzalac Wisniewskiego on mogl dojsc poblokowac a stol jak ci*a!!! zero dojscia do pilki,,, chlopaki zawynrzajom pole gry a on kajs łazi ... i sie robi dzura...normalno masakra...
A i jeszcze piyknie jak Sultes zero walki, łaził po placu gry, na piyrszy roz czasem niy widac pewnych rzeczy, ale dzisiej na powtorkach,,, przy strzalac Wisniewskiego on mogl dojsc poblokowac a stol jak ci*a!!! zero dojscia do pilki,,, chlopaki zawynrzajom pole gry a on kajs łazi ... i sie robi dzura...normalno masakra...
Ruch Ruch HKS!
- Lutz
- Kontakt:
"Grali" czy raczy kopali dugie bale z obrony zaroz do przodku. Jak byś podoł do środka pola to tak i tak bal stracony, z przodu zresztom tyż, ino trocha dali od naszego pola karnego. Bołch dzisiej na 4 lidze niemiecki - 0:0 było, ale te pół amatory nadupili by naszym "profesjonalistom" 5 abo 6, a szpil trzimoł w napiynciu do ostatniej minuty. Akcje , podania, gra z gowom i przede wszystkim zapierdalanie prze całe 90 minut. To co przezentujymy my tego niy idzie nazwać piłkom nożnom. By sie wstydzili za to coś wynagrodzynie brać i pokazywać sie ludziom na oczy w SSC.
- blue blood
- Kontakt:
"Stawar' gro na pol gwizdka,ale to co wyprawiajom Jakub i Lisowski wolo o pomsta do nieba ,niych Zielinski prubuje kogos z ME,bo tyn sezon juz zostol zmarnowany poza tym polowa druzyny juz mo swoje lata i tak wczesnij czy pozij wymiana musi przisc w rachuba,niy ma ludzi niy zastompionych ino nastympcow trudno znalysc pozdRoRoni2580 pisze:Kolejny raz pytam - co najpierw Fornalik a teraz Zieliński widzą w Stawarczyku, przecież junior nie zagrałby gorzej, to nie jest kwestia formy, tylko braku umiejętności, przecież on nawet nie potrafi przejąć piłki.
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
-
- Kontakt:
A jednak brak Grodzickiego daje nam się we znaki
@wiesiek1: żartujesz z tym "niepłaceniem"?
Ta liga jest tak kiepska, że szkoda godki. My wygrywamy z Piastem u nich 3:1, po czym ten sam Piast ogrywa we Wrocławiu Śląsk 3:1. Paranoja.

Ta liga jest tak kiepska, że szkoda godki. My wygrywamy z Piastem u nich 3:1, po czym ten sam Piast ogrywa we Wrocławiu Śląsk 3:1. Paranoja.

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
Na jakie pół gwizdka. Na pół gwizdka to on mógłby grać gdyby odpuścił krycie czy nie wrócił się za chopem, a on popełnia błedy takie że mu się piłka plącze pod nogami, czy że ledwo się na nogach trzyma gdy ją prowadzi, nie potrafi rozegrać akcji z własnej połowy, i do tego jest kompletnie niezwrotny, na tyle, że równie wysoki Madera, wkręcił go w pierwszej połowie w murawę, robiąc tylko balans ciała. To jest inwalida, wstyd go nazywać piłkarzem, bo niektórzy trampkarze mają lepszą technikę i panowanie nad piłką. W zeszłym sezonie jego braki maskowała dobra gra w ataku, i dyrygowanie obroną przez Grodzickiego.blue blood pisze:"Stawar' gro na pol gwizdka,ale to co wyprawiajom Jakub i Lisowski wolo o pomsta do nieba ,niych Zielinski prubuje kogos z ME,bo tyn sezon juz zostol zmarnowany poza tym polowa druzyny juz mo swoje lata i tak wczesnij czy pozij wymiana musi przisc w rachuba,niy ma ludzi niy zastompionych ino nastympcow trudno znalysc pozdRoRoni2580 pisze:Kolejny raz pytam - co najpierw Fornalik a teraz Zieliński widzą w Stawarczyku, przecież junior nie zagrałby gorzej, to nie jest kwestia formy, tylko braku umiejętności, przecież on nawet nie potrafi przejąć piłki.
-
- Kontakt:
cicho bądźcie. bo się poobrażają.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lutz to sie przeciep na 4 liga niemiecko!!! , a nie pi***ol tu na forum...., po każdym meczu,.... nazywosz sie kibicem , a jesteś ino nim na forum, Twoje pi***olenie, narzekanie nic nie wnosi do tematu.. kiedyś Ty byl ostatni roz na szpilu?... umisz ino pedziec "wdupia lacie jak"... długo czytom Twoje komentarze i mnie powoli h.. szczelo... mosz najwięcej do powiedzenio, a na Ruch w ogóle nie łazisz...Lutz pisze:"Grali" czy raczy kopali dugie bale z obrony zaroz do przodku. Jak byś podoł do środka pola to tak i tak bal stracony, z przodu zresztom tyż, ino trocha dali od naszego pola karnego. Bołch dzisiej na 4 lidze niemiecki - 0:0 było, ale te pół amatory nadupili by naszym "profesjonalistom" 5 abo 6, a szpil trzimoł w napiynciu do ostatniej minuty. Akcje , podania, gra z gowom i przede wszystkim zapierdalanie prze całe 90 minut. To co przezentujymy my tego niy idzie nazwać piłkom nożnom. By sie wstydzili za to coś wynagrodzynie brać i pokazywać sie ludziom na oczy w SSC.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Rafale z Bykowiny...jak bys miol na kozdy spzil 1000km to tyz bys nie lazil na kozdy

a Lutz?wydaje mi sie ze naprowdy sporo szpilow u siebie i wyjazdow juz zaliczyl

a Lutz?wydaje mi sie ze naprowdy sporo szpilow u siebie i wyjazdow juz zaliczyl

KLIMZOWIEC!!!
- atleticomadryt
- Kontakt:
Mozecie mi powiedziec dlaczego W.Grzyb nie komentuje naszych meczy tylko tsp?
Wlasnie obejrzalem powtorke i ci panowie co komentowali ten mecz chyba z nastawieniem co najgorsze, to my a Lechia do bramki tez lepiej nie grala.Powiem grala przecietnie jak my.
Nam by wpadlo, a panowie komentatorzy musieliby wracac z smutnymi minami do domu.
Poziom komentatorow na c+ spada.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Wlasnie obejrzalem powtorke i ci panowie co komentowali ten mecz chyba z nastawieniem co najgorsze, to my a Lechia do bramki tez lepiej nie grala.Powiem grala przecietnie jak my.
Nam by wpadlo, a panowie komentatorzy musieliby wracac z smutnymi minami do domu.
Poziom komentatorow na c+ spada.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
Z tej wypowiedzi widać jasno że sami zawodnicy widzą to co my. Podejrzewom że trener też to widzi i do meczu z Pogonią zostaną wyciągnięte odpowiednie wnioski. Kilku graczy wróci, myśla tutaj o Malinie i Marku Szyndrowskim a kilku zawodników zapozna się z krzesełkami ławki rezerwowych a jeszcze inni z młodszymi kolegami ME.Michal Pesković (bramkarz Ruchu):
- Szkoda bardzo tego meczu. Tym bardziej, że graliśmy w domu. Może wina tkwi w tym, że gramy bardzo osłabieni, bez kilku podstawowych graczy. W pierwszej połowie nie graliśmy nic, w drugiej trochę lepiej. Nie strzeliliśmy bramki, a przeciwnik wykorzystał chwile słabości i strzelił nam bramkę. Tragiczny mamy środek pola, jeszcze przed meczem Malinowski doznał urazu. Nie funkcjonowały skrzydła. Za dużo jest kontuzjowanych, ale musimy sobie radzić bez nich
Według mnie środek pola na Pogoń to Malina i Figo. Ze skrzydłami też duży problem. Jestem ciekaw jak zagrał by Kikut na boku pomocy bo w obecnej sytuacji kadrowej to Kuba chyba póki co tam zostanie. Włodyka zupełnie się spalił w piątek i żadnego pożytku z chopa nie było.
Coś czuja że nie zagro w Szczecinie.Do tego w przerwie plac gry opuścił Pavel Sultes, który również ma problemy zdrowotne.
-
- Kontakt:
Włodyka reprezyntant sie spoloł a inkszy 17 latek i to nie z żodnyj repry tom tora szczeloł 
Niy żebych boł złym prorokiym ale coś mi sie zdo ze zaś momoy pokolyni takich zdolnych jak te wszyski Wawrzyńczoki, Foszmańczyki i in ksze co jak pojechali na szczakowa to 6 dostali.... a lotali tam jak muchy w taszlampie pieronowe talynty

Niy żebych boł złym prorokiym ale coś mi sie zdo ze zaś momoy pokolyni takich zdolnych jak te wszyski Wawrzyńczoki, Foszmańczyki i in ksze co jak pojechali na szczakowa to 6 dostali.... a lotali tam jak muchy w taszlampie pieronowe talynty

I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Piech też nie jest do końca zdrowy jeszcze
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... ich-ratuje- Arek wrócił, ale urazu do końca jeszcze nie wyleczył.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ochłonołem ,szukałem jakiegoś pozytywu w tym meczu i znalazłem wrócił AREK i to by było na tyle.
Liczyłem ,że Figo zagra od początku ale widocznie Panka jako reprezentant mo monopol na gra jeśli nie jest chory ,czy kontuzjowany
.Nie zamierzam sie rozwodzić nad padliną jaką zagrali Niebiescy ,bo kto był wszystko widział a kto nie był to doczytał.
Podsumowaniem tego meczu było zachowanie Stawara przy dośrodkowaniu Deleu po którym padła bramka....;gość jeszcze nie zagrał piłki a nasz genialny stoper już był wślizgiem za linią końcową
.
Tego typa nie do sie już oglądać ,czy Zieliński tego Ku..wa nie widzi

Co do młodych to nie ma co po nich jechać bo to nie oni w meczu w którym wybitnie nie idzie są od ciągnięcia gry.Moim zdaniem Zieliński w tym meczu nie trafił ani jednej zmiany bo zdjął nie tych co trzeba było.Wydaje mi sie,że można było wywalić Stawara(przesunąć Panke)do pomocy Starzyńskiego,na skrzydło Kuświka w miejsce Sultesa i do przodu Arka.
Pewnie wtedy były by większe szanse na zdobycie bramki ale było mineło ,od ustawiania składu jest Trener a nie West
Liczyłem ,że Figo zagra od początku ale widocznie Panka jako reprezentant mo monopol na gra jeśli nie jest chory ,czy kontuzjowany

Podsumowaniem tego meczu było zachowanie Stawara przy dośrodkowaniu Deleu po którym padła bramka....;gość jeszcze nie zagrał piłki a nasz genialny stoper już był wślizgiem za linią końcową

Tego typa nie do sie już oglądać ,czy Zieliński tego Ku..wa nie widzi

Co do młodych to nie ma co po nich jechać bo to nie oni w meczu w którym wybitnie nie idzie są od ciągnięcia gry.Moim zdaniem Zieliński w tym meczu nie trafił ani jednej zmiany bo zdjął nie tych co trzeba było.Wydaje mi sie,że można było wywalić Stawara(przesunąć Panke)do pomocy Starzyńskiego,na skrzydło Kuświka w miejsce Sultesa i do przodu Arka.
Pewnie wtedy były by większe szanse na zdobycie bramki ale było mineło ,od ustawiania składu jest Trener a nie West

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Myślę, że jakby Szyndrowski był zdrowy to byśmy nie musieli oglądać Stawarczyka..
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Zwyciestwa i porazki są dziełem przypadku lub dyspozycji dnia. Zastanawiam sie czy Piast grając dzień pozniej osiągnął by przynamniej wynik remisowy.Harpo pisze:A jednak brak Grodzickiego daje nam się we znaki![]()
MŁODZI TRENUJCIE!!!