[11 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk; 9.11.12, 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Tomasz
Kontakt:

Re: [11 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk; 9.11.12, 18:0

#166 Post autor: Tomasz » 10 lis 2012, o 22:23

Na canalu dzisiej wszystko bylo piyknie widac... jak Panka niy wylazi i Lisowski to samo zero gry, a jak Lechia nos ograla, Lukasz Surma sie tyn chop nazywo,, wszystkie pilki przez niego do przodku na jedyn kontakt. Oni niy grali jakos super... ale na nos starczylo , o czym to swiadczy

A i jeszcze piyknie jak Sultes zero walki, łaził po placu gry, na piyrszy roz czasem niy widac pewnych rzeczy, ale dzisiej na powtorkach,,, przy strzalac Wisniewskiego on mogl dojsc poblokowac a stol jak ci*a!!! zero dojscia do pilki,,, chlopaki zawynrzajom pole gry a on kajs łazi ... i sie robi dzura...normalno masakra...
Ruch Ruch HKS!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#167 Post autor: Lutz » 10 lis 2012, o 22:31

"Grali" czy raczy kopali dugie bale z obrony zaroz do przodku. Jak byś podoł do środka pola to tak i tak bal stracony, z przodu zresztom tyż, ino trocha dali od naszego pola karnego. Bołch dzisiej na 4 lidze niemiecki - 0:0 było, ale te pół amatory nadupili by naszym "profesjonalistom" 5 abo 6, a szpil trzimoł w napiynciu do ostatniej minuty. Akcje , podania, gra z gowom i przede wszystkim zapierdalanie prze całe 90 minut. To co przezentujymy my tego niy idzie nazwać piłkom nożnom. By sie wstydzili za to coś wynagrodzynie brać i pokazywać sie ludziom na oczy w SSC.

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#168 Post autor: blue blood » 11 lis 2012, o 00:15

Roni2580 pisze:Kolejny raz pytam - co najpierw Fornalik a teraz Zieliński widzą w Stawarczyku, przecież junior nie zagrałby gorzej, to nie jest kwestia formy, tylko braku umiejętności, przecież on nawet nie potrafi przejąć piłki.
"Stawar' gro na pol gwizdka,ale to co wyprawiajom Jakub i Lisowski wolo o pomsta do nieba ,niych Zielinski prubuje kogos z ME,bo tyn sezon juz zostol zmarnowany poza tym polowa druzyny juz mo swoje lata i tak wczesnij czy pozij wymiana musi przisc w rachuba,niy ma ludzi niy zastompionych ino nastympcow trudno znalysc pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

Harpo
Kontakt:

#169 Post autor: Harpo » 11 lis 2012, o 00:56

A jednak brak Grodzickiego daje nam się we znaki ;)

@wiesiek1: żartujesz z tym "niepłaceniem"?

Ta liga jest tak kiepska, że szkoda godki. My wygrywamy z Piastem u nich 3:1, po czym ten sam Piast ogrywa we Wrocławiu Śląsk 3:1. Paranoja. :zakrecony:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Roni2580

#170 Post autor: Roni2580 » 11 lis 2012, o 01:03

blue blood pisze:
Roni2580 pisze:Kolejny raz pytam - co najpierw Fornalik a teraz Zieliński widzą w Stawarczyku, przecież junior nie zagrałby gorzej, to nie jest kwestia formy, tylko braku umiejętności, przecież on nawet nie potrafi przejąć piłki.
"Stawar' gro na pol gwizdka,ale to co wyprawiajom Jakub i Lisowski wolo o pomsta do nieba ,niych Zielinski prubuje kogos z ME,bo tyn sezon juz zostol zmarnowany poza tym polowa druzyny juz mo swoje lata i tak wczesnij czy pozij wymiana musi przisc w rachuba,niy ma ludzi niy zastompionych ino nastympcow trudno znalysc pozdRo
Na jakie pół gwizdka. Na pół gwizdka to on mógłby grać gdyby odpuścił krycie czy nie wrócił się za chopem, a on popełnia błedy takie że mu się piłka plącze pod nogami, czy że ledwo się na nogach trzyma gdy ją prowadzi, nie potrafi rozegrać akcji z własnej połowy, i do tego jest kompletnie niezwrotny, na tyle, że równie wysoki Madera, wkręcił go w pierwszej połowie w murawę, robiąc tylko balans ciała. To jest inwalida, wstyd go nazywać piłkarzem, bo niektórzy trampkarze mają lepszą technikę i panowanie nad piłką. W zeszłym sezonie jego braki maskowała dobra gra w ataku, i dyrygowanie obroną przez Grodzickiego.

scaneRboy
Kontakt:

#171 Post autor: scaneRboy » 11 lis 2012, o 01:24

cicho bądźcie. bo się poobrażają.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#172 Post autor: Rafał19R20 » 11 lis 2012, o 02:42

Lutz pisze:"Grali" czy raczy kopali dugie bale z obrony zaroz do przodku. Jak byś podoł do środka pola to tak i tak bal stracony, z przodu zresztom tyż, ino trocha dali od naszego pola karnego. Bołch dzisiej na 4 lidze niemiecki - 0:0 było, ale te pół amatory nadupili by naszym "profesjonalistom" 5 abo 6, a szpil trzimoł w napiynciu do ostatniej minuty. Akcje , podania, gra z gowom i przede wszystkim zapierdalanie prze całe 90 minut. To co przezentujymy my tego niy idzie nazwać piłkom nożnom. By sie wstydzili za to coś wynagrodzynie brać i pokazywać sie ludziom na oczy w SSC.
Lutz to sie przeciep na 4 liga niemiecko!!! , a nie pi***ol tu na forum...., po każdym meczu,.... nazywosz sie kibicem , a jesteś ino nim na forum, Twoje pi***olenie, narzekanie nic nie wnosi do tematu.. kiedyś Ty byl ostatni roz na szpilu?... umisz ino pedziec "wdupia lacie jak"... długo czytom Twoje komentarze i mnie powoli h.. szczelo... mosz najwięcej do powiedzenio, a na Ruch w ogóle nie łazisz...
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

Kris KLZ
Kontakt:

#173 Post autor: Kris KLZ » 11 lis 2012, o 09:05

Rafale z Bykowiny...jak bys miol na kozdy spzil 1000km to tyz bys nie lazil na kozdy :rotfl: :oczami:
a Lutz?wydaje mi sie ze naprowdy sporo szpilow u siebie i wyjazdow juz zaliczyl ;)
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#174 Post autor: atleticomadryt » 11 lis 2012, o 09:13

Mozecie mi powiedziec dlaczego W.Grzyb nie komentuje naszych meczy tylko tsp?
Wlasnie obejrzalem powtorke i ci panowie co komentowali ten mecz chyba z nastawieniem co najgorsze, to my a Lechia do bramki tez lepiej nie grala.Powiem grala przecietnie jak my.
Nam by wpadlo, a panowie komentatorzy musieliby wracac z smutnymi minami do domu.
Poziom komentatorow na c+ spada.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

kattowitz
Kontakt:

#175 Post autor: kattowitz » 11 lis 2012, o 09:35

Michal Pesković (bramkarz Ruchu):
- Szkoda bardzo tego meczu. Tym bardziej, że graliśmy w domu. Może wina tkwi w tym, że gramy bardzo osłabieni, bez kilku podstawowych graczy. W pierwszej połowie nie graliśmy nic, w drugiej trochę lepiej. Nie strzeliliśmy bramki, a przeciwnik wykorzystał chwile słabości i strzelił nam bramkę. Tragiczny mamy środek pola, jeszcze przed meczem Malinowski doznał urazu. Nie funkcjonowały skrzydła. Za dużo jest kontuzjowanych, ale musimy sobie radzić bez nich
Z tej wypowiedzi widać jasno że sami zawodnicy widzą to co my. Podejrzewom że trener też to widzi i do meczu z Pogonią zostaną wyciągnięte odpowiednie wnioski. Kilku graczy wróci, myśla tutaj o Malinie i Marku Szyndrowskim a kilku zawodników zapozna się z krzesełkami ławki rezerwowych a jeszcze inni z młodszymi kolegami ME.
Według mnie środek pola na Pogoń to Malina i Figo. Ze skrzydłami też duży problem. Jestem ciekaw jak zagrał by Kikut na boku pomocy bo w obecnej sytuacji kadrowej to Kuba chyba póki co tam zostanie. Włodyka zupełnie się spalił w piątek i żadnego pożytku z chopa nie było.
Do tego w przerwie plac gry opuścił Pavel Sultes, który również ma problemy zdrowotne.
Coś czuja że nie zagro w Szczecinie.

Pavlique
Kontakt:

#176 Post autor: Pavlique » 11 lis 2012, o 09:53

Włodyka reprezyntant sie spoloł a inkszy 17 latek i to nie z żodnyj repry tom tora szczeloł :wstyd:
Niy żebych boł złym prorokiym ale coś mi sie zdo ze zaś momoy pokolyni takich zdolnych jak te wszyski Wawrzyńczoki, Foszmańczyki i in ksze co jak pojechali na szczakowa to 6 dostali.... a lotali tam jak muchy w taszlampie pieronowe talynty :zdegustowany:
I'm a man who walks alone

Elmer
Kontakt:

#177 Post autor: Elmer » 11 lis 2012, o 11:39

Piech też nie jest do końca zdrowy jeszcze
- Arek wrócił, ale urazu do końca jeszcze nie wyleczył.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... ich-ratuje
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#178 Post autor: west72 » 11 lis 2012, o 19:37

ochłonołem ,szukałem jakiegoś pozytywu w tym meczu i znalazłem wrócił AREK i to by było na tyle.
Liczyłem ,że Figo zagra od początku ale widocznie Panka jako reprezentant mo monopol na gra jeśli nie jest chory ,czy kontuzjowany :/ .Nie zamierzam sie rozwodzić nad padliną jaką zagrali Niebiescy ,bo kto był wszystko widział a kto nie był to doczytał.
Podsumowaniem tego meczu było zachowanie Stawara przy dośrodkowaniu Deleu po którym padła bramka....;gość jeszcze nie zagrał piłki a nasz genialny stoper już był wślizgiem za linią końcową :rotfl: :rotfl: :rotfl: .
Tego typa nie do sie już oglądać ,czy Zieliński tego Ku..wa nie widzi :szok: :szok: :szok: :szok:

Co do młodych to nie ma co po nich jechać bo to nie oni w meczu w którym wybitnie nie idzie są od ciągnięcia gry.Moim zdaniem Zieliński w tym meczu nie trafił ani jednej zmiany bo zdjął nie tych co trzeba było.Wydaje mi sie,że można było wywalić Stawara(przesunąć Panke)do pomocy Starzyńskiego,na skrzydło Kuświka w miejsce Sultesa i do przodu Arka.
Pewnie wtedy były by większe szanse na zdobycie bramki ale było mineło ,od ustawiania składu jest Trener a nie West ;)
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#179 Post autor: Zip » 11 lis 2012, o 23:48

Myślę, że jakby Szyndrowski był zdrowy to byśmy nie musieli oglądać Stawarczyka..
In Siemian We Trust

aju
Kontakt:

#180 Post autor: aju » 12 lis 2012, o 07:35

Harpo pisze:A jednak brak Grodzickiego daje nam się we znaki ;)

@wiesiek1: żartujesz z tym "niepłaceniem"?

Ta liga jest tak kiepska, że szkoda godki. My wygrywamy z Piastem u nich 3:1, po czym ten sam Piast ogrywa we Wrocławiu Śląsk 3:1. Paranoja. :zakrecony:
Zwyciestwa i porazki są dziełem przypadku lub dyspozycji dnia. Zastanawiam sie czy Piast grając dzień pozniej osiągnął by przynamniej wynik remisowy.
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Zablokowany