19.07 g. 19:00 Ruch Chorzów - Metalurg Skopje
- Hanys19R20
- Kontakt:
Re: 19.07 g. 19:00 Ruch Chorzów - Metalurg Skopje
Szkoda yno, że my tego karnego nie strzeli. Taki akcje jak na powaznie sie mysli o majstru i pucharach, trza zawsze wykorzystac. Miołech jakiś dzisio dziwne przeczuci, że Marek nie strzeli, wolołbych Areczka Piecha, ale to nigdy nie wiadomo i nima co gdybac. JE 3:1 NIMA ŹLE!
Choć jest nas niewielu - takiej siły niema nikt! (Gmina Godów)

- 19flasteR20
- Kontakt:
Jak, to godol "Waldek King" jest jeszcze druga polowa kiero cza zagrac bez kalkulacji w Skopje vis a vis Kumanov i przejsc do kolejnej rundy.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- lukasz1
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dla mnie ten Starzyński ma papiery na poważne granie. Mówię to po jego jednym zagraniu, kiedy wrzucił piłkę na głowę Jankowskiemu. Wszyscy się spodziewali, że on wycofa tą piłkę bo nie bardzo jest z kim grać. A tutaj takie zagranie. To był taki przebłysk, że przez chwilę się zastanawiałem czy przez przypadek nie kupiliśmy Xavi'ego
... no dobra rozpędziłem się
Ale ogromy minus za chęć wygrania meczu na stojąco. Metalurg na prawdę słaby, przynajmniej dziś 

- ObeRschlesien
- Kontakt:
Mnie sie podobalo Tyskie
i 2 polowa naszych 1 jakos tako na stojaco ........ co do tego modego Filipa dobrze wszedl w mecz jak tak dali bydzie to Straka moze miec problem ...... , zmiany wczoraj wszystkie ofenssywne ogolnie momy tako ofensywa ze powinni my ciulac co szpil po 3 bramy
az do finalu UEFA
Sultes lepszy od Ecika

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Atmosfera sparingowa bym powiedział. Sporą część meczu Ruch przespał. A szkoda bo można to było załatwić w 100% w pierwszym meczu.
Starzyński bardzo fajnie, myślę że będzie to zawodnik do zmiany kiedy trzeba będzie ruszyć do przodu. Lisowski lepiej czyta grę i w destrukcji będzie na pewno bardziej pożyteczny.
Sultes jak dla mnie znacznie lepszy od po raz kolejny słabego Janoszki, kwestia czasu jak wskoczy do pierwszego składu. Co do Maćka to kilka razy pokazał spokój jaki go cechował, ale popełnił też kilka bezsensownych kiksów. Na chwilę obecną Grodek by go pyknął, ale czas będzie działał na jego korzyść.
Metalurg to typowe drwale, oprócz zaangażowania i ostrej gry nie pokazali nic. Co ciekawe pod koniec meczu Ruch wyglądał znacznie lepiej kondycyjnie, więc ciekawe jak oni chcą wykorzystać atut gorąca u siebie.
Sprawa awansu jest raczej rozstrzygnięta. Tam zagramy z kontry i będzie to wyglądało zupełnie inaczej. Autobusu Macedończycy już nie postawią na swoim przedpolu.
Kibicowsko dramat, żeby nie wykorzystać puli 4000 biletów
, a na necie 6000 ludzi śledzących relację live. 
I na koniec dodam, że był to najgorszy mecz Mendyki w historii. Gorszy od wszystkich innych wziętych razem do kupy. ku*** czy naprawdę nie można coś z tym gościem zrobić?
On po polsku chujowo dobiera słowa i układa je w całość, która nazywa się zdaniem, ale jego angielski rozkłada na łopatki wszystko. W połączeniu ze stękaniem i dukaniem sprawia to, że człowiek się czuje jakby słuchał opóźnionego w rozwoju.
Starzyński bardzo fajnie, myślę że będzie to zawodnik do zmiany kiedy trzeba będzie ruszyć do przodu. Lisowski lepiej czyta grę i w destrukcji będzie na pewno bardziej pożyteczny.
Sultes jak dla mnie znacznie lepszy od po raz kolejny słabego Janoszki, kwestia czasu jak wskoczy do pierwszego składu. Co do Maćka to kilka razy pokazał spokój jaki go cechował, ale popełnił też kilka bezsensownych kiksów. Na chwilę obecną Grodek by go pyknął, ale czas będzie działał na jego korzyść.
Metalurg to typowe drwale, oprócz zaangażowania i ostrej gry nie pokazali nic. Co ciekawe pod koniec meczu Ruch wyglądał znacznie lepiej kondycyjnie, więc ciekawe jak oni chcą wykorzystać atut gorąca u siebie.
Sprawa awansu jest raczej rozstrzygnięta. Tam zagramy z kontry i będzie to wyglądało zupełnie inaczej. Autobusu Macedończycy już nie postawią na swoim przedpolu.
Kibicowsko dramat, żeby nie wykorzystać puli 4000 biletów

I na koniec dodam, że był to najgorszy mecz Mendyki w historii. Gorszy od wszystkich innych wziętych razem do kupy. ku*** czy naprawdę nie można coś z tym gościem zrobić?

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie, nie widziałem bo jestem w Holandii... dlatego się pytambluefil pisze:nie widziales na meczu?Zip pisze:A jak tam grały nasze nowe nabytki?
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Malina jak zwykle na wysokim poziomie, Stażyński za rok będzie (powinien być) rozgrywającym od którego będzie się skład zaczynał, to jaki ten chłop ma przegląd pola robi na mnie największe wrażenie..przy Malinie może się jeszcze tylko bardziej rozwinąć..natomiast dogranie Jankesa do Arka przy 1szej bramie palce lizać..
zwycięzców się nie sądzi więc nie ma co pisać o pierwszych 60-ciu minutach. jedno co mnie martwi to tyle liczba kartek,trzeba będzie uważać w rewanżu żeby nie dać się sprowokować do fauli w rewanżu które mogą wyelimonować z pierwszego meczu w 3ciej rundzie bo mam nadzieje że będzie awans.
zwycięzców się nie sądzi więc nie ma co pisać o pierwszych 60-ciu minutach. jedno co mnie martwi to tyle liczba kartek,trzeba będzie uważać w rewanżu żeby nie dać się sprowokować do fauli w rewanżu które mogą wyelimonować z pierwszego meczu w 3ciej rundzie bo mam nadzieje że będzie awans.
-
- Kontakt:
Zdecydowanie za watly, tak jak Messi. Obydwa sie nie nadaja....Raul22 pisze:Sultes 2 rogi wywalczyl a procz tego slizgal sie na pilce i pelno strat, a niektorzy tu oczarowani, chyba bardziej anty Janoszka tutaj dziala ocena, niz dobra gra Sultesa bo ja powaznie nie widzialem niczego wielkiego w jego grze. Starzynski, widac ze chlopak umie rozrzucic pilke na bok dobrym podaniem, tylko czy on nie jest za watly? To mnie troche martwi u niego, troche masy musialby nabrac i szybkosci w mysleniu, ale mam nadzieje ze to przyjdzie z czasem bo to w sumie mlody chlopak.
A tak w ogole to dobrze ze sie skonczylo jak sie skonczylo, bo po stracie bramki juz se myslalem jak mozna z takimi kelnerami nie wygrac.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i własnie takie szpile sa przyczyną zwiekszonej ilosci zachorowań a nawet zgonów z przyczyn niewydolnosci układu krażenia i serca. Bogu dzieki ze to sie tak skonczyło.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Starzynski zdecydowanie zawodnik z potencjalem. Mysle, ze powinien byc niedlugo podstawowym zawodnikiem. Dla trenera Tomka brawo za odwage i wpuszczenie Filipa.spyru pisze:Starzyński bardzo fajnie, myślę że będzie to zawodnik do zmiany kiedy trzeba będzie ruszyć do przodu. Lisowski lepiej czyta grę i w destrukcji będzie na pewno bardziej pożyteczny.
Kibicowsko dramat, żeby nie wykorzystać puli 4000 biletów, a na necie 6000 ludzi śledzących relację live.
![]()
Janoszka bezproduktywnie i bedzie musial sie bardzo starac zeby nie wypasc ze skladu. Sadlok tak jak napisales.
Nie zgadzam sie tylko z ocena Metalurga. Chlopaki calkiem niezla technike prezentowali, a to ze przyjechali murowac to inna sprawa. Nie faulowali brutalnie, jedyne co bylo wkurzajace to, ze grali na czas.
Frekwencja bez komentarza.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Technike chyba przy jak najmocniejszym wybijaniu piłki do przodu
Sultes mnie nie zachwycił,Starzyński jeszcze pokaże na co go stać. Dla mnie ważne jest tak jak ktoś już wcześniej napisał, mamy w końcu kogoś na ławce i można wybierać. Nie tak jak w zeszłym sezonie 3 środkowych i przy kartkach/kontuzji robi sie problem. Czuje, że zaliczymy następny dobry sezon. Tomek Fornalik! 

Pnioki
-
- Kontakt:
Jeśli Starzyński bydzie groł co mecz przynajmniej 20-30min to szybko może wygryźć Strake ze składu bo tak jak gro teraz Straka to normalnie ręce opadają, jeśli chodzi o Starzyźskiego to widać że synek mo papiery na granie, dobro technika, dobry przegląd pola, dokładne podania, pokazywanie się na pozycję, fajne wrzutki, czekać ino aż wypoli, myśla że to bydzie objawienie sezonu w T-Mobile ekstraklasie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
weź pod uwaga że nie zeszły ino bilety na trybuna w cenie bodajże 60zł i więcej? także nie ma co się dziwić że poszło 3,5tys...Scypion pisze:Mastero1920 pisze:szkoda ze te ci*** z interii nie dopisali ze momy remont na stadionie...Mecz eliminacji Ligi Europy przyciągnął na trybuny chorzowskiego stadionu zaledwie 3 tysiące widzów.![]()
![]()
co za roznica? I tak nie wykupilismy wszystkich dostepnych biletow.
dlatego moim zdaniem lepiej by już ogrywać się w Gliwicach przy 7 8 tys niż męczyć się przy ograniczonej widowni na gorszych sektorach....
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
oprocz wyniku spodobol mi sie T. Fornalik , 55-63 min Straka ,Janoszka raus i swiezo krew ,, to je to !!
-
- Kontakt:
A panowie pilkarze z Metalurga zwiedzali sobie dzisiaj rynek w Krakowie
W koncu nalezalo im sie po wspanialym meczu