jesli zasugerowac to stroj domowy niebieski z żołtymi akcentami, a wyjazdowy żolty z niebieskimi akcentami (żółć chocby kolor koszulek Villareal)

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
co ty pi***oliszmiechowiner12 pisze:to sie kupcie koszulka i się naszywka zróbcie, a nie godejcie wszystkim jak mo być, jak najmniej polityki w Ruchu i tego typu sporów obojętnie czy narodowściowej, czy po prostu światopoglądowych. Ruch to Ruch i nie próbójcie se go przywłaszczać do waszych prywatnych potrzeb, obojętnie jakie one są czy pi***olenie przez lata komuny jak to powstoł jako Ruch wyzwoleńczy, czy to pieprzenie jak to jedyne słuszne są poglądy za autonomią czy niepodległością, Flaga Górnego Śląska to mo szansa być jak sejmik będzie nom sponsorowoł gra na Śląskim
z czystej ciekawości, bo w sumie mi to loto, ale jako można powiedzieć fan jednej z drużyn przez ciebie wymienionych możesz mi dać te stroje kaj som niby jakieś fany regionu, za wyjątkiem po prostu barw regionu, które mają w herbie klubu.Radvan138 pisze:co ty pi***oliszmiechowiner12 pisze:to sie kupcie koszulka i się naszywka zróbcie, a nie godejcie wszystkim jak mo być, jak najmniej polityki w Ruchu i tego typu sporów obojętnie czy narodowściowej, czy po prostu światopoglądowych. Ruch to Ruch i nie próbójcie se go przywłaszczać do waszych prywatnych potrzeb, obojętnie jakie one są czy pi***olenie przez lata komuny jak to powstoł jako Ruch wyzwoleńczy, czy to pieprzenie jak to jedyne słuszne są poglądy za autonomią czy niepodległością, Flaga Górnego Śląska to mo szansa być jak sejmik będzie nom sponsorowoł gra na Śląskimczemu nie mo byc fany GS? som my klubem z GS wiec jako klub z tego regionu mogemy miec tako fana na koszulce, zobocz se Barcelona, Athletic Bilbao czy nawe Valencia. wszystkie maja nawziazanie do regionu z kerego sa, i sa z tego dumne
heli pisze:z czystej ciekawości, bo w sumie mi to loto, ale jako można powiedzieć fan jednej z drużyn przez ciebie wymienionych możesz mi dać te stroje kaj som niby jakieś fany regionu, za wyjątkiem po prostu barw regionu, które mają w herbie klubu.Radvan138 pisze:co ty pi***oliszmiechowiner12 pisze:to sie kupcie koszulka i się naszywka zróbcie, a nie godejcie wszystkim jak mo być, jak najmniej polityki w Ruchu i tego typu sporów obojętnie czy narodowściowej, czy po prostu światopoglądowych. Ruch to Ruch i nie próbójcie se go przywłaszczać do waszych prywatnych potrzeb, obojętnie jakie one są czy pi***olenie przez lata komuny jak to powstoł jako Ruch wyzwoleńczy, czy to pieprzenie jak to jedyne słuszne są poglądy za autonomią czy niepodległością, Flaga Górnego Śląska to mo szansa być jak sejmik będzie nom sponsorowoł gra na Śląskimczemu nie mo byc fany GS? som my klubem z GS wiec jako klub z tego regionu mogemy miec tako fana na koszulce, zobocz se Barcelona, Athletic Bilbao czy nawe Valencia. wszystkie maja nawziazanie do regionu z kerego sa, i sa z tego dumne
dominiq44 pisze:Byłech dziś po bilet na puchary i w naszym pseudosklepiku jest w sprzedaży jeszcze koszulka Lotto z ostatniego sezonu. Cena zwalo z nóg - ponad 250 zł. Oczywiście na moja uwaga, że np. w Niemczech ta koszulka byłaby juz downo za pół ceny (jak nie mniej) - usłyszołech, że to są inne realia itd. Mój Boże, to czemu nikt (w Klubie) nie staro się tych realiów zmienić. Chętnie bych kupił już dziś koszulka z "adidasa" na nowy sezon, ale jeszcze jej nie ma... a jak ktoś nie mo z zeszłego sezonu to nie kupi Lotto za 250 jak za chwila bydzie nowy model w podobnej pewnie cenie. Jeszcze sporo czasu upłynie jak u nos zacznom wprowadzać Europejskie realia w naszym Kochanym Ruchu.
A co do tematu fany Śląska na koszulkach to uważom, że to fajny pomysł. Ciekawe jak wyglądałyby głosy jakby na niebiescy.pl dać ankieta pt czy chciołbyś mało flaga na wierchu koszulki z zadku i odpowiedzi. a) żodnej flagi b.) tak, Śląska c.) tak, Polski
Przecież koszulki Dortmundu są już dawno znane http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/bun ... tory.shtmlempe1 pisze:dominiq44 pisze:Byłech dziś po bilet na puchary i w naszym pseudosklepiku jest w sprzedaży jeszcze koszulka Lotto z ostatniego sezonu. Cena zwalo z nóg - ponad 250 zł. Oczywiście na moja uwaga, że np. w Niemczech ta koszulka byłaby juz downo za pół ceny (jak nie mniej) - usłyszołech, że to są inne realia itd. Mój Boże, to czemu nikt (w Klubie) nie staro się tych realiów zmienić. Chętnie bych kupił już dziś koszulka z "adidasa" na nowy sezon, ale jeszcze jej nie ma... a jak ktoś nie mo z zeszłego sezonu to nie kupi Lotto za 250 jak za chwila bydzie nowy model w podobnej pewnie cenie. Jeszcze sporo czasu upłynie jak u nos zacznom wprowadzać Europejskie realia w naszym Kochanym Ruchu.
A co do tematu fany Śląska na koszulkach to uważom, że to fajny pomysł. Ciekawe jak wyglądałyby głosy jakby na niebiescy.pl dać ankieta pt czy chciołbyś mało flaga na wierchu koszulki z zadku i odpowiedzi. a) żodnej flagi b.) tak, Śląska c.) tak, Polski
dziwne ze w sklepiku koszulka meczowa jest za 250 pln a na netcie w sklepie klubowym 150 pln![]()
![]()
kontrakt z lotto jest do 30.6 i do tego czasu ani reklamtasia nie moze lezec z Adidasa bo by mogli kara sobie zarzadac za lamanie umowy i tak jest na calym swiecie.
jedynie co wiem to ze juz od paru tygodni idzie sobie zamowic koszulka meczowo Dortmundu ale tez jeszcze nie wiadomo jak bedzie wygladac wiec kupuja ludzie w ciemno a Dortmund tak jak my zmienil dostawcy i jak bedzie wszystko wygladac bedzie wiadomo 1.7
Jo był po bilet rano i akurat przyjechoł taki (pół tir) i babka pedziała że to już drugo dostawa koszulek i gadżetów od adidasa i teraz tylko muszą to policzyć i do tygodnia powinni ruszyć ze sprzedażą.19_kRzysiek_20 pisze:empe1 pisze:dominiq44 pisze:Byłech dziś po bilet na puchary i w naszym pseudosklepiku jest w sprzedaży jeszcze koszulka Lotto z ostatniego sezonu. Cena zwalo z nóg - ponad 250 zł. Oczywiście na moja uwaga, że np. w Niemczech ta koszulka byłaby juz downo za pół ceny (jak nie mniej) - usłyszołech, że to są inne realia itd. Mój Boże, to czemu nikt (w Klubie) nie staro się tych realiów zmienić. Chętnie bych kupił już dziś koszulka z "adidasa" na nowy sezon, ale jeszcze jej nie ma... a jak ktoś nie mo z zeszłego sezonu to nie kupi Lotto za 250 jak za chwila bydzie nowy model w podobnej pewnie cenie. Jeszcze sporo czasu upłynie jak u nos zacznom wprowadzać Europejskie realia w naszym Kochanym Ruchu.
dziwne ze w sklepiku koszulka meczowa jest za 250 pln a na netcie w sklepie klubowym 150 pln![]()
![]()
kontrakt z lotto jest do 30.6 i do tego czasu ani reklamtasia nie moze lezec z Adidasa bo by mogli kara sobie zarzadac za lamanie umowy i tak jest na calym swiecie.
jedynie co wiem to ze juz od paru tygodni idzie sobie zamowic koszulka meczowo Dortmundu ale tez jeszcze nie wiadomo jak bedzie wygladac wiec kupuja ludzie w ciemno a Dortmund tak jak my zmienil dostawcy i jak bedzie wszystko wygladac bedzie wiadomo 1.7
Użytkownicy przeglądający to forum: 19Ruch20R, Google [Bot], Google Adsense [Bot], koperniol1984, NG1920, Stasiu19R20 i 82 gości