Stroje

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Harry1990
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Stroje

#166 Post autor: Harry1990 » 26 cze 2012, o 22:42

My tu gdybamy, a stroje są pewnie już wybrane :)

jesli zasugerowac to stroj domowy niebieski z żołtymi akcentami, a wyjazdowy żolty z niebieskimi akcentami (żółć chocby kolor koszulek Villareal) :)

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#167 Post autor: gerhat » 26 cze 2012, o 23:18

no ja teraz zaś bydymy w imię hasła "najważniejsza jest tradycja" udować że zawsze my grali na niebiesko-żółto, jo w ramach budowania nowej tradycji proponuja kryto wymalować na żółto i jupitery tysz i koniecznie litery PF zmienić na gelb, obowiązkowo :cwaniak:

miechowiner12
Kontakt:

#168 Post autor: miechowiner12 » 27 cze 2012, o 08:59

to sie kupcie koszulka i się naszywka zróbcie, a nie godejcie wszystkim jak mo być, jak najmniej polityki w Ruchu i tego typu sporów obojętnie czy narodowściowej, czy po prostu światopoglądowych. Ruch to Ruch i nie próbójcie se go przywłaszczać do waszych prywatnych potrzeb, obojętnie jakie one są czy pi***olenie przez lata komuny jak to powstoł jako Ruch wyzwoleńczy, czy to pieprzenie jak to jedyne słuszne są poglądy za autonomią czy niepodległością, Flaga Górnego Śląska to mo szansa być jak sejmik będzie nom sponsorowoł gra na Śląskim

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#169 Post autor: Radvan138 » 27 cze 2012, o 13:03

miechowiner12 pisze:to sie kupcie koszulka i się naszywka zróbcie, a nie godejcie wszystkim jak mo być, jak najmniej polityki w Ruchu i tego typu sporów obojętnie czy narodowściowej, czy po prostu światopoglądowych. Ruch to Ruch i nie próbójcie se go przywłaszczać do waszych prywatnych potrzeb, obojętnie jakie one są czy pi***olenie przez lata komuny jak to powstoł jako Ruch wyzwoleńczy, czy to pieprzenie jak to jedyne słuszne są poglądy za autonomią czy niepodległością, Flaga Górnego Śląska to mo szansa być jak sejmik będzie nom sponsorowoł gra na Śląskim
co ty pi***olisz :mur: czemu nie mo byc fany GS? som my klubem z GS wiec jako klub z tego regionu mogemy miec tako fana na koszulce, zobocz se Barcelona, Athletic Bilbao czy nawe Valencia. wszystkie maja nawziazanie do regionu z kerego sa, i sa z tego dumne

dodominico1
Kontakt:

#170 Post autor: dodominico1 » 27 cze 2012, o 15:10

Flaga może być ale zmienianie kolorystyki koszulek mija się z celem. Barcelona nie gra w strojach w żółto-czerwone pasy tylko w granatowo-bordowe. Na koszulkach ruch można umieścić flagę nad nazwiskiem na plecach. Albo jak w Turcji Galatasaray albo Fenerbahce Adidas na środku z jednej strony Herb a drugiej Flaga albo Herb GS.

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#171 Post autor: Blaszany » 27 cze 2012, o 15:40

Obrazek
NIE WYGLĄDAŁO BY TO PRZEPIĘKNIE?
SKROMNIE ALE DUMNIE!!

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#172 Post autor: heli » 27 cze 2012, o 15:42

Radvan138 pisze:
miechowiner12 pisze:to sie kupcie koszulka i się naszywka zróbcie, a nie godejcie wszystkim jak mo być, jak najmniej polityki w Ruchu i tego typu sporów obojętnie czy narodowściowej, czy po prostu światopoglądowych. Ruch to Ruch i nie próbójcie se go przywłaszczać do waszych prywatnych potrzeb, obojętnie jakie one są czy pi***olenie przez lata komuny jak to powstoł jako Ruch wyzwoleńczy, czy to pieprzenie jak to jedyne słuszne są poglądy za autonomią czy niepodległością, Flaga Górnego Śląska to mo szansa być jak sejmik będzie nom sponsorowoł gra na Śląskim
co ty pi***olisz :mur: czemu nie mo byc fany GS? som my klubem z GS wiec jako klub z tego regionu mogemy miec tako fana na koszulce, zobocz se Barcelona, Athletic Bilbao czy nawe Valencia. wszystkie maja nawziazanie do regionu z kerego sa, i sa z tego dumne
z czystej ciekawości, bo w sumie mi to loto, ale jako można powiedzieć fan jednej z drużyn przez ciebie wymienionych możesz mi dać te stroje kaj som niby jakieś fany regionu, za wyjątkiem po prostu barw regionu, które mają w herbie klubu.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#173 Post autor: Radvan138 » 27 cze 2012, o 16:08

heli pisze:
Radvan138 pisze:
z czystej ciekawości, bo w sumie mi to loto, ale jako można powiedzieć fan jednej z drużyn przez ciebie wymienionych możesz mi dać te stroje kaj som niby jakieś fany regionu, za wyjątkiem po prostu barw regionu, które mają w herbie klubu.
Obrazek
Barcelona mo zawsze na kraglu z zadku fana kataloni (czy tam pod jak w tym przypadku)
Valencia miala pora sezonow temu, teraz drugi komplet strojow maja w barwach "narodowych"
a Bilbao nie umia znalezc ;) jak zndajda to wkleja

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#174 Post autor: mulan » 27 cze 2012, o 17:35

To jest flaga wspólnoty autonomicznej Katalonii, tak samo Valencia czy Kraj Basków.
U nas analogicznie mogłaby być flaga województwa śląskiego :znudzony: lub herb :znudzony: województwa. (a jak dobrze wiemy są one inne)
Nie wiem kto mógłby i na jakiej zasadzie dać żółto niebieską flagę.
Nie wiem czy flaga żółto niebieska jest w ogóle gdziekolwiek zastrzeżona.
Czy jest to po prostu symbol GŚ z czasów provinz Oberschlesien.
To już doktora Gorzelika trzeba pytać :)
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

Awatar użytkownika
dominiq44
Kontakt:

#175 Post autor: dominiq44 » 27 cze 2012, o 17:54

Byłech dziś po bilet na puchary i w naszym pseudosklepiku jest w sprzedaży jeszcze koszulka Lotto z ostatniego sezonu. Cena zwalo z nóg - ponad 250 zł. Oczywiście na moja uwaga, że np. w Niemczech ta koszulka byłaby juz downo za pół ceny (jak nie mniej) - usłyszołech, że to są inne realia itd. Mój Boże, to czemu nikt (w Klubie) nie staro się tych realiów zmienić. Chętnie bych kupił już dziś koszulka z "adidasa" na nowy sezon, ale jeszcze jej nie ma... a jak ktoś nie mo z zeszłego sezonu to nie kupi Lotto za 250 jak za chwila bydzie nowy model w podobnej pewnie cenie. Jeszcze sporo czasu upłynie jak u nos zacznom wprowadzać Europejskie realia w naszym Kochanym Ruchu.
A co do tematu fany Śląska na koszulkach to uważom, że to fajny pomysł. Ciekawe jak wyglądałyby głosy jakby na niebiescy.pl dać ankieta pt czy chciołbyś mało flaga na wierchu koszulki z zadku i odpowiedzi. a) żodnej flagi b.) tak, Śląska c.) tak, Polski
wir sind blau & weiss

Dżem
Kontakt:

#176 Post autor: Dżem » 27 cze 2012, o 17:58

Wom się chyba coś podupiło, że chcecie grać w żółto-niebieskich strojach :D

Co do flagi, według mnie super pomysł, tyle że wątpie by się udalo.

empe1
Kontakt:

#177 Post autor: empe1 » 27 cze 2012, o 18:26

dominiq44 pisze:Byłech dziś po bilet na puchary i w naszym pseudosklepiku jest w sprzedaży jeszcze koszulka Lotto z ostatniego sezonu. Cena zwalo z nóg - ponad 250 zł. Oczywiście na moja uwaga, że np. w Niemczech ta koszulka byłaby juz downo za pół ceny (jak nie mniej) - usłyszołech, że to są inne realia itd. Mój Boże, to czemu nikt (w Klubie) nie staro się tych realiów zmienić. Chętnie bych kupił już dziś koszulka z "adidasa" na nowy sezon, ale jeszcze jej nie ma... a jak ktoś nie mo z zeszłego sezonu to nie kupi Lotto za 250 jak za chwila bydzie nowy model w podobnej pewnie cenie. Jeszcze sporo czasu upłynie jak u nos zacznom wprowadzać Europejskie realia w naszym Kochanym Ruchu.
A co do tematu fany Śląska na koszulkach to uważom, że to fajny pomysł. Ciekawe jak wyglądałyby głosy jakby na niebiescy.pl dać ankieta pt czy chciołbyś mało flaga na wierchu koszulki z zadku i odpowiedzi. a) żodnej flagi b.) tak, Śląska c.) tak, Polski

dziwne ze w sklepiku koszulka meczowa jest za 250 pln a na netcie w sklepie klubowym 150 pln :D :D
kontrakt z lotto jest do 30.6 i do tego czasu ani reklamtasia nie moze lezec z Adidasa bo by mogli kara sobie zarzadac za lamanie umowy i tak jest na calym swiecie.
jedynie co wiem to ze juz od paru tygodni idzie sobie zamowic koszulka meczowo Dortmundu ale tez jeszcze nie wiadomo jak bedzie wygladac wiec kupuja ludzie w ciemno a Dortmund tak jak my zmienil dostawcy i jak bedzie wszystko wygladac bedzie wiadomo 1.7

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#178 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 27 cze 2012, o 19:33

empe1 pisze:
dominiq44 pisze:Byłech dziś po bilet na puchary i w naszym pseudosklepiku jest w sprzedaży jeszcze koszulka Lotto z ostatniego sezonu. Cena zwalo z nóg - ponad 250 zł. Oczywiście na moja uwaga, że np. w Niemczech ta koszulka byłaby juz downo za pół ceny (jak nie mniej) - usłyszołech, że to są inne realia itd. Mój Boże, to czemu nikt (w Klubie) nie staro się tych realiów zmienić. Chętnie bych kupił już dziś koszulka z "adidasa" na nowy sezon, ale jeszcze jej nie ma... a jak ktoś nie mo z zeszłego sezonu to nie kupi Lotto za 250 jak za chwila bydzie nowy model w podobnej pewnie cenie. Jeszcze sporo czasu upłynie jak u nos zacznom wprowadzać Europejskie realia w naszym Kochanym Ruchu.

dziwne ze w sklepiku koszulka meczowa jest za 250 pln a na netcie w sklepie klubowym 150 pln :D :D
kontrakt z lotto jest do 30.6 i do tego czasu ani reklamtasia nie moze lezec z Adidasa bo by mogli kara sobie zarzadac za lamanie umowy i tak jest na calym swiecie.
jedynie co wiem to ze juz od paru tygodni idzie sobie zamowic koszulka meczowo Dortmundu ale tez jeszcze nie wiadomo jak bedzie wygladac wiec kupuja ludzie w ciemno a Dortmund tak jak my zmienil dostawcy i jak bedzie wszystko wygladac bedzie wiadomo 1.7
Przecież koszulki Dortmundu są już dawno znane http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/bun ... tory.shtml

farmer99
Kontakt:

#179 Post autor: farmer99 » 27 cze 2012, o 23:40

19_kRzysiek_20 pisze:
empe1 pisze:

Jo był po bilet rano i akurat przyjechoł taki (pół tir) i babka pedziała że to już drugo dostawa koszulek i gadżetów od adidasa i teraz tylko muszą to policzyć i do tygodnia powinni ruszyć ze sprzedażą.
A te koszulki z lotto za 250 były ale meczówki z autografami zawodników nawet nie pamiętam czy nie były droższe :d

Awatar użytkownika
Tichau88
Kontakt:

#180 Post autor: Tichau88 » 28 cze 2012, o 00:52

Panowie pojawiła się tu luźna propozycja naklejenia/przyszycia fany GŚ na treskach Ruchu, to nie jest niemożliwe... wystarczy petycja dobrze napisano i przez odpowiednio ilość osób podpisano... to nie jest zabronione to ino w gestii klubu a tykej w naszej... jak fto to ogarnio niech coś mądrego naszkyrflo... dogada sie i bydymy zbierac podbisy coby naszo mało fanka sie pojawiła na treskach!
Obrazek

ODPOWIEDZ