Jagiellonia Białystok - RUCH Chorzów, godz.17:00, kolejka 30
-
- Kontakt:
Re: Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów, godz.17:00, kolejk
nie chodzi mi o to co robi w ataku bo jest zle ale w pomocy wedlug mnie jest dobrze
- 19daimos20
- Kontakt:
jest napastnikiem a nie strzela goli wiec niech się pobawi w piaskownicy a nie wychodzi na boisko z taką gra!!! porażka i nic wiecej ten sezon19gorek20 pisze:Co wy mocie do tego olszara to jo nie wiem

Dumny homofob i islamofob :)
-
- Kontakt:
jak sie pyto to mu odpowiedzcie mie to wsumie tyz ciekawi czy kajs to transmitowali bo musiolech multiliga ogladac..;]kattowitz pisze:A przepraszam co to wnosi do tematu patrząc na wynik i na ostanie cztery mecze.19aRtuR20 pisze:takie jedno pytanie, czy wyscie ogladali mecz czy multiliga?
.
-
- Kontakt:
a wie ktos ilu naszych w Bialymstoku pod stadionem bylo??
.
- BuRowiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
40-50 osób
Jedno Miasto Jeden Klub
Katowice K.S Ruch
https://images.app.goo.gl/BZxqvcrjFpwMvCEx7
Katowice K.S Ruch
https://images.app.goo.gl/BZxqvcrjFpwMvCEx7
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
choć osobiście uważom że lepszy z niego pomocnik niż napastnik trzeba sobie zadać pytanie ile mioł tak naprawde szans gry Olszar?! Fornalik zaczoł stawiać na niego dopiero pod koniec sezonu... Po kontuzji widać że wraco do siebie i myśla że na następny sezon może być mocnym ogniwem19daimos20 pisze:jest napastnikiem a nie strzela goli wiec niech się pobawi w piaskownicy a nie wychodzi na boisko z taką gra!!! porażka i nic wiecej ten sezon19gorek20 pisze:Co wy mocie do tego olszara to jo nie wiem![]()
ale wygraliśmy z wielka trójka
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tyle wnosi, że to temat o meczu. To już standard forum wypowiadanie się o meczu, którego się nie widziało na oczy..kattowitz pisze:A przepraszam co to wnosi do tematu patrząc na wynik i na ostanie cztery mecze.19aRtuR20 pisze:takie jedno pytanie, czy wyscie ogladali mecz czy multiliga?
Realia są takie, że stadionem, budżetem i frekwencją jesteśmy na dnie..
Zawsze dobrze sobie upatrzyć kogoś kto jest wszystkiemu winny. W przyszłym sezonie będzie to Stawarczyk i Olszar
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
Zgodzom sie całkowicie z Twoją wypowiedzią. Ino szkoda żeś niy dopisoł, skąd te grajki z okresu Wielkiego Ruchu pochodziyły.kattowitz pisze:Wienszuja dobrego samopoczucia. Jo pamientom Wielki Ruch z Bulą, Maszczykiem, Kopicerą, Marxem, Czająarango-mokre pisze:przeca jaga miala 3 sytuacje i gra jeszcze w 10 nie przesadzajcie z ta krytyka za dzisiejszy mecz
i nigdy nie pogodza się z takim minimalizmem w podejściu do fusbalu. Niech oni obejrzom sie w klubie te puchary co tam stoją, bo im chyba nikt ich nie pokozoł i nie wiedzą kaj grają i dla kogo.
-
- Kontakt:
prawda jest taka, ze nie chciano grac w pucharach, no i pucharow nie ma. lechia tez nie chciala i nie gra... dziwne!
Olszar? jako napadzior sie nie wykazal i tyle - malo gral moze, nie wiem, ale nic specjalnego. Jankowski z 3ligi wiecej zrobil - i sie pokazal, niz rzekomy zastepca Niedzielana
dajcie juz spokoj i przyzwyczajcie sie do sredniaka w 'ekstraklasie' - bo to lepsze okreslenie, niz coroczny spadkowicz. czekajmy na transfery
pozdRo.
Olszar? jako napadzior sie nie wykazal i tyle - malo gral moze, nie wiem, ale nic specjalnego. Jankowski z 3ligi wiecej zrobil - i sie pokazal, niz rzekomy zastepca Niedzielana

-
- Kontakt:
Niestety,ale czesc kibicow ma zaklamany obraz Ruchu w tym sezonie. Jest to spowodowane zwyciestwami u siebie z Wisła,Legia,Lechem i Gornikiem. A tak naprawde to sezon byl taki jak ostatnie 4 mecze, mecze z Polonia B. i ta z Wa-wy gdzie oddali punkty robiac kibiców w ch..... a takze ukartowane remisy w meczach przyjaźni są niegodne reprezentowania tak wspaniałego klubu jakim jest Ruch Chorzów. Nastepny sezon to moze byc ciezka walka o utrzymanie razem z beniaminkami i Gornikiem [ 30 baniek długu musi wyjsc bokiem ]. Wstyd panowie pilkarze WSTYD.
Jesień,rok 1987,Ruch Chorzów- Gwardia W-wa 3-0. A dalej juz poleciało........
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wypowiedź Grodzickiego:
Czuje się jakbym dostał w twarz. Panie Grodzicki nich Pan już się lepiej nie wypowiada. Bo ciekawą , efektowną i efektywną piłkę to wy- piłkarze Ruchu, mogliście oglądać co najwyżej na Polsacie w co drugą środę. WSTYD !! I jeszcze bezczelnie dokładać do pieca takimi wypowiedziami.
Bardzo nas boli to, że ta końcówka sezonu tak wyglądała. W pewnym momencie graliśmy ciekawą, efektowną i efektywną piłkę

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
fakt faktem grali taka pilke momentami, czyt. pare min w ciagu 90min i to nie w kazdym meczu
-
- Kontakt:
Efektywnie to my ostatnio tylko przegrywamy. Co do Olszara, od święta zanotuje jakiś przebłysk, ale na dłuższą metę to nie jest dziś piłkarz, z którym można wiązać jakies nadzieje. A Grodzicki jak dla mnie może sobie przechodzic do Cracovii, nie będę płakał.
-
- Kontakt:
Szanowni koledzy przedmowcy. Mam podstawowe pytanie. Czy w tym wszystkim sa winni pilkarze? Czy nie warto rozgrzeszyc zarzadcow klubem? Rzucanie wielkich obietnic w wiatr , myslac ze kibice te obietnice zapomna? Pilkarze rabia kibicow za cos tam , a dzialacze to juz upodlaja kibicow.
Dowod na moje slowa to , to ze, zaden z dzialaczy sie nie wypowiedzial na sytuacje jaka istnieje. Co jest przyczyna na te dziwne porozki. Dla nich chyba jest wszystko paleti (wszystko w najlepszym porzadku)
Jestem rozgoryczony , niestety ale musze napisac. Dzalacze doprowadzacie Ruch Chorzow do r-u-i-n-y
Dowod na moje slowa to , to ze, zaden z dzialaczy sie nie wypowiedzial na sytuacje jaka istnieje. Co jest przyczyna na te dziwne porozki. Dla nich chyba jest wszystko paleti (wszystko w najlepszym porzadku)
Jestem rozgoryczony , niestety ale musze napisac. Dzalacze doprowadzacie Ruch Chorzow do r-u-i-n-y
- L.G
- Kontakt:
o jo mom nadzieja, że Śląsk go kupi...Mirek pisze:Mam nadzieję, że Fornalik u nas zostanie i zrobi z tym towarzystwem generalny porządek.
Koniec sezonu w Polonii Warszawa, koniec sezonu w Ruchu po raz pierwszy, po raz drugi, po raz trzeci
Zawsze prawie same porażki. Trener kery przegrywo zawsze na ostatnich metrach.
Drużyna (z małymi wyjątkami) bez jajec. Trener bez jajec. 12 plac w taki sytuacji to sukces.
Towarzystwo wzajemnego lizania się po ciulikach
ps. Na ch** było kontraktować tego całego Peskovica
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(