Witam , troszka ochlonolech po wczorajszym wiec na spokojnie cos jeszcze nakryklom .panowie mysla ze kozdy z nos tu piszacy mo trocha racji ,a trocha niy, skuli nerwow po przegranych szpilach . Lecz to ze my tukej sie trocha popsztykomy to nic niy daje , moze nasze grajki to czytajom ale jestech przekonany ze wiekszosc mo to w du... co my tu piszymy . Jo po prostu mysla ze to jest wstyd do takiego klubu jak RUCH , by na stadionie bylo 3 tys widzow na meczu ekstraklasy . Wczoraj chodzilo mi o to ze najwiyncyj do powiedzynia majom "kibice " ( z bliska , ni pija do cia Lutz

) , a moze by tak nasi pilkarze inaczyj by sie poczuli gdyby bylo nos 15tysiecy( ostatni szpil z podbeskidziem ) i po takim szpilu ,jak ze Slakiem wygwizdac ich tak zeby slyszeli tyn gwizd caly dziyn i noc az do nastympnego szpilu . Wtedy nasi pilkarzyki mozeby sie zastanowili troszka i pomysleli wiycie co nie mogymy drugi roz tak zagrac bo to wstyd . Takie niby obrazanie sie i nie przychodzenie na szpil nic niy daje to MY som RUCH i trza to pikarzom pokozac ,a niy siedziec w doma ,knajpie przy kompie i pisac dyrdymaly .Jak tu wczesnij napisol Lutz i miol racja ze jo pamietom jeszce mistrzostwo z 1979r , malo tego jo pamietom jeszcze mistrza z 1974 roku ( dla malo kumatych moj rocznik jest w nicku ) i nie wyobrazocie se mlodzi nikogo nie obrazajac( chciolbych tyz byc jeszce mlody

, jak mnie bolom takie porazki jak z discopolo , poziom gry ,zaangazowanie pilkarzy , walka itp . Mimo to czuja sie jeszce mlody, dzieki wom kibicom bo potrafia jeszcze zaliczyc pora wyjazdow w kozdym sezonie np, Szczecin PP. Lodz,warszawa w miara mozliwosci i finasow i pewno jeszce nie jedyn zalicza ,na pewno duzo z wos mnie zno i kojarzy . WIERZCIE mi ze mnie jest jeszcze ciezej ogladac takie "mecze " jak ze slaskiem niz wom mlodym . Nie udzielom sie tu na forum jak sz. p. Lutz , kiery potrafi nie roz uszcypnac nie jednego wnerwionego po szpilu kibica , ale wierzcie mi ze przynaimnij 80% postow tukej pisanych czytom .mom nadzieja Lutz , ze cie dziesiej niy zawiodlech co do ortografi ,ale zawsze bylech z Polskiego slaby

starom sie jak moga za to matematyka piatka ))) . Na koniec dodom zycza wom i sobie lepszych czasow i 15 majstra ( ktos wczesnij napisol mi ze bajki pisza niech mu bydzie ) byscie mogli poczuc to co jo kiedys ,bo takich zeczy sie nie zapomino . TYLKO RUCH PS moglbych tu pisac jeszce dugo i dugo ( a mom o czym ) ale pewno byscie tego i tak nie czytali ale szacun jak dobrneliscie do konca tego posta

pewno wielu z wos sie trocha ze mnie posmieje bo wiym po cerach ze mlodzi som zawsze najmadrzejsi ( mlodosc mo swoje prawa )i niech wom tak bydzie pozdro do wszystkich kochajacych nasz Ruch.