[16 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ozor może nie jeden, może 2-3. Ale żeby tych 2-3 zatrzymać w klubie trzeba ściągnąć następnych i tego sie najbardziej obawiam. Niestety budowa klasowej drużyny wymaga ogromnych kosztów, których w Chorzowie nie ma.
Może i dobrze bo wole dać plame w lidze niż np z jakąś Cementarnicą, albo innym badziewiem.
Może i dobrze bo wole dać plame w lidze niż np z jakąś Cementarnicą, albo innym badziewiem.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Trzeba przede wszystkim biegac w dzisiejszej pilce.Zobaczcie co zrobil z nami Diaz z pilka przy nodze ! Wisla oczywiscie jest lepszym zespolem a z forma ze srodka rundy spokojnie dzisiaj co najmniej remis byl do wyciagniecia.
A co do pilkarzy to racja.Jest 4-5 co moznaby nimi powalczyc o mistrza.
Tylko brakuje jeszcze 6 do gry i z 4 zmiennikow ...
Narazie nie ma o czym mowic.
A co do pilkarzy to racja.Jest 4-5 co moznaby nimi powalczyc o mistrza.
Tylko brakuje jeszcze 6 do gry i z 4 zmiennikow ...
Narazie nie ma o czym mowic.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Przegralismy "lawka" . Nasza natura jest taka ze wpadamy w jedna skrajnosc w druga a ja wiem ze moglismy ten mecz wygrac , raz na sto Wisla mogla sie podniesc w takiej sytuacji i niestety jej sie udalo. Ja jestem zadowolony bo chlopaki zostawili kawal serca nikomu nie mozna odebrac checi i walki !! - to cieszy !
Dzieki pilkarze za ta walke i za cala runde
- teraz zaczynam sie modlic by wszyscy zostali by nie zmarnowac potencjalu tej druzyny
Dzieki pilkarze za ta walke i za cala runde

-
- Kontakt:
19banczol20 pisze:ku*** sam niekere lamentuja choby nie wiym co sie stalo przegrali my pierwszy szpil na C6 somy na 4 placu a wom jeszcze zlewiadomo jak sie ciagle gro tym samym skladem to w koncu przyjdzie zmeczenie to samo miol lech rok temu. Jak na zlapanie zadyszki to dobre spotkanie my rozegrali ale brakowalo tej swiezosci co z poczatku sezonu. Cieszmy sie z tego co Ruch gro w tym sezonie i jakie wyniki osiago sam polowa ludzi durch marudzi i innych zniechaco do lazenia na szpile! My powinni w jeszcze wiekszej liczbie stawiac sie na stadionie i dopingowac nasza druzyne zeby nawet jak zlapia zadyszke zagrali dobre spotkanie i zdobywali punkty!!
Brawo.. jeden z normalniejszych wpisow...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wydaje mi sie ze do momentu strzelenia przez nas bramki bylismy duzo lepszym zespolem (moze to tak z trybun wygladalo nie wiem), pozniej natomiast jakby sie przestaszyli nasi pilkarze ze moga wygrac, a Wisla nie miala nic do stracenia i nas przycisnela, efekty wszyscy widzieli. Druga rzecz no to zobaczmy kto u nich wchodzi na zmiany Boguski, Lobodzinski, ktorzy maja duze mozliwosci jak na Polska lige, inna rzecz ze nie zawsze je pokazuja, a u nas kto wchodzi z lawki to nie ciagnie gry, a jedynie jest na boisku.
I jeszcze jedno jestem pewien ze jakby Marcelo nie gral tak jak mialo to byc, a nie jakies anulowania i te inne to bysmy wygrali ten mecz.
I jeszcze jedno jestem pewien ze jakby Marcelo nie gral tak jak mialo to byc, a nie jakies anulowania i te inne to bysmy wygrali ten mecz.
-
- Kontakt:
Mnie sie tez chce ryczec. To mial byc przelom, budowa nowej druzyny, nowa jakosc i udowodnienie wielu ludziom w tym kraju, ze RUCH cos znaczy. Niestety po naszej bramce zaczal sie koszmar. Ile ja bym oddal za zwyciestwo! Aczkolwiek jedno jest niezmienne!KittyKat pisze:Chopy normalnie beczeć mi sie chce jak nigdy
Tako nadzieja była przy 1:0 a tu dupa...
ale walczymy dalej. wisła była lepsza tako prowda, a teraz trza sie starać by zaś wrócić do wysokiej formy..
Dumni po zywciestwie, WIERNI PO PORAZCE!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- Korfanty
- Kontakt:
Walka,szczęście,umiejętności zabrakło dzisiaj tego ostatniego,niestety
Można wygrywać mecze za pomocą ambicji,szczęścia,ale jak się marzy o Mistrzostwie to trzeba mieć jednak jeszcze umiejętności godne mistrza mamy dobry zespół,paru zawodników,lecz jak chcemy osiągnąć coś więcej w przyszłości,trzeba zbudować zespół po prostu z dobrych zawodników.Do tego jednak są potrzebne pieniądze i to nie małe wierze,że się znajdą,utrzymać tę kadrę która jest zrobić wzmocnienia i wtedy można myśleć o czymś więcej
KOŃCZĄC DZIĘKI NIEBIESCY ZA TE RUNDĘ DAWNO TAKIEJ NIE BYŁO,NIKT SIĘ TEGO NIE SPODZIEWAŁ
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ
NIEBIESCY!!!

CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
-
- Kontakt:
Nie napisza czegoś odkrywczego bo wszystko było widać jak na dłoni. Nasi zawodnicy od meczu z Lechem jeden po drugim tracą forma. Szybkość i kondycja już nie ta i choć wola walki została to niestety to nie wystarczyło na Wisła. Krakusy pokozali Nom dzisiaj co znaczy mocno i wyrównano ławka rezerwowych. Mogymy ich nie cierpieć ale trzeba docenić wartość bojową tego teamu. Przegrywali 0:1 i co i w pora minut sie wku...li i było 1:2. Modla się żeby ino Nasz Zarząd przez zima nie zepsuł tego zostało w bólach zbudowane od podstaw w Chorzowie. Wzmocnienia w przerwie (bez wyprzedaży) i myśla że jeszcze nie roz Nasi chopcy przyniosom Nom nie jedna radość. Najważniejsze to wygrać z Piastem za tydzień. Bo jak nie to skończymy na 5 placu w tabeli.
P.S.
Cieszy ilość kibiców na stadionie ale niestety wśród nich są także złodzieje. Pisza to ku przestrodze dla innych bo dziesiej okradziono moja żona na szpilu - rozcięto jej kurtka i zapierdzielono kasa.
P.S.
Cieszy ilość kibiców na stadionie ale niestety wśród nich są także złodzieje. Pisza to ku przestrodze dla innych bo dziesiej okradziono moja żona na szpilu - rozcięto jej kurtka i zapierdzielono kasa.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
/R pisze:Jakby przegrali z kimkolwiek innym to ch** z tym, ale jakim cudem klub emerytów i nażelowanych pizd kosi całą ekstraklase? Wisla to jedyny klub w ekstraklasie, ktory dziala mi na nerwy jak malo kto. Nienawidze takich smiesznych klubików, ktore nigdy nic nie znaczyły oprócz pojedynczych przebłysków, a tu nagle rok za rokiem zdobywają mistrzostwa. My całe swoje istnienie walczyliśmy o te 14 gwiazdek, a oni z dupy w ciągu 10 lat zrobią tyle ile my przez 90. Za 1,5 roku sie z nami zrównają, za 2,5 nas wyprzedzą i przyjdzie jakiś laik, popatrzy na statystyki i powie "Ruch ma 14 mistrzów, Górnik też, ooo a taka Wisła ma 15, to musi byc za***isty klub". Tylko, że większość zrobili w ciągu 10 lat, taką mają zajebistą historię. Jak dla mnie to te mistrzostwa może zdobywać ktokolwiek, nawet Legia, a najlepiej Lech, bo mają mało, ale nie Wisła.
PS. A co do meczu, to tej ku***e Małeckiemu bym łeb rozpierdolil. Zjebany cwaniaczek.
1950 rok i tyle .tym poście...tera byłby remis....nie patrzta na ilość vice i ile kto był na PUDLE.....to historia..
a co do meczu trza brać siły na zamiary...
pzdr
Ostatnio zmieniony 6 gru 2009, o 18:15 przez ww21, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Jak sie nie rozsprzedamy to ponizej 5 miejsca nie spadniemy.I skonczcie juz dupcyc o jakis osmych miejscach.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
Jest super..
Chłopy jest 4 miejsce... po zimówce bedziemy napewno w pierwszej piątce!!!! Jak na nasze nakłady i możliwości NA DZIEŃ DZISIEJSZY to super!!!
Jak na ten budżet i skład to pierwsza piątka jest świetną lokatą, jesteśmy dziś NAJLEPSZĄ DRUŻYNĄ NA ŚLĄSKU, a jeśli chcemy za klika lat być najlepszą drużyną w kraju, to musimy sie wzmocnić conajmniej dwoma klasowymi obrońcami (prawa obrona dziś kulała) i środkowym.

Jak na ten budżet i skład to pierwsza piątka jest świetną lokatą, jesteśmy dziś NAJLEPSZĄ DRUŻYNĄ NA ŚLĄSKU, a jeśli chcemy za klika lat być najlepszą drużyną w kraju, to musimy sie wzmocnić conajmniej dwoma klasowymi obrońcami (prawa obrona dziś kulała) i środkowym.
-
- Kontakt:
Miejsce w piątce gwarantowane. Mistrzostwo zarezerwowane dla Wisły. Lech się rozkręca, ale wątpię by się rozkręcił. Legia jak zwykle z przypadku. GKS Bełchatów to seria zwycięstw a potem kiepskie występy. Faworyci stracą jeszcze sporo punktów z drużynami słabszymi, a Ruchowi wystarczy grać tak jak z Wisłą czy Jagiellonią by pozycję utrzymać. Pechowa końcówka roku i tyle. Ten zespół grać w piłkę potrafi, a z atakiem Sobiech-Niedzielan można wiele zdziałać. Drużyna dojrzewa i chwała za to trenerowi