[9 kolejka] Odra Wodzisław - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Ruch w meczu z Odrą:

Czas głosowania minął 3 paź 2009, o 14:15

Wygra
88
79%
Zremisuje
15
14%
Przegra
8
7%

Liczba głosów: 111

Wiadomość
Autor
Cwajka
Kontakt:

#166 Post autor: Cwajka » 4 paź 2009, o 11:44

obysmy taki spokoj zachowali w meczach z Legia i Lechem, ktore beda przeciez dla nas najwiekszymi sprawdzianami w tym sezonie.
UN'08

Lipiniorz25
Kontakt:

#167 Post autor: Lipiniorz25 » 4 paź 2009, o 11:57

hagi pisze:z ty zwyciestwem w wodzislawiu to mi coc smierdzi ,przypominacie sobie sytuacje odry na wiosne bardzo potrzebowali punktow przegrywali mecz za meczem gornik odrabial punkty w dodatku mieli niekorzystny bilans z druzynami z dolu tabeli i tragiczny terminaz .mowilo sie wrecz ze odra przestala grac za w momencie przyjscia tam wieczorka mowilo sie ze wieczorek sposci z ligi gornika i odre.dokladnie sledzile mecze odry bo jako zycze im caly czas spadku - druzyna bez kibicow ktora zawsze sie spinala na nas. az tu nagle odra przelamuje sie i wygrywa mecz z nami 1;0 na stadionie bez publicznosci czyzby solidarnosc slaska podobna bylasytuacja z polonia bytom kiedy polonia na koniec sezonu nie pewna bytu miala w perspektywie mecz na zakonczenie z zozpedzonym lechem dziwinie wtyedy tracimy bramke w 80 min z bardzo ostrego kata na 1;1 pry bliskim slupku a potem wygrywamy na poloni 4;0 , i znowu trenezy wypowiadaja sie ze nasi zawodnicy byli duzo szybsi. a janoszka jest i tak slaby bo nie uni isc na przebuj jest posrany jak mo kiwnac chopa a do mnie to nie jest npasnik czy tak jak teraz grol na lewej pomocy
Napisz ze zartujesz...... :wstyd:
Niebieski od uRodzenia

Witek46
Kontakt:

#168 Post autor: Witek46 » 4 paź 2009, o 13:15

hagi pisze:z ty zwyciestwem w wodzislawiu to mi coc smierdzi ,przypominacie sobie sytuacje odry na wiosne bardzo potrzebowali punktow przegrywali mecz za meczem gornik odrabial punkty w dodatku mieli niekorzystny bilans z druzynami z dolu tabeli i tragiczny terminaz .mowilo sie wrecz ze odra przestala grac za w momencie przyjscia tam wieczorka mowilo sie ze wieczorek sposci z ligi gornika i odre.dokladnie sledzile mecze odry bo jako zycze im caly czas spadku - druzyna bez kibicow ktora zawsze sie spinala na nas. az tu nagle odra przelamuje sie i wygrywa mecz z nami 1;0 na stadionie bez publicznosci czyzby solidarnosc slaska podobna bylasytuacja z polonia bytom kiedy polonia na koniec sezonu nie pewna bytu miala w perspektywie mecz na zakonczenie z zozpedzonym lechem dziwinie wtyedy tracimy bramke w 80 min z bardzo ostrego kata na 1;1 pry bliskim slupku a potem wygrywamy na poloni 4;0 , i znowu trenezy wypowiadaja sie ze nasi zawodnicy byli duzo szybsi. a janoszka jest i tak slaby bo nie uni isc na przebuj jest posrany jak mo kiwnac chopa a do mnie to nie jest npasnik czy tak jak teraz grol na lewej pomocy
Hagi wyjdź na świeże powietrze, może pojedź na mecz, w Wodzisławiu była ładna pogoda, czysty luft i zrelaksuj się, odpręż, pooddychaj głęboko. Może to wystarczy na pozbycie się podejrzeń i wietrzenie spisków. A jak nie, to będziesz musiał pójść do doktora.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#169 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 4 paź 2009, o 13:18

zmień dilera :wstyd:

_pnwk_
Kontakt:

#170 Post autor: _pnwk_ » 4 paź 2009, o 13:33

A mie oprócz zwyciynstwa(oczywiście) cieszy coroz wiynkszo skuteczność,bo sytuacji momy duzo,ale 3 tory w jednym szpilu to szczelyli my piyrszy roz od doś downa,bodajże od Poloni Bytom dobrze godom?Jak sie myla to poprowcie.
Ciekaw zech jest co pedzom dzisioj te szpece w drapkim balu :rotfl:
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#171 Post autor: Zoltan » 4 paź 2009, o 14:24

Czolem! Fajno ze wygrali swietna gra i ciesza punkty . ale ja w innej sprawie : chcialem sie dowiedziec kto byl na głownej w barwach i jak sie dalej rozwinela sytuacja? Musialem wyjsc wczesniej a wydaje mi sie ze przysiadla sie do gosci w barwach ekipa z odry zgadza sie ???

scaneRboy
Kontakt:

#172 Post autor: scaneRboy » 4 paź 2009, o 14:45

19Cwajka20 pisze:obysmy taki spokoj zachowali w meczach z Legia i Lechem, ktore beda przeciez dla nas najwiekszymi sprawdzianami w tym sezonie.
Sprawdziany sie juz skończyły! Teraz nadszedł czas decydujących bitew.
Najlepsze jest to, że taka Wisła, Legia czy Lech muszą (juz poleciały pierwsze głowy), a my możemy. Możemy i to jak... jesteśmy wysoko - uzbrojeni z magazynkiem pełnym amunicji...

Nic tylko pociągnąć za cyngiel i wykosić ile sie tylko da... do gołej gleby.

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#173 Post autor: Fanatyk z Rudy » 4 paź 2009, o 15:08

Witek46 pisze: Chcę jednak zwrócić uwagę na pewną niepokojącą, a mnie osobiście drażniącą manierę jaka dotyka niektórych naszych piłkarzy, a w największym stopniu Sadloka. Jeśli nam idzie i mamy przewagę, dekoncentrują się i w efekcie popełniają niepotrzebne błędy. Sadlok jest młody, bardzo zdolny i w formie. Słusznie czuje się pewnie, ale odnoszę wrażenie, że czasem lekceważy rywala, a tego robić nie wolno, raz z szacunku, a dwa z wyrachowania. Bo wtedy zaczyna grać gorzej i mniej pewnie. Ale jestem pewien, że jak jeszcze nabierze doświadczenia, to mu to przejdzie.
Nie wydaje mi sie zeby to byla jakos maniera.Moje zdanie jest takie ze przy 0:2 do przerwy na wyjezdzie takie sa polecenia trenera na 2 polowa.Grac pilką , szanowac ja , szybko wymiana podan, meczyc przeciwnika zeby lotol za balem , spokojne konstruowanie akcji i kontra.
Taki styl gry tez jest wazny i tez cza go umiec grac tymbardzij jak przeciwnik musi podlez do obroncow wtedy latwo popelnic glupi blad , zle podac.Dlatego godom ze tako pila tez cza umiec grac i mysla ze trener taki wariant zastosowol wczoraj.
Zwyciestwa jak najnizszym nakladem sil tez sa wazne mimo ze nie sa to moze efektowne zwyciestwa bo mogli my Odra pojechac z 5:0 ale silami zawodnikow tez cza umiec odpowiednio rachowac tymbardzij ze momy ciezkie mecze i PP
Pozdro
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Witek46
Kontakt:

#174 Post autor: Witek46 » 4 paź 2009, o 16:25

Zoltan pisze:Czolem! Fajno ze wygrali swietna gra i ciesza punkty . ale ja w innej sprawie : chcialem sie dowiedziec kto byl na głownej w barwach i jak sie dalej rozwinela sytuacja? Musialem wyjsc wczesniej a wydaje mi sie ze przysiadla sie do gosci w barwach ekipa z odry zgadza sie ???
Nic się nie rozwinęło. Na głównej było tyle samo ludzi z Chorzowa co miejscowych. :rotfl:

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#175 Post autor: czoRny » 4 paź 2009, o 17:10

a jo chciol ino podziynkowac pilkarzom za prezynt urodzinowy ;)
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

scaneRboy
Kontakt:

#176 Post autor: scaneRboy » 4 paź 2009, o 18:03

MalowanyPtak pisze: Ciekaw zech jest co pedzom dzisioj te szpece w drapkim balu :rotfl:
to jest akurat bardzo proste.
Będą się mazgaić, bo Legia dostała wp***dol od Jagielloni.

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#177 Post autor: Rejon » 4 paź 2009, o 18:40

powiedzom, że to zadziwiajonce, ze drużyna z takim problymami finansowymi gro taki fusbal:)
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

aagatt
Kontakt:

#178 Post autor: aagatt » 4 paź 2009, o 19:10

Elmer
Kontakt:

#179 Post autor: Elmer » 4 paź 2009, o 19:13

14 lat czekałem na to zwycięstwo. W końcu się udało, ale wyższa wygrana pozwoliłaby zapomnieć o wcześniejszych klęskach tutaj.

Mam nadzieję, że Odra się utrzyma, bo sielskie wyjazdy są bardzo fajne.

PS. Brawa dla tańczących "alealealeo" na toi toiach (żeście z tego nie pospadali) ;)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#180 Post autor: spyru » 4 paź 2009, o 19:17

Cieszy wynik, ale tak jak napisał Patton, w takiej sytuacji powinno się przeciwnika dobić.
Gramy dalej :)
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ