Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 11 kwiecień 15:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#166 Post autor: Ozor » 12 kwie 2009, o 08:23

Organizacyjne i piłkarskie dno
Wesołego Alleluja panie Klimek i pani Sobstyl.

kattowitz
Kontakt:

#167 Post autor: kattowitz » 12 kwie 2009, o 08:33

Kris KLZ pisze: zdziwilo mnie zachowanie Grzyba z tym ucieknieciem do szatni...zwykle w takich chwilach to on najdluzej zostawal na murawie...nie wiem czy byl az tak wsciekly czy moze w druzynie jest jakis konflikt... :niepewny:
Jo mu sie nie dziwia, jedyny chop na placu kiery coś chcioł zrobić w tym szpilu a reszta najemników (bo jak ich inaczej nazywać) olało ten klub i nos kibiców. Bo Grzybek do tego klubu przyszedł nie dla kasy ale dla tego że się utożsamia z tym klubem. Reszta to typowi najemnicy za kasa. Mom takie marzenie jakby my mieli w składzie co najmniej 5 takich Grzybków to nie ma na nos bata w ekstraklasie - ech. A co do Zająca to niech idzie od nos w pi*** bo nie moga patrzeć jak on sie u nos męczy. Jedyny dobry szpil zagroł z kim? No właśnie z Lechem i myśla że tylko dlatego bo chcioł coś udowodnić Smudzie. To jest wzorcowy przykład najemnika. Ale jak tu ktoś napisoł wcześniej niech coś najpierw zacznie grać a potem sie ciepie o kasa.
A co do szpilu to przecieroł żech oczy ze zdziwienia jak żech widzioł ja 10 naszych stoło i patrzyło jak Polonia rozgrywo bala i żodyn sie nie ruszył. Jak by Polonii chciało się grać na całego to momy wynik jak Polska - San Marino. A podsumowaniem tego meczu niech będzie akcja Polonii w 2 połowie gdzie 2 polonistów robiła co chciała w polu karnym Ruchu z 5 naszymi.
Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to że My kibice mogymy się tylko przyglądać temu wszystkiemu i nic nie poradzymy zrobić. Bo jak Grzybek jesteśmy z tym klubem na dobre i na złe ale bezsilność to coś co boli najbardziej.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#168 Post autor: heli » 12 kwie 2009, o 08:46

jeszcze jedno, nei chca tu spekulowa, ale jo już mom różne myśli, nie wiem jak tam czy nasi piłkarze nie mają jakiś zaległej kasy, ale moze jeżeli mają to oni specjalnie to pierdzielą, tak by zagra w barażach, a potem powiedzą, albo kasa, albo to pierdzielą, to już może za daleko posunięte spekulacje, ale dla mnie dziś powienien odejś Pietrzak, a jutro czyli po sezonie kilku graczy.

I jeszcze jedno jak Pietrzak schodził sam od razu po gwizdku sędziego to miałem nadzieje, ze jak przyjda do dom to przeczytom, że podoł się do dymisji, za to przychodza i czytom, że mo pełne poparcie oraz wypowiedź trenera o tym jak to popełniliśmy błędy, i od kilku meczy to samo, popełniliśmy błędy próbowaliśmy nadrobi, ale się nie udało. I ciągle to samo. ech..
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Rumcajs
Kontakt:

#169 Post autor: Rumcajs » 12 kwie 2009, o 08:53

bo po co mo sie podawac do wymisji skoro i tak odchodzi po sezonie -facet mo pewno pozycja w klubie i zero emocji podczas szpilu to chyba wewnement na naszo liga

ale zgadzom sie z heli tu oprucz pietrzaka trzeba podziekowac z 4-5 grajkom i to z pierwszego skądu bo od dwoch sezonow gramy strszno nędza
ale pietrzak jest nie do ruszenia wiec bedzie tak dalej

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#170 Post autor: alek900 » 12 kwie 2009, o 09:24

Chopy jo widza, że sam nic nie do nasze jęki na forach i pisanie maili. Bo Sobsztyl pokazuje że mo nos w du***. Robi cenzura na stronie oficjalnej (wyłącza się opcję komentowania), nie odpisuje na maile, nawet nie ma odwagi żeby jakiś wywiad dać.

Sam my muszymy podjąć jakieś działania. <-- Albo protest tak jak na Zagłębiu Lubin było, a najlepiej by było jak by my całą sprawę rozdmuchali np gazety lokalne, lokalne strony internetowe, i strony sportowe. Opisać tam jak wygląda relacja zarząd - kibice w Ruchu itp.

Ciekawe jaka była by odpowiedź zarządu. :D

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#171 Post autor: Mirek » 12 kwie 2009, o 09:36

alek900 pisze:Chopy jo widza, że sam nic nie do nasze jęki na forach i pisanie maili. Bo Sobsztyl pokazuje że mo nos w du***. Robi cenzura na stronie oficjalnej (wyłącza się opcję komentowania), nie odpisuje na maile, nawet nie ma odwagi żeby jakiś wywiad dać.

Sam my muszymy podjąć jakieś działania. <-- Albo protest tak jak na Zagłębiu Lubin było, a najlepiej by było jak by my całą sprawę rozdmuchali np gazety lokalne, lokalne strony internetowe, i strony sportowe. Opisać tam jak wygląda relacja zarząd - kibice w Ruchu itp.

Ciekawe jaka była by odpowiedź zarządu. :D
Najważniejsze, że mają dobre relacje ze stowarzyszeniem z Zabrza :wstyd:

Dorcia
Kontakt:

#172 Post autor: Dorcia » 12 kwie 2009, o 09:59

buli19R20 pisze: dorcia godosz gupoty Grodzicki w poprzedniej rundzie najlepszy zawodnik Ruch-u Adamski najlepszy chop w meczu z Odrą u siebie Fabus drewno jest ale i tak jest poza Jezierem najlepszym napastnikiem a to ze nosz treneiro ciulejlo nie umi go wykorzystac to nie jego wina. Skład jest dobry ale brakuje sił i organizacji moze nowy trener to zmieni OBY
Adamski najlepszy chop w najgorszym, żenującym meczu.
Fabus drewno jak sam piszesz.
Grodzicki najlepszy chop w Ruchu na jesieni? No chyba przesadziłeś. Jak on interweniuje we swoim polu karnym to często na granicy elwra. Na odrze elwer, na Śląsku na 16 metrze (po tym był tor) - tyla z pamięci.

A co do kasy to trzeba by choć grą pokazać że sie na nią zasługuje. W ŁKSie też nie mają (nie mieli) wszystkich wypłat.
W tabeli za 2009 rok chyba mamy czerwoną latarnie.

Wesołych.

chorzowski25
Kontakt:

SKANDAL,ŻENADA,KPINA!!!!!

#173 Post autor: chorzowski25 » 12 kwie 2009, o 10:18

Na temat gry napisano juz tu wiele.Ale dziwi mnie to że tak mało piszecie na temat tego co dzialo sie przed meczem.Wszystko zaczęło się już od CARREFOURA.Od śląskiego ciągnęły tłumy kibiców .Myślałem że mecz jest odwołany ale kiedy podeszłem pod kasy zobazyłem o co chodzi.PARODIA.Bramy zamknięte,setki ludzi i 20 do meczu.W rusach chyba to lepiej wygląda.Chciałem jak cywilizowany człowiek kupić bilety i dać klubowi zarobić ale chyba nie potrzebuje moich pieniedzy.Tyle ludzi ile wczoraj odeszło do do domu i tylu ile weszło pózniej bez biletu(po intrwencji kibicó ze stadionu) to jeszcze nie widziałem.Ciekawe czy pan Klimek wyciągnie jakies konsekwencje.Myslalem ze na stadionie bedzie ze 20 tys. ludzi.ale zeby 7 tyś ludzi nie moglo wejsc normalnie na stadion to szkoda gadac.Ja na razie tez sie wyleczylem.Dopóki w tym klubie nie bedzie normalnie to na razie nie pcham sie z moimi pieniedzmi tam gdzie mnie nie chcą.Swoją drogą nie dziwię się kibicom wszczynającym burdy na stadionach bo wczoraj sam chciałem pobiec pod kasy i wejść na mecz bo nie po to przyjechałęm żeby wracać do domu.NIech zarząd tylko się cieszy że tak się to skończyło i kibice którzy wyszli po nas ze stadionu '"'grzecznie''załtwili sprawę i wrócili na stadion bo byłó by jeszcze gorzej.Ale czy może być jeszcze gorzej............................................
chorzowski

jugador
Kontakt:

#174 Post autor: jugador » 12 kwie 2009, o 10:40

Niestety tak u nas regularnie jest wykanczany kibicowski klimat , zarowno ilosciowy jak i jakosciowy ... powolutku zabijany od ponad roku.
Fest smutno sie robi jak spotyka sie ludzi , ktorzy mowia , ze ladna pogoda, przeszliby sie na mecz ale sa jakies utrudnienia,identyfikatory,nawet nie wiedza co i jak i daja sobie spokoj.Nawet jakby zaryzykowali,to spotkalby ich los frajera , ktory pod kasami zostaje opluty otwarciem jednego wejscia na 10 tys i dwoch czy trzech kas o przepustowosci 100 osob na godzine.I to nie smarkaczy czy 20 paro letnich, oni juz nic nie musza.
Chociaz to akurat moze i lepiej , ze dodatkowe 3 tys a moze i wiecej nie widzialy tej zenady wczoraj na boisku.
Co by tu zrobic zeby do tych zakutych lbow trafilo: NIE MA RUCHU BEZ KIBICOW.
Ale co , dla nich to zwykly slogan sfrustrowanej masy.W rzeczywistosci te zdanie ma wielka glebie.My jestesmy fundamentem.Bez nas nic sie innego nie uda.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
tom piekaRy
Kontakt:

#175 Post autor: tom piekaRy » 12 kwie 2009, o 10:56

traktują nas jak zero, szpil u siebie, gospodarze, a oni nas podtrzymują pod bramą a szpil już się zaczął, co to ma byc pytam się, i jeszcze paq poje.bana ochrona, od dawna im się wydaje że są kimś a są zerem i prowokują wszystkich :mur:
Obrazek

MNCH
Kontakt:

#176 Post autor: MNCH » 12 kwie 2009, o 11:13

musi byc zmaina trynera bo bydzie za pozno majstra ostatniego my zdobywali to same wychownki grały i jaki EFEKT a te grajki totalne dno juz o swietach mysleli INO KASA I KASA :wstyd: grajkom bez ambicji godomy raus naRa

COBRA

#177 Post autor: COBRA » 12 kwie 2009, o 11:34

Glowy do gory Niebiescy glowy do gory i brawa po kazdej porazce :wstyd: :wstyd: :wstyd: A co przeca jest fajnie

Kołcz
Kontakt:

#178 Post autor: Kołcz » 12 kwie 2009, o 11:53

19kibic20 pisze:tego naszego trynera trzebawywiyzc nataczce innyj rady niyma gorol zasrany on jeszczewzywe oczy ciulo zemu jest przykro ciulala jedyn.
a razem z nim Sobstylowo :padam:
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#179 Post autor: Patton » 12 kwie 2009, o 12:13

Nie zmiesci sie :P
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Daniel__20
Kontakt:

#180 Post autor: Daniel__20 » 12 kwie 2009, o 12:22

Kupmy, kupmy ten KLUB....Bedzie w naszych rekach.....
Odnosnie meczu hmmmm kurde te slupki poprzeczki bramkarz Polonii mial duzo szczescia nasi zawodowi kopacze nie potrafili znalesc na opartego przy slupku bramkarza Polonii poza jadnym szczalem nie zawodnego i jednego pozytywu w tym sezonie/meczu W. Grzybie. (Rozmarzyłem sie)

Padlina, Padaka, Sraka, Walenie Glowa w mur, Kiwanie przy wlasnej bramce, Brak koncepcji, mysli, PIŁKARZY, TRENERA, KAS(I)Y, SPONSORA, profesjonalizmu, ochrony, kibicow gosci, kasjerek w kasie po bilety, cateringu, marketingu, cudowne karnety ITP. ( Liste mozecie zapelniac :D ) :hyhy: :hyhy:
RUCH Chorzów XXI wieku. EKSTRAKLASA Z WARUNKAMI ŁOKRYNGÓWY.

Mam apel do kibicow zrobmy rewolucje My, Pokażmy im co o nich myslimy i nie dajmy się robić w CIULA bo ile to moze jeszcze trwac ILE??
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2009, o 15:03 przez Daniel__20, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ