Ruch Chorzów - Górnik Zabrze - 28 luty 2009
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja powiem tak w pierwszej połowie nie źle to nawet wyglądało, dwie główki groźne szoda że żadna nie wpadła, pare strzałów, pae wyjść gdzie bakowało ostatniego podania włąściwie po za paroma conajmniej trzema własnymi stratami na naszej połowie Górnik nie stwarza sobie jakichć super sytuacji my mieliśmy na pewno groźniejsze. Druga połowa niestety to już źle się zaczeła i po za własciwie siedmima ośmiona minutami zaraz przed czxerwną Bonina i po od razu wyglądało to źle, walenie głową w mur, A im bliżej końca tym już to potem zaczęło gorzj wyglądać.
To co w przerwie dla mnie bez komentarzaszkoda, że garstka niszczy to co worzy reszta, używanie statywów od głośników które ktoś wynajął i innego asortymentu na która bądx c bądź były zbierane także pieniądze od kibiców dla mnie to chore. Widzów nie wiem bo jak poszło 38 tyś to czemu nowa trybuna była zapełniona może wpołowie, owszem młyn i sektory na starej były przepełnione więc może jedna było tyle ludzi. Peleryny ns plus, ale ciekawe czy jakia firma zainwestowała by po takim "spektaklu" w nasz klub
edit/
teraz dwa ciżkie wyjazdy jak gdzieś nei wygramy, a wiemy jak graliśmy ostatnio to lekko nie bedzie
To co w przerwie dla mnie bez komentarzaszkoda, że garstka niszczy to co worzy reszta, używanie statywów od głośników które ktoś wynajął i innego asortymentu na która bądx c bądź były zbierane także pieniądze od kibiców dla mnie to chore. Widzów nie wiem bo jak poszło 38 tyś to czemu nowa trybuna była zapełniona może wpołowie, owszem młyn i sektory na starej były przepełnione więc może jedna było tyle ludzi. Peleryny ns plus, ale ciekawe czy jakia firma zainwestowała by po takim "spektaklu" w nasz klub
edit/
teraz dwa ciżkie wyjazdy jak gdzieś nei wygramy, a wiemy jak graliśmy ostatnio to lekko nie bedzie
Ostatnio zmieniony 28 lut 2009, o 21:34 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
..... wstyd wstyd i jeszcze raz to samo! po hu.ja zescie na te boisko wlazili ???? kto mi to powie ..... zawsze tak jest jak ku*** robicie rozrube u siebie to nasi w dupe dostaj jak bylo z slaskiem czy tyo odra by ?... ale mniejsza z tym 2:1 w dupe czy 3:1 i twierdze nasza zdobyli a dzis co panowie powtóreczka? potrzeba nam dobrego snajper bo akcje maja za***iste ale nie potrafia strzselac ... z oprawa to
PS nie pamietam dokladnie wszystkich wynikow ...jakie padly przed zima

PS nie pamietam dokladnie wszystkich wynikow ...jakie padly przed zima
[img]http://www.niebiescy.pl/images/avatary/katowice_01.jpg[/img][size=167][b][color=blue][/size]TYLKO RUCH[/b][/color][img]http://www.niebiescy.pl/images/avatary/katowice_01.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- pawikk19R20
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no to oglaszom "Wielko Sonda" !
bo tego trzeba sie spodziewac i...
po tym jak stadion slaski zrezygnuje z "naszych usług", runde wiosenną Ruch powinien rozgrywac na stadionie :
Polonii Bytom - "stadion zagadka"
GKS Katowice - "cudowna architektura"
Gornika Zabrze - "kogut gratis"
Odra Wodzisław - "piekne krajobrazy"
Boisko na kresach - " tak oldskool'owo"
mysle ze zarzad nie bedzie obojetny i napewno wyslucha głosu swoich wiernych fanów
downo mi nie bylo tak wstyd za Ruch jak dzis
...i tu nie chodzi o tych niedorobionych malolatow z ADHD co wyskoczyli na chwila na płyta ale o tych co z bliska przygladali im sie z zaciekawieniem czy sytuacja moze sie jakos rozwinie...
to jest nasz dRamat !!!
a to ze szpil przegrany, coz boli ale... (nie zawsze jest niedziela ) , to przeca sport i juz zapomnieliscie jaki Wielki byl ruch rok temu...
jesli gornik nie sleci i w nast. sezonie bedom zas derby, to mogecie juz robic super trailery , material video juz mocie
bo tego trzeba sie spodziewac i...
po tym jak stadion slaski zrezygnuje z "naszych usług", runde wiosenną Ruch powinien rozgrywac na stadionie :
Polonii Bytom - "stadion zagadka"
GKS Katowice - "cudowna architektura"
Gornika Zabrze - "kogut gratis"
Odra Wodzisław - "piekne krajobrazy"
Boisko na kresach - " tak oldskool'owo"
mysle ze zarzad nie bedzie obojetny i napewno wyslucha głosu swoich wiernych fanów
downo mi nie bylo tak wstyd za Ruch jak dzis
...i tu nie chodzi o tych niedorobionych malolatow z ADHD co wyskoczyli na chwila na płyta ale o tych co z bliska przygladali im sie z zaciekawieniem czy sytuacja moze sie jakos rozwinie...
to jest nasz dRamat !!!
a to ze szpil przegrany, coz boli ale... (nie zawsze jest niedziela ) , to przeca sport i juz zapomnieliscie jaki Wielki byl ruch rok temu...
jesli gornik nie sleci i w nast. sezonie bedom zas derby, to mogecie juz robic super trailery , material video juz mocie
tylko RUCH
-
- Kontakt:
Święte słowa.bluesbrothers pisze: downo mi nie bylo tak wstyd za Ruch jak dzis
to jest nasz dRamat !!!
Krótko: jak można przegrać z TAK SŁABYM GÓRNIKIEM?? Przecież jakikolwiek akcjeoni robili po NASZYCH podaniach!
JAk widać można, ponieważ
DRUŻYNA KOMPLETNIE NIE PRZYGOTOWANA DO WIOSNY!!!
ZERO SZYBKOŚCI, ZERO CELNOŚCI, ZERO POMYSŁU NA GRĘ - brawo Pietrzak, przeczuwałem to niestety.
Ps. Jezierski - te swoje piętki to se w dupe wsadź

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To sobie na spokojnie sprawdź kto a jakiej pozycji grał i kiedy zmiany były robione.pawikk19R20 pisze:a Ty myślisz ze to cos pomoże z takim składem bo jo szczerze w to watpiaBzzyk pisze:
PIETRZAK wy***rdalaj! Trenuj chłopców bo z mężczyznami sobie rady nie dajesz
ZERO skrzydeł.
Oczywiście brak Zająca aż nadto widoczny. Fatalna forma.
Niebieskie serce od 1988 R.
-
- Kontakt:
Jestem wqr... Mozna przegrac wszystkie inne mecze ,ale nie ten. Z drugiej strony jeśli sie przyjrzy naszym wzmocnieniom to pożal sie Boże. O ile pan Pietrzak przejął schedę po Radolskym w trakcie rozgrywek to teraz cały okres zimowy miał ich pod swoimi skrzydłami. I co? I nic, wielkie G. Ta druzyna dalej nie ma charakteru, a grające tam nazwiska nic nie znaczą. Poprostu mam wrażenie , ze to tylko zwykli "pracownicy" na etat ,którzy muszą odrobic pańszczyznę . Bo jak wytłumaczyc fakt, że grając od 77 minuty w przewadze, atakujemy przez ok...4 minuty , by potem juz do końca meczu...wycofywac piłkę ?! Tego by nawet sam Ferguson nie wymyslił. Ta druzyna ewidentnie nie ma lidera,który w takich momentach pokierowałby grą . Z tą grą obawiam się...utrzymania, gdyż - po pierwsze nie mamy ataku ,a po drugie mamy ogomny problem z podaniami. Szkoda, wielka szkoda tego meczu , bo obie druzynu pokazały styl bliski dna. Dna tabeli. Jak dla mnie był to mecz na remis bez zdecydowanego wskazania.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
- art82
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Druzyna dala dupy, ale kibice odwalili chaltura jak nigdy. Ci co ciepali kulkami sniegu powinni miec odciete rece - w szczegolnosci ci co ciepali kulkami w sektorze 14 w kerym jo bol powiem wom tela - som zescie po***rdoleni - dejcie sie leczyc. A do tych co w przerwie sie urzadzili wyscigi po murawie i chaja z policja to powiym ino tela, ze swinia mo wiecej rozumu. Takich kibicow niy chcemy - wy***rdalac z Chorzowa!!!!
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to ze nie ma ataku oczywiscie sie zgodze z wami, ale powiedzcie mi ile dzis pilek napastnicy dostali z akcji pomocnikow? takich dobrych pilek, jedyny Balaz pare razy dosrodkowal a tak to wrzutki Grzyba tragedia wszystko do Nowaka, (zreszta to co dzis zagral to wola o pomste do nieba, zwlasza 2 razy podajac Pitremu sam na sam
przy calym szacunku dla jego niebieskiego serca dzis slabiutko) Nowacki juz pisalem po 20 min nie biegal tylko czlapal tez nie przypominam sobie jakis jego podan dobrych, w efekcie czego napastnicy cofali sie do 2 lini gdzie tracili mnostwo pilek. Owszem nie sa najlepsi ale bez dobrych podan nawet Ronaldo by nic nie zdzialal.

-
- Kontakt:
Niedokladnosc i nasze bledy pomogly zabrskim stworzyc sytuacje i w koncu wygrac mecz . Pilkarze przed meczem godaja , ze beda walczyc jak nigdy i ze juz od swiat nie moga doczekac sie tego meczu , ale pozniej jak przydzie co do czego to okazuje sie , ze gadanie typu " siusianie po scianie " .Zamiast wygrac ten najwazniejszy mecz , wbic im tym pieronom gwozdz do trumny i miec swiety spokoj - to zrobia nam goraca i nerwowa wiosne .Co przy naszej polityce transferowej nie powinno byc zdziwieniem , zreszta ta druzyna jest bez jaj, duszy , pomyslu na gre , nie wspominajac o ambicji i honorze ( i nie zmieni to nawet jedna czy druga wygrana )