Ruch Chorzów-Legia Warszawa 03.05.2008 Godz. 20:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Elmer
Kontakt:

#166 Post autor: Elmer » 5 maja 2008, o 14:23

chorzowskaR pisze: tylko z jednym sie moga zgodzic ze najslabiej zagrol Baran
w "Sporcie" piłkarzem meczu został... Baran :szok: W sobotę najwolniejszy nasz zawodnik. Chyba tak dobrze się ustawiał, że biegać nie musiał.

W meczu z Legią naprawdę trudno było wybrać najlepszego zawodnika meczu. Dużo gry w środku pola, mało akcji. Zostańmy przy tym, że najlepsi byli kibice.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#167 Post autor: jajo » 5 maja 2008, o 15:00

do tego dwa fatalne bledy, jeden gdy pilka przeleciala centymetry nad glowa Legionisty, a Owca stal kilka metrow przed nim kryjac na radar i drugi nieudolnie wybijajac pilke po sparowaniu przez Pilarza
Mowi sie, ze zawodnicy po wspolpracy z Leo dostaja skrzydel, niestety Grzesiu odwrotnie, zdecydowanie obnizyl loty
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
ch-R

#168 Post autor: ch-R » 5 maja 2008, o 18:06

Elmer pisze:
chorzowskaR pisze: tylko z jednym sie moga zgodzic ze najslabiej zagrol Baran
w "Sporcie" piłkarzem meczu został... Baran :szok: W sobotę najwolniejszy nasz zawodnik. Chyba tak dobrze się ustawiał, że biegać nie musiał.

W meczu z Legią naprawdę trudno było wybrać najlepszego zawodnika meczu. Dużo gry w środku pola, mało akcji. Zostańmy przy tym, że najlepsi byli kibice.
No ja , co jeden to fachowiec :hyhy: Wszyscy sam sa fachowcami od fussbalu , agazety nie kłamią :P
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

ruchfans
Kontakt:

#169 Post autor: ruchfans » 5 maja 2008, o 19:31

gerhat pisze:ruchfans zamiast pisać o mnie pisz więcej o sobie i swoim uwielbieniu,
wczoraj zaangażowanych i z dobrymi chęciami było 12 tys ludzi na Cichej, nie tylko Grzyb.
Ja oceniłem jego grę słabo, ty też masz prawo do swojej oceny. Uzywaj więc argumentów a na ch *** Ci te osobiste wycieczki.
Napinką? Przeczytaj jeszcze raz moje zdanie, podejdź do niego na chłodno i spróbój zrozumieć kontekst kolego... Być może po prostu na Twoim przykładzie (napewno nie złośliwie) uprzedziłem pewne kontrargumenty jakie padną po moim wpisie.

A argumentów to akurat w poście nie brakowało, o ile dokładnie go czytałeś
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#170 Post autor: gerhat » 5 maja 2008, o 19:47

:) zdaje żeś mie z nicka zaliczył do ci*** i tyle, pół biedy jakbys to pisoł w swoim imieniu a nie wkładoł te swoje epitety w usta Grzyba, jezeli to są te argumenty to musza "pogratulować" ci argumentacji :padam:
a wracając do tego co ci sie marzy, to 100% poparcia, mie się tysz marzy żeby Grzybek to przeczytoł i przed kolejnom wciepom tam kaj nikogo nie ma, choc roz popatrzył kaj wciepuje tam kaj ktos jest. Trocha pokręcone ale on juz wie co mom na mysli.

slavo
Kontakt:

#171 Post autor: slavo » 5 maja 2008, o 21:39

Elmer pisze:w "Sporcie" piłkarzem meczu został... Baran :szok: W sobotę najwolniejszy nasz zawodnik. Chyba tak dobrze się ustawiał, że biegać nie musiał.
Na szczęście na Axel Szpringerze świat sie nie kończy, choć tym obrazkiem szczerze jestem zaskoczony. Ale faktem jest, że facet w oczy się nie rzucał, a swoje robił

Obrazek

domin11hks
Kontakt:

#172 Post autor: domin11hks » 6 maja 2008, o 11:18

Podczas weekendowej kolejki rozgrywek I ligi rozjemcom zdarzyło się kilka rażących pomyłek, które miały wpływ na końcowe rezultaty. Na cenzurowanym znalazło się przede wszystkim trzech arbitrów - Jacek Walczyński, Mariusz Podgórski i Marcin Borski.

Pierwszy z wymienionych rozstrzygał boiskowe spory w spotkaniu Ruchu Chorzów z Legią Warszawa. W 77. minucie gospodarze domagali się rzutu karnego po faulu Jakuba Rzeźniczaka na Piotrze Ćwielongu. - Rzut karny dla Ruchu był ewidentny - powiedział przewodniczący Kolegium Sędziów PZPN Sławomir Stempniewski. - Powodem błędnej decyzji sędziego był błąd w ustawieniu. Do tego momentu arbiter bardzo dobrze prowadził zawody, ale tą jedną decyzją zniweczył dobre wrażenie.

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#173 Post autor: Rejon » 6 maja 2008, o 12:35

syndzia glowny źle ustawiony, boczny szykowoł zmiana...
niech już wprowadzom te powtórki video, bo tego sie już strzimac niy do, downiyj handlyrze, teroski niedouki....

i jeszcze kwiotek Radolskigo

" Mecz z drużyną z Warszawy pokazał, że zmierzamy w dobrą stronę. To pierwszy punkt, jaki zdobyliśmy z drużyną z czołowej trójki."
:wstyd:
http://niebiescy.pl/?id=2552
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#174 Post autor: L.G » 6 maja 2008, o 12:37

Rejon pisze: " Mecz z drużyną z Warszawy pokazał, że zmierzamy w dobrą stronę. To pierwszy punkt, jaki zdobyliśmy z drużyną z czołowej trójki."
I jeszcze sklerotyk ! A kto wygroł w Grodzisku ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
ch-R

#175 Post autor: ch-R » 6 maja 2008, o 12:59

L.G pisze:
Rejon pisze: " Mecz z drużyną z Warszawy pokazał, że zmierzamy w dobrą stronę. To pierwszy punkt, jaki zdobyliśmy z drużyną z czołowej trójki."
I jeszcze sklerotyk ! A kto wygroł w Grodzisku ?
Tamto sie nie liczy bo Groclin był ....hmm ze tak powiem chory lekko :hyhy:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

wigaren
Kontakt:

#176 Post autor: wigaren » 6 maja 2008, o 13:02

chory, nie chory, ale wygrana

ruchfans
Kontakt:

#177 Post autor: ruchfans » 6 maja 2008, o 17:11

gerhat pisze::) zdaje żeś mie z nicka zaliczył do ci*** i tyle, pół biedy jakbys to pisoł w swoim imieniu a nie wkładoł te swoje epitety w usta Grzyba, jezeli to są te argumenty to musza "pogratulować" ci argumentacji
A Ty dalej swoje... pisałem Ci wyżej, że to miał być tylko przykład. A argumenty to kolego sprawa zaangażowania i walki - o tym pisałem. Pozatym "z nicka" nikogo ciulem nie nazywam

Pozdro
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#178 Post autor: gerhat » 6 maja 2008, o 17:26

ruchfans pisze:Wiecie co?

Jakbym był piłkarzem Ruchu to na miejscu Grzybka powiedziałbym Wam wszystkim co o Was myślę, że ci*** z Was i tyle. (...) . Zaraz pewnie Gerhat odpisze, że (...) . Bo mi na miejscu Grzyba, który na boisku wczoraj zostawił mnóstwo serca i zdrowia po takich komentarzach byłoby bardzo przykro
fakty przeczom temu co próbujesz sam wmówić, pisałeś o "nas wszystkich" dodatkowo wymieniając mnie z nicka, w dodatku pisałeś to wkładając swe epitety w usta Grzyba, który nigdy takich słów nie wypowiedział, przez co tworzysz jakąs wirtualna rzeczywistość.
Ocenianie osób publicznych w swoim imieniu to całkiem inna kwestia od oceniania osób niepublicznych w imieniu osób publicznych bez jakichkolwiek umocowań do tego.

Co do argeumentów o chęciach i zaangażowaniu to podtrzymuje moje kontrargumenty że zaangażowany i pełny checi był cały stadion a jakość dośrodkowań, wykończenia, walki jeden na jeden była słabo. Tako jest moja ocena, wcale nieodosobniono na tym forum i na tym zakończmy te jałowe dyskusje z epitetami w tle.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#179 Post autor: jajo » 6 maja 2008, o 19:28

chyba ale czolowa trojka ME :wstyd:
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

mati1920
Kontakt:

#180 Post autor: mati1920 » 6 maja 2008, o 19:56

mie sie zdo ze przegrali my skuli trynera kiery nie wykorzystol sytuacji do ogranjo legi w niecolkim skladzie postawil yno fabusza na atak a cza bylo przynojmi pryndzy wciepnac pepka moze janoszki i domzalskiego blad trynera i sedziego kosztowol nos dwa punkty o kiere tera muszymy walczyc a wcale njy bydzie latwo
ruby z kaliny

Zablokowany