ruchfans pisze:Wiecie co?
Jakbym był piłkarzem Ruchu to na miejscu Grzybka powiedziałbym Wam wszystkim co o Was myślę, że ci*** z Was i tyle. (...) . Zaraz pewnie Gerhat odpisze, że (...) . Bo mi na miejscu Grzyba, który na boisku wczoraj zostawił mnóstwo serca i zdrowia po takich komentarzach byłoby bardzo przykro
fakty przeczom temu co próbujesz sam wmówić, pisałeś o "nas wszystkich" dodatkowo wymieniając mnie z nicka, w dodatku pisałeś to wkładając swe epitety w usta Grzyba, który nigdy takich słów nie wypowiedział, przez co tworzysz jakąs wirtualna rzeczywistość.
Ocenianie osób publicznych w swoim imieniu to całkiem inna kwestia od oceniania osób niepublicznych w imieniu osób publicznych bez jakichkolwiek umocowań do tego.
Co do argeumentów o chęciach i zaangażowaniu to podtrzymuje moje kontrargumenty że zaangażowany i pełny checi był cały stadion a jakość dośrodkowań, wykończenia, walki jeden na jeden była słabo. Tako jest moja ocena, wcale nieodosobniono na tym forum i na tym zakończmy te jałowe dyskusje z epitetami w tle.