Ruch Chorzów - Lech Poznań 29 marca g.18.15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Elmer
Kontakt:

#166 Post autor: Elmer » 30 mar 2008, o 22:55

Na pewno tym postem wiele wnosisz do dyskusji i dodatkowo Janoszkę "pozytywnie" zmotywujesz.

Jak już coś piszesz na forum to pisz konkretnie, bo póki co czytając Twoje 11 "wypocin" można odnieść zupełnie inne wrażenie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

kizar
Kontakt:

#167 Post autor: kizar » 31 mar 2008, o 00:24

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#168 Post autor: 19r20 » 31 mar 2008, o 01:02

odnośnie meczu i dopingu się nie wypowiadam tu bo to nie ma sensu

można jedynie powiedzieć żenujących mamy forumowiczów

dzięki bogu że wypowiadają się tu jednostki /wiecznie sflustrowane?/
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Kadrowicz
Kontakt:

#169 Post autor: Kadrowicz » 31 mar 2008, o 01:19

Ja mysle ze zagrali slabo dzisiaj... ogulnie mecz walki ale wszystkie podania na pale do przodu.... co do obrony to mysle ze dobrze zestawiona, grodzicki z baranem tworza najlepszy duet nykiel z brzyskim fajnie graja na skrzydlach... akurat w tym meczu troszke slabiej wypadla lewa strona bo przejechali ich tam przy pierwszej bramce strasznie ;/ srodek raczej dobrze grodzicki strzelil samobuja, ale to byl przypadek... lechita wychodzil na czysta pozycje wiec i tak bylo by goraco... co do ataku i pomocy to tragedia... 2 lini BRAK ! ! janoszka w 5 minucie byl do zmiany ! ! ! ! kto wogule takiego kolka trzyma w pierwszej lidze ?! ! on ani razu nie przyjal dobrze pilki ! pepe tez slabo... z wisla raczej nie wygramy ale pozniej sa wazne mecze w ktorych trzeba walczyc o pkt ! NIEBIESCY ! ! NIEBIESCY ! ! NIEBIESCY ! !
SYSKO JEST SUPA !

Harpo
Kontakt:

#170 Post autor: Harpo » 31 mar 2008, o 10:51

dokładnie....
Dodam, że w skrócie z C+ nie pokazali ani jednego CELNEGO (interwencja bramkarza) strzału Ruchu! Przez 90 minut :przestraszony:

Chopcy chyba zapomnieli, więc gwoli przypomnienia: "piłka nożna polega na umieszczeniu piłki w bramce przeciwnika" ;)
W soboe Lech mógł spokojnie grać bez tormana hehe :hyhy:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#171 Post autor: L-o » 31 mar 2008, o 15:06

simonsays pisze:Na Wisla sie wetna, ze jakby kto miol 10zl postawic u buka, to ino Oszi by dol na Ruch,
Niy ino Oszi :hyhy:

A tak poza tym to zgadzom sie calkowicie z Twoim postym.

JoK3r
Kontakt:

#172 Post autor: JoK3r » 31 mar 2008, o 16:53

Lysy pisze:Zachwyconym grą Ruchu po przeczytaniu statystyk z meczu przypominam ,że Ruch przez 90 min. sportkania oddał jeden celny strzał na bramkę gości,i to w ogóle niegrożny.
Trenerowi Radolskiemu życzę konsekwencji w kreowaniu superszpilera Janoszki i wystawianiu go w każdym następnym szpilu.Może los się zlituje i trefi coś w 2010 roku.
Kibicom Ruchu w tym sobie życza cierpliwości i żelaznych nerwów bo czeko nos chyba ciężka walka o utrzymanie.Patrz szpile : z łks,Odrą i Polonią oraz Jagiellonią.
A PZPN miętknie i chodzą słuchy ,że degradacja dla Widzewa i Lubina oraz Korony ma być zamieniona na wysokie kary pieniężne.
a kogo ty bys ku*** tam chciol miec?!?!?!?! :| jezier kontuzja, a reszta mlodych napastnikow sie nie nadaje nawet na mOE, a jak nasi pomocnicy sa kontuzjowani to ktos z napadu musi ich zastapic np. cwielong, w czasie okienka zimowego nasz klub chcial sie wzmonic przede wszystkim obrone i pomoc by zmniejszyc ryzyko straty bramki, jestem pewien ze sie utrzymamy i w nastepnym sezonie nasz sklad zmieni sie w polowie

pzdr. WSZYSCY NA WISLA!!!

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#173 Post autor: jajo » 31 mar 2008, o 17:15

Pepe do ataku, a w pomocy Nowacki lub bedacy w calkiem niezlej formie Domżalski.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#174 Post autor: jalboss » 31 mar 2008, o 19:26

Cichaczem tylko wspomnę że na wiosne pozbylismy sie Łudzińskiego i Mikulenasa. Teraz by się przydali jak nic, a tak w ataku mamy ludzi kompletnie bez formy.
Na usta cisnie się pytanie - kto ich przygotowywal do sezonu? To wygląda tak jakby z kazdym meczem zawodnicy coraz mniej się rozumieli i coraz mniej się im chciało grać...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Roni2580

#175 Post autor: Roni2580 » 31 mar 2008, o 19:35

jalboss pisze:Cichaczem tylko wspomnę że na wiosne pozbylismy sie Łudzińskiego i Mikulenasa. Teraz by się przydali jak nic, a tak w ataku mamy ludzi kompletnie bez formy.
Na usta cisnie się pytanie - kto ich przygotowywal do sezonu? To wygląda tak jakby z kazdym meczem zawodnicy coraz mniej się rozumieli i coraz mniej się im chciało grać...
Ja pierdziele jak mnie tacy ludzie wkurzaja taka jest prawda ze mamy slabszych grajkow od Lecha i Mikulenas czy Ludzinski by nic nie zmienili bo sa za slabi! Jesli kogos zabraklo to koordynatora gry (czyt. Grzybka) zmienilbym Janoszke ja nie wiem gdzie ludzie widza w nim nastepce swojego ojca ten synek mial chyba z 20 okazji w tym sezonie zadnej nie wykorzystal.

Lolek0420
Kontakt:

#176 Post autor: Lolek0420 » 31 mar 2008, o 20:39

Jakby to podsumowac?--> zaczne od dopingu, który był ok. co do meczu to tak, Janoszka do ME, niegra nic i nigdy. Lech był lepszy chociaż nasi zaczeli grac dopiero w II połowie i stracili bramke, no Ćwielong też nic dobrego niepokazuje. Ludzie wy nienażekajcie teraz na trenera boście ich chwalili, a zdaża sięprzegrac 2 mecze z żędu. Co do ilości kibiców to chyba w XXI wieku umiąpodliczyc dośc dokładnie kibiców, no powinni bo mi na to niewygląda podają nawet z różnicami do kilku tys. heheh. No a nasz kochany zażąd też nic nierobi by przyciągnąc kibiców, tylko to sie chwaląza ile to lat Ruch będzie mistrzem, śmiejecie sie z górnika, ale tam każby dostanie po krupnioku piledy tanie jest dużo kibiców jest lepsza gra jest lepsza gra to kibice sami przychodzą i tak w koło. no ale niewydaje mi sie aby w najbiższym czasie coś z tym zrobili, i jeszcze sie na giełdę nepotrzebnie pchają bo jak stracą to dopiero będzie. co jeszcze do kibiców to Ruch przegrywał 0:2 a wy dalej na policje i pozdrawiają pół meczu zgody, to trzeba coś z tym zrobic.

Awatar użytkownika
skowRon
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#177 Post autor: skowRon » 31 mar 2008, o 21:11

PANOWIE NIE MA CO ROZPAMIENTYWAĆ. CZA SIE SKONCENTROWAC TEARZ NA POZOSTAŁYCH SZPILACH A NIE KOZDY TERAZ BYDZIE PISAC CO POSZŁO NIE TAK

arcio
Kontakt:

#178 Post autor: arcio » 31 mar 2008, o 22:48

Lysy pisze:
JoK3r pisze:
Lysy pisze:Zachwyconym grą Ruchu po przeczytaniu statystyk z meczu przypominam ,że Ruch przez 90 min. sportkania oddał jeden celny strzał na bramkę gości,i to w ogóle niegrożny.
Trenerowi Radolskiemu życzę konsekwencji w kreowaniu superszpilera Janoszki i wystawianiu go w każdym następnym szpilu.Może los się zlituje i trefi coś w 2010 roku.
Kibicom Ruchu w tym sobie życza cierpliwości i żelaznych nerwów bo czeko nos chyba ciężka walka o utrzymanie.Patrz szpile : z łks,Odrą i Polonią oraz Jagiellonią.
A PZPN miętknie i chodzą słuchy ,że degradacja dla Widzewa i Lubina oraz Korony ma być zamieniona na wysokie kary pieniężne.
a kogo ty bys ku*** tam chciol miec?!?!?!?! :| jezier kontuzja, a reszta mlodych napastnikow sie nie nadaje nawet na mOE, a jak nasi pomocnicy sa kontuzjowani to ktos z napadu musi ich zastapic np. cwielong, w czasie okienka zimowego nasz klub chcial sie wzmonic przede wszystkim obrone i pomoc by zmniejszyc ryzyko straty bramki, jestem pewien ze sie utrzymamy i w nastepnym sezonie nasz sklad zmieni sie w polowie

pzdr. WSZYSCY NA WISLA!!!
Choćby Adamsa i Nowackiego od początku a nie na koniec szpilu.Tyle wystarczyłoby na moje skromne wymagania.Nie wystawienie Nowackiego od początku było błędęm ,no chyba ,że chop mo kontuzja to mnie oświeć.
Lysy zobacz co w wywiadzie pedzioł Nowacki, specjalnie z nim gadałem zeby sie dowiedzieć
o kontuzji nie ma mowy
nigdy nie jest za późno

Lolek0420
Kontakt:

#179 Post autor: Lolek0420 » 8 kwie 2008, o 19:55

Jeszcze co do powrotu na cichą to jest ok, bo chociaż nawet doping sie lepszy wydaje co nawet na filmikach słychac, to Śląski jest za duży, i kręci mi sie w głowie przy pustych trybunach jak sie z góry patrzy

Zablokowany