22.03.08 Godz 17:00 Zagłębie Lubin-Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#166 Post autor: Lutz » 23 mar 2008, o 11:59

Jasne że srołech ze szczynścio jak szczeloł tory żabolom czy scyzorom, ino problym je w tym że niy robi tego regulrnie i na jedyn tor potrzebuje 1000 okazji, zresztom niy tylko on i niy tylko jo to zauważył - skuteczność i jeszcze roz skuteczność. Wykorzystoł by połowa tego co mioł to som my terozki o 2, 3 miejsca wyży.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2008, o 12:15 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

marek79
Kontakt:

#167 Post autor: marek79 » 23 mar 2008, o 12:05

SzaRlin pisze:
Lutz pisze:Nastympny artysta to Pepe - zaś mo pecha ? Abo einfach z niego nigdy niy bydzie rasowy napastnik ? Wiela on tych okazji potrzebuje co by jedyn tor szczelić.
Piszesz o całokształcie czy o szpilu ze wczoraj? Jak szczeliłbramka żabolom i Koronie to kożdy sroł ze szczescio, z Widzewem juz nie szczelił i sie zaczyno. Ja, wiym, w chorzowie kibice muszą wymagać.
swiynto racja

moim zdaniym jak juz niy umiymy sczelic 2-3 torow w szpilu to cza zrobic wszystko aby niy tracic torow.

Kornat
Kontakt:

#168 Post autor: Kornat » 23 mar 2008, o 12:10

Niystety moje przypuszczynia i obawy sie sprawdzioły. Miolech ino nadzieja zeby tyn szpil niy boł kolejnym z serii tych pełnych niyskuecznosci :kwasny: , jednak Janoszka ftorys roz z kolei mioł duzo akcji a tora ani jednego. Grali my niyzle, mom pewne watpliwosci czy my niy powinni miec elwera jak Nowacki łobaloł sie w jedynastce. Szkoda nawet tego 1 punktu, bo boł w zasiyngu rynki.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2008, o 12:18 przez Kornat, łącznie zmieniany 1 raz.
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!
Obrazek

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#169 Post autor: Zip » 23 mar 2008, o 12:15

Kornat pisze:Niystety moje przypuszczynia i obawy sie sprawdzioły. Miolech ino nadzieja zeby tyn szpil niy boł kolejnym z serii tych pełnych niyskuecznosci :kwasny: , jednak Cwielong ftorys roz z kolei mioł duzo akcji a tora ani jednego. Grali my niyzle, mom pewne watpliwosci czy my niy powinni miec elwera jak Nowacki łobaloł sie w jedynastce. Szkoda nawet tego 1 punktu, bo boł w zasiyngu rynki.
Z tego co wiem to Ćwielong nie grał. Chodzi Ci chyba o Janoszke ;)
In Siemian We Trust

Kornat
Kontakt:

#170 Post autor: Kornat » 23 mar 2008, o 12:19

Z tego co wiem to Ćwielong nie grał. Chodzi Ci chyba o Janoszke ;)
No pewnie ze o Ecika, czeski blad.
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!
Obrazek

kattowitz
Kontakt:

#171 Post autor: kattowitz » 23 mar 2008, o 12:41

"Alfabet Gerarda Cieślika" dzisiaj o godz. 19.55 na TVP 3

19kibic20
Kontakt:

#172 Post autor: 19kibic20 » 23 mar 2008, o 12:45

jak my momy wygrac szpil jak taki janoszka wszystko marnuje niy rozumia trynera czymu jedna zmian. potrzebny rasowy napastnik pilnie 5 szpilow 8 punkt. ciynko. : :wstyd: :wstyd: :wstyd:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#173 Post autor: heli » 23 mar 2008, o 13:10

no rzeczywiści ciynko, w końcu my som Wielkim Ruchem i muszemy mieć ino komplet, bo jak nie to ciynko, jak na ta kadra możliwości transferowe mamy bardzo dobre wyniki i oby tak dalej a malkotenci bedą zawsze zresztą najczęściej są to ci co nawet meczu na oczy nie widzieli, ale co tam zawsze sie jakiś powód znajdzie, by skrytykować.
Jak nie piłkarze to kibice źli, jak są wyniki to gra nie fajna jak nie ma wyniku to piłkarze słabi, jak są zmiany to Radolsky be po za późno jak nie ma to Radolski be bo mógł zrobić, jak Miodek nie wychodzi to pretensje ze sie linii trzymie jak wychodzi (vide Górnik) to po co wychodził mógł czekać. Wogóle Mioduszeski słaby. Na obronie, Baran zwalił z Widzewem, Adamski ciągle kiksuje, Brzyski za niski nie radzi sobie przy dośrodkowaniach, Nykiel sie często zapędza do przodu i nie wraca, Janoszka i Pepe nie skuteczni, Fabus ociężały, Grzyb wolny, Pulkowski drewno Nowacki nie mo sił, Straka kontuzjogenny, Grodzicki skopał Nykla do tego wysoki a przegrywa główki, Domżalski nie mo sił na 45min, Feruga, i pozostali modzi patrz ME, Balaz jak slepy jeździec mam nadzieje że nikogo nie pominołem bo mógłby sie czuć, że go nei zauważyłem.
No mam nadzieje, ze teraz to już mnie przyjmiecie wpoczet prawdziwych kibiców, bo jakoś sie czułęm nie tak jakbym nie po narzekał bym się zastanawiał może ja nie kibic Ruchu.

Nie którzy to naprawde by sie mogli opamiętać, bo co by nei było to wiecznei nie zadowoleni. Zagraliśmy co najmniej przyzwoicie z aktualnym mistrzem Polski, wynik pewnie nie satysfakcjonujacy, ale trzeba widzieć pozytywy, a te były także w tym meczu. Nie wszystko da się wygrać.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2008, o 13:12 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#174 Post autor: Ama » 23 mar 2008, o 13:10

Serio mówiąc synka wypożyczyć do niższej klasy niech się synek ogrywo tak jak to zrobiła wisła z Brożkami . Janoszka niech zacznie grać jak jego ojciec a nie jak baletnica. Synek ewidentnie boi się przeciwnika i gry kontaktowej.
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

markus
Kontakt:

#175 Post autor: markus » 23 mar 2008, o 13:22

powiym wom tak bylch wcoraj na szpilu ale jak zech obejrzol ze gro od pocatku ecik to jus zech pedziol ze tego szpilu niy wygromy. dyc tyn leber sie niy nadowo na 1 liga wogole . nie twierdza ze niy jes talent bo moze jes ale na 1 liga to lon jes zdecydowanie za slaby. dyc lon niy mo sily kozdy przy walce bark bark go obali szybkosci tys niy mo a przyjac bala to sie powinnien ucyc od podstaw chyba . w kozdym szpilu co lon gro sie rachuja wiela bydzie miol zagran na plus i na minus zawsze mi wylazi na dupny minus a wcoraj to jus nawet niy ma co godac . miec zawodnika za plecami 5 metrow i sie dac dogonic i wybic bal spod nogi to jus jes 4 liga .moim skromnym zdaniem coby lepi go wypozycyc na rok do 2 ligi i niych tam gro i sie ogrywo bo jak u nos zagro co 5 szpil po 20 minut to chyba lepi zeby durs grol

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#176 Post autor: ObeRschlesien » 23 mar 2008, o 13:58

[quote="19kibic20"]jak my momy wygrac szpil jak taki janoszka wszystko marnuje niy rozumia trynera czymu jedna zmian. potrzebny rasowy napastnik pilnie 5 szpilow 8 punkt. ciynko. :[/quote] Trocha dziwnie piszesz bo policz sie wiela my zdobyli pkt w tamtej rundzie napisza ci ze 14 pkt w tej rewanzowej rundzie momu juz 11 pkt a jescze jest 8 szpilów..?? narazie my dostali z Groclinem na slaskim i teraz z Zaglebiem a reszta momy remisy i wygrane co daje 11 pkt i licza ze 10 pkt powinni mi jescze spokojnie zdobyc ale wiadomo lekko nie bydzie a napadzior by sie przydoł nawet taki Prymula co ostatnio groł w sosnowcu a przyszol do nich z jakiejs nizszej ligi niemieckiej teraz chyba ciupie w Resovi ale był jednym z najszybszych zawodnków ligi a grac tyz potrafi ale to juz jest inny temat :] Janoszka juz w tamtym sezonie nic nie pokozoł godało sie ze je po kontuzji itd a teraz nie jest i tyz nic nie pokazuja zycza mu zeby strzelił jakos brama i sie moze psychicznie przełomie
Obrazek

Lukas89
Kontakt:

#177 Post autor: Lukas89 » 23 mar 2008, o 14:50

heli. racja... Trzeba mierzyć siły na zamiary jak to sie mówi.. ja wiem,że każdy ja też by chciał żebyśmy byli Mistrzami Polski i zagrali w LM w tym roku..ale to jest nierealne.. z taką kadrą i na ta chwile możemy walczyć o spokojne utrzymanie..maksymalnie o środek tabeli..Trzeba sobie powiedzieć,że jesteśmy średnią drużyną w OE..a to już jest dobrze jak na tę chwile i nie można wymagać żebyśmy byli mistrzami..
Obrazek

Awatar użytkownika
Midway
Kontakt:

Atak Ruchu

#178 Post autor: Midway » 23 mar 2008, o 15:59

Janoszka to nie jest napastnik (w tym momencie) na 1 ligę. On musi nabrać doświadczenia i tzw. cwaniactwa. Ale i tak jest lepszy od Fabusza, który chodzi po boisku jak krowa po pastwisku. Oby Jezierski szybko wyzdrowiał i wrócił, bo wg. mnie jest to najlepszy napastnik z tej kadry jaką mamy. Ale co jeśli nie będzie w formie?
Po zakończeniu sezonu trzeba kupić napastnika, który będzie zapewniał punkty. W piłce bez goli nie ma punktów.

Wracając do meczu to piłkarze chyba nie oglądali w jaki sposób Zagłębie zdobywa większość bramek->głową... I wiadomo, że każda piłka która zmierza prostopadle może skończyc się bramką, a Grodzicki zaspał i gol niepotrzebny. Przy 2 golu to zawinił nie Brzyski, ale jego wzrost...

Z LECHEM MUSIMY WYGRAĆ!!!
WIERZĘ, ŻE NAS NA TO STAĆ!!!
WTEDY ZAŚPIEWAMY IM NA KOLANA :D

Oszi
Kontakt:

#179 Post autor: Oszi » 23 mar 2008, o 16:25

"Jako, że w następnej kolejce zagramy u siebie z "Kolejorzem", kilka piosenek poleciało również w ich stronę. Nie pozostało to bez echa na sektorach zajmowanych przez gospodarzy i przez chwilę na trybunach zaiskrzyło. Fani z Lubina oprócz głośnego "Lech, Lech Kolejorz" oraz „Pyrlandia, Pyrlandia, Pyrlandia” zaczęli "pozdrawiać" Widzew. Wymiana "uprzejmości" trwała kilka minut."

"Tego dnia nastąpił koniec układu między PF, a HZL."

Co to oznaczo??? Koniec ukladu z Zagłynbjym ???????????????

19kibic20
Kontakt:

#180 Post autor: 19kibic20 » 23 mar 2008, o 16:56

radolski powinien powaznie porozmawiac z janoszko i dac muodpoczoc powinien pgrac modej duzynie choc tam niyma dobrego trynera .pan michalski :wstyd: :wstyd: :wstyd:

ODPOWIEDZ